Összes oldalmegjelenítés

2012. február 19., vasárnap

Chapter 13.

Sziasztok!:)
Rövid időn belül meg is hoztuk az új fejezetet. Reméljük tetszeni fog, és néhány kritikával megajándékoztok minket.:) Jó olvasást!


(Tessa)

Hihetetlenül fájt végignézni azokat a képsorokat, amik Ronit és Irinát ábrázolták egy hotel előtt. Egyszerűen képtelen voltam felfogni, hogy mindez pont velem történik meg, ugyanis nem elég, hogy elhagy még meg is csal. Hogy tudott azzal a tudattal annak a ribancnak a szemébe nézni, hogy én a felesége itthon várom, arról nem is beszélve, hogy a Cata is itt van még neki. A számomra fájó képsorok után csak lefagyva ültem az ágy szélén és még mindig nem hittem el, hogy Roni ezt csinálta velem. A kezdeti sokkot felváltotta egy mélyről jövő zokogás, majd hátra dőlve folytattam a megkezdett sírást. Pár perccel miután vége lett a műsornak hallottam, hogy valaki közeledik az ajtó felé és már tökéletesen el is terveztem, hogyha Roni lépne be azon az ajtón, akkor mit tennék vele. Igen kezdeném egy-két jó nagy pofonnal, de csak úgy üdvözlés szinten, majd a következőket azért kapná, mert elhagyott, majd a végszót az exével történt dolgok miatt kapná. De az ajtón nem a férjem lépett be, hanem Matías.
-          Tessa, te... miért nem szóltál, hogy felkeltél? – kérdése közben közelebb jött, majd a távirányítót megfogva kikapcsolta a készüléket.
-          És te, miért nem szóltál, hogy a férjem megcsal? Szerintem nagyon is kvittek vagyunk annyi bökkenővel, hogy az én problémám kicsit súlyosabb. Ha elmondtad volna... – kérdésemet kiabálva osztom meg vele, majd felállva az ágyról letöröltem az arcomon éppen végigfutó könnycseppeket, viszont mikor folytattam volna az elkezdett mondatomat félbeszakított.
-                     Ha elmondtam volna, vagy meglátod az újságban, mégis mivel lett volna jobb? Próbáltam húzni a dolgot, ugyanis nem tudtam, hogy hogy mondjam el, hogy-hogy kerüljem el ezt a kirohanást. – igaz, hogy egy napja ismerem Matíast, de nem hittem volna, hogy bármi is képes azt a kedves énjét megváltoztatni.
-                     Rosszabb, ha húzod a dolgokat. Több időm lett volna feldolgozni, hogy mit fogok látni a tévébe. Egyszerűen fájt azt látni, hogy egymásba kapaszkodva sétálnak afelé, a rohadt hotel felé, ahelyett, hogy itthon lenne mellettem, bár nem tudom, hogy ezek után még, hogy tudom szeretni őt, hisz elhagyott megcsalt és ki tudja miket művel, vagy éppen művelt még a hátam mögött. – néhány levegővétel után célirányosan indultam el az éjjeliszekrényen lévő telefonomért, majd kikeresve Roni számát benyomom a hívó gombot. Nem tudtam, hogy felveszi-e majd, vagy kinyomja, vagy csak egyszerűen hagyja üzenetrögzítőig menni a kicsörgést. Nála ezt sosem lehetett tudni. Már vagy tízszer kicsörgött, ami azt jelentette, hogy nemsokára bekapcsol az üzenetrögzítő, én pedig teljesen fel voltam rá készülve, hogy kieresszem azt, ami jelen pillanatban a szívemet nyomja, majd a sípszó után nekikezdek mondandómnak. – Na, ide figyelj te szemétláda, most nagyon nem fogom megválogatni a szavaimat azok után, hogy ezt az egészet meg merted tenni velem. Azt, hogy elmentél még meg is tudtam volna bocsájtani, hisz betudtam volna annak, hogy a nagy Cristiano Ronaldo nem tudja feldolgozni a meg nem született gyereke halálát. Ez tudom, hogy nagyon csúnya volt, de tudod, hogy igazam van. Aztán szükségem lett volna rád, ugyanis ha nem mondták volna, akkor közlöm veled, hogy autóbalesetem volt, és igen én voltam a hibás, de könyörgöm nekem is elég nagy büntetés, hogy miattam, vagyis a karambol miatt vesztettük el a babát, de neked sikerült még egy lapáttal is rátenni, hogy még jobban fájjon nekem. Gratulálok. Természetesen van még mit mondanom, mivel nem elég, hogy Amerikába mentél, még összeszűröd a levet az exeddel. Komolyan mondom, hogy az idióták koronázatlan királya vagy, mert ha már megcsaltál lehetett volna annyi eszed, hogy mindezt mindenki háta mögött csináld. Tehát ezek után ne várd azt, hogy majd megbocsájtsak neked, és arról is letehetsz, hogy Catat látod még valaha az életben. Remélem elég világos voltam, ugyanis ebből a Ronaldo féle fájdalomból, nem kérek többet. – kinyomva a telefont egyszerűen mintha megkönnyebbültem volna, hogy mindezt rákiabálhattam, és nem engem emésztett. Matías meglepődött arca miatt egy mosolyt kanyarintottam a számra, majd letörölve arcomról az ismét leguruló könnycseppeket, a fürdő felé vettem az irányt.
Beszállva a zuhanykabinba a forró víz párájával töltöm meg a helységet. Már nem is tudom mióta nem tudtam beállni a zuhany alá és csak engedni magamra a vizet és csak lazítani. El kell, hogy felejtsem mindazt, ami velem történik és tovább kell lépnem, mert ha nem teszem meg tuti, hogy be fogok dilizni. Első lépésben meglátogatom a kislányom, majd beiktatok egy bevásárlást. Muszáj csinálnom valamit, hogy ne dilizzek be, így a legjobb az, ha lekötöm a figyelmem és elfojtom mindazt, amit érzek. Körülbelül egy óráig folyattam magamra a vizet mire kitaláltam, hogy mit is kezdjem magammal, majd elkezdve a tervet befejeztem a már sokáig elhúzódó zuhanyzást. Felvéve a köntösömet egy gőzfelhő kíséretében léptem ki a fürdőből, majd meglátva a még mindig a szobában tartózkodó Matíast és közöltem vele a terveimet.
-          Kezdetnek elmegyek, meglátogatom a lányom, majd egy nagyszabású „vásároljuk le az összes pénzt a férjecském kártyájáról” címszavú vásárlásra gondoltam, és meg akartam kérdezni, hogy lenne- e kedved elkísérni? Persze nem kötelező, de egyedül valószínűleg nem bírnék még el a tömérdek újságíróval és lesifotóssal. Valószínű most mind rám vadászik, hogy tudtam-e a férjem félrelépéséről. Hát nagyon nem tudtam és nagyon nincs szükségem ezekre. Tehát számíthatok rád, hogy elkísérsz? – utolsó mondataimat már a gardróbból kiabáltam kifelé, majd kihozva egy farmert és egy pólót, vártam a válaszát.
-          Persze, hogy elkísérlek, az a dolgom, hogy úgymond vigyázzak rád. Mikor szeretnél indulni? – felállva már az ajtó felé készülődött, mikor eszébe jutott, hogy semmilyen információt, nem adtam meg neki, arról, hogy mikor is szeretnék indulni.
-          Körülbelül tíz perc és rendbe szedem magam és már indulhatunk is, ha neked is megfelel. – mosolyogva fordultam felé, de már nem bírtam sokáig ezt az úgymond állarcot viselni, ugyanis belül nagyon fájt ez az egész helyzet.
-          Te vagy az, aki még mindig csak egy köntösbe van, ha nem tűnt fel én már teljesen kész vagyok. – válaszát már az ajtón kívülről adta, majd magamra hagyott, hogy én is fel tudjak öltözni.
Körülbelül öt perccel léphettem túl a megígért elkészülési időmet, majd elindultam lefelé. Matías már a nappaliban bámulta a kikapcsolt tévét, amin csak nevetni tudtam, majd egy nagy levegővétel után elindultunk a kislányomhoz. Féltem kilépni az ajtón, mert ki tudja, hogy hány fotós vár arra, hogy lencsevégre kapja a hoppon maradt Tessat. Mindezek fényében egy napszemüveggel takartam el az arcom, majd Matíast előre engedve biztosítottam magamnak egy kis védelmet. Nem akartam tudni, hogy mi vár rám odakint, de amint a mondás tartja: egyszer mindent el kell kezdeni...

(Larissa)

Csapattársaim mellettem állnak, többen idegesen mászkálnak ide-oda. A közönség most szokatlanul csendben van, még Mourinho a pálya széléről figyeli a történéseket. Körülbelül négy percig lehettem eszméletlen. Úgy tűnik most jött el az a pillanat, hogy az élet megtorolja rossz döntéseimet. De tényleg ilyen mértékben kell tönkretenni? Tényleg ezt érdemelném?
Annyi kérdés van bennem, annyi mindent el akarok mondani a világnak, de a szavakat valahogy nem tudom megformálni. Marcelo idegesen hívja félre Ramost, szemében viszont egy kis sajnálatot sem vélek felfedezni. De miket beszélek én? Nem akarom, hogy bárki is sajnáljon! Lábamat sínbe rakják, jobban megnézve tényleg nem nyújt derítő látványt az engem figyelő embereknek. Hatalmas mérete megrémít, színe és a rajta található véraláfutás ijesztő kontrasztot ad sápadtságomnak. Arrébb lökve a körülöttem munkálkodó embereket, intek Cescynek, majd megkapaszkodva benne, jobb lábon leugrálok a pályáról. Az egész stadion állva tapsol, viszont szívemnek talán az esik a legjobban, hogy csapattársaim is ezt a tevékenységet végzik. Hatalmas elismerés számomra, még ha ilyen módon is kellett kivívnom.
Ilyenkor annyira szeretnék férfi lenni. Nekik minden könnyű. Egyszerű bekerülni egy csapatba, ha kellő tudással rendelkeznek, ráadásul nekik nem kell semmivel sem törődniük. Valahogy így vannak összerakva. Szédíthetik a lányokat, és egy rossz szó sem éri őket. Szórakozhatnak kedvükre, nem szólja meg őket senki. Azt hiszem, ha férfinek születtem volna, sokkal egyszerűbb életet élnék.
Lelépve a pályáról meghallom a sípszót, mire Fabre karjaiba kapva egészen az orvosi szobáig araszol velem.
-          Sajnálom, hogy ez történt veled. Sajnálom az elvesztegetett időt, és sajnálom, hogy nem volt bennem annyi erő, hogy legalább egyszer is felhívjalak. Pedig mindig követtelek, figyeltem az újságokat. Tényleg sajnálom. –egy férfit sírni látni nem szégyen. Viszont ez szívembe markol, így vállához rejtve arcomat, zokogni kezdek. Legvadabb rémálmomban sem gondoltam volna, hogy talán egyszer így fog véget érni a karrierem. És én még attól rettegtem, hogy ha szülök egy babát, akkor a terhesség végzetes lesz számomra.
-          Félek. –egy szó, mégis lelkiállapotomat ez tükrözi a legjobban. Karjait szorosabban fonja át rajtam. Igazából szerintem soha nem hallotta még ezt a szót tőlem. Nem szerepelt a szótáramban eddig a pillanatig.
-          Nem lesz semmi baj. –hangja kicsit elcsuklik, ezzel is bebizonyítja azt, hogy nyugtatni akar, de valójában ő sem gondolja ezt így. Lerakva az ágyra megáll a fal mellett, majd férjemet és Mourinhot beengedve az ajtón, lehajtott fejjel csúszik le a földre.
-          Ez a sérülés régebb óta megvan. Miért nem ment orvoshoz? –a szobában tartózkodó emberek szúrós szemmel méregetnek.
-          Nem volt kedvem. Egyébként nem fáj most sem. –mosolyogva jelentem ki szerintem életem legnagyobb hazugságát. De nem hagyhatom a csapatot kiegyenlített mérkőzésen elbukni. Nem veszíthetünk. Ma nem. –Vissza akarok menni a pályára. Mindjárt letelik a félidő!
-          Arról ne is álmodj Larissa. Te már csak a kórházba mehetsz innen! –Pufi kócos és izzadt feje jelenik meg az ajtóban, majd amikor meghallja az utolsó mondatot, eltorzult arccal lép be közénk.
-          Éppen ideje lenne oda menned. De mint tudjuk, téged nem érdekel, hogy a húgod elvetélt, és kis híján ottmaradt egy autóbalesetben. –szavai hatására levegőm benn akad, majd a sajnálkozó Ramos felé pillantok.
-          Miről beszélsz? –zavaros tekintetemnek hála, Marcelo kissé elszégyelli magát. Meghallva a figyelmeztetést, miszerint pár perc múlva kezdődik a második félidő, leszedem lábamról a rögzítést, majd elindulok a folyosó felé.
-          Remélem, tudja, hogy ha most ilyen lábbal kimegy, és összerúgatja magát, búcsút mondhat karrierjének. –az érzések felemésztik bensőmet, de nem fogok senkit cserbenhagyni. Moura pillantva ádáz tekintettel nézek szemeibe, majd tekintetemet az orvosra irányítva, határozott bólintással felelek kérdésére.
-          Természetesen. De legalább így elmondhatom, hogy mindent megtettem a csapatomért. –bal lábamra helyezve a testsúlyomat, hangos szisszenéssel jutalmazom cselekedetemet. Cescy utánam kap, mire inkább lecsúszok a fal tövében.
-          Nem fogom kockáztatni a testi épségedet. Felküldöm Higuaint, te pedig elmész a kórházba. –látja szemeimben, hogy ellenkezni akarok, így egy apró mozdulattal azonnal csendre int. –Most! –amit most készülök tenni, valószínűleg sok embernél kiüti a biztosítékot.

Felemelt fejjel ugrálok el a pályáig, majd hatalmas levegőt véve felbicegek a kezdő pozíciómra. Egyedül én vagyok a területemen, a többiek rosszalló fejcsóválással követnek. A közönség hangja összefüggő masszaként élteti nevemet, de amit tenni fogok, azt nem mártírkodás miatt teszem, hanem azért, mert segíteni akarok a csapatomnak. A fájdalom lassan felemészti testemet, bár egy szavam sincs senkihez. Busquets elsétál mellettem, majd erőből bal bokámba rúg. Szitkozódva kapok utána, de esésemet semmi nem állítja meg. Kezd abból elegem lenni, hogy mindig én kerülök a földre. A pályán található társaim felhördülnek, de Ramosnál szakad el az a bizonyos cérna. Barátom után nyúlva hatalmas ütéssel jutalmazza tettét, még a bíró éppen a piros lapot kapja elő zsebéből. A segédek felemelik a csere táblát, majd immáron hivatalosan is bejelentik, hogy az újonnan érkező Higu veszi át a helyemet. Csalódottan ugrálok le fél lábbal a pályáról, és egy kicsit sem nyugtat, hogy az én hülyeségem miatt, emberhátrányba kerültünk egy teljes félidőre. Férjem engedelmesen követ, végezetül pedig felkap az ölébe, és hősiesen levisz az öltözőbe. Mou még egy pillanatra megállít, majd közli vele, hogy el kell juttatnia egy kivizsgálásra, mert egyáltalán nem bíztató bokám látványa.


-          Nem érdekel, mit fogsz a fejemhez vágni. –kicsit elgondolkozik előbbi kijelentésén, aztán gyorsan korrigálja mondatait. –Szóban természetesen. El foglak vinni egy orvoshoz, ha tetszik, ha nem! –felszólítását mezlevétele követi, viszont észrevéve passzivitásomat, leguggol elém. –Tudom, hogy nem akarsz látni, de meg kell tennem. Makacsságod miatt nem fogsz sehova sem menni, és még ha most meg is utálsz, akkor is megnézetjük a lábadat.
-          Sergio… én… - szavaimat egy ismeretlen, mégis ismerős hang szakítja félbe.
-          Laris, nagyon csúnya belépőt kaptál. –arcán a kárörvendő vigyor, még ha alig láthatóan is, de megtalálható. Férjem izmai megfeszülnek, majd gyűlölködve méregeti a férfit.
-          Ki vagy te? –kérdésem halk hangon teszem fel, de tudom rá a választ. Ő a zaklatóm.
-          Elnézést, elég udvariatlan voltam. A nevem Daniel. –mosolyogva mutatkozik be, majd újra szólásra nyitja száját. –Azt hiszem a bátyámat, Davidet közelebbről is megismerhetted már, természetesen mielőtt megöletted. –a név hallatán levegőm benn akad, szívem pedig eszeveszett tempót kezd el diktálni.
-          Mit akarsz tőle?! –Sergio figyelmeztető hanggal és ökölbeszorított kézzel indul el új ismerősöm felé, de ő csak feltartott kézzel kezd el hátrálni.
-          Ugyan én semmit. Azt a kérdést tedd fel, hogy ő mit akar tőlem. –Ramos érdeklődő tekintettel fordul felém. Kiáltani akarok, segítséget szeretnék kérni, de érdekes módon semmi szükségem nincs rá, ugyanis Daniel, mintha elvégezte volna feladatát, kisétál az öltöző ajtaján.
-          Mi történik veled? –Ramos megfogva térdeimet, felveszi velem a szemkontaktust.
-          Nem szeretnék erről beszélni! –fejemet elfordítom, de ha valamit meg akar tudni tőlem, tudja rá a megoldást, hogyan szedje ki belőlem a szavakat. Államat megfogva magabiztosan fordítja jó irányba arcomat. Hatalmas barna szemeit ajkaim és szemeim között jártatja, majd engedve a csábításnak megszüntetem a köztünk keletkezett távolságot.

13 megjegyzés:

  1. Sziasztok csajok!
    Nagyon nagyon jóóó rész lett és nagyon örülök h ilyen hamar megkaptuk:)
    Jaj istenem én annyira de annyira sajnálom Tesst...és úgy kinyírnám Ronit.Na jó azt azért talán nem de egy jó nagy pofon kéne neki,h végre észhez térjen és hazamenjen küzdeni Tessért. Tetszett Tess telefon üzenete meg az "ürítsük ki a férjem bankszámláját vásárlás" is,azt hiszem én is ezt tenném a helyében.
    Larit viszont nem értem,h lehet ennyire makacs h még az ájulása után is vissza akar menni a pályára. Még jó h Mou észnél volt,és lecserélte Larit.(Busquets mekkora egy ****,simán megérdemelte amit Sergitől kapott.)
    A öltözőben már azt hittem h minden "rendben" lesz és szép nyugiban eljutnak majd a kórházba erre megjelenik ez a Daniel,aki ki tudja mit akar Laritól. Jó lenne ha Lari elmondaná az egész zaklatás dolgot Sesének,ketten biztos találnának valami megoldást a dologra.
    Örülök h Lari megtudta mi van Tessel ,bár lehet h a sok történés közben alig tudta felfogni Marcelo szavait. Remélem h ha később megtudja h Sese direkt nem mondta el neki ,nem fog rá nagyon haragudni.
    Szóval nem tudok mást írni lányok,mint h zseniálisan írtok és csak így tovább:)
    Xoxo:Dóri
    U.i.:A zenék közül csak az If I were a boy-t ismertem,ez az egyik kedven Beyoncé számom,de a többi zene is tetszett:)

    VálaszTörlés
  2. Kezdésnek szeretnék kérni nagy és hatalmas tapsot, amiért mikor már több mint a fél kritika megvolt, ráfrissítettem az oldalra és az egész elszállt. Nem tudom, hogy honnan származik ez a mérhetetlenül magas intelligencia, ami ilyenkor árad belőlem, de mindegy nem is számít, mindenesetre a lényeg az, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy sikerül még egyszer ugyanúgy megírni a komit - lehet, hogy jobban. SE! xD

    Szóval a fejezet :D Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon imádtam (ez még az eredetiben is így volt. erre emlékszem :D) Az egész együtt (jó, a két rész, külön-külön, egybe... :D na, értitek, mire gondolok. Ugye? :D) szóval az egész tökre egybe volt, és nagyon tetszett. Nem tudom megmagyarázni, de most ez a kedvenc fejezetem :D

    Tessa monológja, az üzenet CR-nek, abszolút, teljesen jogos volt. Sőt, a csajszi még finoman fogalmazott. Én biztos elküldtem volna a pi...Gondolom tudjátok, mire gondoltam. Ha meg nem akkor képzeljétek oda. De Dorcsy nem beszél csúnyán (legalábbis próbálkozik vele :D) Szóval én olyan dumát levágtam volna neki telefonba, amitől olyan lelkiismeret furdalása lett volna, hogy nem áll meg Tessa küszöbéig, csak egy útba eső templomban meggyónni a bűneit - amiből azért akad egy-kettő (három-négy... :D)

    Az, hogy Tessa hányszor és miért vágná pofon Crist, az valami haláli volt. A "csak úgy üdvözlés szinten" a legjogosabb :D Remélem azért nem fog elmaradni ez a pofozkodós rész, és egyszer tényleg sor kerül rá. Mindenesetre, ha Tess azt mind megadja, CR akár az arcára is tetováltathatja Tess tenyérlenyomatát, mert már úgyis mindegy :D

    Amúgy a Tess-féle "várároljuk el Roni összes pénzét" bosszú nagyon szimpatikus. Bár azt hiszem, az még tőlem is teljesítmény lenne, h CR-t kivásároljam a vagyonából. Tegyük hozzá, én nem csak bosszú esetén szórnám a pénzét... :D Na jó nem. Utálnék eltartott lenni, úgyhogy nem.

    Nagyon imádtam a részt, főleg az elején a Tessa-Matías vitát, az olyan kis cuki volt. Meg Matías úgy egyáltalán *.* Hogy így törődik Tess-szel. Amúgy az előbb említett vita után, olyan simán el tudtam volna képzelni egy nagy ölelést. Jó tudom, nem ismerik egymást csak egy napja. De mondjuk egy ugyanilyen szituációban egy nap múlva :D

    (muszáj megtörnöm, mert nem engedi egybe... :W)

    VálaszTörlés
  3. A Lari-részről szóló komi részemet kezdeném azzal, hogy szerintem a Sweet2 történelmének legjobb Lari-szemszöge lett. Jézusom, nem találok szavakat. Na mindegy, akkor nem azzal kezdem, amivel gondoltam, mert nem tudom megfogalmazni (jegyezd fel, mert ilyen nem sűrűn esik meg velem.)

    Szóval Lari önérzetessége még mindig meg tud lepni. Ez, hogy csak azért sem hagyom, hogy hordágyon vigyenek le. Bár azt hiszem, kezdem érteni. Ez főleg az „If I were a boy”-os résznek köszönhető. Azt gondolja, hogy mivel ő lány, azért mindent háromszor olyan keményen kell csinálni, azért, hogy elfogadják. Amúgy azt a részt nagyon imádtam. Tényleg olyan volt, mintha az én gondolataimat olvasnám vissza, csak valahogy jobban összerázva. Mellesleg a számot is nagyon-nagyon szeretem, de erről majd később. Szóval értem, hogy miért fontosak neki azok a dolgok, amiket már marhaságnak gondol. Például ez a kisántikálok a pályáról. Mert ő másokkal ellentétben nem azért éhezik a sikerre, hogy ajnározzák, hanem mert tényleg megerősítésre van szüksége. Én legalábbis így látom, aztán javíts ki, ha tévednék.:) Szóval úgy érzem, hogy egy lépéssel közelebb kerültem a Larissa-megértése folyamat végéhez. :D

    Lari-Cescy rész Édes istenem (L) Imádom őket. Amikor Fabre a karjaiban viszi Larist és először megszólal, na akkor volt az a pont, amikor konkrétan ennyi *a két ujját kábé két miliméternyire tartja egymástól* hiányzott ahhoz, hogy elsírjam magam. Annyira szép az a rész. Jézusom. Csak én vagyok ekkora Fabre-fan, vagy van más is rajtam kívül? És véégre eltört az a bizonyos mécses. Na, így gondoltam. :D Pontosan így. Vagyis nem tudtam, hogy így gondolom, egészen mostanáig, de ez volt a tökéletes mécses törés – Cescy karjaiban. *.*

    Lari változik. Vagyis egészen konkrétan szerintem most fordult vele hatalmasat a világ. Amikor belátta magában a dolgokat, amikor visszakapta Cescyt, amikor bejelentette, hogy fél. Aztán visszakozni akart, amikor vissza akart menni a pályára, és végleg beletörődött Sergio csókjánál. Megint csak javíts ki, ha tévedek, de én így látom.

    Marcelo. Függetlenül attól, hogy rettentően haragszik Larira, bebizonyította, hogy képtelen arra, hogy utálja a lányt, és semmibe vegye. Azzal, hogy „Éppen ideje lenne oda menned.”. Kíváncsi leszek a következményekre. Hogy meddig fog Lari azon rágódni, amit Marcelo mondott? Hogy eszébe jut-e Ramost felelősségre vonni bárkinek?

    És ha már Ramos. Örültem a végén, konkrétan könnyen szemmel mosolyogtam a végén, annál a Lari kezdeményezésű csóknál. Kérted, hogy fejtsem ki, hogy Lari miért nem érdemli meg Sergiót.. .:D Ezt átgondolom, mert most hirtelen nem ugrik be, hogy miért gondoltam, de ha eszembe jut, majd feltétlen megírom :D

    (nem, még mindig nincs vége... :D)

    VálaszTörlés
  4. Ééés (azt hiszem) a végére hagytam Danielt :D Áhááá :D Kismaki Koool (L) Szeressük nagyon :D Az nagy gáz, ha tudom, hogy Daniel gonosz (bár ez még közel sem biztos) de csípem? :D Simán lehet, hogy Daniel csak Lari valami elvesztett cuccát akarja neki visszaadni… :D Szóval David tesója :D Ez eszembe se jutott volna :D de tetszik az ötlet :D

    A zenék :D Az If I were a boy hatalmas, gigantikus kedvenc. Nagyon-nagyon szeretem. A Miley számot is nagyon szeretem, bár nem tudtam, hogy ez a címe, de szeretem :D A Someone somewhere-t és a Radio Protectort nem ismertem, de mindkettő elnyerte a tetszésemet.:)

    Jaaj, tudom mit hagytam ki! Busquets. Undorító, aljas, gerinctelen féreg :D Én sem szeretem amúgy. Jó oké, akkor kicsit sajnáltam, mikor múltkor beleléptek stoplissal a térdébe, csak hogy érezze a törődést. Szóval az tényleg csúnya volt, de ettől függetlenül ellenszenves, és nemszeretem. Ó és Sánchezt se, szóval ha valakit bántani akarsz, akkor azok ők ketten… ;) :D Ja, egy gyors kérdés :D Villa nem fog meg villanni a következő fejezetben? *.* Tudom, sok lesz a jóból, hogy most van Fabre, és akkor már kéne Villa is, meg Wes, meg hogy az ember a kisujját nyújtja, és nekem rögtön az egész karja kell. De hát ismered a Villához való hozzáállásom… :D

    Nem tudom, hogy akartam-e valami írni még, de egyelőre azt hiszem, nem. Szóval zárom soraim, és búcsúzom. Imádtam nagyon, minden egyes szavát ennek a fejezetnek, és rettentően nagyon remegve várom a folytatást, és a beígért Ramos és Cescy szemszöget ;)
    Puszi nektek, Dorcsy

    u.i.: azt hiszem, alacsony a blogger kommentbe írható karakterszáma... :D na mindegy... :D

    VálaszTörlés
  5. Hola életeim!;)

    Ez kurva jó rész lett!:D Itt jön az, ha az őszinteség fájna... én már halott lennék régen. De akkor is ez az igazság és ezt el kell fogadni akár tetszik, akár nem, Mindenesetre én nagyon nagyon imádtam!<3 Volt, amikor nevettem egy jót, volt amikor elsírtam magam, volt amikor tátottam a szám és volt amikor nagyot koppant az állam.

    Hát most nagyon nagyon sajnálom Tesst. Tulajdonképpen az se lett volna jó, ha Matías lassan adagolja be neki a dolgokat, meg az se jó most, hogy a tv-ből tudta meg az egész portugál-ruszki társulást. Mind a két eset fájdalmas, szóval egyáltalán nem irigylem a csajt. De az, hogy van mellette valaki, jelen esetben cuki szöszi, aki mindenben segíti, így szerintem valamivel könnyebb neki ezt a helyzetet feldolgozni, mert szerintem, ha egymaga lenne, akkor csak őrlődne meg őrlődne és végén nagy baj lenne belőle. Szóval érted mire gondolok.

    A rövid ismertető a dolgok felől CR-nek. Hát tulajdonképpen ez még a kevésbé durvább változata, mert ez csak felületes ismertetés volt. Csodálkozom, hogy ilyen szép szavakkal fogalmazott, mert simán elküldhette volna melegebb éghajlatra, igaz ennél melegebbre már nem igazán küldhetné, max. az egyenlítőre a sok feka közé. Na szóval simán fogalmazhatott volna még durvábban, amit totálisan megérdemelt volna a srác, de nagyon remélem, hogy a hangpostája meghallgatása után észbe kap és vágtat haza a családjához. De én például simán kinézném belőle, hogy még ennél is messzebbre megy Madridtól, mert ahogy észrevettem nagyon jellemző rá, hogy elfut a problémák elől.

    A pofonos gondolat. Hát elég sok oka lenne jól ráncba szedni a portugált az biztos. De élőben a monológjával együtt szerintem nagyon hatásos lenne. Ha viszont ezt a dolgot nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is kivitelezi, akkor én tuti, hogy tapsikolni fogok örömömben. Viszont azért kíváncsi vagyok, hogy ha egyszer beteszi a lábát otthonra Cris, akkor mit kap Tessatól.;)

    Ez a "lehúzzuk lóvéval Ronaldot" dolog nagyon tetszik, bár én a helyében tuti, hogy eladtam volna csak azért is az összes cuccát, de ez már csak saját vélemény. Remélem a kivitelezés is sikeres lesz, bár amennyi pénze van a srácnak tuti, hogy fél Spanyolországot megvehetné.:) Az pedig, hogy Matías is vele tart külön öröm számomra.

    Az pedig, hogy Lari a pályát azért is a saját lábán hagyja el az annyira rá vall. Valami ilyet vártam a szemszög elkezdése előtt is, de az, hogy ezt Cescy segítségével teszi meg arra már nem gondoltam.

    Aproró Fabregas. A bocsánatkérésénél kajakra elsírtam magam. Plusz még a zene is betett hozzá, szóval szerintem kevés az olyan ember, akit nem érintett meg. Annyira édesek együtt, szóval még az is rátett. Fúúh nem vagyok egy Fabregas rajongó, csípem a srácot, de nem vagyok akkora fan, mint Dorcsy. Szóval kezdi a srác elérni azt, hogy a kicsi szívem csücske legyen. Az ő szemszögét pedig különösen várom.

    És végre átszakadt a gát Larinál. Kimondta azt az egy szót, amit már nagyon rég ki kellett volna. Itt pedig nagyot koppant az állam, amikor azt olvastam, hogy ez tükrözi a legjobban a lelkiállapotát, mert az már aztán nagy dolog, hogy ilyet bevall saját magának, az meg még nagyobb, hogy még ki is mondja. Engem ezzel nagyon meglepett, de már ideje volt, hogy ezt is kimondja.

    (Bocs, de nem férek ki!)

    VálaszTörlés
  6. Még hogy Marcelo utálja Larissat?! Ha utálná, akkor nem ment volna utána, amikor levitte Cescy a pályáról. De amikor már azt mondta neki ideje már, hogy elmenjen a kórházba az egy kicsit be tett nekem, szóval az valahogy nem volt annyira szép, de ettől függetlenül nagyon kellett ahhoz, hogy megtudja a dolgok történéseit. Visszatérve ez eredeti tervemre, szerintem Marcelo az életben nem lenne képes utálni a csajt. A múltkor csak egy pillanatnyi rövid fellángolás volt a részéről, hogy ezt mondta. Én legalábbis betudom az indulatoknak és a stressznek, na meg persze Ramosnak, aki a bajok legfőbb kiváltója.

    Jah igen Ramos. Ha tehette volna biztos, hogy mikor Marcelo kimondta a magáét tuti, hogy a föld legmélyebb pontjára süllyedt volna szégyenében. Már pedig biztos vagyok benne, hogy szégyellte magát nagyon abban a pillanatban, de mint már az előző fejezethez írt komimban kifejtettem: így jár az, aki bolhából csinál elefántot.

    Az pedig, hogy még visszamegy a pályára... Hát az már nagyon nagyon önzetlen dolog. És igen most értem el oda, hogy újra megtudom érteni Lari gondolkodásmódját és most már egyáltalán nem akarom küldeni se orvoshoz, se kórházba, se diliházba és még pszichiáterhez sem. Busquets... fúúhh basszus, de adtam volna neki, bár szerintem Sergio helyettem és még sok más helyett is megtette jogosan persze.

    És igen ismét feltűnik a színen Ramos. Hát már a kezdtem félni, hogy sose jelenik meg és nem viszi le Larit a pályáról, de szerencsére megtörtént a dolog.

    Végre betoppant az ismeretlen is. Jól gondoltam én azt, hogy köze van Davidhez, de odáig már nem jutottam el, hogy rokona is lehet neki, arra meg persze pláne nem, hogy a tulajdon testvére. Most pedig totál elvesztettem a fonalat, amikor Daniel ezt mondta: "Azt a kérdést tedd fel, hogy ő mit akar tőlem." Az pedig, hogy mi történik vele az még nagyobb kérdés, amire most már borzasztó kíváncsi vagyok, de ahogy látom Sergio is.

    Lari pedig ismét kezd bezárkózni a maga kis ládájába, mert már megint nem akar beszélni bizonyos dolgokról. Már megint az lesz, hogy küldöm pszichiáterhez, mert már megint kezd nem normális lenni.

    Végre pedig szent a béke. Már ahogy én látom, de szólj légyszíves, ha tévedek. De most már nagyon remélem, hogy ez már hosszabb életű lesz, mint a sikátorbeli kalandjuk.

    Hát elérkeztem komim végére és már csak a zene maradt hátra ahogy észrevettem. Szóval Miley Cyrus és Beyoncet már ismertem és mind a kettőt már alapból imádom. Beyonce száma pedig különösen betett arra bizonyos részre, mert képes volt könnyeket fakasztani. A másik kettőt nem ismertem, de azok is tetszettek.:)

    Epekedve várom a folytatást különösen a Cescy és Ramosito szemszöget. Mellesleg, ha nem írtam volna még le, akkor még egyszer leírom: nagyon nagyon imádtam!<3

    Puxxx: szittyke

    Ui.: Muszáj vagyok osztani Dorcsy véleményét a blogger komment meghatározott karakterszáma miatt.:)

    VálaszTörlés
  7. Szia Dóri!:)
    Köszönjük szépen a dicsérő szavakat, örülünk, hogy ez a rész is elnyerte a tetszésedet! :) Számunkra az a legfontosabb, hogy a gondolatainkat élvezhetővé tegyük.:)
    Valóban, talán az egyik mérvadó tulajdonsága az, hogy makacs. De szerintem ezt ne rójuk fel a számlájára, hiszen a csapat számára a legfontosabb, és nem az egészsége. Azt hiszem ez már bemutatkozott ott, hogy kezdőként ment fel a pályára, még akkor is, ha rettentően fájt a lába.
    Igen, itt jelen esetben még ha Mou haragszik is a megjelent cikkre, miszerint Lari Santos mezben van, akkor is bebizonyította neki a lány a klub iránti hűségét. Hiszen mindent próbált úgy alakítani Lari, hogy senki ne vegye észre az ő gondját, baját. És tekintve arra, hogy felnéz Larira, nem engedhette meg neki, hogy végleg tönkre vágja futball karrierjét.:)
    Busquets nekem alapból nem szimpatikus, tekintve a meccseken nyújtott emberségére, ezért is állítottam be ennyire negatív szereplőnek.:D Sergionál természetesen ez egy pozitívum volt most, ami mint láttuk a későbbiekben, megtette a hatását (tekintek itt a csókra).;)
    Lehet Lari azért nem akarja elmondani, mert ti még nem tudtok valamit, amit ő már igen.:D (még én sem tudom mi az a valami egyébként.:DDD) De azt hiszem erre mondhatom azt, hogy Lari mindig is szerette a dolgait maga végezni, és amikor már végképp nem boldogult, akkor kért segítséget.:) De nyugalom, lesz itt még segítség kérés.:D
    Daniel szerepkörét igazából még én sem tudom, hogy milyenre faragjam. Valószínűleg majd a pillanatnyi kedélyállapotom segít álláspontot választani, ami ugye vagy negatív, vagy pozitív kimenetelű lesz.:D
    Ha még ebben a részben nem is tudta felfogni, de a következőben egy-két dolog segítségével eljut az agyáig a Tessel történt cselekménysorozat lényege.:)
    Sok gondolat van a fejemben ezzel kapcsolatban, és remélem sikeresen le is tudom őket írni, úgy, hogy érthető is legyen. Természetesen nem akarok válást sem, és szakítás féleséget sem, de igyekszem a következő fejezetben tudatni veletek, hogy Lari haragszik-e, vagy mit is gondol ezekről a dolgokról.:)
    Köszönjük szépen még egyszer Dóri! Főleg azt, hogy minden fejezet alatt bátorítasz minket "pár" sorral!:)Úgy gondoltam az 'If i were a boy' ide pont megfelel. Mindig próbálok olyan számokat keresni, aminek mondanivalója van az egész rész alatt. Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  8. Szia Dorcsy!:) Azt hiszem, nálam is kevés lesz a karakterszám, amiben egyetértünk.:D Lehet írni kéne a bloggernek, hogy növeljék meg..:D
    Most tényleg jár neked a hatalmas taps, hiszen lehet, hogy jobb kritikát írtál így, mint úgy. Bár ezt nálad nem lehet megkérdőjelezni, hiszen mindig szívedet adod soraidba.;) Csak azt nem tudtam most felfogni, hogy miért is frissítettél rá az oldalra?!:D Félrenyomtál valamit?:D
    Én bíztam benned, hogy most is fantasztikus kritikát hozol össze számunkra.:)

    Örülök, hogy ennyire elnyerte tetszésedet.:D Értjük természetesen, már ki tudtam ismerni a Dorcsy féle magyarázatokat, szlengeket.:D Remélem a kedvenc fejezet részt sokszor fogod még írni a következő részek alá.;):D

    Chatben már kifejtettem kisebb örömömet, de ezzel a mondatoddal hatalmas löketet adtál nekem. Most már azért is arra fogok törekedni, hogy még jobb és jobb legyen egy-két szemszög, és hogy minden érzésemet át tudjam nektek adni.:) Viszont a következő részekben tényleg készülök egy Dorcsy kiborítós résszel.:D Ma pont azt beszéltük Tessaval, hogy az egész kritikád tele lesz nagy betűkkel...:D

    Valóban, nagyon jó úton haladsz már ahhoz, hogy megérthesd a lány személyiségét. Néha idegesítőnek, önfejűnek tűnik, de ha belegondoltok hogy mit-miért tesz/tehet, azon nyomban meg tudjátok őt fejteni. Próbáltam a részhez megfelelő zenét választani, és úgy látom sikerült is.:) Már régóta meg szerettem volna ezt a kis lelki világba látós részt, és úgy látom sikere is volt, aminek nagyon de nagyon örülök!
    Sajnos nem csak azt gondolja, hanem ez így is van. Ezekről a dolgokról a későbbiekben amolyan visszaemlékezős részként fogok pár sort írni. Lássuk be, a mai világban ha egy lány focizik (hiába alázna le egy-két fiút!) akkor is kinézik a sorból, hiszen ez, és a kézilabda is "férfias" sport... Hidd el, több ember él ezzel az állásponttal a világon.:S
    Ilyenkor mutatkozik meg az, hogy mennyire egyformák az emberek. Hiszen még ha nem is ennyire, de én is ilyen ember vagyok. Főleg amikor még csapatban játszottam, hiába fájt valamim, nem álltam volna meg egy percre se, mert bizonyítani szerettem volna.
    Igen, jól látod. Soha nem szerette, ha valaki kiemelte az ő teljesítményét, vagy éppen vele példálóztak. Persze, ha fiatalabb gyerekeknek példakép, annak örül, de ha tegyük fel 30 emberből kiemelik, hogy "látjátok, úgy kéne csinálni, mint ő", az már neki sem tetszik. Hiszen neki ez az élete, ez tartja úgymond életben, de a kivételezés nem az ő mestersége. A történet végére mindenki megérti teljes mértékben, hogy milyen is valójában a lány.:)

    Sejtettem, hogy ezzel a résszel elnyerem a tetszésedet.:D Miközben írtam, arra gondoltam, hogy vajon miképp fogsz rá reagálni. Próbáltam aggódást, fájdalmat, félelmet és szeretetet is belecsempészni abba a kis rövidke részbe, de ígérem, egy ideig még jelen lesz a boci szemű.:)
    Reménykedem abban, hogy azokat az embereket is meghatotta az a rész, akik nem fanatikus Fabregas rajongók. *igen, itt bőszen Dorcsyra mutogat, és reméli, hogy ha elveszti a szobakulcsot, azonnal szól neki a kisasszony*:D Tökéletes mécses törés?!:D Akkor már előre félek, hogy mit fogsz mondani a tervezett részre...:D

    VálaszTörlés
  9. Egyáltalán nem tévedsz! Nagyon is tisztán látod a dolgokat. Kérdezem én, mi az, hogy csak félig értetted meg a lány jellemét? Szerintem már nagyon is ki tudtad ismerni.:) Igazából nektek, olvasóknak az a szerencsétek, hogy ti "látjátok" a szereplők lelki világát is. Azt, hogy egy-két helyzetnél hatalmas lélekerő kell ahhoz, hogy az ember ne verje földhöz magát...:D

    Tervezek a későbbiekben egy Marcelo szemszöget is, hiszen az, hogy mit állít, még nem feltétlenül tükrözi a lelki állapotát.
    A következő fejezetben kiderülnek a kérdésekre a válaszok.:)

    Reméltem, hogy megváltozik ilyen téren a nézeted, ugyanis bármennyire is önzőnek tűnik Lari karaktere, tiszta szívből szereti Sergiot, és a későbbiekben az is kiderül hogy ki, mennyire képes elmenni ebben a kapcsolatban.(A) De nem árulok el semmi konkrétat..:D

    Egyáltalán nem gáz!:D Igazából a VD-ben is eléggé gonosz szerepet játszik, szerintem legalábbis.:D Viszont nagyon szimpatikus volt maga a karaktere, és természetesen a kinézete is. Még ha nem is annyira, de hasonlít Davidre (haja egyezik...:D). Dórinak írtam, de ide is írom.:) Valójában még nekem sincs fogalmam arról, hogy milyen szerepkört szánjak ennek a srácnak. Az biztos, hogy lesz pozitív, és negatív véleményetek is róla.:D Egyébként kérdésedre válaszolva, egyáltalán nem gáz.:D Persze, biztos vagyok benne, hogy csak a cuccát akarja visszaadni, vagy autogramot akar kérni...:D

    Az a jó, ha ismersz valamit, tudod a dallamát, de nem tudod a címét.:D Ha hallod, akkor tudsz belőle idézni is, de egyébként néha még egy alap mondat sem jut az eszedbe...:D Itt most általánosítok, hiszen nálam így szokott ez működni.:D A múltkor tesómnak kezdtem el kornyikálni egy számot, aztán kiderült hogy a ritmusra új szöveget gyártottam...:D Bikicsunáj..:D

    Sajnálom. Esküszöm nektek, hogy próbáltam pozitívan beállítani, de egyszerűen annyira undorítónak találtam, hogy a jópofizásomtól majdnem hányingert kaptam...:D Tudod ez a tipikus nyáladzás: hozzátok a vödröt feeling..:D
    "De csak hogy érezze a törődést" Ezen akkorát nevettem!:D Én valahogy nem tudom sajnálni, hiszen egy utolsó rohadék, aki a színészetnek él... csak nem értem, akkor miért pályázik a BL trófeára? Miért nem megy inkább az Oscarért?:):D
    Értettem a célzást főnök! :D Ígérem, ha valakit negatív hősként akarok feltüntetni, akkor ezek a nevek kerülnek nálam is számításba.:D Villanjon?:D Szeretnéd? :D
    Azt hiszem, ha más nem is, de én nagyon is érzem fanatizmusodat.:D Na meglátom mit tehetek még az ügyért, és amúgy is szeretem amikor a karomat akarják...:D
    Köszönjük szépen az extra-extra hosszú kritikát, sokat nevettem, és néhol majdnem megkönnyeztem szavaidat.:) Örülök, hogy itt vagy!
    Cescy szemszögre még egy kicsit várni kell, de a beígért Ramos szemszög megérkezett!:)
    Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  10. Szia Szittyke!:)

    Örülök az őszinte véleményednek!;) Hiszen ti vagytok azok, akik ha valami nem tetszik, akkor is leírjátok.:) Addig pedig nem baj, ameddig pozitív dolgot írsz...:D utána ásó kapa...:D Na jó nem, nem vagyok agresszív kismalac!:D

    Gondolkoztam azon, hogy ki lenne erre a feladatra a legalkalmasabb ember. Hiszen tekintve arra, hogy tényleg fáj a lába, egyedül nem tudta volna elhagyni a pályát. És hiába ment vissza, nagyon tartóztatnia kellett érzéseit..
    Annyira örülök, hogy ezt leírtad most! Hihetetlen nagy elismerések ezek a szavak számomra!

    Mindig is örültem annak, ha általam/általunk szerettek meg egy karaktert.:) Természetesen meg van a hátránya is, miszerint nem írhatok folyton love storyt (tudom, hogy sok a depiből és a fájdalomból, de ez is fordulni fog. ígérem!:) ), ezáltal lesznek negatív szereplők is. De nem kényszerítek senkit egy olyan karakterbe, amit nem képzelnék el esetleg róla a való életben is. Kisebb-nagyobb túlzásokkal természetesen. Erre még egy kicsit várnotok kell, de igyekszem vele!:)

    Szerintem sokan magukból kiindulva is tudják, hogy egy olyan embernek, akiben tényleg, de tényleg feltétel nélkül megbíznak, sokkal könnyebb kimondani a félelmeket. Én is úgy láttam már, hogy éppen ideje, hogy Lari kimondja legféltettebb "titkait". Hiszen az embert tényleg felőrli az, ha állandóan csak mosolyog, holott belülről viszont ordít...

    A következő fejezetben kiderül egy kis Marcelo "titok", ami inkább arra irányul, hogy miért ment utána. Hamarosan szeretnék összehozni egy Pufi szemszöget is, hiszen úgy gondolom tudnotok kell az ő érzéseit is.:)
    Igen, ha Ramos nem tette volna azt, amit, akkor lehet, hogy most Tessa mellett lenne Lari, és minden rendben lenne. De kérdezem én, egy kapcsolat mit ér botrány nélkül?!:D

    Igen, valami ilyesmi történhetett vele, de ez kiderül a következő fejezetben, amit már olvashatsz is.:) Sergio igazából nagyon, de nagyon sajnálja már a történteket, és megpróbál rajta változtatni.. kezdi az őszinteséggel.:)

    Örülök, hogy nem kell már megvédenem az általam megszemélyesített szerepkört.:) Lehet néha ködösítettem, de pont egy ilyen részhez terveztem azt, hogy kicsit jobban láthassátok lelkivilágát.
    Lehet, hogy lapot ért, de jogosan adta.:) Én is ezt tettem volna a helyében, ugyanis már az felcseszi az agyamat, ha meglátom a pályán. Igazi sportember...;) Mivel az első le-hozatalnál Cescy játszott nagyobb szerpeet, ezért úgy gondoltam, hogy ideje Ramos törődését is kimutatni valahogy. És ha nem tette volna Busquets azt, amit, akkor ha mást nem, cserét kért volna. De ott akart lenni Lari mellett.:)

    Nem juthatott volna el senki addig, hogy a testvéréről van szó, hiszen az eléggé körülményes lett volna. Egy részben sem volt arról szó, hogy van öccse, de úgy éreztem ez hatalmasat dobna a fenyegetéseken, hiszen most gondolkozhattok azon, hogy bosszút akar Daniel?!:D
    A fonalat ígérem meg fogod találni, de még kell egy kis idő ahhoz, hogy kiépíthessem ennek a történetnek az alapját, múltját, tetteit és következményeit.:) De az biztos, hogy majdnem minden részben meg fog valamilyen úton módon jelenni.:)

    Nem akar róla beszélni, hiszen nem akarja arra elfecsérelni az időt.:) Bízik Sergioban, de azért mégsem annyira, mint drága barátjában, Cescyben.:) Hiszen ők már sok dolgot megéltek együtt, és rengetegszer "sírtak" egymás vállán.:)

    Esküszöm neked, hogy próbáltam hosszabb életűre tervezni, de szerintem így sokkal ütősebb lett az új rész.:D Meg mi értelme lett volna jelen esetben egy hazugságra építeni a boldogságot?:D

    Beyonce fantasztikus számokat írt régen. Illetve most is van egy-két jó, érzelemmel teli szám, de már inkább a Lady Gaga stílust akarja felvenni. Örülök, hogy jól döntöttem, és emellett a szám mellett maradtam!:)
    Ramos szemszög már fent is van, Fabre szemszöggel pedig igyekszem.;)
    A karakterszámos dologgal pedig én is hasonló véleménnyel vagyok!:D
    Puszillak, Lari.:)

    VálaszTörlés
  11. Szia Dóri! :)
    Köszönjük a kommentedet és örülünk, hogy ismét tetszett az olvasott rész. :)
    Egyet kell értenem azzal, hogy Roninak kijárna egy jó nagy pofon és amint olvastad, Tessától nem is csak egyet kapna, hanem egyből, vagy ötöt-hatot.
    A telefonos üzenettel Tessa megpróbálta egy kicsit levezetni mindazt, ami felgyülemlett benne, de telefonon semmi sem úgy jön át ahogy a való életben leordította volna a fejét, tehát ez még egy szelíd üzenet is volt a lány részéről. A kommentek olvasása után pedig arra a következtetésre jutottam, hogy mindenki ezt az utat választaná, ha a pasijának annyi pénze lenne, hogy meg tudná venni a fél világot is.
    Örülünk, hogy tetszettek a zenék, és ismételten új dalokat mutathatunk neked. :)
    Köszönjük a dicséretet! :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  12. Szia Dorcsy! :)

    Dorcsy megy a taps! :D Csak azt nem értem, hogy ha éppen írsz akkor miért frissítettél rá az oldalra?:D Amúgy pedig ahhoz képest, hogy elveszett a fele a kommentednek szépen összehoztad ismét! :D

    Köszönjük a dicséretet még az eredeti el nem küldött, mert kitörölt kommentedben is. :D Teljesen mértékben megértjük, hogy mit szerettél volna kifejezni, és jó érzés azt olvasni, hogy a kedvenc rész címet kapta meg tőled a rész. :)

    Tess próbálta magát kicsit visszafogni még, ha azt is mondta, hogy nem fogja tenni, de hát nem szerettet volna és full trágár szavakkal teli hangüzenetet hagyni a kedves férjének. Valószínűleg ezt a változatot szemtől szembe tartogatja. ;) Amúgy elbírom képzelni azt a szöveget, amit te levágtál volna Roninak, már csak így a kommentek alapján összerakva is, és valóban elhiszem, hogy a templom lett volna az első állomása, amint beteszi a lábát az európai kontinensre. :D

    Reméltem is, hogy meg fog tetszeni az ötlet. :) Amúgy az valóban teljesítmény lenne, ha Tessának sikerülne Ronit csődbe vinni, de elhiheted nekem, hogy mindent el fog követni a lány, hogy ha kézhez kapja a portugál a bankkártyával fizetet cuccok listáját, minimum a földet verdesse az álla. :D

    Köszönöm, jól esik ezt a te „szádból hallani”. :) Matías valóban nagyon aranyos, ezt senki sem tagadhatja le, csak sajnos Tessának az állandó törődéssel van baja. Hisz senki sem szeretne (még akkor sem, ha az illető úgy néz ki, mint Matías :D) egy bébi csőszt a nyakára 19 évesen. :D

    Örülök, hogy a zenék tetszettek és ismét valami újat tudtam neked mutatni.

    Köszönjük még egyszer a tartalmas és hosszú kritikádat! :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  13. Szia Szittyke! :)

    Köszönjük, hogy ennyire őszinte vagy és leírod nekünk a véleményed a résszel kapcsolatban, az pedig különösen jól esik nekünk, hogy mindez a vélemény még pozitív is. :)

    Tényleg nem lett volna jobb, ha lassan adagolja be neki a dolgot Matías, de azért még mindig jobb egy baráttól megtudni, hogy mi történik, mintsem a tévéből úgy, hogy az a batár is tudta, hogy mi folyik Tess háta mögött. Tehát Matíasnak sem volt könnyű döntés, hogy mit is csináljon jelen helyzetben. Viszont az, hogy tényleg jó, hogy nem egyedül kell ezt feldolgoznia, hiszen most még a testvérére sem támaszkodhat.

    Teljesen jól fogalmaztál, hisz ez egy nagyon rövid ismertető volt Roninak, Tess pedig még a kulturáltabb énjét vette elő vele szemben, pedig megérdemelte volna, hogy egy másik univerzumba átkozza azok után, amin keresztül ment a lány miatta. Ronira pedig tényleg az jellemző, hogy elfut a problémák elől, ahelyett, hogy megállna és szembenézne velük.
    Valószínűleg élőben is hasonló monológot fog kapni a portugál a beígért pofonokkal megspékelve, de az még majd elválik, hogy mit hoz a jövő és, hogy mi lesz akkor, ha Roni végre hazamerészkedik. ;)

    Szerintem nem lett volna hatásos, ha Tessa eladja az összes cuccát, mert amint te is mondtad fél Spanyolországot megvehetné, ami azt eredményezné, hogy meg se kottyantak volna neki az elvesztett értékek. :) Matías pedig olyan lett már Tessának (természetesen a lány nem tetszése ellenére), mint egy tartozék, hisz ő vigyáz rá, hogy ne történjen vele semmi, és ha mégis akkor ő ott legyen és tegyen ellene valamit.

    A számok örülök, hogy tetszettek. Próbálunk mindig újat mutatni nektek és reméljük, ez össze is jön. :)

    Köszönjük a dicséretet és a kommentet is! :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés