Összes oldalmegjelenítés

2012. február 7., kedd

Chapter 11.

Sziasztok, sajnáljuk a pár napos késést, de csak mostanra tudtuk befejezni a fejezetet.:) Reméljük tetszeni fog, és jó olvasást!:)

u.i: Tessa "visszamenőleg" írta meg a szemszögét, tehát a két szemszög nem egy időben történik.:)


(Tessa)

Kiérve a számomra már börtönné vált kórházból egy nagy levegővel lepem meg a tüdőm, majd a hideg esti szellő miatt egy pillanat alatt összerázkódott a testem. Belegondolva ebbe az egészbe annyira hirtelen történt minden. Az egyik pillanatban még teljes volt a boldogság a másikban pedig már minden romokban hevert. Bizonyára  nagyon nagyot kellett ehhez vétkeznem, hogy így végezzem, bár akármennyire is töröm a fejem nem tudok olyan indokot találni, amiért az isten ennyire büntethetne engem. A gondolatok tengerében a lábam egyre csak vitt előre, de még nem tudtam, hogy hová is akarok menni, de semmiképpen nem bírtam volna még egy napot eltölteni ott bezárva. Hirtelen visszatérve a rideg valóságba már magam előtt láttam azt a helyet ahová a tudatalattim hozott. Ott álltam egy szál kórházi hacukába és egy Real Madridos dzsekiben a világ egyik legjobb futballcsapatának stadionja előtt és még csak nem is tudom, hogy hogy találtam ide ilyen állapotban. Az első pár percben még fel sem tudtam fogni, hogy itt vagyok és először nem is értettem, hogy miért is jöttem ide, majd a zsebre tett kezem miatt elővett telefon kivilágosította számomra a képet. Azért jöttem ide, mert tudom, hogy Lari mindig itt van, és még ha azt is mondta, hogy már felnőtt vagyok ezekhez a problémákhoz akkor is szükségem van a segítségére és a tanácsaira. Pár bizonytalan lépés után összeszedtem egy kicsit magam, majd magabiztosan kezdtem el a bejárat felé gyalogolni. Az ajtóban már csak egy éjjeli őr állt, így ebből következtetve már elég későre járhatott az idő, de ez sem tántorított el attól, hogy a nővérem után érdeklődjek.
-          Elnézést, meg tudná nekem mondani, hogy Larissa Morrison itt van-e még a stadion területén? – a biztonsági őr néhányszor végignézett rajtam és az igazat megvallva szerintem nem teljesen ismert meg, így kénytelen voltam bemutatkozni, hogy bármit is elmondjon nekem. – Tessa Swallow vagyok, és a testvéremet keresem, nem hallja? – a mondatom végére felvitt hangsúlyomtól az ajtóban álló meg se rebbent én viszont eléggé összerázkódtam, ugyanis a kiabálástól megerőltettem magam és fejezzük ki úgy, hogy éreztem, hogy ott vannak a baleset okozta sebek.
-          Ne haragudjon. Larissa kisasszony már nincs itt. Ha jól tudom néhány órája távozott egy vendégfocista kíséretében az épületből.  – vendégfocista kíséretében? Hát akkor ezért nincs rám vagy két perce, mert ő inkább dumálgat meg haverkodik focistákkal, mint hogy a saját húgát meglátogassa. – Ne hívjak önnek egy taxit hazáig? – az elején tanúsított viselkedését próbálta meg a fickó ilyen módon jóvátenni, ami nagyon aranyos volt tőle.
-          Köszönöm a kedvességét, de inkább gyalogolok. – egy mosoly után már fordultam is meg és próbáltam minél messzebb kerülni a stadiontól.

(Enrique Iglesias-Somebody's me [magyar])
Innen teljesen biztos voltam a hazafelé vezető útvonalban, így egyértelműen az otthonom felé vettem az irányt. A lassú séta közben többször eszembe jutott Roni és az, hogy most hol lehet, és mit csinálhat vagy, hogy ő gondol-e rám bárhol is van. Többször feltettem magamban azt a kérdést is, hogy miért nem jelentkezik, és hogy miért nem ad magáról semmi életjelet, de persze ezekre a ki nem mondott kérdésekre soha nem kapok, és soha nem fogok választ kapni. Hazafelé menet néhányszor muszáj voltam megállni, ugyanis volt mikor már nem bírta a lábam a sétát, de volt mikor a hirtelen előtörő sírógörcsömet kellett lecsillapítanom. Egy kicsit hálát adtam az istenek, hogy egy lélek sem járt az utcán, mert a gyors hangulatváltozásaim, amit a fáradság és a kimerültség okozott szerintem nem vetett volna valami jó fényt rám, sőt valószínűleg, ha valaki meglátott volna előbb vittek volna diliházba, mint vissza a kórházba. az egyik pihenőm alkalmával éppen a csillagokat néztem, amikor váratlanul megcsörrent Marcelo telefonja. Természetesen egy kisebb sikoly kíséretében vettem tudomásul, hogy a zsebemben lévő masina szólalt meg, majd elővéve a készüléket a képernyőre pillantottam. A kijelzőn a nevem villogott és egy kép volt beállítva hívó képnek, egy olyan kép amin éppen Ronival ölelkezve állunk az egyik focipálya szélén. Persze amint megláttam a képet a szívem összeszorult és elfogott valamiféle hiányérzet, amit valószínűleg a férjem hiánya okoz. Teljesen hihetetlennek találom, hogy ennyire tud fájni az, ha nincs itt mellettem, és ilyen érzéseket tud kiváltani belőlem az, ha meglátok róla egy képet. Majdnem végighallgattam az egész csengőhangot mire eljutottam odáig, hogy benyomjam a zöld gombot.
-          Te mégis mit képzelsz magadról? Hova a jó istenbe kóricáltál már el? Körülbelül majdnem szívrohamot kaptam mikor felkeltem és nem feküdtél az ágyban. Amúgy itt vagy te egyáltalán vagy csak magamat szórakoztatom? Tessa szólalj már meg! – nem sokszor hallottam a mindig vidám Marcelo szájából ilyen kiabálós szöveget, de nagyon le voltam döbbenve.
-          Marcelo én... én csak haza akarok menni. – a számon kipréselt szavak után kitört belőlem egy kiadós zokogás, ami megrázta az egész parkot, ahol ültem.
-          Ne haragudj nem akartam veled kiabálni, de nagyon megijesztettél. Hol vagy, mond, és én érted megyek és visszahozlak. – a kis brazil vagy nem tudta felfogni, hogy mit mondtam neki vagy nem akarta, így még szinte be sem fejezte a mondanivalóját, már ordítottam is le a fejét.
-          Nem akarok oda visszamenni  ezt értsd már meg! Haza akarok menni méghozzá most rögtön! – lecsaptam a telefont majd miután zsebre vágtam újból elindultam a hazafelé vezető útvonalon. Persze Marcelo két másodpercenként hívogatott, de egyszer sem vettem fel csak kinyomtam, majd az ötödik ilyen csörgetés után meguntam és elhallgattattam a masinát.
Az idő már pirkadni kezdett mikor megláttam azt a házat, ami olyan sokat jelent nekem. A kapu okozta akadályon szerencsére egy egyszerű számkód segítségével átjutottam, de a bejárati ajtó zárjával sem kellett olyan sokat bajlódnom. A hátsó ajtónál ugyanis a filmekből eltanult módon egy pótkulcsot rejtettünk az egyik virágcserép alá, de persze nem az ilyen esetekre volt fenntartva. Mikor kinyitottam az ajtót az utca felől fékcsikorgást hallottam, és bármennyire szerette volna a szívem, hogy az a személy parkoljon le a ház előtt, kit nagyon szeretek, az eszem tudta, hogy csak Marcelo érkezett meg úgy, mint egy őrült. Lassú tempóba próbáltam meg elmenni a kanapéig, hogy ott várjam meg a focistát, de a gyengeségem következtében a földre zuhantam és már csak a kicsapódó ajtó hangját, Marcelot és egy ismeretlen hangját hallottam...


(Larissa)
Egy doktor lép be a szobaajtón, mire testem éktelen remegésbe kezd. Nem vagyok még felkészülve a megmérettetésre. Mosolygós arcát meglátva, kicsit megnyugszom, majd mikor közelebb lép hozzám és vállamat egy pillanat alatt helyrerakja, morogva fordítok hátat neki. Hallom a hangokat, de egyszerűen most semmit nem tudok szavakká formázni. Nem tudom felfogni a jelentésüket, és az sem esik le, ha éppen hozzám beszélnek. Neymar kezébe veszi lábamat, majd a hatalmas vágásra mutatva, szem forgatva figyelem a ténykedésüket. A szőke hajú doki kezébe vesz egy tűt, majd nekilátva a varrásnak, ismét fájdalmat okoz. Mindig is úgy voltam ezzel a szóval, hogy megpróbáltam kizárni a szótáramból, nem létezett számomra. Viszont a lelki fájdalom, amit jelen esetben saját magamnak okoztam, felemészt belülről. Arcomon semmilyen érzelem nem látható, egy pillanatra már így is betekintést nyerhetett brazil barátom.
A farmernadrágos férfi könnyed mozdulatokkal végzi el kötelességét, majd bezárva maga után az ajtót, magunkra hagy. Semmi kedvem nincs most beszélgetni, így elindulva a fürdőszoba felé, magamra zárom az ajtót. Leülve a kád szélére, zokogva emelem kezemet szám elé, ezzel is csillapítva a fel-feltörő hangokat. Átszellemült tekintettel indulok el a csap alatt található szekrény felé, majd kivéve belőle egy ollót, minden oldalról tanulmányozom. Hasamhoz emelve a vágóeszközt, egy határozott mozdulattal végighúzom bőrömön.
Kamasz koromban a legtöbbször bármilyen gondom volt, mindig ehhez a megoldáshoz folyamodtam. Amikor efféle fájdalmat éreztem, akkor tudtam, hogy még élek. Jelen pillanatban megnyugtat, de legbelül tudom, hogy semmire sem megoldás, főleg nem 22 éves fejjel. Igazából nehezen tudtam ezt a rossz szokást letenni, de segítségemre volt a futás, hiszen amikor úgy éreztem, hogy élnem kell, inkább addig szedtem a lábaimat, ameddig össze nem estem.
Zokogásom csillapodik, vérem folyamatosan szivárog a frissen szerzett sebből. Hangos kopogás rázza meg a helységet, ezzel is megszakítva gondolatmenetemet. Sóhajtásomat valószínűleg a hotel halljában is hallották, de már nem tudok ezzel foglalkozni. Megnyitva a vizet, elmerülök a habok között, és becsukva szememet, átgondolom az életemet.
Volt egy fantasztikus férjem, szerető családom, barátaim, de úgy érzem, most ebből semmi sincs. Mindenemet sikeresen elveszítettem, és minden az én hibámból, hülyeségemből adódott. Az életem alatt, folyamatos kihívásokkal kellett szembenéznem. Volt, hogy elbuktam, de felálltam és újra megpróbáltam. Nem az a feladós típus vagyok, most sem tehetem ezt meg, hiszen akik számítanak még rám, azokat nem hagyhatom cserben.

Kipattanva a kádból magamra csavarom a közelben található törölközőt, majd lemosva sminkemet, kilépek az ajtón dörömbölő barátomhoz. Tekintetembe sűrítem hálámat és köszönetnyilvánításomat, végül a háló felé indulva, magára is hagyom. Belépve a férfi illattal körbelengett helyiségbe, szívem eszeveszett iramot diktál. Táskámhoz lépve a Moutól elhozott ruháimat kapom kezembe. Szokásos farmer-póló összeállításomat most megtoldom még egy kék blézerrel is. Tekintve arra, hogy a nadrággal megegyező színben pompázik, egy fehér pólót kapok alá. Meglátva a rózsaszín ’Hunger Bites’ feliratot, kezem akarva akaratlanul a nyakamon lévő foltra csúszik, amibe testem borzong bele. Ujjait kicsit felhajtva, apró mosollyal az arcomon simítok végig a szabásvonalán. Kivéve még angyalszárnyas Adidas cipőmet, gyomromban hatalmas görcs keletkezik. Mindig is imádtam ezt a lábbelit, most mégis erős szívdobogással dugom bele lábaimat. Azt hiszem most minden szó illik rám, kivéve az angyal. 

Gyors készülődés után összepakolom szétdobált ruháimat, majd egy puszi után elindulok edzésre. Vissza kell nyernem régi énemet, nem fekszik nekem ez a depressziós korszak. Soha nem mondhattam magamra azt, hogy ilyen lennék.

A kívülállók, akik nem ismernek fel, valószínűleg egy idiótának nézhetnek, a portás viszont kedves mosollyal üdvözöl. Szerencsére hajnali négykor a legtöbben még otthon alszanak.
Még két óra kezdésig, de én már a pályán toporgok. Sportfelszerelésem önkényesen követi testem vonalát bemelegítés közben, a sípcsontvédők viszont csak a kispadon találhatók. Futáshoz semmi szükségem nincs rá. Hosszas nyújtás után, megkezdem a sportolás alapját. Lábaim gyorsan követik egymást, az ütemet csak növelem és növelem. Tüdőm sípol, varratom fájdalmasan húzódik össze, de nem foglalkozom ezzel. Bokám sajgása tudatja velem, hogy lassítanom kéne, legalább egy kicsit, ha nem akarok nagyobb bajt, de makacs énemet elővéve, élvezem a testi fájdalmamat. Nem tudom, mióta futhatok, de úgy érzem agyam teljesen kitisztult, és ha elég erőm lesz, mindent rendesen átgondolhatok, mindenféle rossz döntésmeghozatal nélkül.
Megállva a pálya mellett, kezembe veszek egy labdát, majd erőből a kapura küldöm. A háló nyugtató hangja azt suttogja, hazataláltam. Mosolyogva indulok el Iker Casillas helye felé. Pár trükköt csinálva a bőrrel, ollózás segítségével megpróbálok gólt faragni a kezdetleges megmozdulásokból, természetesen sikertelenül. Valamiért elszoktam ezektől. Talán most tudom igazán értékelni magamban a dolgokat?
Kérdések tömkelege próbál agyamba férkőzni, de mindent kizárva újra és újra megpróbálom a lehetetlent. Most minden annyira távolinak tűnik, pedig ezekből a trükkökből régen nagyon sok pitiáner gól született.
Több ember jelenik meg körülöttem, az edzőm komor tekintettel figyel, de én nem hagyom abba önálló edzésemet. Két órát kimerítő mozdulatokkal töltöttem el, mégsem érzem magam fáradtnak.
-          Emberek, gyertek ide. Ma este a Barcelonával mérkőzünk meg. Felkészültetek, és bízom bennetek. Mindent bele kell adni az esti játékba, hiszen ki tudja, mit hoz a jövő. –utolsó szavainál hatalmas szemeit rám emeli, amiben rengeteg érzés csillan meg. Értetlenkedve nézem a gyűlölködő pillantásokat. –Nem akarlak titeket leharcolni, hiszen itthon kell megszereznünk a vezetést. Taktikai edzés lesz, de ne aggódjatok, egy kis erőnlétet is bevezetek. Kezdetnek tíz kör futás mindenkinek. –éppen megszólalnék, mire Mou kezeit hátrarakva, elindul a pad felé. Mi történt a kellemes légkörrel? Marcelo belépve mellém vállával erősen arrébb taszít, mire többen is összesúgnak hátunk mögött. Levegőm benn akad, szívem sebes tempót diktálva indítja útnak lábamat. A kiszabott körökkel elsőnek végzek, így leülve a fűre, nyújtani kezdek. Pufi barátom felhúzott orral megy el mellettem, mire felpattanva, karja után nyúlok.
-          Haragszol? –ártatlan kérdés, mégis fejemet veszik.
-          Ezt most komolyan kérdezed? Lari én bíztam benned, azt hittem saját gondjaid elé tudod helyezni a családodat, és a barátaidat. Csalódtam benned, de most nem is akarok megbocsájtani. Túl sokat engedtem, és sok mindent hagytam már rád ebben az életben. Te voltál a legjobb barátom, már-már testvérként kezeltelek. Mintha a kishúgom lettél volna. Erre elárultál minket. Ezt érdemeljük? Ott voltál mellettem, amikor igazán szükségem volt rád, és szerintem ez fordítva is így volt. Számíthattál rám, ugrottam, ha egy kicsit is láttam, hogy van valami bajod. Ezzel szemben te mit csinálsz? Szórakozol, holott férjed van, mással csókolózol, pedig tudod, hogy sok embernek ezzel fájdalmat okozol. Hol van már az a lány, aki képes volt feladni az életét az edzőjéért, vagy éppen a legjobb barátjáért? Hol van az-az életvidám lány, aki bearanyozta a napunkat? –meg akarok szólalni, de valami nem engedi. Igaza van, mindenben túlságosan is igaza van.
-          Pufi, az időt nem tudom visszapörgetni, de változtatni még tudok. Csak kérlek, segíts. –könyörgő hangomat meghallva eltorzul az arca, majd karját kitépve szorításomból, a kezében található üveget erőből a földhöz vágja.
-          Gyűlöllek Larissa Morrison. Hatalmasat csalódtam benned, és nem vagyok már rád kíváncsi. –többen megfeszülve várják a következményeket, Sergio és Mou a háttérből aggódó arccal nézi szemeimet. Felemelve fejemet, hatalmas bólintás után indulok el az öltözők felé.
-          Este tíztől meccs, nyolcra legyél itt. –igazából nem értem az edzőt, ugyanis nem hiszem, hogy fantasztikus órák elé nézek úgy, hogy tudom, mindenki utál. A miértekkel nem vagyok tisztában, de úgy gondolom Marcelo elég nyilvánvalóan közölte velem érzéseit. Könnyeimet visszanyelve, mély levegőt véve kapkodom át ruháimat, majd visszatérve a pályához, teljes magányomban ülök fel a lelátó székére.

Gondolataimba mélyedve ülök, és mindenért magamat okolom. Nem merülök el az önsanyargatásban, hiszen este mindent meg kell azért tennem, hogy még ilyen hangulat mellett is, de megnyerjük a meccset. Fontos számunkra a győzelem, és ha azt akarom, hogy szeretett edzőm velünk maradjon, akkor meg kell vernünk a katalán csapatot. Agyamba egyetlen kép ugrik be, még pedig Cescy. Megpróbáltatásokat újabbak követik, de úgy érzem, elég erős vagyok ahhoz, hogy mindent kibírjak. Nem engedhetem meg magamnak, hogy összeomoljak. Ki kell tartanom csapatom mellett, és ki kell derítenem néger barátom feldúltságának az alapját…

16 megjegyzés:

  1. Sziasztok csajok!!!
    Imdátam,imádtam éss imáááádddtam a részt,még akk is ha kicsit depis volt. Azt hiszem néha kell ilyen rész is,hiszen az életben is vannak ilyen pillanatok.
    Larin nagyon meglepődtem,főleg annál az ollóval vagdosós résznél,ezt nem vártam volna tőle. Remélem azért ez csak egyszeri alkalom volt,nem tetszik nekem ez a depressziós Lari:/ És remélem nem öltök meg de azért egy ici-picit megértem Marcelot,de azért remélem Lari hamar ki tudja engesztelni:)
    Tessát annyira sajnáltam ,h ott kóborol egyedül,fájdalmakkal küzdve a sötét utcán..:/ Nagyon remélem h az az ismeretlen hang Ronié lesz és Tessa csak bódult állapota miatt nem ismeri fel:)
    Szóval csajok gratulálok ehhez az érzelmekkel teli részhez,néhány részt komolyan megkönnyeztem,olyan érzelmeket indított el bennem.
    Csak így tovább lányok,zseniálisan írtok:)
    Xoxo:Dóri
    U.i.: Nagyon tetszettek a zenék(bár most tényleg egyiket sem ismertem),különösen a Lil Wayne fogott meg ,vagy 5x egymás után meghallgattam:D

    VálaszTörlés
  2. Na szóval sziasztok. :D Hát nem is tudom, hogy hol kezdjem Khmm *torkotköszörül, hogy időt nyerjen gondolatai összeszedésére.* Kezdem azzal, ami a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb, hogy nagyon-nagyon tetszett a rész úgy zenéstől mindenestől.

    Most nem külön-külön írom nektek a hozzászólást, mert lesznek átfedések, többek közt itt az elején is. Mégpedig Marcelo karaktere. Ebben a fejezetben, állítom a legjobb Marcelót alkottátok meg. A Tessás részben már kijött a kicsit karizmatikusabb énje, a Larisban meg főleg. Egész eddig - bár nem gondoltam eddig bele, csak most - de úgy éreztem, mintha Marcelo kicsit alárendelte volna magát másoknak. Amolyan lelkiszemetesként funkcionált, hogy mindenki mehetett hozzá, de ő soha nem mondta, hogy bántaná valami. És annyira örültem, hogy nála is eltört a mécses, Tessánál is és Larinál is. Szóval igen, kicsi néger közelebb került a szívemhez. .) Bár, hozzáteszem, nem teljesen értek egyet azzal, amit mondott - de ugyebár ő nincs tisztában olyan infókkal, amikkel mi...

    Mint péládul - RAMOS! :D - hogy kedves a mondat elején említett úriember közbenjárásának köszönhetően mindenki azt hiszi, hogy Lari gonosz csúny, és nem érdekli senki a családjából. Ez így ebben a formában nem igaz. (háhá, Dorcsy a védelmébe veszi a népet*) Amiről nem tud, azon nem tud segíteni... Néma gyereknek anyja se. Jó, oké, szólni akartak neki, csak nem volt elérhető. De itt meg már Ramos a ludas. Ha nincs az a fene nagy önérzete, akkor odament volna Lariékhoz, megkocogtatja a vállát, és közli vele, hogy bocsa, a húgod elvetélt, és ezután már nyugodt lélekkel távozhatott volna.. De neeem, Ramosnak muszáj megsértődni és hülyeségeket kitalálni (persze, ehhez van esze, de ahhoz hogy levágassa azt az istenverte haját, ahhoz már nincs...) Mind a kettő (mármint most a Morrison-Ramos párosról beszélek :D) olyan makacs... meg is érdemlik egymást... :D

    Na szóval Tessre visszatérve/rátérve... hagyjuk az igekötőket, csak bonyolítják a dolgot. Szóval. Egyrészt, kíváncsi leszek, Marcelo kit visz haza (atya úr isten, már most látom, hogy egy ilyen időben előre hátra ugrálós komment lesz, amin valószínűleg az atyaúristen se fog kiigazodni, na mindegy :D) Egyébként meg meg tudom érteni, hogy ki van akadva. Végtére is úgy érzi, hogy mindenki elhanyagolja - LAri, Cris és bár Marcelo ott van, de azért mégsem a tesója vagy a férje.

    Alig várom már, hogy Tessa beleolvasson az újságokba, amiken Roni szerepel irinkával. Bár, ha jobban belegondolok, akkor nem. Mármint az nem, hogy nem akarom, hogy Tessa lássa. Már így is eléggé szenved, nem kell neki még több. Úgyhogy remélem IntelligensPortugálMakiCR hamar megtér... :D

    Larissa egy pöppet komplikáltabb eset. Egy pillanatra azt gondoltam, hogy meglesz a kifakadás, és Neymar vállán sírós rész. Aztán eszembe jutott, hogy Larissa MOrrisonról van szól, úgyhogy elvetettem az ötletet. Ez az ollóval megvágom a hasam dolog... Nem gondoltam volna, hogy Lari ennyire mély letargiában van. Úgy érzem ebből klubváltás lesz *erősen sugallja a milánói feketekékek nevét.. ha érted mire... azaz KIRE célzok... célzok... hát szokásom nekem célozgatni? (A):D* De komolyan... :D tudnám értékelni West :D mert már úgy vagyok vele, hogy megértem LArit, elfogadom az álláspontját, de ugyanakkor azt gondolom, hogy nem érdemli meg Sesét (úristen... ezt felejtsük el, és legyen, mondjuk Ramos :D)

    Szóval kezd egyre inkább aggodalommal eltölteni, hogy Lari csak úgy van a világban. Mármint, hogy túlhajtja magát, hogy gyűlik benne a feszültség, és még csak meg sem próbál tenni ellene. Bízom a Classicóban és Cescy gyógyító erejében (L) De komolyan. Úgy bírnám ha kis jeti meggyógyítaná Lari :D

    (nem férek ki... xD)

    VálaszTörlés
  3. De amúgynem értem Larit... Tudja hogy szereti Sergit, hogy azzal amit csinál elveszíti, mégis folytatja. Miért? Why? Warun? Por que? Perché? (most épp csillogtatom a nyelvtudásom :P) Na mindegy... :D

    A zenék egyszerűen überfantasztikusan amazingek voltak *.* Enriqu Iglesias nálam az a szint, hogy tök mindegy miaz, ha ő énekli meghallgatom és szeretem :D Daughtry Sorryját nem ismertem, de nagyon tetszett, és ááá (L) :D Az Első szám szintén nem volt ismereetes számomra, de az is tetszetős volt... ÉS direkt a végére hagytam a Mirrort... Két napja találtam meg, és azóta csak azt hallgatom, sé odáig meg vissza vagyok érte (meg Bruona Marsért is de ez most részletkérdés) És amúgy a refrén annyira idevág Larihoz, meg szerintem a "You told me that they can understand the man I am" rész is.mármint nem így szó szerint, csak úgy mégis. :D Szóval elmagyarázni nem tudom, de... :D mindegy hagyjuk :D

    Úa cipő *.* aww annyira tetszik :D Egy időben akartam is olyat, csak letettem róla, mondván az életben soha nem lesz annyi zsém úgyhogy... :D

    Úgy érzem, megint messze vagyok az értelmes hozzászólástól, de majd ha egyszer sikerült olyan komit írnom, amivel meg vagyok elégedve, majd előre jelzem :D
    Nagyon nagyon imádtam, és tetszett, és várom a folytatást.
    puszi:
    A Cescy és Wesváró Mirrort énekelgető Dorcsy

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!:D

    Jajjj annyiraaaa imádtam!!!<3 Nagyon nagyon! Ez annyira jó volt!<3 Oké, abbahagyom az értelmetlen mondataimat. Szóval most úgy érzem, hogy rövid komi lesz, mert sokat nem tudok hozzáfűzni, de majd a végén meglátjuk.:) Szóval kezdeném:

    Tessa bolyong a világban. Vagyis tulajdonképpen nem a világban, mert azért a világ az egy kicsit nagy lenne, ezért pontosítok: Európa -> Spanyolország -> Madrid -> valahol a városban valamelyik utcában. Szélességi és hosszúsági fokot nem mondok, mert magamat ismerve tuti, hogy vagy félre írnám, vagy félre olvasnám.:) Én megértem, hogy haza akar menni a drágám, de mégis mit csinálna otthon tök egyedül abba a bazi nagy lakásban??? Mondjuk nem egészen egyedül, mert végülis ott lenne vele a lánya. Apropó hol van Cata??? Most szerintem oltári nagy hülye vagyok, mert szerintem tuti, hogy leírtad hol van a kis csaj, de azért megtennéd légyszíves, hogy felvilágosítasz és leírod hol van??? *bociszemek*

    Marcelo kis cuki, hogy ennyire törődik vele. És én is úgy érzem, hogy ebben a részben írtátok meg a legjobb Marcelot, mert végre megmutatta a kicsi szívem a komolyabbik aggódósabb oldalát, ami őszintén szólva nagyon tetszik. Megértem Marcelot, hogy visszaakarja vinni őt a kórházba, de azt is megértem, hogy Tessa haza akar menni. Szóval most ott tartok, hogy mind a kettő tudományának igazat adok.

    Azt rögtön gondoltam, hogy ha Tess hazaér, előbb találkozik újra a padlóval, mint a kanapéval. Na viccet félretéve örülök, hogy Tess nagyjából épségben hazaért. De arra nagyon nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki az a másik személy, aki Marceloval érkezett meg, mert most egy halovány gondolatom sincs erre kérdésre.

    Öööö aztán. Ja igen Lari. Itt jön az: "Ha Mohamed nem megy a hegyhez, akkor a hegy jön Mohamedhez." vagyis Neymar hiába tömte a fejét az orvossal kapcsolatban, ő makacssága még feléje se nézett, mert ugyebár nem mondhatom azt, hogy bele se gondolt, mert már megfordult a fejében elméletileg, vissza térve Neymar gondolt egy okosat (és még most is áldom az eszét) és elhozta az orvost. Lari nem akart menni orvoshoz, ezért az orvos jött hozzá.

    Aztán jön ez az ollós dolog. Először azt hittem öngyilkos akar lenni vagy valami, bár tőle kitelik, hogy elgondolkozik a dolog felől, főleg amilyen lelkiállapotban van most. Most én sorba fogom nektek itt rakni, hogy hova kellene vinni Larit, és hogyan változtak meg nálam a helyszínek (itt jön az, hogy osztom a tudományom, de minek):
    Először jött nálam az, hogy na hát van egy férje beszélje meg vele a problémáit, de elvetettem a dolgot, mert ismerve Larit, amilyen makacs inkább magába fojtaná az egészet, és a végén ideg összeroppanást kapna, mint hogy beszéljen ezekről a dolgokról egy árva szót legalább.
    Másodszor jött az, hogy ha már végképp nem akar beszélni Ramossal, akkor legalább beszélne Marceloval vagy most már Neymarral, akik tényleg közel állnak hozzá, vagy pedig aki tényleg olyan lenne az Tessa a testvére, de hát még arra sem képes, hogy rágondoljon nem még hogy netalántán felhívja.

    Nem férek ki!

    VálaszTörlés
  5. Harmadszor már jött az, hogy menjen kórházba és vizsgáltassa ki magát, főleg az agyi működését, és legfőképpen az, hogy kúráltassa ki magát valahogy az agyasokkal.
    Negyedszerre viszont már ott tartottam, hogy csukják már diliházba, mert már jobbat nem lehet tenni vele. De aztán eszembe jutott az, hogy ott a sok bolond között még jobban hibádzna neki valami, meg aztán ha az eszét is elvesztené, akkor jönne az elektrosokk, ami több kárt csinálna, mint hasznot. Szóval ezt az ötletet is elvetettem.
    Ezután a rész után pedig ötödszörre ott tartok, hogy pszichológus. Mert az, hogy valaki saját magát sanyargassa, úgymond testi fenyítéssel, mert erre már csak azt tudom mondani, ahhoz, hogy érezze él még. Tehát ez nem normális dolog és szerintem egy agyturkász segíthetne neki.
    De még mindig azt az elvet osztom, hogy beszéljen már azzal a drága férjével és végre legyen már béke, mert az, hogy ennyire sehogy vannak egymással az már nem állapot, tulajdonképpen már ezzel az erővel el is válhatnának, de arra meg már az lenne Larinak a kifogása, hogy nem, mert a papírral csak a baj van. Simán kinézném belőle, hogy ezt mondja.

    A Neymaros résznél én is azt gondoltam, hogy na majd most eltörik a mécses és kiönti a lelkét a brazilnak, de nem így lett, hanem szépen fogta magát és lelépett.

    Az edzés az kemény volt. Nem úgy, hanem amúgy, szóval érted. Marcelo megmutatta a kemény oldalát. Úgy gondolom, hogy Lari részben megérdemelte, de itt jön a Dorcsy-féle elv, hogy ő nem tudja, amit mi tudunk, és ebben a dologban valamilyen úton-módon Ramos a ludas. De az, hogy Lari arra kéri Marcit, hogy segítsen neki változni (már ha jól értelmeztem itt a dolgokat), az valahogy nem esett le, hogy a brazil mégis hogyan tudna, na szóval inkább összegzem: ez a Lari arra kéri Marcit, hogy segítsen neki változni, ez még homályos... jó inkább sötét.

    Az uccsó mondatban ott van az, hogy ki kell derítenie Marci feldúltságának okát... Hát én tulajdonképpen leragadtam ott. Mert ha kideríti és meg be jön a képbe Ramos a hülyeségével, akkor tuti, hogy még nagyobb balhé lesz, Lari pedig szó szerint ki fogja verni a biztosítékot.

    A zenék. A Mumford and Sons abszolút nem ismertem Chris Daughtry Sorryjával egyetemben, de mind a kettő nagyon tetszett. Enrique Iglesiast már alapból imádom, ezt a számát viszont nem ismertem. És a Mirror. Még rögtön aznap megleltem mikor felkerült a YouTube-ra és ha azóta naponta vagy 20-szor 30-szor nem hallgatom meg, akkor még keveset is mondtam. Ha viszont a dalszövegét és önmagában a dal jelentését vesszük, akkor ott ahhoz a részhez nagyon ott volt.

    Szóval nagyon nagyon imádtam és annál jobban várom a részt!<3

    Puxxx: szittyke

    Ui.: Ne vegyétek tolakodásnak, de felfogjátok majd rakni a szilveszteri különkiadás folytatását???

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!
    Fantasztikus fejezet volt, örülök hogy hallottam most már Tessaról is valamit. Lari szemszögében a Marcelo féle kiborulásos rész tetszett a legjobban az egész fejezet alatt.:) Ügyesek vagytok! Tina.:)

    VálaszTörlés
  7. Szia Dóri!:)
    Igen, ahogy mondtad, néha kell ilyen rész is.:) Örülök azért, hogy nem volt túlzás egy-két jelenet benne. Ígérem kilábalunk most már ebből a korszakból, és elkezdődnek majd az igazi történések.:)
    Régen többször csinálta ezt, de természetesen ez csak említés szempontjából jelent meg a történetben. Nem akarom tovább kínozni szegényt, van elég baja ezek nélkül is.:D
    Nem öllek meg emiatt a mondatod miatt, hiszen azért is írtam így meg azt a részt, mert én is teljes mértékben így gondolom, még akkor is, ha mi tudjuk azt, amit Marcelo drága nem...:)
    Köszönjük szépen a kritikát, és örülök, hogy sikerült az érzelmeinket átadni neked!:)
    A Mirror számmal én is így voltam. Elindítottam, reakció: ez k*rva jóóóó... aztán még a csapból is az folyt nálunk.:D Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  8. Szia Dorcsy!:)
    Örülök neki, hogy ezzel sem okoztunk nagy csalódást neked.:)
    Marcelo néha ütődött, néha szomorú, néha pedig ahogy te is írtad, karizmatikus. Ha tudja, hogy valaki rosszat tett egy szerettével, képes akár ölni is érte. Talán ilyenkor hasonlít a legjobban Larira. Gondolkoztam, hogy úgy igazán, hogyan is írhatnám meg a tökéletes szembesítő jelenetet, de nem jutott semmi kézenfekvő ötlet sem az eszembe. Aztán valaki nagyon felcseszett, és azon gondolkoztam, hogy most úgy földhöz vágnék egy tányért.:D És innen is jött az üveg eldobós rész.
    A következő részekben rengeteg ilyen kirohanásban lesz még részetek, ugyanis előbb-utóbb Marcelonál is bekapcsol a védőmechanizmus.:)
    Igen, Marcelo erről volt úgymond híres. Nem igazán állt ki a véleménye mellett, és a legtöbbször arra figyelt, hogy mást ne bántson meg. De most Lari "tette", amiben igazából ugye a férje a ludas, kicsit kiverte nála a biztosítékot, és átváltott dühöngő őrült állapotba. Örülök, hogy ismét egy olyan dolgot sikerült megformáznunk néger barátomból, ami még közelebb húzta most őt a szívedhez.:) Ha más miatt nem is, de miatta érdemes szeretni a Realt, mint csapatot.:)

    Sergioból akkor a féltékenység beszélt, és mint tudjuk a szerelem öl, butít és nyomorba dönt... Akárcsak az alkohol. Ezért érdemesebb részegnek lenni, de ez már mellékes.:D
    Éppen ideje volt, hogy Dorcsy ezt a lépést megtegye, mellesleg.:D Valóban, ez nagyon helyes mondat volt most tőled. "Amiről nem tud, azon nem tud segíteni..." És most, hogy már sikeresen megtudta a dolgokat, talán tesz is érte valamit, már ha engedik neki... De ez még a jövő zenéje.:$:D

    Nem volt elérhető, és akkor nem is nagyon tudott volna beszélni, ugyanis munkálkodás közben kapták "lencsevégre".:DD De most gondolj már bele. Szerelme, felesége, élete ott lóg egy másik pasi száján, miközben félig meddig rajta fekszik.:D Te odamentél volna egy ilyen szöveggel, hogy "Csá öcsém, a húgod elvetélt, gondoltam szólok, hogy most mindenki utál mert nem vagy telepata".:D
    Erre szokták azt hiszem azt mondani, hogy zsák a foltját...:D Effektíve egyforma hülyék, és mégis különböznek. Ellentétek vonzzák egymást..:D Úristen, ma annyira bölcs vagyok.:D (De nem ma!:D)

    Hidd el, sokkal jobb dolgot találtam ki a Lari sírós rész helyett.:D Azt hiszem azt te, Dorcsy, sokkal jobban fogod díjazni.:D De abban teljes mértékben biztos vagyok, hogy kedvedre lesz az a bizonyos "lelkis sírós vállra borulós rész".:D
    Lari lelke most romokban hever. Ha azt nézzük, érthető is. Elvesztette a férjét (ő hülyesége miatt), elvesztette valamilyen szinten az edzőjét (szintén ő hülyesége miatt). Ráadásul a bokája sem gyógyul (és ismételten az ő hülyesége miatt). Rá fog jönni előbb vagy jelen esetben talán utóbb, hogy nagyon nem jó az önpusztító élet, amit ő él.
    Klubváltás?:D Ezt sem hallottam még senki szájából.:D Még nem gondolkoztam ezen *angyali fejjel megpróbál beetetni téged:D*, de kiderül hogy milyen döntéseket fog még hozni a kisasszony...:D
    Azt valahogy sejtettem, hogy tudnád értékelni West, de több nap mint kolbász.:D (esküszöm nekiszaladok a falnak most már.:D) Most megjelent Cescy, egyelőre elég a jóból.:D
    Nem érdemli meg Sergit? :O:D Kifejtenéd ezt majd nekem bővebben valahol? :D
    Amúgy igen, a te nézőpontod is megfelelő, de fog még változni a véleményed, és sírva fogsz könyörögni Larinak, hogy bocsásson meg.:D Isten nem ver bottal...:D

    VálaszTörlés
  9. Sorry, nem fértem ki.:D

    Örülök azért egy kicsit, hogy aggódsz Lariért!:) De hidd el, ha megtudjátok majd a későbbiek folyamán a nézeteit, álláspontját, meg fogtok mindent érteni. Hiszen tudod, az a bizonyos zaklató 3 hónapja csinálja azt amit. Viszont egy beszélgetésről sem volt szó igazán... tehááááát.:D (nyitott kaput hagyok most nektek.:D)
    Hát a kis Jeti nem gyógyítja meg Larit, de segíteni fog rajta.:) Ennyit elárulhatok.:D

    Hogy Warum?:D Jövő zenéje.:D Ígérem mindent meg fogtok tudni, viszont nem akarok spoiler tartalmat kijelenteni...:D Csillogtasd is Dorcsy, a nyelvekből soha nem elég.:D Tudod, minden ember annyira értékes, ahány nyelvet beszél.:D (na jó, kérek most egy sörétest...:D)

    Ez nekem kicsit too much.:D Na jó, Seherezádé feelinget mélyen elnyomom magamban.:D
    A Sorrynál rengeteget vaciláltam. Nem tudtam, hogy mi lenne a megfelelő választás oda, de amikor elkezdtem olvasni az angol szöveget rájöttem, ez tökéletes.:) Örülök, hogy neked is tetszett!:)
    Pont amiatt a rész miatt kerültem ide az a szám, amit itt kiemeltél a kritikád végén.:) Jelentem, hasonló állásponton állok, mint te!:D
    Igazából megmosolyogtatott az a mondat amit írtál.:D Nem tudhatod mit hoz a jövő, ahogy a szülők szoktál mondani "Nem nekem tanulsz, hanem magadnak..." Ha eléred az álmaid, céljaid megvalósítását, akkor lehet annyi pénzed, hogy egy darabot, (nem egy párt!:D) megvegyél.:D Egyébként én azon szoktam gondolkozni, hogy egyszerűbb lenne kimenni Hollandiába, és futtatni a nőket...:D Azzal legalább pénzt is lehet keresni...:D Bár már egy takarító is 6* annyit keres külföldön, mint itt egy mérlegképes könyvelő... tehát... :D na jó politikai nézeteimet most mélyen elfojtom magamban, hiszen Orbán Viktor valahol... nagyon de nagyon mélyen, nagyon jó ember... SE.:D
    Nekem, és szerintem Tessnek is teljes mértékben megfelelt ez a kritika, hiszen ez vagy te.:) Bohókás, néha kissé bolondos.:D De ez jellemez igazából téged.:D És a legjobban a zárójeles mondataidon, és a megcsillagozott mondatokon szoktam nevetni.:D
    Köszönjük szépen ezt a hosszú, érzelmekkel teli kommentárt!:) Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  10. Szia Szittyke!:)
    Örülök, hogy neked is elnyerte a tetszésedet Marcelo újonnan megismerhetett karaktere!:)
    Ha azt nézzük igazad van, hogy az orvos meglátogatta Larit (persze azért, mert Neymar hívta), de a bokájáról semmi konkrétat nem mondott, így csak két újabb sérülést látott el.:) Larissa nagyon fél az orvosok szavától. Fél, hogy azt kell hallania, hogy az egyetlen dolog, ami még megmaradt "szánalmas" életében, most azt is elveszítheti. Ezért nem mert elmenni az orvoshoz, de az, hogy egy-két történés után elnéz-e a kórházba, még nem tudom. :)
    Nem! Lari soha nem gondolkozna el azon, hogy öngyilkos lesz. Maximum az fordulhat meg a fejében, hogy mi értelme van az életének. De arra soha nem venné rá magát, hogy az embereket, szeretteit, barátait csak úgy elhagyja egy kisebb bukkanó miatt. Tudja, hogy ha őt is elveszíti Tessa, akkor össze fog omlani, és ezért sem engedheti meg a könnyebb utat magának.:)
    Szeretem, ha osztod a tudományod!:)
    Lari az a típus, aki soha nem rakná a saját problémáit másra. Ha megkérdezik tőle, ha konkrétan rákérdeznek nála, hogy mi történt, akkor beszél róla, de amúgy nem. Hiszen mindenkinek megvan a maga problémája, egy ember sincs, akinek szivárvány élete lenne.:) Előbb vagy utóbb pedig meg fog mindent tudni Sergio, és pontosan Lari szájából fognak elhangzani a szavak. Egy kis noszogatás után természetesen.

    Neymar jó barátja lett, de úgy érzi, még nincs meg közöttük az a kapcsolat, ami miatt felhőtlenül bízhatna a brazil gyerekben. A srác segít elfelejteni neki a gondjait, ezért nem akar neki azokról beszélni, mert onnantól kezdve, hogy beavatja a klasszist, kérdések tömkelegét fogják irányába intézni. "Hogy vagy, minden rendben...stb" És ezt nem akarja. Mert tudja nagyon jól, hogy milyenek az emberek. Vagy segítenek az információáradat után felejteni, vagy többször felemlegetik a múltat, a sérelmeket, ezzel is megforgatva főszereplőnk szívében a kést.
    Marceloval pedig hiába akarna beszélni, nem tehetné, ugyanis a kis néger férfi, most nem kíváncsi rá.
    Gondolj bele. Felhívná Tessat, elmondaná neki a problémáit, az érzéseit, kételyeit. Mivel Lari nem tudja, hogy Tessa elvetélt, és hogy kórházban van/volt, ezért ő jelen esetben úgy fogja fel a dolgokat, hogy minek érje húgát még több sokk? Nem akarja, hogy miatta aggódjon testvére, hiszen tudja, hogy milyen. Nem akar bajt a babának sem, ezért nem gondol arra, hogy fel kéne hívnia Tesst.:)

    Tudom, hogy elég rossz fényt vetett most rátok ez az ollós jelenet, de meg lehet őt is érteni. Nem írok semmit hasra ütés szerűen, mindennek van valami alapja, ahogy ennek is. Lelkileg a padlón van, és úgy érzi, senkire sem számíthat. Nincsenek barátai, és nem tudja senkivel sem megosztani bánatát. Hiszen nem akarja senkire sem rápakolni a saját lelki gondjait. Mindig is az a lány volt, aki megpróbálta saját maga megoldani ezeket, ha meg már nagyon nem bírt el valakivel/ valamivel, akkor kért segítséget. De ilyenből nem volt számtalan jelenet.

    VálaszTörlés
  11. Nem fértem ki.:D


    Minden embernél vannak olyan napok/hetek rosszabb esetben hónapok, amikor minden rossz. Ilyenkor bárki bármit tesz/mond, soha nem tetszik a főszereplőnek semmi. Most gondolj bele. Ha csak a mézes-mázos szerelmet írnám meg nektek, meddig érdekelne titeket a folytatás?:D Szerintem semeddig, mert már lehetne számítani arra, hogy a következő fejezetben mi lesz. Úgy gondolom ezzel az ollós jelenettel egy hatalmas fordulatot hoztam a történetbe, még ha morbidnak és durvának is tűnt. Másodsorban azért nem akarom még kiborítani a bilit, mert minél tovább húzom, annál nagyobb csattanója lesz. Azt hiszem nincs olyan dolog, amivel jót tennénk a lánynak, max akkor, ha elküldjük egy évre nyaralni valahova.:D

    Gondolj bele. Ha egy barátjának nem tudja elsírni magát, akkor egy agy kurkásznak, aki vad idegen számára, hogy tudna panaszkodni? Valóban nem ép észre lehet következtetni annál a résznél, de ha ez őt megnyugtatja, áldásunk rá... ígérem utoljára írtam ehhez hasonló fejezetet nem fogok minden nap írni.:) De úgy éreztem ez az a jelenet, ami igazán tükrözi most lelki állapotát.

    Elválni nem fognak, erre mérget vehetünk.:) Szeretik egymást, csak Larival történt valami, ami visszatartja abban, hogy ezt az érzést kimutassa. Úgy érzem a legújabb fejezetben ki foglak borítani a szemszögem végével...:D Larinak mindenre van megfelelő megoldása, válasza, mentegetőzése. Ilyen fajta.:) Viszont hidd el, ha úgy fogja érezni, hogy el kell válnia Sergiótól, meg fogja tenni, nem fog visszalépni.:)

    Nem Neymarnál akartam a kiborulásos részt megrendezni. Még húzni akarom, ameddig tudom, de esküszöm, nem kell már sok ahhoz, hogy Larissat ordítani "lássátok".:)

    Úgy gondoltam éppen ideje annak, hogy Marcelo drága is kiálljon valaki mellett. Minden helyzetben megalázkodott, meghunyászkodott, de úgy érzem, ő nem az-az ember, aki agyilag egy öt évessel vetekszik. Az ő személyiségével akartam mindig is egy kis poént becsempészni a történetbe, és természetesen, ha megtudja az igazat, az a bohókás énje vissza is fog térni, de addig marad kemény, és magabiztos. Soha nem akartam idiótának beállítani, de én ilyen embernek nézem.:) Aki ha akar tud karizmatikus is lenni, de jobban szereti a komolytalan helyzeteket.:) Ő az a tipikus jótét lélek, aki mindig magán viseli szerettei sorsát.:)
    Minden borulni fog előbb vagy utóbb, ezt megígérhetem nektek!:)
    Lari nem akarja elveszíteni lelki társát. Marceloval már a történet elején megtalálták a közös hangot, és most, hogy mindent elveszített, változni akar, amiben talán egyedül Marcelo tud igazán segíteni. Nem akarja, hogy a brazil haragudjon rá, és még ha nem is tudja, hogy mi a baja vele, akkor is változni akar. Olyan akar lenni, amilyet Marcelo megálmodott, hiszen akkor talán visszanyerhetné a régi énjét.:) Azt a harcos szellemű, magabiztos, aranyos lányt, aki képes volt bármikor kiállni a szeretteiért... és nem akar már többet az a depressziós, magányos lány lenni, akivé pillanatok alatt vált.

    Valóban, úgy látom már sikerült kiismernetek főszereplőnk reagálásait. Amennyire nyomozó típus a lány, viszonylag hamar ki fogja deríteni az okot, de csak akkor ha lesz ideje ezzel foglalkozni.:)

    Dorcsy kommentjébe leírtam, de itt is leírom.:) Sokat gondolkoztam azon, hogy mi is lenne a legcélszerűbb zene ahhoz a részhez, ami kellően szomorú, vad, és legfőképpen olyan mondanivalója van, amit közölni akarok veletek. Aztán hirtelen rátaláltam arra a zenére és rájöttem, ez kell nekem.:) A Mirror nekem is nagyon bejött, és amit Dorcsy kiemelt, amiatt a rész miatt illesztettem a szemszögem elejére.:) Örülök, hogy tetszett a fejezet! Köszönöm szépen a kifejtéseket és a tartalmas kritikát!
    A Szilveszteri különkiadást nem rakjuk fel. Sajnos nincs időnk arra, hogy rendesen megírhassuk. Inkább a történet részeire fektetünk nagyobb hangsúlyt! Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  12. Szia Tina!:)
    Örülök, hogy tetszett a Marcelos kiborulás, úgy éreztem az lesz a legtökéletesebb megoldás oda.:) Köszönjük a kommentet. Lari.:)

    VálaszTörlés
  13. Szia Dóri!:)
    Köszönjük, hogy írtál nekünk, és hogy imádod a részt. :)
    Mi is úgy láttuk, ahogy te, hogy néha a másik oldalt is be kell mutatni nem csak a vidám és pörgős életet.
    Tessa eléggé össze van zavarodva. Sok minden történt vele, és elég érthető, hogy el akart szabadulni ezek elől, bár, hogy egyedül mászkált az valóban nm volt jó döntés. Az ismeretlen hangjának a tulajdonosáról már a következő részben olvashatsz, remélem nem okoztam nagy csalódást! :)
    Köszönjük a dicséretet, és örülünk, hogy a résszel ilyen érzelmeket tudtunk kiváltani belőled! :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  14. Szia Dorcsy! :)
    Örülünk, hogy ismét láthatunk, mint mindig. Isten őrizze meg a jó szokásodat! ;)

    Marcelo elég érdekes eset, ugyanis ha ránéz az ember, akkor csak a vicces oldalát látja, hisz ő mindig mosolyog, vagy éppen valami hülyeségen töri a fejét, viszont azt is tudja mindenki, hogy tud ő komoly és határozott is lenni és mi pont ezt akartuk megmutatni. Örülünk, hogy sikerült feljebb tenni őt a szeretett karakterek listáján. :)

    A rejtélyes személykilétét már az új részben olvashatod. Tessa pedig tényleg eléggé egyedül érzi magát, hisz ahogy te is mondtad Marcelo csak egy barát, nem pegig egy rokon, így az ő szerepe is véges a Tessát segítő történtben. Egyébként szerintem Lari is és én is tökéletese ki tudunk igazodni a kommenteden attól függetlenül is, hogy most nem szemszögekre lebontva írtál nekünk.

    Az alig várod réz pedig ez kicsit gonoszság, de egyben érthető is. ár tejesen egyértelmű, hogy amint meglátja Tess a sajtóbeli dolgokat még jobban ki fog akadni, mint eddig. De őszintén hölgyem tegyük a szívünkre a kezünket, ki ne akadna ki még ennél is jobban?! Na, ugye. Ron megtérésére pedig még nem tudom, hogy mikor kerül sor, de hidd el Dorcsy te leszel az eső, aki megtudja. :D

    Enrique Iglsias nekem is egy óriási nagy favoritom, és már ki is jelentettem, hogy egyszer el kell menni eg koncertre, ugyanis a „Hero” című szám végén mindig megcsókol egy rajongót. :D Egyébként a részhez betett száma teljes mértékben illett az adott szituációhoz, ezért választottam pont ezt tőle.

    Nyugi Dorcsy mi imádjuk a kommentjeidet olvasni, még akkor is ha szerinted nem a megfelelőek. :D
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  15. Szia Szittyke! :)
    Először is köszönjük a dicséretet! :) Másodszor pedig, ha ezt egy rövid kominak szántad, akkor szívesen megnézném milyen az, ha sokkal több mondanivalód van. :D

    A hazamenetel Tessa számára ez megváltás, hisz a kórházban nem sok mindenki lett volna már ott vele, gondolok itt arra, hogy Marcelo sem maradhat ott mellette élete végéig, neki is van saját élete é a csapat is számít rá a meccseken és az edzéseken is. Cata a nagyszülőknél van. A kórházból vitték el, hogy ne kelljen egy ilyen kisgyereknek ott töltenie a napjait.

    Köszönjük! :) Próbáltuk a legtöbbet kihozni a brazil karakteréből, amit csak lehetett és kritikák alapján sikerült is. :) Az pedig teljesen érthető, hogy mindkettőjüknek igazat adsz, ugyanis tényleg mindkettőjüknek igaza is van. Marcelo biztonságba szeretné tudni Tessát, viszont Tessa már nem kér többet a kórház nyújtotta védelemből.

    Ez a hátránya a gyenge szervezetnek, ráadásul az sem segített a dolgokon, hogy egész este kint mászkált így érthető volt, hogy szegény már az ágyig sem fog tudni eljutni. Az ismeretlen személy kilétére pedig már nem is kell várnod, hisz az új részben már megtudhatod, hogy ki is ő. :)

    Örülünk, hogy tudtunk újat mutatni és a zenék elnyerték a tetszésedet.)

    Köszönjük, hogy ismét egy hosszadalmas kommentet olvashattunk tőled, nagyon sokat számít ez nekünk. :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  16. Szia Tina!:)
    Örülünk, hogy tetszet a fejezet.:)
    Tessáról pedig innentől kicsit többet hallhatsz majd. :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés