Összes oldalmegjelenítés

2012. január 29., vasárnap

Chapter 10.

Sziasztok! Megérkezett az új fejezet, a kritikákra megpróbálunk minél előbb válaszolni!:) Jó olvasást és reméljük tetszeni fog! ;)

u.i: A fejlécért pedig sok köszönet Tessanak.:)


(Larissa)
Mosolygós arcán végigsimítva, rájövök, hogy valójában mind a ketten az alkohol mámorában úszunk. Nem számít, hogy mi történt közöttünk napokkal ezelőtt, most csupán a mának élünk. Ajkai, ajkaimra tapadnak, azért, hogy lelkemet egy mézédes csókkal felébressze. Rég nem éreztem már ehhez hasonlót. Ő az a férfi, akire mindig is vágytam, viszont egy bizonyos téma beárnyékolja a kapcsolatunkat. Testem hozzásimul, ölem ölén nyugszik. A kezdeti puhatolózást felváltja a szenvedélyes csókcsata, amit egyre jobban mélyítünk. Keze megindul fenekem felé, de mindent a fülke jótékony sötétségében csinálunk, így szemtanuk nem nagyon lehetnek. Ujjaim már nadrággombját próbálják szétveszíteni, de megfogva a csuklómat, tenyerembe csókol.  Úgy látom az elfogyasztott mennyiség csak az én agyam köré telepített jótékony ködöt, Sergio teljesen tisztán lát. Soha nem voltam az-az ember, aki más érzéseit követi, viszont jelen esetben minden előhozott vágyat az alkoholnak köszönhetünk.  Közelebb hajolva férjemhez, egyetlen szót suttogok a fülébe. Hangomat meghallva kirázza a hideg, majd mikor a szeretlek szó jelentését letisztázta magában, mohón kap ajkaim után. Szemérmetlen nyögés hagyja el számat, ha nem lépünk le minél hamarabb, holnap a címlapokon fogunk virítani. Egy utolsó csókot adva, megfogom nyakkendőjét, és kimászok az öléből. Utam elsőnek az asztalunkhoz vezet. Domingos érdeklődő tekintettel kémleli csapzott párosunkat, majd mikor észreveszi kicsit elcsúszott ruhámat és széthullott hajamat, kaján vigyor jelenik meg az arcán. Elvéve előle a whiskyt, húzóra eltüntetem a pohár tartalmát. Mindig is jól bírta a szervezetem az alkoholt, de tekintve arra, hogy nem is tudom mikor ettem utoljára, ez egy kicsit megterheli most a szervezetemet. Kecses mozdulatokkal indulok el a hátsó bejárat felé. Minden lépés megnehezíti a dolgomat, ugyanis látásom megsokszorozódott, és nem tudom, hogy jelen esetben ki az eredeti, és ki a másolat. Sergio megfogva a derekamat, meggátol az elesésben, így egy hálás mosolyt küldve felé, kilépek a friss levegőre. Szemeiben egyszerre jelenik meg fájdalom, csalódottság, és szeretet, ami megrémít. Tudom, hogy ha most utat engedek belső vágyaimnak, nagyobb fájdalmat fogok neki okozni, mint azzal, hogy leléptem otthonról. „Nem bánthatom többet!” Valamit láthatott a tekintetemben, ugyanis kicsit meglökve, immáron már a hátamat a falnál tudhatom.
-          Ramos, innen már nincs visszaút. –szavakat halkan ejtem ki a számon. A levegőm benn akad, ugyanis testével teljesen nekiprésel a tégláknak.
-          Tudom, de túl sokat vártam már. Most az egyszer én akarom az elcseszett életemet irányítani. –lábaimat felkapva, magabiztosan tart egy kézzel, még jobbjával összefogja csuklóimat, és a fejem fölé emeli. Fészkelődni kezdek, viszont szemei mérgesen villannak meg erre a cselekedetemre, és még szorosabban fogja végtagjaimat.  Kicsit megkönnyítve a dolgát, lábaimat szorosan dereka köré fonom, majd kicsit megmozdítva csípőmet, elérem, hogy tartása enyhüljön. Kapva kapok az alkalmon, nyaka köré kulcsolom kezeimet, és végig csókolom arcát. Fülétől haladva apró puszikat hintek, néhol megspékelve egy-két kisebb harapással, egészen végig az álla vonaláig. Morogva nyúl tarkómhoz, és pár centit hagyva ajkunk közt, beszélni kezd. –Megmondtam, hogy én irányítok! –mérges vonásait meglátva rájövök, most jelen esetben a tűzzel játszom.

Csökkentve a távolságot, alsó ajkába harapok, majd érzem a hátamnak simuló falat. Vigyorom szélesedik, ugyanis szerelmemnél elszakadt az a bizonyos húr, és szenvedélyes énjét előtérbe helyezve, nem tud uralkodni magán. Ruhám aljához nyúlva, feljebb tornázza a flitteres anyagot, miközben ajkai szakadatlanul ostromolják ajkaimat.
Szerelmünk beteljesülni látszik, de ez nem a happy endes verzió. Itt nincs király, sem királylány, nincs baljós szerelem, nincsenek gonosz mostohák. Itt csak két focista van, aki jelen esetben egymásnak él. De ha ennek a pillanatnak vége, valaki biztos, hogy rosszul fog dönteni.
Soha nem gondoltam volna, hogy azzal a férfivel, akitől egy vita miatt elköltöztem, majd pont egy híres neves pub sikátorában fogok szeretkezni. Főleg azt nem, hogy mind a ketten részegek leszünk. Szép kapcsolat, mondhatom.
Tudtam mit jelent Sergionak ez az egész, mégis önző módon belementem a macska-egér játékba. Mi lesz ezután? Itt vagyok egy életerős Adonisz kezei között, mégis menekülni akarok. Lehet, hogy fájni fog neki, de ha reményeket táplálok benne, még rosszabb lesz a búcsú. Pihegve kapaszkodok nyakába, majd hatalmas nyelés után, pofonnal jutalmazom férjem tetteit. Megszeppenve néz rám, ugyanis nem érti a dolgokat, hiszen az előbb még arra kértem, hogy ne hagyja abba. Szorítása enged, így lábaimat immáron már a biztos talajon tudhatom. Kezei fejem mellett a falat támasztják, ezzel elzárva előlem az összes menekülési útvonalat.
Átható tekintetétől az összes levegő elfogy a tüdőmből, majd újra megemelve a kezem, ismét egy erőteljes pofon csattan az arcán. Csalódott tekintetére örökre emlékezni fogok. Kibújva karjai alól, futásnak eredek. Az utcára kiérve, még utoljára visszapillantok Sergiora, aki megsemmisült tekintettel továbbra is ott áll, ahol hagytam. Levéve magas sarkúmat, gyors tempóba futni kezdek. Azt hiszem, ha elmenekülök, minden gondot magam mögött hagyok.  Könnyeim megállíthatatlanul folynak, bűnösnek érzem magam. Ujjaimat végighúzva ajkaimon, még érzem Sergio érintéseit rajta. Visszagondolva az előbb elkövetett bűnös dolgokra testem megremeg, lábaim pedig akarva akaratlanul gyorsabb iramot diktálva szelik a métereket. Egy kocsi kikanyarodik elém, elég csúnya módon állít meg, de jogosnak érzek most mindent, ami ellenem irányul. Felkenődve a szélvédőre, gyorsan továbbgurulok, majd végigcsúszva a betonon, körülbelül két méter után szétterülve fekszek ki. Zokogva maradok a földön, viszont a jól ismert frizura egy kis megnyugvást okoz számomra. Meglátva Neymar aggódó fejét, sikítva hozzávágom cipőmet, majd megpróbálok hátrébb csúszni. Nem akarom, hogy hozzámérjen. A brazil csatár felkap az ölébe, mire ütni kezdem a mellkasát. Szó szerint bedob a hátsó ülésre, és rám zárja még a gyerekzárat is. Bokám állapota sokat romlott, és a futás sem tett jót neki. Könnyeim elapadnak, lelkem átesik az önsanyargatás fázisába. Összekuporodva a hatalmas ülésen, üveges tekintettel kezdem el bámulni vérző lábamat. Észre sem vettem eddig a pillanatig, hogy térdemen hatalmas vágás található. Megsemmisülve törlöm le a véremet, majd észrevéve a hotel bejáratát, szívem hatalmasat dobban. Örülök, hogy Neymar nem a kórházba vitt. Kinyitva az ajtót, szó nélkül az ölébe kap, arcomat nyakához rejtem, több segéd aggódva lép közelebb hozzánk, viszont a brazil csak elsősegély dobozt kér a szobájába. Testem megrázkódik az elfojtott sírástól, mire Santos csak kedves szavakat suttog a fülembe. Jobb karommal végig szeretnék simítani arcán, de a vállamon végigcikázó fájdalom megállít mindennemű mozgásában. Összeszorított szemekkel tűröm a meg nem szűnő nyilallást, és esedezve várom, hogy végre egy puha ágyban tudhassam magam, az önsanyargatás ismerős tüneteivel…

(Ronaldo)

Nem tudom hány óra lehetett, de a csukott szememen átsütő nap sugaraira ébredtem fel. Természetesen a szememet nem bírtam kinyitni, így kezemet az arcom elé téve próbáltam meg elvágni a fény útját, ugyanis semmilyen érzékszervem nem úgy működött most, mint ahogy kéne. A fejem zúgott, sőt olyan hasogató fájdalmat éreztem, mint még soha, a szemembe jutó minimális fény is zavar, és alig bírom megmozdítani a végtagjaimat. Mikor már úgy közel 30 perce feküdtem egy helyben, elkezdtem azon agyalni, már amennyire az agyamat most tudtam használni, hogy hogyan is kerültem vissza a hotelbe, és hogy tulajdonképpen mi történt az este folyamán. Első emlékképek a bárról jelentek meg, ami itt van a hotelba, aztán még megvan, hogy pár helyre bementem, de minden teljesen homályos. Lassan leemeltem a fejemről a fénytől óvó kezem, majd óvatos mozdulatokkal próbáltam meg kinyitni a szemeimet. Minimum tízszer ismételtem meg a kinyitom, bezárom folyamatot mire végleg nyitva tudtam tartani a szemeimet. Alkaromra támaszkodva néztem fel és lepődtem meg. Először azon, hogy miért nincs rajtam póló?! Jó levehettem mikor visszataláltam, de kicsit furcsa, hogy a felsőmet leveszem a cipőmet meg nem. Meglepődöttségem második szakasza pedig, a hol a fenébe vagyok rész volt. Az első gondolatom rögtön az volt, hogy mi a jó istent csinálhattam én az éjjel. Kérdéseimre úgy látszik hamar választ kapok ugyanis hangokat hallottam az ajtó másik végéről. Fél percig azt hittem, hogy kitűnő hallásom már nem a régi, mikor kinyílt az ajtó és egy női alak lépett be rajta. Csak egy köntös volt rajta, mire én elkezdtem az összes lehetséges szituációt lefuttatni az agyamba, ami este történt.
-          Azt hittem már sose ébredsz fel Csipkerózsika. – a női hangban egyre közelebb jött hozzám, majd mikor teljesen közel ért hozzám, fogtam fel teljesen, hogy kivel is állok szemben.
-          Ha-ha. Nagyon vicces. Ha már ennyire mesés kedvedben vagy elmesélhetnéd, hogy hogyan is kerültem ide, és hogy mi történt köztünk. – az utolsó válaszra váró kérdésem közben az ujjam ide-oda ingázott a modell és köztem. Irina rögtön nevetni kezdett majd a kezembe nyomva valami innivalót lehuppant mellém az ágyba. Beleszagolva az italba nem tudtam megállapítani, hogy mi a pohár tartalma ezért belekortyoltam és amint a számban éreztem azt a hányingerkeltő ízt rögtön tudtam, hogy valami másnaposság elleni löttyöt kevert nekem Irina.
-          Minden egy üzenettel kezdődött, amit az este, vagyis koraeste küldtél. Nem tudom, hogy emlékszel-e erre? Úgy látom bólogatsz tehát igen. Én csak később vettem észre az SMS-ed mikor végeztem a munkával olyan hajnali három, vagy négy körül, és akkor már nem akartalak felhívni, de válaszoltam neked, hogy majd hívj fel. Körülbelül két perc múlva már csörgött is a telefonom. Valami klubban vagy lokálban lehettél, mert csak a dübögő zenét hallottam, meg a hallózásodat, amit körülbelül egy két percig nem bírtál abbahagyni. Kérdeztem, hogy hol vagy te kimentél a hely elé szerintem, ugyanis a zene halkabbra váltott és pontosan meg tudtad mondani, hogy hol tartózkodsz. A lelkedre kötöttem, hogy ne mozdulj onnan ahol vagy, és a biztonság kedvéért folyamatosan beszéltem veled. Hívtam egy taxit és az általad említett helyre mentem. Mikor megérkeztem valami virágtartóba vagy mibe ültél. A hangodból már leszűrtem, hogy nem vagy józan, de mikor megláttalak rögtön tudtam, hogy csatak részeg vagy, és nem hagyhattalak ott azzal, hogy majd csak egyszer úgymond hazatalálsz. Kérdezgettem tőled, hogy melyik hotelben szálltál meg, de annyira nem voltál már beszámítható, hogy körülbelül ha a nevedet kérdeztem volna meg se tudtad volna elmondani. Tehát elhoztalak abba a hotelbe ahol én szálltam meg. – a modell hosszú monológját kénytelen voltam megszakítani azzal, hogy egy újabb kérdést szegeztem hozzá.
-          Tudom, hogy most nem ez a téma és eddig ijesztően hasonlít az estém arra az estére mikor utoljára buliztunk együtt te meg én, de a további mesélést nem tudnád, mondjuk pár szendvics és egy fejfájás csillapító mellett folytatni? – kérdésemen természetesen nem bírta ki, hogy ne nevessen. Nevetve állt fel és ment ki az ajtón, majd pár másodperc múlva egy nagy tálcával jött vissza, amit az ágy közepére tett le.
-          A reggeli, vagyis az uzsonna tálalva. Amúgy addig, amíg nem mondtad eszembe se jutott, hogy hasonlított az este az utolsó együtt bulizott estére, de amúgy csak eddig hasonlít, mert akkor a telefonhívásod után még elmentünk bulizni, most viszont kulturáltan elhoztalak ide semmi buli nélkül. Amúgy hol is tartottam az éjszakád emlékeztetőjében? – Irina kérdésére két falat között próbáltam meg válaszolni kisebb nagyobb sikerrel ugyanis nagyon ki voltam már éhezve és csak úgy tömtem magamba a szendvicseket.
-          Azt hiszem ott, hogy elhoztál ide. – válaszomat egy igenlő bólintás követte és egy nagy harapás a szendvicsembe.

(Just a Little Bit - Kids Of 88)
-          Tényleg, szóval idejöttünk, és te még inni akartál, és egyfolytában azt kiabáltad, amiért majdnem kitettek minket a hotel területéről, hogy téged nem érdekel már senki, meg mindenki hagyjon téged békén, hogy úgy éld az életedet, ahogy szeretnéd. Még itt fent a nappali féleségbe vergődtél egy kicsit majd mikor már nem bírtam hallgatni megfogtam az egyik vázát, kivettem belőle a virágokat és telibe locsoltalak vízzel, hogy térj már egy kicsit észhez. Ekkor került le rólad a vizes póló, ami azóta már megszáradt, ha szükséged lenne rá. És most jön az a része az estének, amire nagyon-nagyon nem leszel büszke. – kicsit megállta a meséléssel az orosz ismerősöm, majd az elő dolog, ami eszembe jutott az volt, hogy: „Na basszus mit tettem?” Egy rövid most kaphatsz szívinfarktust szünet után Irina folytatta az estém beszámolóját. – Miután levetted a vizes cuccaidat szabályszerűen rám másztál. Akkor lekerült rólad a többi ruha is, és rólam is. Csókolóztunk, de ennél több nem történt, ugyanis mikor Tessanak hívtál beláttam, hogy helytelen, amit csinálunk. – az utolsó pár mondatát szemlesütve mondta el, én pedig csak nagyra nyitott szájjal bámultam magam elé, és nem is azon voltam meglepődve, hogy piásan rámásztam Irinára, na jó azon is egy kicsit, de hogy Tessanak hívtam az még jobban leküldte az államat a padlóra. Ebben a pillanatban, nem bírtam semmit mondani és az agyam is csak azon kattogott, amit Irina mondott, hogy csókolóztunk és ehhez hasonlók. A csendet egy kopogás szakította meg, így a modell kiviharzott a szobából, én pedig az ablak mellé állva bámultam a várost. Valószínűleg meg kellett volna beszélnünk ezt, de fogalmam sem volt, hogy hogyan is lehetne ezt megbeszélni. Mikor a modell visszajött rögtön felé fordultam és megpróbáltam beszélni vele.
-          Szerintem ez tisztáznunk kéne, ami az este folyamán történt. – kérdésemre csak sokkolt fejet vágott majd az újság címlapját felém fordítva a hotel bejárata előtt készült képet pillantottam meg a címlapokon, amin éppen egymásba kapaszkodva tartunk a bejárat felé.
-          Úgy látszik, nem csak négyszemközt kell ezt tisztáznunk.

12 megjegyzés:

  1. Sziasztok csajok!
    Nagyon nagyon jóóóóóóó rész lett (mint mindig),imádtam:$
    Larit nem igazán tudom megérteni ,azt hittem végre kibékülnek Sergioval és minden rendben lesz,erre most ez...:/ Úgy sajnáltam szegény Sergit:$ Sztem ezt az egész "te akarsz gyereket én meg még nem akarok dolgot" meg kéne végre beszélniük egymással...remélem hamarosan sor kerül rá és kibékülnek:)
    Ronaldoban viszont elég nagyot csalódtam, igaz h "csak" csókolózott Irinával de akk is h tehette:@ Szegény Tessa,ráadásul valószínűleg mindent az újságok címlapjáról fog megtudni.
    A zenéket nem nagyon ismertem (kivéve a Sean Pault,ami régi kedvencem) ,de tetszettek,illettek a részekhez :)
    Csak így tovább lányok;)
    Xoxo:Dóri

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett mint mindig:) Hát komolyan Larit nem értem, beszéljek meg végre a dolgot nem menekülhet örökké:) Sergiot nagyon sajnálom:( Mit szóltok egy olyan verzióhoz hogy rabolja el Larit??
    Hm hát Ronaldo nem normális, ha ezt most Tess meg tudja még jobban fog szenvedni:(
    Siessetek a kövivel nagyon várom:)
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
  3. Morci vagyok magamra... Ha nem most jut eszembe szobát-takarítani, akkor hamarabb látom a frisst... Újabb ok, hogy még ritkábbak legyenek a rendrakásos-nagytakarítások kicsiny világomban... :D

    Na de a fejezetre rátérve. Boldog vigyor - könnyes szem - dühös tekintet - elérzékenyült ábrázat. Kábé ezzel lehetne jellemezni a Laris rész közbeni reakcióimat.

    Örültem, mert azt hittem, Larissának végre megjött a jobbik esze, és Sergivel összemelegednek kicsit, de hát természetesen Morrison kisasszony olyan makacs mint az öszvér. Szóval Sergit fejezetről fejezetre jobban szeretem. És fejezeről fejezetre jobban sajnálom, amiért Lari ilyen nehéz eset. Félreértés ne essék, szeretem Lari karakterét, csak néha olyan istentelenül önfejű, hogy kedvem lenne kicsit megrángatni, hogy "hé, te bolond, térj már eszedhez, és ne cseszd el az életed a hülyeségeiddel!" De mindig rájövök, hogy valamilyen szinten én is makacs vagyok és önfejű, és ha valamit kitalálok, nincs az az isten, aki megmagyarázza, hogy az nem úgy van. ÉS ha rájövök, hogy nincs igazam, akkor sem ismerem be... Szóval igazából sejtem, hogy Larit se lehetne eltéríteni a szent kényszerképzeteitől. Apropó... Nem igazán értem, hogy mi baj a fejével, hogy minden áron ott akarja hagyni Ramost, mert ez a menekülök a problémák elől, még mindig nem a legokosabb módszer.

    Utáltam mikor LAri otthagyta Sergit miután felpofozta. Most már Ramos teljesen jogosan nézne keresztül a lányon, sőt, ami azt illeti, bolond lenne, ha nem ezt tenné. Teljes mértékig ő a sértett fél, és Larinak oka sincs arra, hogy haragudjon Ramosra. ÚÚ de belelátnék most abba a hosszú hajú buksijába *.* (nem célzás volt, neeem :D)

    Neymar még mindig istenien cuki, de akkor sem megoldás Larinak hogy mindig nála köt ki. (nyilván jobban értékelném, ha Fabrénél vagy Wesnél kötne ki, de ez belőlem kiindulva nem meglepő :D) Értemé én, hogy a kölyök törődik vele, de Sergitől is kapna ilyen törődést, csak kérnie kéne - most már lehet kicsit elkésett, de azért meg lehetne oldani, mert Ramos azért mégiscsak Ramos. Stop. Álljunk meg. Mikor lettem én Team Ramos?? Nem, nem lettem, mert még mindig Wesért dobog a szívem :D szóval mikor jön a hollandom? :P

    Remélem Lari elfelejti ezt az önmarcangólós szarságot, mert nem igazán való neki. Bár ha magában belátja, hogy mi nem kóser, már haladás. De egyébként What donsen't kill you makes you stronger" szóval ;)

    Céer. :) Sejtettem hogy csutkarészegre fogja magát inni, és totál kiesik neki minden. Jól gondoltam, h Irinkát hívta, de az orosz kedvessége meglepett. Mármint az, hogy nem mászott rá Crisre. Bár mondjuk szerintem megtette volna, ha Cris nem Tessázza le (ere majd még kitérek :D). Meg lehet, h Crisnek se lett volna ellenére, ha tudatánál van, és ténylegesen tisztában van az orosz kilétével.

    Szóval az hoyg TEssának hívta, tuti bizti azért volt szerintem, mert a lelkes mélyen tudja, hogy nem itt kéne lennie (mit azt a múltkor már kifejtettem) és szereti Tesst, csak kellett egy kis tér neki :De remlem mostmár hazamegy, mert gyanítom Mourinho idegbajt kap, ha se Larissa, se Ramos, se Cé nem lesz ott a meccsen :D

    A zenék nagyon jók voltak, jelentem, semmit nem ismertem :D de mind nagyon tetszett, az I was drunk kiváltképp :P

    Na bejezem mára a szóáradatot, imádtam a részt, nagyon jól írtok, várom a folytatást ;)
    puszi, Dorcsy

    VálaszTörlés
  4. Hát Jó Napot!:D

    Igen, Szittyke berobbant és kezdi a tudományt ontani a fejéből, (ami mellesleg megjegyzem kis Mihály Einsteinéhez képest, de hát azért csak van ott egy kicsi XD). Szóval ott tartok, hogy ez az elcseszett életről szóló tudomány mind a két fél számáról (értem ezalatt CR-t és Larit), nálam nem igazán smakkol, mert bevallom őszintén hiányzik már az a sok hülyeség, amit tőlük szoktam "hallani", amit mellesleg olvasok. De higgyétek el ennek ellenére tökre imádtam a részt!<3 Figyeljetek, volt benne minden, ami egy jó részhez kell és ez a jó bennetek, hogy mindig tudtok olyat alkotni, ami nem egy egyhangú szokásos love story, hanem egy váratlan fordulatokkal teli, izgalmas és az embert néha őrültbe kergető történet, nem beszélve arról, hogy még szerelmi szálakban is bővelkednek. Tudom ismét jártatom a számat, de inkább térek a részre:

    Tudod drágám az a nagy helyzet, hogy most már én sem értem Larissa gondolkodását. Mert az halál biztos, hogy tudománya annyi, mint a tenger, csak éppenséggel tenger meg a kanyarban. Szóval érted mire akarok célozni, van amikor a világ legderűlátóbb embere, van amikor rájön az 5 perc és tart 10-ig, és van amikor már azt mondom, hogy "hát ez se lesz már hülyébb", szóval eléggé nehezen megérthető, ha pedig a szótárban megkeresnénk a "nehéz eset" kifejezést és még hozzávennénk az "önfejű" és a "makacs" szót tuti, hogy az ő képét találnánk mellette. Az ilyenre szokták azt mondani, hogy kétajtós dolog, csak az ő esetében három-négy ajtó is előfordul.

    És még mindig azon töröm azt a drága agyamat, hogy mi a jó édesanyámnak (hát annak biztos, hogy nem) hagyta ott Ramost?! Már én is kezdtem örülni, hogy végre már szent lesz a béke, de végén még is csak átkozott lesz, mert Larissa drága gondolt egyet, és vette annak az állatnak (értem Ronaldot) a példáját és szó szerint elfutott a problémák elől, pedig szerintem ez egyáltalán nem megoldás a dologra, mert szerintem, ha Sergio szépen leülni és megbeszélnék a problémákat tuti, hogy nem enné meg a spanyol, hanem szépen végig hallgatná és próbálna segíteni neki. Csak hát itt az a kurva nagy helyzet, hogy Larissa még a fáradtságot sem veszi, sőt még a gondolat se fordul meg a fejében, hogy beszéljen Ramossal kettőjükről. De hát ez, mint szokták mondani, nem rajtam múlik. Sergiot meg most már tényleg kezdem sajnálni és én is csodálkoznék azon, hogy ha most már a lány felé se nézne.

    Neymar.*_* Imádom a srácot még mindig!<3 Kis cuki, hogy segít neki meg minden, de az már tényleg nem állapot, hogy állandóan nála köt ki. Jó én megértem Neymart is, de azért ott van Larinak a drága férje és itt jön megint az, hogy ő vele kéne megbeszélnie a problémáit. Apropó Neymar. Most már ott tartok, hogy nagyon, de nagyon olvasnák egy Neymar szemszöget, és akkor itt jönnek a *bociszemek*, de ha te/ti (őszintén mondom nem tudom már hogy írjam) nem akarod/akarjátok akkor azt is megértem.

    Az a nagyon állat. Hát jól gondoltam én, hogy a drága ruszkikáját fogja hívni és hát áldott jó ruszki szokása szerint, mert hát neki oly jó szíve van, a nyakába akaszkodott a drágának, mint a paklincs. De arra viszont nem gondoltam volna, hogy Irinácskánál fog kikötni. A virágtartós dolgon nagyot nevettem főleg, hogy még el is képezte a nagy Cristiano Ronaldot egy virágtartóban csücsülni... hát basszus végem volt!:D Koppant az állam mikor kiderült, hogy nem volt köztük "úgy" semmi, azzal meg hogy rámászott a csajra nem igazán mutatott újat. De azért abban nagy része volt CR-nek, hogy nem volt köztük semmi, hogy az oroszt Tessanak szólította és gondolom ő meg felkapta a vizet és otthagyta Ronit. És akkor sem mondhatja azt az a nagyon okos, hogy nem érdekli Tessa, mert akkor nem sóvárgott volna utána miközben a ruszkikám volt alatta (vagy éppenséggel rajta, figyelj ki hogy szereti). Az pedig, hogy már az újságokban virítanak nem lepett meg, de ezzel a dologgal, (főleg, hogy ha még drága kis felesége megtudja) tuti, hogy még nagyobb fájdalmat okoz neki.

    Bocs, de nem férek ki!XD

    VálaszTörlés
  5. A zenék. Sean Paul zenéit alapból imádom és ez alól a mostani sem kivétel, a Shelter-t nem ismertem, de elég érdekes szövege van, ami nagyon passzol Lari mostani lelkiállapotához, szóval az szintén nagyon tetszett, hát az I was drunk-on pedig behaltam, még életemben nem hallottam, de az biztos, hogy elég emlékezetes marad, a Just a little bit-et annyira ismerem, hogy valamelyik reklámba van a tv-ben.:D

    És itt jön az, hogy elfogyott a tudomány és csak annyit tudok mondani, hogy nagyon nagyon imádtam a részt és annál jobban várom a folytatást!<3

    Puxxx: szittyke

    Ui.: Jah a fejléc! Nagyon nagyon szupi lett!<3 Imádom!

    VálaszTörlés
  6. sziasztok.! nagyon tetszett a rész!
    meg kell hogy mondjam, mérges vagyok Larira, mert ilyen könnyen megadta magát Ramosnak. de végül jóvá tette, mert leállította. de olyan jó volt viszont, hogy újra együtt vannak!:3 (oké, ezt amúgy elmondtam)
    Ronaldpra pedig csak azt tudom mondani, hogy egy barom! mit keres egyáltalán még ott?! észhez kéne már térni, asszem! és ez az Irina... nem szimpatikus, de most szerzett végül egy jó pontot nálam.
    nagyon várom a következő részt! xoxo

    VálaszTörlés
  7. Szia Dóri!:)
    Örülünk, hogy ismét tetszett az új fejezet, nagyon jó, hogy nem okozunk csalódást nektek!:) (legalábbis reméljük, hogy beszélhetünk többesszámba.:D )
    Lehet gonosz vagyok, de ez volt a célom.:) Hogy kicsit belegondoljatok abba, hogy minden öröm és boldogság, aztán hopp jön egy Lari gondolat, és minden rémálommá válik.:D
    Elhiszem, hogy sajnálod Sergiot, hiszen nekem is a szívem szakad meg, amikor írom a részeket.:D De úgy gondolom, hogy lesz ez még jobb is, és sok meglepetést okozok még nektek úgy érzem!:)
    Elárulok egy kis kulisszatitkot (ami annyira nem is titok:D). Kicsit messze van még a békülős rész, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogtok hallani, olvasni, látni közös jeleneteket.:)
    Jó, ha tudunk újdonságot is mutatni zenék terén.;)
    Köszönjük szépen a dicséretet! Puszillak, L.:)


    Szia Kolett!:)
    Elhiszem, hogy néha elég nehéz eset Larissa, és a gondolatmeneteit nem nagyon lehet követni, ami segítségével a nehéz eset fogalomba titulálnám, de a következő részekben betekintést nyertek a lelki világába, és megtudjátok a miérteket.:) Hogy miért makacskodik ennyire, és mit miért tesz.:)
    Az elrabolós részen agyalok, új ötletet adtál.;):D Majd kiderül mit hoz még a jövő!:D
    Köszönjük szépen a kritikádat!:) Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  8. Szia Dorcsy!:D
    Emlékszel még mit beszéltünk David Villaval kapcsolatban?!:D Most gondolj bele. Szegénynek nem elég, hogy az a bizonyos kulcs eltűnik, még minden mellé rumlis szobába zárják be, egy őrült rajongóval...:D Tripla csapás...:DDDD

    Tudom, hogy elég sok érzés váltakozott bennetek (legalábbis reménykedem abban, hogy miközben írtam a részt, azokat a dolgokat teljes mértékben át tudtam adni nektek!:D), de mindent meg fogtok érteni.:D Tudom, hogy így elég bosszantó, de mostanában rászoktam a lelki szövegek írására, így Dorcsy is fel fog világosodni Lari szokásairól.:DD

    Mikor elkezdesz örülni, gondolj rám, és Larira, és rájössz, hogy korán kezdtél el mosolyogni.:D Ha most Sergioval kibékülne, akkor csak a nyáladzásról szólna a történet, amit nem szeretnék.:D Most, hogy megírtam a következő fejezetet, rájöttem, hogy mennyire elszoktam a foci írásától. Hiszen ugye ez eredetileg egy ilyen fanficnek indult, aztán rájöttem, hogy lényegében 20 fejezetből, jó ha 2ben szerepel meccs vagy edzés.:D Azért nem akarom őket kibékíteni, mert az ráér még a történet végén. :D úgyis környékezni fogják egymást, tehát no problem.:D

    Örülök, hogy a hosszúhajúvédőt sikeresen megszerettetem veled, de azért megnyugtatlak, a történetben RÖVID a haja!:D
    Valóban, Lari elég nehéz eset, de ez már nagyjából kiderült az első "évadból". Viszont én is sajnálom Ramost, amikor ilyen részeket írok, de ezt csak azért mondom, hogy hátha megnyugtatlak.:D
    Azért örülök, hogy ezt olvasom!:) Mármint, hogy nem megy még az agyadra a makacsságával. De ígérem, változni fog. Meg lesz az ok arra, hogy változzon!:D
    Igazából ez a dolog sok emberben megtalálható, kiben mennyire. Itt már csak az a kérdés. Amikor olvastam a kis leírást magadról, mosolyogtam.:) Ugyanis én is körülbelül olyan nehéz eset lehetek, mint te.:D Mert lássuk be, a makacs emberekre hamar "rá lehet unni".:D
    Tudom, hogy nem a legokosabb módszer az, amit csinál, de a rejtett kérdések benne vannak a részekben, és a következő fejezetekben mindenre választ kaptok. Még arra is, hogy miért "akarja" otthagyni Sergiot.:)

    Jogos lenne Ramos haragja, de ha valakit szeretsz, akkor nem tudsz vele haragban lenni. Nem tudod őt gyűlölni. Most kérdéses, hogy Sergioval ez fog történni, vagy minden átfordul az ésszerű irányba?!:D
    Nem célzás volt, hát persze, hogy nem az volt!:D Tőled nem is várnék efféle gondolatokat...:D

    Hé!:D Egyik percben azt szeretnéd, hogy Neymar vállán sírja ki magát, utána meg már azt írod, hogy nem jó, hogy mindig nála köt ki?:D Ígérem neked ebben a szent pillanatban, 2012.02.08-án 14:14 perckor, hogy Fabre be fog mászni a képbe. Azt, hogy Sneijder megjelenik-e, nem árulom el, hiszen ha nincs kedvem visszahozni a történetbe, akkor nem mondhatom azt, hogy igen is szerelmet vall Larinak!:D
    Sergiotól is kapna ilyen törődést, ezzel ő is tisztában van. De mi van akkor, ha valami megakadályozza abban, hogy kisírja magát férje vállán? Mi van ha egy rossz akaró más módon is fenyegeti?:D Minden kiderül idővel.:D
    A hollandodat igazából még nem tudom, hogy hol találhatom meg.:D De egyben biztos vagyok, meg fogsz lepődni!:D Vagy örömmel teli meglepetés lesz, vagy szomorkodva fogsz kiosztani.:D
    Az idézet nagyon jó!:) És próbálkozom Larit kihozni a depressziós korszakból, de ha azt nézed így agyal, és több kérdésre kaptok választ.;)
    Örülök, hogy zenékben újdonságot mutattunk!:D Köszönjük szépen a hosszú kritikádat Dorcsy.;)
    Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  9. Szia Szittyke!:)
    Örülök, hogy látlak.:D Valóban, Cris és Lari nagyon is jó az élet elcseszésben, és ezt most is bemutatták, mind a ketten. A kérdés csak az, hogy szerinted ki fog hamarabb enyhülni?!:D A világklasszis angol, vagy a portugál?!:D
    Igaz, nincs annyi csipkelődés Lari és Roni között (ha egészen pontosan ezekre gondoltál), de új karaktereket ismerhettek meg. Viszont ahhoz, hogy mást is beleírjunk a történetbe, kell a bonyodalom. Legalábbis én ezt az elvet vallom, ugyanis egy idő után már unalmassá válna a történet. :)
    Örülök, hogy a szomorú hangulat mellett is imádtad! Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy tetszik amit írunk, és még írsz is minden részhez egy kisebb regényt! Ha észrevesszük azt, hogy sok a komorságból, akkor úgyis feldobjuk egy-két poénnal a részt, hiszen nem síri hangulatú történetet akarunk gyártani, csak most ilyen napjaikat élik a főszereplők.:)Valóban azt a tipikus love storyt nem szeretnénk létrehozni!:)

    Az ő "fajtájára" szokták azt mondani azt hiszem, hogy hangulatember. Igazad van! Van amikor a legkiláthatatlanabb helyzetekben képes feltalálni magát, van hogy az apró dolgokból nem képes kimászni, mert nincs akaratereje, vagy éppen nem olyan a hangulata. Azt hiszem minden karakter egy személyt jelent az írók életében. Legalábbis szerintem az emberek a sztárokat nem feltétlen ilyennek látják, hanem a közelükben tartózkodik egy legjobb barát, aki mondjuk olyan mint Marcelo. És ezáltal az iskolai barátot megszemélyesíti egy focistában. Persze nálam ez a két dolog vetekszik, ugyanis így látom a való életben a szereplőket, de azért egy-két dolog megegyezik bennem és mondjuk Lariban.:)
    Nagyon jót mosolyogtam a leírásodon.:) De azt hiszem Laritól izgalmas az én szemszöges részem. Hiszen a fiúkat hellyel közel ki lehet már számítani, de a lány mindig tud valami izgalmas fordulatot csempészni az esetleg lelapuló történetbe. És tudom, hogy néha sok a negativitás, és társai, de meg fogjátok érteni, hogy mit miért tesz a lány. Ahogy azt is olvashatjátok majd, hogy mit gondol a Ramossal való kapcsolatáról.:)

    A zárójeles részeden hangosan felnevettem.:D Azért a mamának is hagyhatta volna, igaz?!:D
    Ahogy írtam már Dorcsynak, mikor elkezdesz örülni, gondolj arra, hogy ki is írja a történetet, és milyen Larinak a szerepköre.:D Garantálom, hogy a mosoly átfordul majd haragba.:D
    Larissa "okkal" utánozza Ronit, hiszen a legjobb barátai közé tudja sorolni, annyi kivétellel, hogy a lány nem tudja azt, amit jelen esetben mi tudunk már, miszerint Roni lelépett.:D
    Ígérem ezt a fajta gondolatmenetet, miszerint Lari fejében nem fordul meg az, hogy beszélnie kéne a spanyollal, meg fogom magyarázni. És abba a fejezetbe, ahova ez a rész bekerül, azt fogod írni, hogy így már megértem őt. Mindennek meg van a maga oka, és ha erre a titokra fény derül, meg fogjátok érteni az álláspontját.:D Félre értés ne essék, nincs eltitkolt gyereke!:DD
    Sergio ahhoz, hogy ne viselje magán felesége sorsát, ahhoz túlságosan is szereti őt. Anno tudta, hogy mire vállalkozik, hiszen lássuk be, már az elején sem volt sétagalopp az ő kapcsolatuk.:)

    Örülök, hogy Neymar drága karakterét ennyien és ennyire megszerettétek!:) Hé az a "mindig" eddig csak kétszer fordult elő, abból egyszer, mint az új fejezetből kiderül, lelépett.:D Ha Lari nem Neymarnál kötne ki, akkor sajnos nem tudnék akkora szerepkört adni a is brazilnak, mint amekkorát szeretnék.:D
    A Neymar szemszög kérés felkerült a listámra.:) Ígérem a közeljövőben előrukkolok ezzel a kis "kitérővel", ugyanis Tessanak be kell érnie a cselekvéseket.:) És itt az ideje vagy egy brazil vagy egy spanyol szemszögnek.:)
    A Larissa részeket egyedül én írom.:) Tessaval csak nagy vonalakban megbeszéljük a részleteket, megírjuk külön-külön a részt, és a végén összerakom, és úgy kerül ide fel a blogra.:)
    A zenéknél mindig próbálok úgy válogatni, hogy szerintetek is megfelelő legyen az adott részhez! Örülök, hogy nem okoztam ezzel sem csalódást.:)
    Köszönjük szépen hogy írtál, puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  10. Szia Leona!:)
    Lari könnyen megadta magát, igazad van, de ezt tudjuk be most az alkohol hatásának. Hiszen lássuk be, sok olyan dolgot teszünk meg részeg pillanatunkban, amit amúgy nem tennénk.:D
    Lari és Sergio nem éppen baráti viszonyban vált el egymástól, sőt azt hiszem ez a mondatom még egy kicsit távol is áll a valóságtól. De ígérem, egyszer biztosan kibékítem főszereplőimet.:)
    Köszönjük szépen, hogy ismét írtál!:) Puszillak, Lari.:)

    VálaszTörlés
  11. Szia Dóri! :)
    Köszönjük szépen! :)
    Ronaldo nem önszántából tette azt, amit tett, hanem az alkoholos befolyásoltság miatt. Azt pedig, hogy Tess miképpen fogja megtudni azt, hogy mi is történik Amerikába hamarosan megtudhatod. ;)
    Puszi Tess :)


    Szia Kolett!:)
    Örülünk, hogy ismét írtál nekünk pár sort, és köszönjük a dicséretet. :)
    Roni elég meggondolatlanul cselekedett, mondhatni ész nélkül, hisz az alkohol teljesen elvette az eszét olyannyira, hogy azt sem tudta, hogy mit csinál éppen. Arra pedig végképp nem tudott gondolni, hogy Tessát ezzel mennyire meg fogja bántani, de hát mit várunk egy focistától, aki még részeg is?!
    A folytatást már olvashatod is. :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  12. Szia Dorcsy! :)
    Ne legyél mérges magadra jó az, hogy takarítottál, mert jobb úgy részt olvasni, hogy nem szólnak be a szülők két percenként, hogy „Takarítsd ki a szobádat”. :D

    Na, hát Roni mit is csinálhatna, minthogy leigya magát addig, a bizonyos sárga földig. Azt, hogy Irinát hívta már az előző komentedben is tökéletesen levezetted, most pedig leellenőrizhetted a megfejtésed. :D

    Szerintem senki sem szeretne egy ilyen helyzetbe belecsöppenni, mint amilyenbe Irina, de teljes mértékben igazad van abban Dorcsy, hogy Ronaldonak egy kis térre van szüksége, viszont a további sorsáról, hogy mi lesz vele nem árulhatok el semmilyen kulisszatitkot. ;)

    A zenékkel pedig jó, hogy tudtunk neked újat mutatni. :)
    Köszönjük a kommetedet és a dicséretedet még egyszer. :)
    Puszi Tess :)


    Szia Szittyke! :)
    Örülünk, hogy ismét láthatunk és az ’Einstein’ tudományodat olvashatjuk. A szereplők nem lehetnek mindig azok a vidám és boldog karakterek, hisz mindenkinek az életében vannak mélygödrök, és néhány szereplő most ezeknek a gödröknek az alját nézegetik, de ha tudunk, próbálunk mindig egy élettel teli részt hozni nektek, ami reméljük, hogy sikerül is. Örülünk, hogy az elcseszett életek bemutatása ellenér is imádtad a részt, ez nagyon nagy elismerés nekünk. :)

    Ezekben a kitalálós dolgokban nagyon jók vagytok. :D Az orosz modell felhívása pedig kiszámítható volt, hisz ki más lehetne az a szerencsés, aki még azon a földrészen tartózkodhat. Azt, hogy Roni Irinánál fog kikötni nekem is újdonság volt, ugyanis nem így „álmodtam” meg azt a részt, de remélem, hogy így is megfelelő lett számotokra. :) Azért örülök, hogy a letargia mellett egy kis vicces jelenetet is sikerült belevinni a részbe a virágtartós jelenettel, az elképzeléssel egyébként nálam sem voltak gondok. :D

    Mivel elég sokan kifejeztétek a nem tetszéseteket Irinával kapcsolatban úgy gondoltam, hogy nem csinálok belőle egy szörnyeteget (még?), de a jövő bármit hozhat. Roni pedig a pia miatt csinálta azt, amit, viszont ki tudja, hogy mi lett volna, ha nem iszik... Hát valószínűleg soha nem tudjuk meg, ugyanis megtette, azt pedig, hogy Tessát, hogy fogja érinteni, ha megtudja, nem sokára kiderül.

    Örülök, hogy a zenékkel is el tudtuk találni az ízlésed, reméljük ez továbbra is így lesz. :)
    Köszönjük a dicséretet és a hozzászólásodat.
    Puszi Tess :)


    Szia Leona! :)
    Örülünk, hogy újra láthatunk! :)
    Szerintem sokan egyet értenek most veled abban, amit Ronaldo-ról mondtál. Eléggé nagy barom, és nem tudja belátni, hogy mi lenne most számára a legjobb. Amint már mondtam Irinát nem akartam rossz színben feltűntetni, így kellet tőle egy úgymond „jócselekedet”, bár nem hiszem, hogy az jónak számít, ha leteper egy házasságban élő személyt, viszont az a része már jó dolog volt tőle, hogy Roniért ment mikor a portugálnak szüksége volt rá.
    Köszönjük a dicséretet! :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés