Összes oldalmegjelenítés

2012. január 24., kedd

Chapter 9.

Sziasztok!

Köszönjük szépen a biztatást, és reméljük ez a rész is elnyeri a tetszéseteket. Igazából nem kezdünk arról papolni, hogy mennyi rendszeres olvasónk van, hiszen ez nem nagyon hat meg titeket. Természetesen köszönjük szépen annak a pár embernek, aki minden résznél megörvendeztet minket egy tartalmas kritikával, reméljük még sokszor olvashatjuk a véleményeteket!:)


(Larissa)



Belépve az ajtón, utam rögtön a fürdő felé vezet. Fogalmam sincs, hogy a srácok mikor akarnak indulni, de nincs kedvem egy komplett kerettel farkasszemet nézni, és veszekedni, hogy miért nem készültem még el. Elég későre jár már, a vásárlás miatt eléggé elhúztuk az időt, így szerintem egy-két órán belül megyünk abba a bizonyos pubba.
Lekapkodva magamról a ruhákat, beállok a tus alá, majd hideg vizet nyitva állok, és várom, hogy a bőröm teljesen kihűljön. Fogalmam sincs, mit akarok még az élettől. Sok barátot szereztem, de rengeteget is veszítettem már el. Nem tudom, hogy-hogy van Sneijder, Adriano, vagy Robin, aki már biztos sokat nőtt az elmúlt idő alatt. Semmit nem tudok Cescyről sem, és ez most már kezd megrémiszteni. Önző módon csupán csak a saját életemmel foglalkozom, és nem törődök mások érzéseivel. Nem ezt érdemlik azok az emberek, akik segítettek a nehezebb időket átvészelni.
Testem megremeg, és most nem csak a jeges víz teszi ezt velem. Könnyeim patakokban hullnak, majd lecsúszva a kabin mentén, hátamat a hideg üvegnek döntöm. Nem értem miért vannak még mindig mellettem, hogyha én már réges-régen elhagytam őket.
Telefonom ütemes zenélésbe kezd, kinyitva az üvegajtót, megpillantom férjem mosolygós fejét a kijelzőn. „Miért nem hagyja abba? Miért szereti azt, ha nem törődök vele? Miért jó az neki, ha bántom őt?” Kérdések tömkelege sorakozik fel az agyamban, de válasz valahogy egyikre sem érkezik. A zenélés hirtelen abbamarad, majd egy hatalmas robaj gyorsítja fel még jobban szívverésemet. Kiszállva a kabinból belenézek a falon elterülő tükörbe. Megállapítom, hogy szám lila, arcom beesett és sápadt, szemem alatt pedig hatalmas fekete karikák húzódnak. „Elmehetnék egy horrorfilmbe gyerekeket ijesztgetni.” Kirontva az ajtón megfigyelem a szobában tartózkodó focistákat, akik egy emberként emelik rám tekintetüket. Csupán csak egy törölköző takarja el testemet, viszont Neymar most az egyszer aggódó kifejezéssel indul el felém. Azt hiszem észrevették szemem pirosságát is. Tekintetem a bejárat felé terelődik, ahol a mahagóni darabokban hever, a zár viszont magányosan lóg a helyén.
-          Már legalább három órája bent voltál, nem reagáltál semmire sem. –bűnbánó hangjukat meghallva, egészen elszégyellem magam. Akkor most már megvan az oka annak, hogy a szám miért vett fel természetellenes színt. Visszavágtatva a fürdőbe, felkenem magamra az esti sminkemet. Úgy érzem, ma nem lenne célszerű a szememet kiemelni, így vörös rúzzsal varázsolom csábítóképessé ajkaimat. Kilépdelve a nappaliba, lehajtott fejjel fogom meg a tasakot, amiben ruhám található, végezetül pedig becsapom magam mögött a hálószoba ajtót, és öltözni kezdek. A ruha, mint ahogy sejtettem, fergetegesen passzolt alakomhoz. Hajamat pedig hullámcsatok segítségével tartottam baloldalon. Hatalmas loknik segítségével varázsoltam magamnak egy tűrhető frizurát, majd belelépve a cipőbe, végigsimítok a ruha egyenes szabásvonalán. Már éppen fordulnék ki a helyiségből, amikor az ágyon elterülő férfi tekintetébe ütközök.
-          Basszus Neymar, te mióta vagy itt? –szívemhez kapva mély levegővel próbálok megnyugodni, de a sírógörcs egyre jobban utat tör rajtam. Soha nem voltam az a tipikus rinyálós ember, de úgy érzem, sokáig tartottam magamban a lelki gondjaimat. Sok embert meghallgattam, illetve úgy fogalmaznék, hogy ha valaki el akarta mondani a bajait, én ott voltam, de az esetek kilencven százalékában, én inkább elfojtottam magamban mindent.
-          Körülbelül azóta, amióta berontottál a szobába.
-          Örülök neki, hogy megtiszteltél szexuális kisugárzásoddal, de jobban szeretem a hangodat hallani. –a flegmaság és az irónia csak úgy csöpög szavaimból, de most az egyszer nem tudom és nem is akarom ezeket a dolgokat elrejteni. –Induljunk inkább. –felkapva táskámat kilépkedek a fiúkhoz, akik már teljes menetfelszerelésben várják, hogy végre kivonuljunk a fránya hotelszobából. Apró mosolyt eresztek meg feléjük, majd betipegve a liftbe, megvárom a komplett alapkeretet.

Senki nem meri bevállalni a sofőrséget, így több taxival indulunk el a pár percre lévő pub felé. Próbálnak bevonni a társalgásba, de szavaik süket fülekre találnak. Nem éppen buli hangulatomat vettem elő, de úgy érzem pár feles gyógyír lesz sebeimre. Kiszállva a kocsiból Neymar megfogja a derekamat, én pedig önkénytelenül simulok karjai közé. Pár fotós az ajtóban tartózkodik, így sikeresen le is kapják ezt a gesztust. Nem értem, hogy ezek is miért vannak mindig a legjobb helyen. Nem szórakozik valahol Shakira vagy Pique?
Bosszankodva vágtatok be a tömegbe, majd első utam rögtön a pulthoz vezet. Kikérve tizennégy felesnek megfelelő adagot, megkérem a srácot, hogy hozza az asztalunkhoz. Jókora borravalót csúsztatok át neki a pulton. Rengeteg pénzem van, így nem érdekel, hogy ma este mennyit fogok költeni.
-          Hé, kislány, egy kötegért én is elbénáztam volna idáig. –Domingos vigyorogva pattan fel, majd átadva nekem a helyet, megpróbál az ölembe ülni. Neymar elkapva a derekamat magához ránt, így barátom a nem várt magasság miatt a földre huppan.
Hangos nevetés rázza meg a szórakozóhelyet, mindenki egy emberként pillant társaságunk felé. Szemeimet végigjártatom az ott tartózkodókon, és megpillantom a számomra oly gyönyörű barna szemeket, amelyek éppen egy lánnyal flörtölnek. Szívem eszeveszett dobogásba kezd, majd a poharakhoz nyúlva egymás után lehúzok hat felest. Az alkohol jótékony ködöt von agyam köré, féltékenységem csökkenni látszik, de amikor meglátom, hogy a hosszú szőke hajú lány végigsimít férjem arcán, nem bírom tovább.
Karon ragadva Neymart, egészen a táncparkett közepéig ráncigálom, majd kecses mozdulatokkal táncolni kezdek. A magas sarkú cipő megnyújtja lábaimat, amit hála a ruhának, nem takar semmi. Bokám mérete aggasztóan fest, ahogy színe is, amit megpróbáltam egy kis alapozóval elhalványítani, megjegyzem sikertelenül. Megfordulva Santos ölelésében, lassú csípőmozgás segítségével guggolok le, csupán azért, hogy a zene ütemére pucsítva feljöhessek. A fiatal srác megfordít, szája közel van az ajkaimhoz, de nem lép semmit. Beletúr a hajamba, mire bal lábamat végighúzom lábán. Egy feldúlt, ittas tekintet kúszik látóterembe, majd mikor meglátom, hogy már a szőke Barbie lapátra lett téve, csábos tekintettel, még közelebb csúszok barátomhoz.

Minden csak játék, de női büszkeségemet sértette az előbb látott jelenet. Nem akarok semmit a Santos csatárától, és reménykedem benne, hogy ezzel ő is teljes mértékben-tisztában van. Kezei derekamról fenekemre csúsznak, teste önkénytelenül simul hozzám. Egy gyönyörű barna hajú lány jelenik meg mellettünk, Neymar kezei pedig villámcsapásként hullnak le rólam. Kissé ijedt tekintettel néz a toporgó lányra, de mosolyogva magamhoz rántom őt, és egy mondatot súgok a fülébe. „Nagyon jó barátom, nem csinált semmit.” Fogalmam sincs, ki lehet ő, de van egy olyan érzésem, hogy fontos a brazil srácnak. Utam rögtön az egyik fülke felé vezet, ahol sejtem, hogy férjem tartózkodik. Csábosan tekintek rá, ajkamon pedig lassan húzom végig nyelvemet. Szemei megvillannak a diszkó fényében. Meglátva tökéletesen kidolgozott testét, amit nem tud eltakarni semmilyen felső sem, megrészegülve pillantok végig rajta. Van egy olyan érzésem, hogy nem minden fog úgy alakulni, ahogy pár órája terveztem.
A dj rögtön másik számot kever, mire csípőmet kezdem el mozgatni a zene ütemére. Férjem többször mér végig, majd mikor ujjaimmal megfogom a ruha alját, elkapja a derekamat és beránt a kíváncsi tekintetek elől…

(Ronaldo)
(Laurent Wolf - No Stress)
 A reptér elé érve elváltak az útjaink Irinával, hisz őt várta egy óriási fekete limuzin engem pedig a város csábító nyüzsgése. Nem tudtam még, hogy hova is akarok menni, csak szerettem volna egy kicsit elvegyülni a tömegben és nem gondolni semmire. Nagyvonalakban átgondolva tervemet a taxiállomás felé vettem az irányt, majd beszállva az egyik tipikusan amerikai taxiba az egyik hotelhez kértem a fuvart. Út közben már ki is szemeltem magamnak pár helyet ahová tuti, hogy be kell majd néznem, hiszen azért jöttem ide, hogy lazítsak és bulizzak egy jót.
-          Megérkeztünk. 10 dollár lesz, és kérhetnék még egy autógrammot is? – olyannyira belefeledkeztem az utazásba, hogy már csak azon kaptam magam, hogy a sofőr egy papírral és egy tollal kalimpál előttem.
-          Ja, persze. Elnézést elbambultam, mennyi is lesz a fuvar? – a kért aláírás után kérdőn néztem a taxisra, aki a szignót nézve szerintem még levegőt is elfelejtett venni. Nem akartam itt ülni egészen addig, amíg magához nem tér így 15 dollárt ejtve az ölébe kiszálltam az autóból.
Felnézve a magas épületre tudomásul veszem, hogy valószínűleg California egyik legjobb hotelének bejárata előtt állok. Nem tudom miért, de így, hogy elhagytam az Európát úgy éreztem, hogy azon a kontinensen hagytam a problémáimat, így teljesen nyugodt szívvel sétáltam be az épületbe. A recepcióhoz érve egy kedves csaj fogadott. Természetesen felismert és zavarában úgy hadart, hogy tudtam angolul, de egy értelmes szót nem tudtam kivenni a beszédéből. Próbáltam leállítani, de a csaj szabályosan úgy pörgött, mint egy búgócsiga, ezért megpróbáltam egy hozzá közel álló srácot megszólítani.
-          Elnézést, a kollegájával nem nagyon tudtam kommunikálni. Ki szeretnék venni egy szobát, tudna nekem segíteni ebben? – óvatosan arrébb lépve a csaj elől már a sráccal vettem fel a kontaktust.
-          Természetesen, elnézést a kolléganőm nevében is a viselkedéséért, de nem minden nap látogat el hozzánk egy európai focista, így kérem, nézze el az előbbi tettét. – egy apró mosolyt kerekítettem a számra, majd egy, a hotelt reklámozó prospektusra firkantottam az autógrammom és átnyújtottam a barna hajú lánynak. Embert még így örülni nem láttam, így természetesen mosolyogva néztem végig, ahogy körülbelül minden ott dolgozóhoz odaszaladt, és idétlenül magyarázta, hogy tőlem kapott egy szignót.
-          Semmi baj, de most már rátérhetnénk a szoba kivételre, mert szeretném felfrissíteni magam. Kicsit hosszú volt az utazás. Remélem megérti ezt. – komolyabbra véve a figurát fordultam a srác felé, akinek a hangneme rögtön igazodott az enyémhez.
-          Természetesen uram és elnézését kérjük. Tehát hány személyes szobát szeretne kivenni, vagy esetleg ajánlhatom a legjobb lakosztályaink egyikét Önnek? – a recepciós fickó 5 másodperc alatt körülbelül 8 féle képet tolt az orrom elé, én pedig azt sem tudtam, hogy hova kapjam a fejem, majd a képekre rá sem pillantva válaszoltam a kérdésére.
-          Egyedül jöttem és egy jó kilátással rendelkező lakosztályt szeretnék. – néhány perc és néhány papír aláírása után végre kezemben tarthattam a szoba mágneskártyáját, így elindulhattam a 12. emeleti lakosztály felé.
Hiába híres a hotel az emeleten alig lézengtek az emberek, legalábbis ebben a napszakban nem mindenkit lehetett megtalálni az emeleti hallban. A megfelelő szoba megkeresése után elégedetten pillantottam végig a nappalinak titulált helységben, majd csomagjaim lepakolását követően a háló után kutattam. Egy gyors tusolás közben átfuttattam a fejemben az esti terveimet, majd egy nem túl elegáns, de azért megnyerő szerelést öltöttem magamra: kék farmer, szürke ing, fekete zakó. Hajamba vizes kézzel túrtam csak bele, hogy mégis álljon valahogy, ugyanis most nem volt ahhoz kedvem, hogy szálanként bezselézve készítsem el a frizurámat. Készülődésem utolsó simításaként az Armani parfümöm illatát permeteztem magamra.  Egy utolsó pillantást vetettem a tükörben álló képmásomra és elégedett voltam azzal, amit láttam, de egyben azt is tudtam, hogy az a valaki a túloldalt nem én vagyok. Kizárva minden apró gondolatot és belső hangot a fejemből immáron gondtalanul indultam el a nagyváros felfedezésére.

Kiinduló pontnak úgy döntöttem, hogy a hotel bárját választom, ugyanis alapozásnak ez a hely is tökéletesen megfelelt. Nagyon be akartam ma rúgni és mindezt csak azért, hogy kiverjek mindent a fejemből, és az alkohol kimossa egy kicsit az elmémet. Persze bírom a piát, de ez nem azt jelenti, hogy minden héten az asztal alá iszom magam. Az utolsó nagyobb „elázásom” pedig már elég régen volt, így könnyen lehet, hogy elszoktam már az ital erősségétől, de jelenleg ez sem tántorított el attól, amire készülök. Beülve a bárpulthoz első rendelésem három kör vodka volt, majd az előzőeket egy kis whiskyvel kísértem le. Órámra nézve még csak kilenc múlt, így nem nagyon siettem tovább, hisz mindenki jól tudja, hogy az igazai bulik csak éjfél után kezdődnek.  Igazából amióta családom van, vagyis együtt vagyok Tessaval, nem buliztam egy kiadósat, ami koromra nézve furcsa, de egyben megérthető is egy ilyen helyzetben. Persze nem azért nem tettem, mert feleségem nem engedte, egyszerűen az agyam gátolt meg abban, hogy ilyesmit kövessek el. Bár amint már régebben is gondoltam, az épp eszemet valószínűleg Madridban hagytam a feleségem és a gyermekem mellett. Mindezek felidézése után a pincérnek intve egy újabb pohár whiskyt rendelek magamnak, majd elővéve a telefonom egy SMS-t kezdek el bepötyögni: „Beszélhetnénk majd, ha nem dolgozol.”. A címzettet kikeresése közben lehúzom a maradék italt is, ami még a poharamban van, majd a küldés gombot megnyomva elküldöm az üzenetet. Több mint fél óra semmittevés és whiskyzés után meguntam azt, hogy csak ülök és várok, így egy gyors fizetés után már bele is vetettem magamat az éjszakába. Taxi helyett úgy gondoltam, hogy inkább gyalog vágok neki az ismeretlennek, hisz autóban ülve ki tudja milyen lehetőségeket szalasztanék el, főleg így, hogy a mai célom, hogy bulizzak, és jól érezzem magam. Az este folyamán több mint hat, de lehet, hogy hét szórakozóhelyet is bejártam és az alkoholfogyasztási szintem is biztos, hogy megütötte az eddig soha el nem ért szintet. Ugyanis az utolsó emlékem az, hogy betértem egy nagy klubba, ittam valami kevert koktélt, majd a táncparketten táncoltam egy számomra teljesen ismeretlen csajjal, és mindez olyan hajnali egy körül játszódhatott le.

10 megjegyzés:

  1. Háhááá, reményeim szerint megint első leszek :D Annyira imádta Lari lelkizős részét *.* Úgy el tudtam volna képzelni egy Neymar vállán kisírom magam részt - bár hozzáteszem, ez a befejezés sincs ellenemre... (A) *nem, erről majd később, maradjunk az elejénél*

    Lari lelkizés. Ááá, nem felejtette el Cescyt és West *.* Tudod milyen boldog vagyok most, hogy elhintetted a kis morzsát, hogy kicsi hollandnak lesz szerepe? Úristen, beindult a fantáziám :D ha nem tudnám, hogy ő a velejéig, teljesen száz százalékosan jó, kedves, aranyos, és rendes, azt mondanám, hogy ő a hívogató... :D de mivel tisztában vagyok fentebb említett tulajdonságainak meglétével... :P

    Cescyvel meg mindjárt találkozunk, ha mindjárt itt a Classico :D Alig várom már *.* kicsiszőrösjetiiii (L) :D jó oké, értettem, Dorcsy cipzárat húz a szájára... :D

    Hol tartottam? Ja igen, Lari. szóval, ha már ő is úgy érzi, hogy sok a benne felgyülemlett feszültség meg keserűség, akkor igazán kitalálhatna valamit, mert millió és egy olyan ember van, aki meghallgatná (például Wes és Cesc... :D meg Marcelo bár tőle értelmi segítség nem várható, Neymar... :D szóval vannak páran)

    Nem jó módszer ez a leiszom magam a sárga földik dolog *rosszallóan a fejét ingatja* De amúgy kíváncsi leszek, hogy ki lesz ez a csaj Neymarral. Csak nem gyermeke anyja? :D De hozzáteszem a táncolós részt imádtam, és láttam magam előtt, ahogy Ramosnak izzik a tekintete, és égnek áll a haja (na jó, inkább nem képzelem el, ahogy a gyönyörű, HOSSZÚ hajzuhataga az ég felé meredezik... :D tudom, késő :D egyébként, komidra válaszolva, nem csodálom, hogy az lenne az elsődleges cél, hogy levágd a haját. Barca meccsre kijutva valószínű én is villanyborotvával esnék neki Fabre arcának... :D *be kéne már zárni azt a fránya zárójelet*)

    Szóval Sergito :D Hát, én nagyon örülök, hogy egymásnak esnek, de csak úgy tájékoztatásul mondom fiatalság (Ramos, Morrison, ez nektek szól :D) hogy a "letépemaruháidat" dolog nem megoldás a millió problémára. Az ha a szátokat is használjátok eredményesebb. Úgy értem, beszédre. :D (na, ki gondolt rosszra, mert én nem :P)

    Szóval várom a fejleményeket Larival és Ramossal(meg a hajával) kapcsolatban. Apropó Ramos haja. Nem lehetne a történetben beiktatni egy hajvágást neki? *könyörgőkiskutyaszemek* :D

    Acéer. Leges legelső ténymegállapításom, hogy nagyon remélem, hogy az az üzi nem az orosznak ment. Bár több ötletem nincs, hogy ki tartózkodhat még NY-ban, úgyhogy marad Irinka...

    A két kedvenc mondatom tőle:
    "Embert még így örülni nem láttam, így természetesen mosolyogva néztem végig, ahogy körülbelül minden ott dolgozóhoz odaszaladt, és idétlenül magyarázta, hogy tőlem kapott egy szignót."
    " Egy utolsó pillantást vetettem a tükörben álló képmásomra és elégedett voltam azzal, amit láttam, de egyben azt is tudtam, hogy az a valaki a túloldalt nem én vagyok."
    Főleg az utolsó tetszett nagyon, biztosított róla, hogy noha úgy tűnhet, hogy Cris elvesztette a józan eszét, valahol, a lelke mélyén tudja, hogy nem helyes az, amit csinál, és ez okot ad némi reménykedésre.

    Az ha iszik, még annyira nem nagy probléma, de engem a karjában levő csaj nagyon aggasztana. Remélem - mivel a múltkor Irinka szimpatikus szereplő volt - megmarad annak, és kirgudossa a tűsarkújával CR seggét a szarból. :D

    Zenééék :D A Tessásakat ismertem, a LArisokat nem :D A No stresst szoktam hallgatni minden egyes olyan napom, amikor nicns kedvem tanulni, suliba menni, vagy bármi egyéb megterhelő feladatot csinálni :D A Saturdayre néha rátalálok, és mindig az újdonság varázsával hat (hozzáteszem, most ez megy a fülembe :D)
    A Like a G6 nagyon bejött, úgyhogy az is megy majd a telómra, a Set it on fire-rel együtt, a Rihanna számnak meg majd reményeim szerint még ma, végigolvasom a szövegét, de amúgy az is tetszett ;)

    Na szóval, imádtam a részt, és csak így tovább és várom a folytatást. :D *igen, fellélegezhettek Dorcsy offolja magát mára :D)
    puszi, Dorcsy

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok:)
    Nekem nagyon tetszett az egész volt egy két jelenet ami mosolygásra késztetett az egyik az volt mikor Chris autogramot adott a recepciós lánynak:)
    Nekem is hiányoznak a régi szereplők:) Hm hogyha Lariban ekkor a stressz és feszültség beszéljen vkivel mondjuk ott Sergio elvégre férje?? Hm remélem kifejtitek mi történt köztük a kluban:)
    Nagyon jól írtok szóval csak így tovább:)
    Puszi Kolett

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Ismét fantasztikus volt az új fejezet, nagyon örültem a Ronaldo szemszögnek. Igaz a pasik agya nem feltétlen csak erről szól, de kezded kapiskálni a dolgot.:) Nagyon tetszett a szemszöged Tessa!:)
    Tina

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok csajok!Ismét nagyon nagyon jóóó rész lett,imádtam:)Remélem h hamarosan minden rendbe jön Larival meg Sergioval,mert már Larin is látszik h mennyire hiányzik neki Sergio.
    A recepciós lányos jelenet nekem is nagyon tetszett,simán el tudnám igazából is képzelni:D
    A zenékből csak kettőt ismertem(No Stress,Saturday)de mind nagyon tetszett:) Illetve rájöttem h a Like a G6-ot is ismerem,és már régóta keresem,szóval köszi csajok:)
    Csak így tovább!:)
    Puszi:Dóri

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!:D

    "Ferrarival érkeztem, kurva nagyot fékeztem..." húsvét még messze van ezért csak annyit tudok mondani, hogy igen ismét megérkeztem. Panaszra okom nem lehet, nem vethetek semmit a szemetekre, mert iszonyat jó rész volt!<3 Nagyon nagyon imádtam!:)

    Komolyan mondom, az elején ahogy hallgattam a zenét olvasás közben, majdnem elsírtam magam, mert annyira lelkizős volt az eleje és kicsit olyan fájdalmas is, hozzá meg még a zene is eléggé megérinti az embert, ha belegondol itt a dolgokba. Szereti Sergiot és szüksége van rá, de én úgy érzem, hogy ő túl büszke vagy nem is tudom milyen ahhoz, hogy elfogadja, hogy igenis szüksége van rá. És hát pontosan az a baj, hogy ő mindenkit meghallgat, de ő viszont magába folytja a gondjait és nem beszéli meg senkivel, mert szerintem, ha megbeszélné Sergioval vagy mással, aki közel áll hozzá, akkor nem tartani az ideg összeroppanás szélén. Sneijderre, Adrianora és Robinra én is kíváncsi vagyok, hogy mégis mi lehet velük most.

    Még mindig imádom a brazilt!:) De komolyan! Haláli a srác, a beszólásaival, meg úgy tulajdonképpen önmagában is külön szám. Az előző fejezethez írt válaszodban azt írtad, hogy fejtsem ki, hogy mire gondoltam annál a résznél, amikor Neymar mindenféleképpen kórházba akarta vinni Larit és itt jön az, hogy illendő lenne kifejtenem. Kifejtem, de nem részletesen. Szóval: Csak annyit tudok mondani, hogyha Neymar nem focista lenne, akkor tuti, hogy gyerekgyártó kisiparos lenne, amit simán ki is tudok nézni belőle és kajakra tátom a számít azon, hogy még csak egy gyereke van. Szóval szerintem innen már tudsz következtetni, hogy kitől lehetne a másik és akkor még Neymar örömére még kórházba is vihetné (bár Sergio szerintem nem igazán örülne a felvetésemnek). Remélem, hogy megelégszel ezzel a gondolatmenet kifejtéssel.

    Lari pedig egyértelműen féltékennyé akarta tenni Sergiot, és úgy látszik küldetése sikerrel végződött. Azért lennének ötleteim, hogy miket csinálhattak ott pont mint a dalszövegben: "ketten a sötétben, egymásnak ölében..." lehet agyalni azon, hogy mi/mik történtek abban a bizonyos sötétben.

    Aztán Ronaldo szemszög. Hát basszus nagyon jó lett! A recepciós csajon jót nevettem, szerintem jó pár ember ezt csinálná a helyében.

    És az SMS... Vannak tippjeim, hogy kinek küldhette, de még inkább nem mondok semmit. Aztán Cris és bulizás. Hát úgy látom, hogy bármi áron, de felejteni akar és egyszerűen ezt úgy akarja megtenni, hogy elhagyta Madridot és ezzel azt hiszi, hogy a problémái is azon a kontinensen, abban az országban és abban a városban maradtak. Nem értem még mindig a felfogását, de mindegy. Remélem,hogy nem fog hülyeséget csinálni.

    És a zenék. A Like a G6-et és a No Stress-t alapból nagyon szeretem. A Set it on fire-t és a Suicide-ot nem ismertem, de mind a kettő nagyon elnyerte a tetszésemet. Basshuntert pedig már régóta ismerem és már önmagában nagyon szeretem a Saturday-t pedig különösen.:)

    Hát ez lehet, hogy egy kicsit rövidebb lett, mint a többi, de majd pótolom a hiányt!
    Nagyon nagyon várom a részt és nagyon nagyon imádtam!<3

    Puxxx: szittyke

    VálaszTörlés
  6. Szia Dorcsy, én is megérkeztem.:D Ne haragudj, hogy csak most reagálunk, de semmi időnk nincs. (nem tudom miért beszélek többesszámba, hiszen Tessa ugyanúgy fog írni neked :D)
    Reményeid bejöttek, első voltál.:D Annyira szeretem olvasni a sok "hülyeséget" ami belőled jön.:D Esküszöm, feldobod a napomat!! ;)
    Érdekes mondatokat olvasok most, hiszen igaz, a következő fejezet kritikáihoz még nem jutottam el, csak ha fent lesz az új.:D Viszont, itt azt írtad, hogy el tudtál volna képzelni egy Neymar vállán sírós lelkizős Larit.:D A következőben meg sokan azt írtátok, hogy nem tetszik nektek az, hogy állandóan Neymarnal köt ki a lány.:D Hogy is van akkor ez? :D

    Lari agya nem szivacsból van, meg amúgy sem felejthetné el, ugyanis minden kritikádban benne van ez a két név.:D Elhiszem, hogy boldog vagy, és ennek nagyon, de nagyon örülök!;) Még nem tudom hogyan alakulnak a szerepkörök, kinek milyen szerepe lesz az elkövetkezendő fejezetekben, de megpróbálom úgy alakítani, hogy nektek is tetsszen!:)
    Annyit elárulhatok, hogy a felsorolt tulajdonságok igazak Wesre, és nem ő a hívogató.:D Az is ki fog derülni... valamikor :D

    Cescyre még várni kell egy kicsit, ugyanis az új fejezetben kicsit elhúztam a lelkis részt, és mivel úgy írjuk Tessaval a közös történetet, hogy ő megírja az ő részét, én az enyémet, aztán a végén összerakjuk, túlléptem volna a "limitet":D, ezért most tolódik egy fejezettel. De a következő utáni már az lesz.;)

    Sejtettem már akkor, amikor olvastam ezt a bekezdésed, hogy valahogy a hollandra és a spanyolra gondoltál első sorban...:D Ígérem, lesz még szerepük, ha ez megnyugtat.:D Igazad van, jó lenne már egy kicsit kitörnie Larinak, de még nem engedheti meg magának. Ez is ki fog derülni, hogy miért nem.:D Hé hahó! :D Marcelonak most jelen pillanatban nem létezik Larissa, emlékezz Dorcsy, emlékezned kell! :D Most jön a pszicho duma.:D

    Azért lássuk be, nem jó, de hatásos módszer.:D Neymar mellett álló lány kilétét a következő fejezetben közlöm veletek.;) :D De az a baj, hogy a következő fejezettel már így is sok mindent elárultam, tehát lehet, hogy vasárnapig összerakjátok a kirakóst.:D
    Gonosz vagy!:D De ezt már megszoktuk.:D Ramos haja igen eredeti! Nem sok férfi....:D mászkál olyan fejjel az utcán.:D Azért az megnézném.:D *Dorcsy elvetemült fejjel rohan Fabre felé, aki ijedt tekintettel néz rá támadójára, de akkor már késő, mert Dorcsy leteríti, és nekiesik. Fabre ordít, szenved, vergődik alatta, de nem sikerül kiszabadulnia. Dorcsy végezve teendőivel leszáll Fabregasról, lesöpri ruháját, majd egy hatalmas vigyort villantva, eltűnik a folyosó árnyékán.* :'DD

    Valóban nem megoldás, és úgy éreztem kicsit dühös leszel az új fejezet történései miatt, ami pontosan a letépem a ruhádról szólt, kicsit Larissa kiadásban.:D Aha persze, te vagy az a lány, aki soha, ismétlem SOHA nem gondol rosszra.:D Na jó ez az a rész, amikor megpróbálok terelni, mert nekem rögtön beindult ilyen téren a fantáziám, és nem feltétlenül a beszélgetésre gondoltam.:D Rossz Dorcsy, rossz! :D

    Tervek már vannak ilyen téren, de majd még meglátjuk hogy milyen fejleményeket írok bele a történetbe.:D Mert hiába képzelem el az egészet, ha jön egy kis hangulatingadozásom, képes lennék mindenkit kinyírni.:D

    Nem tudom láttad-e már a Honey2-őt. Na abba is a Like a G6 van, szerintem ha még nem csekkoltad, érdemes lenne.;) Szerintem szép szövege van, olyan tipikus odaillő.:D De csak akkor olvasd, ha lesz energiád!:D

    Köszönjük szépen a tartalmas kritikát, amit már megszokhattunk tőled.;) Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  7. Szia Kolett!:)

    Nagyon örülök annak, hogy újabb kritikaíróval gazdagodhatunk, köszönöm szépen, hogy szánsz ránk néhány percet!:)
    Természetesen Tessa is fog válaszolni neked!:)
    A közös történetírás nálunk jelen esetben azt jelenti, hogy Tessa megírja a saját szemszögét, Ronaldoét, én ugyanúgy elvégzem a rám kiszabott feladatsort, és a végén összerakjuk a két, lényegében "külön" történetet.:)
    Remélem jól ki tudtam fejteni a klubban történt dolgokat!:D
    A régi szereplők közül egyet (eddig) biztosan látni fogtok, ugyanis hamarosan El Classicó meccset írok.;)
    Köszönjük szépen, és örülünk, hogy írtál! Puszillak, L.:)


    Szia Tina.
    Köszönjük szépen.:) L.


    Szia Dóri!
    Nagyon szépen köszönjük a dicsérő szavakat, igazán jól esnek!:)
    Larissanak valóban hiányzik a férje (hiszen kinek nem hiányoznak egy olyan félisten?!:D haját leszámítva persze...:D), de túlságosan is makacs, és jelen esetben még az önző szót is ráaggatnám. Nem képes ezt beismerni magának, de gondoljatok bele. Ha most Lari és Sergio, CR és Tessa is kibékülnének, áttérnénk egy csöpögős regényre.:D Egy idő után ráunnátok, és be kéne fejeznünk a történetet.:D
    Örülök, amikor sikerül olyan zenét keresnem a részeimhez, amit éppen kerestek, ismertek, vagy újdonság számotokra.:)
    Köszönjük szépen, hogy írtál! Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  8. Szia Szittyke, örülök, hogy ismételten látlak!:D
    "Szittyke vagyok, locsoljak vagy húzzak haza?:D" Locsolj drága, locsolj.;):D

    Nagyon örülök, hogy tetszett ez a fejezet is, megpróbálunk napról napra új dolgokat beleiktatni a részekbe.:)

    Most éppen azon agyalok, hogy mi lesz akkor a következő fejezetekben? Mert Larissa most fogja élni a "depressziós" korszakát. Igaz, kiindulva a lány személyiségéből, nem fog sokáig tartani, de akkor is...:D
    Tudom, hogy nem szép dolog, de örömmel olvasom azt, hogy a lelkizős rész is megtette a hatását!:)
    Valóban, Lari túlságosan is büszke és makacs. Bizonyos okok miatt nem akar babát, de ezeket nem akarja bevallani magának, ugyanis akkor hagyna maga után egy pontot, ami keresztül bánthatnák őt. (karrierje)
    Igaz a gondolatmeneted, de ő soha nem volt az a panaszkodós, rinyálós lány. Viszont most azért kaptok egy kis ízelítőt is ebből az énjéből.:D
    Természetesen ez nem csak egy szikra volt, amivel beindítom a fantáziátokat, utána pedig közlöm, hogy csak neveket kerestem a felsorolásba.:D Valamilyen úton-módon bele fognak kerülni a szereplők a történetbe, de többet nem árulhatok el, mert akkor leleplezném magamat.:D

    Érdekes, hiszen a legtöbb brazilt (igaz eddig csak kettő van, aki a történetemben szerepel) ilyen idiótának állítom be.:D Nem tudom miért, talán a kisugárzásuk teszik ezt velem.:D

    Persze, megelégszem ezzel a kifejtéssel!:) "gyerekgyártó kisiparos" ezen szakadtam a nevetéstől.:D Fantasztikusan kihúztad egyébként magad a perverzségek alól!:D
    Valóban, de mi van akkor, ha ez csak egy álca Neymar szemszögéből?!:D Mi van, ha igazából nem is tetszik neki Lari?!:D Vagy mi van akkor, ha többször látta már meccseken, csak inkább hülyének tettette magát, és megpróbálta mindenkivel elhitetni, hogy nem ismeri a lányt?!:D

    Igen, ez volt az oka annak, hogy úgy táncolt Neymarral, hogy a parketten a legtöbben belepirultak volna az efféle megmozdulásokba.:D
    Remélem az ötleteidet hellyel közel sikerült beleépítenem az új fejezetbe, ugyanis én sem gondolkoztam másképp, amikor ekkora függővéget hagytam.:D
    A Set it on fire a Honey2-ben szerepel, szerintem érdemes rákeresni arra a filmre, természetesen akkor, ha még nem láttad.:D
    A Rihanna számot pedig én is a napokban találtam, és erre írtam a szemszögem első részét, ezért is gondoltam arra, hogy oda tökéletes lesz...:)
    Köszönjük szépen ismét a tartalmas kritikádat, örülünk, hogy írtál! Puszillak, Lari.:)

    VálaszTörlés
  9. Szia Dorcsy! :)
    Te első voltál én viszont egy kicsit elkéstem a válaszadással, mert mostanában semmi időm nem volt, de mindegy is, mert végre eljutottam ide is. Tehát bocsánat a késésért.

    A fent lévő részben már olvashatod is, hogy kinek szólt az üzenet, de ezen kívül nagyon tetszett a levezetett „kinek mehet az üzenet” elméleted. :D

    Az egyik kedvenc mondatod inspirálója egy rajongói videó volt, amibe egy csaj körülbelül magán kívül volt, mikor meglátott egy hírességet. :D A másik mondattal pedig egy kicsit tényleg azt akartam tükrözni, hogy tudja ő, hogy mi a helyes és mi nem. Vagyis pia nélkül tudja...:D

    A következő részben mindent megtudsz a részeg Roniról, de amúgy tejesen egyetértek veled abban, hogy az még nem jelent semmit, ha iszik. :D Mert hát ki az, aki nem szokott?!;D

    Ahha szóval akkor hallgatod a No stresst, ha nem akarsz tanulni. Akkor csak egy kérdésem van. :D A hét minden napjának minden percében ezt a számot hallgatod?:D

    Köszönjük, hogy mindig írsz nekünk, és a dicséret is nagyon jól esik! :)
    Puszi Tess :)


    Szia Kolett! :)
    Nagyon örülünk, hogy új kommentelőt köszönthetünk a köreinkben. :)
    Köszönjük a dicséretet és örülünk, hogy elnyerte a tetszésedet a történet.
    Külön örülök, hogy a recepciós lány reakciójával mosolyt tudtam csalni az arcodra. :)
    Remélem láthatunk majd még.
    Puszi Tess :)


    Szia Tina! :)
    Nagyon szépen köszönjük, és örülök, hogy tetszett a Ronaldo-s szemszögem. :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  10. Szia Dóri! :)
    Köszönjük szépen a dicséretet. :)
    Örülök, hogy tetszett a recepciós lányos rész. Mellesleg én is simán el tudnám képzelni ez a jelenetet, de azért megnézném utána a főnököt, hogy hogy néz az alkalmazottra, bár lehet a főnök is ilyen sokkba esne, ha megkaparintana egy CR-es autógrammot. :D
    Puszi Tess :)


    Szia Szittyke! :)
    A belépőd így február elején nagyon egyedi volt, tetszett. :D A dicséretet pedig nagyon szépen köszönjük. :)

    Egyet kell veled értenem abban, hogy jó pár ember így reagálna, ha megkaparinthatna egy szignót Ronitól, és örülök, hogy ezzel a résszel mosolyt tudtam csalni az arcodra. :)

    Az üzenet címzettjéről már lekerült a lepel, így a következő részben már olvashatod is. A bulizós Roni pedig tényleg felejteni akar és tényleg olyan fafejű és hülye (már elmézést a kifejezésért :D), hogy azt hiszi, hogy a Madridban hagyott problémái maguktól megoldódnak majd, míg ő Amerikába bulizgat, de hát mit várunk egy focistától. :D

    Köszönjük még egyszer a dicséretet! :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés