Összes oldalmegjelenítés

2012. január 21., szombat

Sorry

Sziasztok!


Nagyon sajnáljuk, de bizonyos okok miatt egy ideig nem hozunk új fejezetet. Sok dolog megfordult a fejünkben, többek között az is, hogy bezárjuk az oldalt. Ezt azért nem tesszük meg egyelőre, mert az is lehet, hogy egy hét, vagy pár nap múlva mégis hozzákezdünk egy új részhez. Még kiderül mit hoz a holnap. Sajnáljuk. Lari, Tessa.

3 megjegyzés:

  1. Most mi van?!
    Már bocs, hogy csak úgy köszönés nélkül berontok, de ez a hír kurvára ledöntött a lábamról. Hát azt én is sajnálom, hogy egy ideig nem lesz új feji és ennek, ha komoly oka van azt is megtudom érteni, de lécci azért ne zárjátok be az oldalt, mert véleményem szerint nagyon nagyon jó és nagyon is szeretem és ezzel biztos, hogy nem vagyok egyedül.
    Remélem minél hamarabb meggondoljátok magatokat ebben a dologban és hozzátok a folytatást, mert én most nagyon nagyon szomorú lettem. DE mindenesetre azért ne zárjátok be az oldalt és ha mégis (már pedig én NAGYON NAGYON REMÉNYKEDEM) hozzátok az új részt, én biztos, hogy ezek után is olvasni fogom a blogot és ugyanúgy itt leszek és boldogítalak titeket!:) Gondolkozzatok el az okok felől és lécci ne cselekedjetek meggondolatlanul!

    Puxxx: szittyke

    Ui.: Ha van valami probléma, remélem minél hamarabb megoldódik!

    VálaszTörlés
  2. Ugye ez most nem komoly?!? Ugye nem akarjátok bezárni az oldalt???!!!! Nagyon jó a történetetek és rengetegen olvassák az oldalt!
    Remélem a probléma hamar megoldódik és minél hamarabb fenn lesz a rész.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok lányok!

    Sajnáljuk, hogy kicsit megijesztettünk titeket, de valóban megfordult ez az egész a fejünkben. Sok "gonddal" küszködünk mostanában, de megpróbálunk napról-napra egyre pozitívabban hozzáállni az egészhez.
    Soha nem jutott volna az eszembe, hogy bezárjam az oldalt, de mindennek meg van az oka. Ameddig van plusz energiánk, kedvünk, és olvasónk, addig természetesen megpróbálunk minden héten új, és izgalmas fejezetekkel előrukkolni nektek, és reméljük ezek most nem csak üres szavak lesznek, amik elhagyják szánkat.
    Tényleg próbálkozunk, és tényleg megpróbálunk mindent lelkesen felfogni, de néha kicsit rosszul esik egy-két dolog, amivel nem csak nekünk van problémánk itt blogon. És ez nem ellenetek megy, hiszen ti mindig hagytok egy-két szót magatok után, amit csak megköszönni tudunk. De már a klikkekre sincs ideje az embereknek? Nekünk hogy legyen akkor arra időnk, hogy egy 5-6 oldalas fejezetet felrakjunk?! Persze ezt most úgy érzem igazságtalanul írom nektek, hiszen nem ti tehettek erről. De többször összejött már több-kevesebb klikk, az utóbbi időben pedig egyre kevesebb- és kevesebb visszajelzést kapunk. Lehet telhetetlenek vagyunk, de szerintem az olvasók igen is megérthetik, hogy fontos a visszajelzés, ugyanis egy idő után elmegy a kedvünk és az ihletünk is, az pedig egyetlen dologhoz vezet, mégpedig az oldal bezárásához.
    Még egyszer sajnálom, hogy ennek tettelek ki titeket, és megpróbálunk kilábalni ebből a kezdeti sokkból, pár nap múlva természetesen érkezik az új fejezet. Puszillak titeket, Lari.:)

    VálaszTörlés