Összes oldalmegjelenítés

2012. január 15., vasárnap

Chapter 8.

Sziasztok! Páran írtátok, hogy szeretnétek olvasni a Szilveszteri kiadás második részét. Elkezdtük írni Tessaval, és jövőhét körül fel is kerül. Most viszont itt a folytatás, jó olvasást!:) A kritikákat most is szívesen fogadjuk!;)


(Larissa)

Betoppanva az első boltba, az eladó hölgyek sürgetően néznek ránk, de amikor eljut a tudatukig, hogy kik is vagyunk mi, habogva kijelentik, hogy igaz, hogy öt perc van zárásig, de addig maradunk, ameddig nem találunk magunknak megfelelő öltözetet. Mosolyogva csóválom meg a fejem, és még mindig elcsodálkozom az emberi naivitáson. Neymart körberajongja a két lány, és még ők szórakoznak, én a női ruhák felé veszem az irányt. Szebbnél-szebb darabok akadnak kezeim közé, de valahogy egyik sem nyeri el tetszésemet. Valaki hátulról átkarol, majd arcomra adva egy lágy puszit, a fogasokhoz nyúl. Kisfiús mosollyal az arcán nyújt át egy számomra tökéletes ruhát.
A bolt fényei megcsillannak fekete flitter részén, hosszúsága pedig combközéptől egy picivel rövidebb. Jobb vállánál anyaga bő, viszont baloldalnál pántnélküli részével hívja fel a figyelmet különlegességére.  Felpróbálás nélkül adom barátom kezébe, majd a cipők felé véve utamat, keresek egy, a ruhához passzoló csodát. Tekintve arra, hogy a flitterek vagány mégis szolid beütést gyakorolnak a ruhára, ezért egy viszonylag egyszerű, 20 centis bőr magas sarkú pántos szandált választok. Három osztására apró virágokat helyeztek, lábfej részénél pedig egy masni található. 37-es méretet keresve belőle, próbálás nélkül kapom kezembe, majd Neymar felé véve az irányt, csábos mosollyal ajkaimon, lerakom a kasszához a lábbelit.
-          Szivi, fizess már, mert soha nem játszadozhatunk otthon. –nyávogós hangomat meghallva, gülü szemekkel fordul felém, mire egy apró kacsintás után tudatom vele, hogy minden színjáték.
-          Azt hittem, ma este hármasban leszünk Ronaldoval. –a két lány elrévedt tekintettel megy a kasszához, majd vihogó hangon beszélni kezdenek.
-          Mi szívesen szórakoztatnánk a portugált, ti pedig kettesben lehetnétek addig. –egymásra pillantva lesütik szemüket, majd pár másodperccel később, ránk emelik világoskék tekintetüket.
-          Ó lányok, nem tudjátok még ti, hogy mi a való élet. –sértődött fejet vágva, csapkodva hagyom ott a boltot, majd már perccel később Santos lépked felém.
-          Honnan tudtad?! –ahogy sejtettem. A két lány beparázott, hogy beszélek a főnökükkel, így fizetés nélkül távozhattunk a híres boltból.
-          Tudom, hogy nem volt szép dolog, de tekintve arra, hogy a karriered fellendülőben van, nem akartalak ennyi pénzzel lehúzni. A lányok pedig nem fognak fizetésmegvonást kapni, ugyanis a főnökük is áldani fogja az eszüket, hogy megtették ezt a lépést. –mosolyogva nézek a brazil srácra, majd beülve kocsijába, megvárom még ő is helyet foglal. –El tudsz vinni az edzőmhöz? –bólintása után bediktálom a címet GPS-ének, majd azon kezdek agyalni, hogy mit is tettem Mou ellen.

Tekintve arra, hogy a bevásárló központtól edzőm körülbelül húsz percre lakik, teljes kényelembe helyezem magam az ülésen. Nem akarok sokat időzni, mindössze csak tiszta edzőcuccot, és váltóruhát akarok, hiszen holnap hajnalban tréninget tart edzőm. Megérkezve a már ismert családias házhoz, senki sem fogad minket.
Belépve az ajtón, Mou a konyhában szorgoskodik, majd hatalmas szemeit rám emelve, megvetően pillant végig rajtam. Csodálkozva nézek rá, de megrántva vállamat, az emelet felé veszem az irányt. Amint a küszöbön átlépek, hangos zenélésbe kezd a telefonom. Egy számomra ismeretlen telefonszám villog a kijelzőn, és egy apró boríték tudatja velem, hogy üzenetem érkezett. Váll rántva fogok meg egy farmer póló összeállítást, végezetül egy váltó edzőruhát kezembe kapva, gyors iramban indulok el a lépcső felé. Telefonomat farzsebembe rejtve, szemeimmel keresem Mout, de ő már nem található az előbbi helységben.
-          Minden oké? –Neymar mosolygós fejét elnézve, megfeledkezek a fájdalomról, és az értetlenséget is elrejtem magamban.
-          Elméletben igen, gyakorlatban pedig majd te választ adsz kérdésedre. –kinyitva a kocsiajtót, félig bemászok az ülésekre, viszont a bal lábamra való támaszkodás nem könnyíti meg a dolgomat, így egy hatalmas nyilallás után, lecsúszok az ülések közé. Morogva szorítom össze szemeimet, ugyanis bokám természetellenes módban szorult be az ajtóhoz. A brazil kikapja zsebemből telefonomat, majd derekamat megfogva, hatalmas röhögő görcshullám segítségével, kiszed a kocsiból. –Francba. Amúgy te küldtél nekem SMS-t? –fejrázását meglátva, gondolkozni kezdek, de egy ép elmélet sem jut az eszembe.
-          Ez egy összevágott kép, rólunk. –hatalmas barna szemeit rám emeli, de a kaján vigyor nem maradhat el nála.
-          Hagyd, biztos valamelyik csapattársad szívat. –legyintve a történésekre, gyors léptekkel pattanok fel az előbb elfoglalt helyemről, de hála a nyilalló érzésnek, vissza is huppanok az ülésre.
-          El kell mennünk az orvoshoz!
-          Jól vagyok! –hatalmas mosolyt erőltetve arcomra, lassan felállok és helyet foglalok immáron már az anyós ülésen.

Az út mindössze fél óra volt, de több szó nem volt köztünk, ugyanis én csendes magányomban szenvedtem. Igazából féltem beismerni magamnak, de kegyetlenül fáj a bokám, viszont rettegek az orvosi diagnózistól is. Most nem élném túl, ha le kéne mondanom arról a dologról, ami ebben a kegyetlen világban éltet. Annyira egyszerű lenne bevallani Sergionak mindent. Kételyeimet, félelmemet, fájdalmamat… de ha ezt megtenném, akkor az nem én lennék. Nekem nem megy ilyen téren a panaszkodás. És amúgy is, miért lenne jobb, ha megtudná, hogy fenyegetnek?! Vagy hogy néha már a járás is megnehezíti a dolgomat?!
Gondolatmenetem végére érve, egy ismerős fej jelenik meg előttem, és mosolygós szemeihez, hatalmas vigyor is társul.
-          Megérkeztünk! –a csapattársak az egyik lakosztály erkélyén foglalnak helyet, majd amikor kiszállunk a járgányból, mozdulatainkat hangos füttyszó kíséri. Az Ai se eu te pego angol változatát kezdem el énekelni, majd mély meghajlás után elkapom a felém repülő mezeket.
-          Köszönöm szépen fiúk, aranyosak vagytok, de most nem terveztem tisztítóba menni. –hangos nevetéssel hajolnak ki körülbelül a negyedik emeletről, majd meglátva a formás hasfalakat, vigyorogva tekintem végig a felhozatalt.
-          Lari, úristen Lari! Ha felgyulladsz, nincs nálunk poroltó, ráadásul a tisztítandó ruhák is veled égnek. Nekünk pedig nincs más felsőnk. –Fabao kijelentésén csak mosolygok, majd a bejáraton belépve, elindulok Neymarral a recepcióhoz.
Kikérve a kártyát, őrjöngő emberek lépnek ki a liftajtón, majd Fabao megfogja derekamat, és felemel. Kacagva nézik rémült arcomat, Neymar pedig lehajolva, nyakába teszi lábaimat. Léo elenged, így immáron már egy brazillal megtoldott magasságból szemlélem a világot. Jó érzés ezekkel a srácokkal lenni, hiszen elfelejtem a gondjaimat, de azért tudatalattim próbál kiabálni, hogy igenis Sergio mellett a helyem. Nem szabad szórakoznom, hiszen férjem nem érdemli meg azt, amit teszek vele, de valahogy ezeket az érzéseket inkább elrejtem magamban, és csak a jelennel törődöm. Ráérek még az önsanyargatásba csöppenni akkor, amikor rájövök, hogy mindent elveszítettem, ami egykoron az életemet jelentette...
-          Borzasztó, hogy mennyire gyerekesek vagytok! –nevetve tolom fel magam a csatár vállain, majd hátán lecsúszva, megkapaszkodok benne, ő pedig lábaim segítségével magabiztosan tart, és óv meg a leeséstől. Húgatások hadát kell tűrnünk, de amikor Domingos rácsap a fenekemre, bennem is elszakad az a bizonyos húr. Leugorva Neymar hátáról, gyors iramban kezdek el futni a Santos játékosa után. Mindennek egy morgó fej vet véget, ugyanis Emerson felbukkanva a recepciónál, kócos fejjel kezd el kiabálni.
-          Megmondtam már, hogy a hotel nem játszóház! A meccsünket eltolták pár nappal, a Real elsőnek a katalán csapattal mérkőzik meg. Ma estére kimenőt kaptok! –morcos fejjel eltűnik úgy, ahogy érkezett, az-az hangtalanul és sunnyogva.
-          Srácok, hogy értette azt, hogy kimenőt kaptok? Nem úgy volt, hogy ma me… - Neymar ijedt tekintettel néz rám, majd egy hatalmas ugrás segítségével leterít lábamról, és kezét a számra teszi. Hatalmas dübbenéssel érünk földet, táskám tartalma szétszóródik. –Neymar da Silva Santos Júnior! –mindenki egy emberként tűnik el a folyosón. Lelökve magamról barátomat, összedobálom cuccaimat, majd futva indulok el Neymar szobája felé.
-          Kislány! Nálam van a kártya, így nélkülem nem érsz semmit. –macsós vigyorral kezdi átkutatni zsebeit, a recepciós férfi viszont csak a fejét rázza.
-          Erre gondolsz édes?! –két ujjam közé csippentve a kártyát, vigyorogva szaladok a lift felé. Isten is megsegít, ugyanis a brazil orra előtt záródik be az ajtó. Úgy érzem ez az este jónak indul…


(Tessa)

Az infúzió eltávolítás után a kézfejemből kiserkenő friss vért, a kórházban rám adott hálóingbe töröltem, majd a másik kezemmel próbáltam meg a további vérzést csökkenteni. Két lábamra az ágy alatt található papucsot vettem fel, majd a fotelben alvó Marcelohoz léptem, aki úgy aludt, mint egy kisgyerek. Ennek a látszatát pedig még a szemébe lógó hosszú fürtjei is megerősítettek. Egy Real Madrid címert ábrázoló dzsekivel volt betakarva, amit óvatos mozdulatokkal emeltem le róla és vettem fel. Mivel azt, hogy hány óra nem tudtam leolvasni a telefonom kijelzőjéről, így az ablakon keresztül próbáltam meg tájékozódni, hogy mennyi is lehet az idő. Kinézve a sötétség már látszólag beborította Madrid utcáit, így az esti órákra tippeltem. Halk léptekkel kerültem ki az ágy mellet alvó brazilt, majd elindultam az ajtó felé, azonban két lépés megtétele után megingottam a gyengeségem miatt. Egyensúlyomat keresve álltam az ajtó és az ágy között. Valóban el akartam menekülni ebből a rémálomból és ki akartam próbálni, hogy jobban fogom-e érezni magam, ha elfutok a problémák elől, mint ahogy Roni is tette, és abból ítélve, hogy nem szólt bele a telefonba, biztos, hogy jobban érzi így magát. Miután a fejemben helyre tettem a dolgokat már a két lábamon is meg tudtam állni, így folytattam az utam a kijárat irányába. Az ajtó előtt megállva egy óriási levegőt akartam venni, hogy felkészüljek arra mi vár a másik oldalt, de a baleset okozta hasi fájdalmak erősen meggátoltak ebben. Levegő helyett tüdőmből csak száraz köhögés szakadt fel, amit próbáltam minél gyorsabban elfojtani, hogy az alvó brazilt nehogy felkeltsem. Szerencsére két köhögés után már szabad lett a lég utam, így folytathattam a menekülést. A kilincset óvatos mozdulatokkal nyomtam le, amihez óriási erőfeszítéseket kellett, hogy tegyek, majd az ajtót résnyire nyitva mértem fel a terepet ugyanis Marcelo múltkori „helyzetjelentést adok a többieknek” című mondata nagyon arra utalt, hogy több madridi játékos is tartózkodhatott itt, bár nem hiszem, hogy az éjszaka közepén bárki is lenne itt a flúgos brazilon kívül. Marcelo már pár napja szakadatlan itt van, és komolyan azon csodálkozom, hogy Mourinho nem jött még be érte és nem rángatta el edzésre, vagy éppen nem kiabálta még le a fejemet, hogy miért tartom fel a legjobb balhátvédjét. Én pedig teljes mértékben megérteném őt, hisz valljuk be kihagyott miattam már pár tréninget. Miután láttam, hogy a folyosót nem lepik el a blankók, már csak arra kellett figyelnem, hogy az orvosok és a nővérek figyelő szemeit elkerüljem. Jobbra nézve megpillantottam a liftet, de semmiképpen nem mehettem oda, mivel ki tudja, hogy a földszinten kivel fut össze az ember. Néhány pillantást vetve a folyosó egyik illetve a másik végébe a baloldalon megpillantottam egy lépcsőt jelző kis rajzot, így tudtam, hogy azt az utat kell választanom. Összehúzva magamon a dzseki cipzárját próbáltam elrejteni a kórházi hálóinget, és amint végeztem elindultam a lépcsők felé. A csapóajtó elé érve oldalammal toltam be az egyik részt, majd hírtelen átesve azon már a lépcsőházban találtam magam, majd automatikusan a lefelé vezető irányba kezdtem el haladni. Lassan vettem a lépcsőfokokat ugyanis minden léptem tele volt bizonytalansággal. Az első emeletre leérve akarva akaratlanul is meg kellett állnom, ugyanis tüdőm teljesen kikészült ettől a pár lépcsőfoktól is. Két perc kényszerpihenő után azonban ismét közelebb araszoltam a kijárat felé. Már félúton voltam az alsó szint felé, amikor a zsebemben rezegni kezdett valami. Természetesen egyből tudtam, hogy egy telefon a rezgő tárgy, de fogalmam sem volt róla, hogy mikor csúsztattam bele a mobilomat a dzsekibe. A zsebhez nyúlva kiemeltem a számomra nem túl ismerős készüléket, majd a kijelzőre pillantva ismét nem láttam semmit, ugyanis a betűk ismét összefolytak a szemem előtt és semmi használható információt nem tudtam kivenni a képernyőről, így fogadtam a hívást.
-          Haver, tudom, hogy tudod, hogy Mourinho jó fej, de nem kéne ezt ennyire kihasználni. Oké, hogy a keresztlányod anyjáról van szó, meg Cris feleségéről, de ő neked tulajdonképpen senki, és annyi edzést kihagytál már, hogy a mester azzal fenyegetőzik, hogy kivesz a hétvégi keretből, ami valljuk be nagyon nem buli. És ha már témánál vagyunk még a mai bulit is kihagyod, ami nem szokásod, tehát szedd össze magad és térjen vissza a régi Marcelo. Remélem, érteted haver, hogy ezzel arra céloztam, hogy már számítunk rád a ma este is, mert nagyon pörgős kis banzáj lesz. Csajok, pia meg persze minden, ami kell. Amúgy ha már itt tartunk Cris hol a fenébe van, mert ő is necces, hogy olyan sorsra jut, mint te, ha nem jön edzésre. Te amúgy itt vagy? Vagy most csak teljesen fölöslegesen téptem a szám? Marcelo hallasz engem? Haló? – a hívó fél megszakította a vonalat én pedig csak meredten álltam és az előbb kiejtett szavakat próbáltam meg eljuttatni az agyam azon pontjára, ahol felfogom, illetve feldolgozom, hogy mit is hallottam.
Nem hitem volna, hogy Pepe csak így vélekedik rólam, hogy egy „senki” vagyok. Igazából nem sok mindent értettem ki a beszédéből, csak azt a részét, amiben én voltam a főszereplő, de annyit biztosan felfogtam, hogy nem hagyhatom, hogy miattam Marcelo ne adj isten kimaradjon a keretből. Nem szeretnék kockáztatni a karrierjét. Még nem tudtam, hogy mit is fogok tulajdonképpen tenni az ügy érdekében, de abban biztos voltam, hogy nem birok tovább itt maradni ebben a kórházban. Miután ezek a gondolatok eljutottak az agyamig lábam ösztönösen indult el a földszint felé. Az előbbi telefonhívásban elhangzott szavakat ismételgettem magamban, így eltereltem a figyelmemet arról, hogy a hasam majd szétszakad és a levegő vétel is elég nehéz feladattá vált már számomra. A földszintre érve nem tudtam eldönteni, hogy próbálkozzam meg ott kijutni, vagy keressek valami más kiutat. Fogalmam sem volt semmiről, ugyanis nem voltam felkészülve arra, hogy idáig fogok jutni, hogy menekülök a saját életem elől. A további lépcsőt néztem, ami a földszintről az alsó szintre vezetett.
-           A földszintet vagy az alagsort válasszam? Tessa dönts már! Így is elég gáz ez a helyzet, hogy magammal társalgok itt azon töprengve, hogy hogyan juthatnék ki ebből a pokolból. – megráztam a fejem, hogy eltereljem a gondolataimat, aminek következtében ismét elvesztettem az egyensúlyom. Megtámaszkodva a falba próbáltam meg összeszedni magam, majd az alagsor felé kezdtem el haladni, hisz a földszinten még ilyenkor is nyüzsöghetnek az orvosok illetve ápolónők, a bejáratnál álló lesifotósokról pedig ne is beszéljünk.

Lejutva a legalsó szintre folyosók tömkelegével találtam szembe magam és döntenem kellett, hogy merre menjek. Éppen próbáltam kisilabizálni, hogy  melyik utat  válasszam, amikor hírtelen bal oldalról hideg szellő csapta meg a majdnem csupasz lábamat, így már biztosan tudtam, hogy melyik utat kell választanom, ha ki akarok jutni innen. Balra menve hányingert keltő szag csapta meg az orromat, amiből arra véltem következtetni, hogy valami szemétégető vagy szeméttároló lehet a közlekedő járat végén, de nem is tévedtem, ugyanis tényleg egy szeméttárolóval találtam szembe magam. Undorral néztem körül, hogy hol juthatnék itt ki, majd a hulladékdob túloldalán megpillantottam a számomra most sokat jelentő kijáratot. Fancsali képet vágva kerestem meg azt a helyet ahol a legkisebb a szemét majd óvatosan átlépkedve siettem a kijárat felé. Kikukucskálva pár munkást láttam meg, akik éppen a szemeteskocsit terelték a helyes irányba így én ezt kihasználva osontam ki a friss levegőre.

10 megjegyzés:

  1. Háháá Dorcsy megérkezett és reményei szerint első lesz *hihetetlenülnagyon örül a fejének*

    Hát először is Neymar olyan kis cuki. (L) Annyira tetszett az a rész, amikor a ruhaboltban voltak :D "Tudom, hogy nem volt szép dolog, de tekintve arra, hogy a karriered fellendülőben van, nem akartalak ennyi pénzzel lehúzni." ez nagyon rendes volt Laritól. :)

    Apropó Lari. Már várom, hogy mikor idegesíti fel valaki annyira, hogy átszakad a gát, és elmondja minden baját. Mondjuk a kölyök már szerintem nem áll távol tőle. Úgy olvasnék egyszer egy olyan részt, ahol Larinak látjuk egy kicsit az érzékeny oldalát is. Mármint nyilván, mi olvasók tudjuk mit érez, de olyat, hogy valaki rajta kívül álló személy is megtudja. :D

    SMS... Nekem van egy kezdetleges elméletem, de egyelőre megtartom magamnak. :P Úgyse mondanátok el, hogy jó úton járok vagy sötétben tapogatózok. :D

    Imádom a kölyök és Lari csipkelődéseit, és tudom, hogy nem lesz köztük semmi és ez így jó. És végre eszébe jutott a férje. komolyan, boldogság volt olvasni Ramos nevét (csak a nevét, aztán elém úszott egy kép, amin hosszú, hosszú haja van, és mindjárt nem volt olyan jó kedvem... :D)

    Jáj hogy én mennyire várom a Classicót... :D Mert lesz - na ki?. Úgy biza, Cescy. (L) Meg remélem addigra mindenki megtér, és CR is hazajön.

    Amúgy azon gondolkozom (igen, Sneijderes bekezdés :D) hogy ha Larit tényleg zaklatják, és tényleg megrémül, és tényleg menekülni akar, és tényleg inden kötél szakad, akkor tuti Olaszországba menne. Szerintem. Persze lehet, hogy téves sejtés és nagyon rossz vonalon haladok, de akkor is így gondolom, csak mert Wes (L) :D

    Ó a ruha! Nagyon-nagyon tetszik, imádom az ilyen rucikat, akarok is majd valamikor (messze-messze időben :D) venni valami hasonlót :D

    Tessa rész. :D Nagyon tetszett, hogy szinte az egész leírás volt, mert nagyon szeretem olvasni a leírásaid. De nem tetszik, hogy Tess le akar lépni. *rosszallóan megingatja a fejét*

    Komolyan, mi lesz így Catával? Tényleg az lesz a vége, hogy ottmarad Marcelóra? Hát komolyan azt akarják, hogy mikor visszajönnek, akkor Cata is a hajából húzkodja elő játékait? Igazán? Tényleg? :D :D

    Pepét eddig is utáltam (bocsesz) és most se lopta be magát a szívembe, szóval... Mi ez a duma? Hát menten megtépném ha lenne haja... - az az egy szerencséje, hogy nincs. Bár hozzáteszem, lehet félénk a közelébe menni... :D A többiekkel nagy átlagban még csak-csak kibékülök, de ő nagyon-nagyon feketelistán van (na jó annyira nincs, mint a holland De Jong - VB döntő, De Jong vs. Alonso óta...) Pepét csak úgy alapjáraton nem szeretem... mármint azt, ahogy játszik... Na mindegy megint elv-kérdése, úgyhogy nem megyek bele mélyen... :D

    Nagyon kíváncsi leszek, hoyg Tess hova megy, mert erről tényleg fogalmam sincs. Semmi. Nothing. Nada. Niente.

    Ú a zenék... :D A Jason Derulo számot már tök régóta keresem D: Szóval köszönöm :D Az Oh, if I catch you-t épp most hallgatom tizenharmadszor, és állandóan azt énekelgetem, hogy "Oh, if I catch you, oh my god, if I catch you" - amúgy ez csak szerintem kicseszettül perverz? xD asszociálok én valamire, de az semmiképp sem az, hogy Teló fogócskázik valakivel... xD
    A Skillet számról konkrétan nem tudtam, hogy az Skillet, de ismertem és szeretem :D

    Megint csak nem érzem azt, hogy hosszúra sikerült volna a komi, de legalább nem csöpög belőle a nyál... Na szóval, imádtam a részt, és nagyon várom a folytatást. ;) Reméljük addigra kimegy a fülemből az Oh, if I catch you... :D
    puszi, Dorcsy

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!:D

    Igen, ismét itt megérkeztem!:DD Fuuhhh hát nem is tudom, hogy mit mondjak/írjak, mert annyi minden van a fejembe, hogy nem igazán tudom helyre rakni a dolgokat, de megpróbálom!

    Először is nagyon nagyon imádtam a részt!<3 És ismét elgondolkoztam azon, hogy függő lettem, vagy csak egyszerű imádat??? Hát majd egyszer biztos rájövök a dolgok lényegére, de az biztos, hogy egyhamar nem fog bekövetkezni. Nah tudom sok a duma, térjek már a részre, de még mindig nem térek! Szóval nagyon nagyon örülök, hogy felteszitek a szilveszteri folytatását és tulajdonképpen egyáltalán nem baj, hogy csak a következő hétvégén lesz fent, mert ezen a hétvégén alig volt időm és remélem, hogy jövő hétvégén már lesz. És most már tényleg térek a részre.

    Egy szó: IMÁDOM!<3 De nagyon!

    Annyira imádtam a boltos részt.*_* Először kezdem a rucival. Nagyon nagyon tetszik!:) Imádom a flitterek, és ahogy látom Dorcsyval egyetemben akarunk venni majd ilyen ruhát. A cipő szintén nagyon tetszik.
    És most jön a halálos-páros...XD Azok a beszólások...:DDD Fogalmam sincs, hogy honnan szedsz össze ennyi hülyeséget, de egy halál biztos: kegyetlen ütős! És nagyon imádom!(L) Ekkor kezdtem el azon gondolkodni, hogy mi lenne, ha Ronaldoval tényleg hármasban akcióznának. Elkapott a nagy nevetés!:DDD És hát valahogy nekem ez a "nem akarlak lehúzni pénzzel"-dolog annyira jellemző rá.

    A kis cuki meg mindig orvoshoz akarja vinni Larit, de ő makacssága meg nem akar menni, és ez az állandó civakodás közöttük elég vicces.:) És még mindig ott tartok, hogy Neymar orvoshoz akarja vinni Larit... Itt eszembe jutott egy elég elvetemült dolog (ne bántalmazásra gondolj!), de inkább nem részletezem a dolgot!:D

    Focista has felhozatal...:P Hát én is alaposan megnéztem volna a választékot.XD De mégis ki nem??? Tulajdonképpen, ha Lari nem szólt volna valamit vissza, akkor azt mondtam volna, hogy beteg, de nem így lett a dolog és nagyot nevettem ezen: " Köszönöm szépen fiúk, aranyosak vagytok, de most nem terveztem tisztítóba menni."

    A végén pedig jól kicseszett Lari a brazillal! Kíváncsi vagyok, hogy mit forgat a fejében ezzel a tettével.;)

    Aztán jött Tessa, vagyis hogy helyesebben ment, mert szökésben van a drága. És tényleg az egész leírás volt, de nagyon szeretem ahogy írsz, mert tisztán megtudod jeleníteni a fejemben azt, amit te elképzelsz. És ez egy tök jó dolog!:)

    És hát itt jön az, hogy most mi lesz Cataval??? Most akkor tényleg kajakra ott akarja hagyni a kicsit Marcelo nyakára??? Most már tényleg végem van, az egyik lelép egy szó nélkül és még azt sem tudják, hogy él-e vagy hal, a másik meg most készül lelépni szintén egy szó nélkül. Hjaaaj... Nem értem én ezt a családot!

    Pepét bírom, de most valahogy szerzett egy rossz pontot nálam. Oké, hogy néha favágó stílusban nyomja a dolgot, amit én is nagyon utálok, de attól még szeretni való, de most ezzel a tettével engem is sokkolt.

    Jah és a zenék. Jason Derulot alapból imádom, az Oh, if I catch you amilyen jó olyan perverz, szóval hozzá inkább no comment. A másik kettőt nem ismertem, de tetszett!;)

    Nagyon nagyon imádtam és még jobban várom a folytatást!

    Puxxx: szittyke

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok csajok!Nagyon nagyon jóóó rész lett,tényleg imááááádtam :D Én is nagyon örülök h felrakjátok a szilveszteri különkiadást,alig várom már h lássam h bulizik ez a társaság;) Imádom a Neymar Lari párbeszédeket ,beszólásokat,de azért annyira nem a szívem csücske Neymar( ne öljetek meg:$),bár sztem csak azért mert bekavar Lari meg Sergio közé:D Am én támogatnám Dorcsy ötletét ,vagyis h vissza Sneijdert a storyba,ami nagy szó nálam mert nem nagyon bírom a hollandokat,de Sneijder kivétel:D
    A Tessa rész is nagyon tetszett, jóó h ilyen leírásos rész volt.Lehet h rosszul emlékszem de Catát elvitték a nagyszülőkhöz ,szval elvileg nem maradna Marcelo nyakán. Ja és ez a Pepe mekkora egy bunkó,igazából se nagyon bírom,talán ő a legkevésbé kedvelt játékosom a reálból (lehet azért mert hasonlít Robbenre,akit nagyon nem bírok:$).
    A zenék nagyon tetszettek, jó h megmutattátok Ai Se Eu Te Pego angol változatát,lehet h így már kicsit óvatosabban fogom énekelni ezt a számot:P
    Ja igen még egy utolsó megjegyzés nagyon nagyon imádom azt a cipőt*-* (L)
    Csak így tovább csajok :)
    Xoxo:Dóri

    VálaszTörlés
  4. sziasztok.! nagyon, nagyon jó rész lett! legalábbis nekem nagyon tetszett!
    először is, Lari ruhája: kell, kell, kell!!:D
    Neymart, még mindig nagyon csípem, és most már az egész Santos is kezd szimpatikus lenni. de Neymar a legjobb!
    szegény Lari mindig Sergiora gondol, pedig nem érdemelné meg!:@ nagyon szemét volt!!:@@:DD
    és végre történt valami Tessaval is, nem csak a kórházban ült!:D igaz nem számítottam arra, hogy megszökik.:D
    és akiben a legeslegnagyobbat csalódtam (ebben a részben), az Pepe. kicsit túl durván mondta el a dolgokat, igaz nem Tessának szánta. mondjuk Tessa is egy kicsit túlságosan is a szívére vette.
    szóval nagyon, de nagyon tetszett a rész! várom a következőt, és remélem az a szilveszteri különkiadás 2. része lesz!:D xoxo

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!
    Nagyon tetszett ez a rész is, ahogy természetesen a többi is. Én is örülnék a különkiadásnak, aztán majd a többi része már csak rajtatok múlik.
    Tessa, külön tetszett ez a kisebb gondolati monológod, nagyon eredeti volt!:) Csak így tovább!
    Tina

    VálaszTörlés
  6. Szia Dorcsy, jelentem én is megérkeztem.:D Természetesen az első helyet tartottad.;):P:D
    Kicsit tartottam attól, hogy nem lesztek ennyire befogadóképesek Neymarral kapcsolatban, és ahogy anno, Sneijdert sem mindenki szerette.:D De hál istennek ez nem történt meg, és nagyon szeretitek a brazilt.:D
    Nézőpont kérdése, ugyanis így a lányok szívverését állította meg egy pár másodpercre.:D

    Az új részt kicsit depressziós hangulatban írtam, és ezt tükrözi is az eleje... :D De azért remélem ,hogy tetszeni fog nektek ez a "kilengéses lelkizősebb" rész is.:)
    Az is lehet, hogy egyszer elszakad a húr Larinál, és nekiesik Neymarnak. Sírva fogja ütni szerencsétlent, aki hála gebe testalkatának, összeesik. Lari megfogja csodafrizuráját és megtépi, majd sírva vigadva mondja el kételyeit. :D Bocsi vizuális típus vagyok, elképzeltem a jelenetet.:|:D
    Értem, hogy érted.:D Még lesz egy fejezet, ami a másnapról fog szólni, majd a következő részben jön a hőn áhított Classicó.:D Aztán majd még kiderül, hogy mikor is jön el az a bizonyos sírós lelkizős rész. :D

    Ohó, azért kicsit kíváncsi lennék, hogy jó helyen tapogatózol-e, ugyanis ha igen, akkor változtatok a történéseken.:D *hatalmas szemekkel néz és várja válaszod*

    Örülök, hogy úgy látod, hogy nem követne el Lari tulipántaposást (liliomtiprást.:D)
    Éppen a minap mondtam anyának, hogy ha kijutnék egy meccsre, azon izgulnék, hogy elkaphassam Ramost és levághassam a csúnyán hosszú haját...:D

    Örülök, hogy végre örömöt okoztam, még ha csak egy Ramos névvel is...:D És még mindig nem hagyod ki se Sneijdert és Cescyt.:D A Classicót megpróbálom minél hatásosabban megírni...:D
    Nyílt titok azt hiszem, hogy Sneijdernek lesz még egy-két szerepe ebben az "évadban". De hogy mikor és milyen, azt nem árulhatom el:$

    Sejtettem, hogy elnyeri a tetszéseteket ez a ruha, mikor megpillantottam, csupán pislogni tudtam. Valahogy így: *.* :DDD
    Remélem az If i catch you oh my god... nem ment ki a füledből, ugyanis ahogy újra elolvastam a kommented, nem bírom kicibálni ezeket a sorokat a gondolataim közül.:D Örülök, hogy megkönnyítettem a dolgodat a számmal!:D
    Szóval elköszönök, if i catch you oh my god, if i catch you... delicious... :D OH MY GOD:D
    Puszillak, L.

    VálaszTörlés
  7. Szia Szittyke, örülök, hogy ismét látlak!:)
    Nagyon remélem a függőséget, ugyanis ez hatalmas elismerés számomra! Ha hiszed, ha nem, nagyon jól esik a lelkemnek, hogy mindig itt látlak, és ráadásul tartalmas kritikával rukkolsz elő!;)
    Nem sok a duma, örülök, hogy amit érzel, azt mindig leírod.:)

    Szerintem is nagyon tetszetős az a darab, ezért is választottam ezt.:) Kicsit céloztam is arra, hogy Neymar nem akarja "meghúzni.:D" Larit, ugyanis ha úgy nézzük, ez eléggé visszafogott ruha.:)
    Próbálom egy kicsit feldobni, felfrissíteni a történetet egy-két poénnal, és úgy érzem, hogy ezt igazán Lari-Neymar párosnál használhatom ki.:D

    Jézusom!:D Fogalmam sem volt, hogy ennyire vizuális típusok vagytok, de ezek szerint nem szabad semmiféle perverz dolgot írnom, mert rosszak vagytok, és elképzelitek a helyzetet.:D Már nem mintha baj lenne....:D
    Próbálom megtartani a szereplők alapkarakterét, ezért sem akartam azt, hogy Lari a legdrágább ruhákkal távozzon úgy, hogy a kis brazil gyerek perkáljon.:)

    Aha, aha! Értem én Szittyke, ismét perverzkedünk.:D Deeeee légyszi részletezz egy-két dolgot! *bociszemekkel néz, és könyörög neked*
    Egyébként lehet, hogy Neymar unszolására mégis elnéz valakihez Lari.:D
    Az a "baj", hogy én a nem részletezném dolognál nem tudok bántalmazásra, max szadista dologra gondolni...:D

    Az biztos, hogy egy olyan nő sincs, aki ne nézné meg a helyes, izmos, focista férfiakat.:D Gondolkoztam azon, hogy oda mi is lenne a megfelelő poén adag, de semmi nem jutott eszembe. :D Aztán hirtelen kipattant ez az agyamból, és úgy látom, sikere van!:D

    Nem úgy sült el az új fejezet, ahogy az előző végén szerettem volna, de a hangulatom hatalmas befolyással van az írásra. Remélem azért tetszeni fog, és örülni fogsz, hogy egy kicsi belátást nyersz Lari lelkébe.:) Puszillak, L.

    VálaszTörlés
  8. Szia Dóri!
    Köszönöm szépen, hogy ismét itt vagy, és hiába az időre, mégis írsz nekünk!:)
    Igen, Neymart nem szeretheti mindenki.:$ De azért reménykedem abba, hogy sikerül megkedveltetni veled a gyereket. A brazil valóban bekavart szerelmes párunk kapcsolatába, de most jönnek még úgy igazán a bonyodalmak.:D De szerintem ezt sejtettétek.:D Sneijder valahogy mindenkinek kivétel, nem is értem miért. :D *töri a kobakját de nem jön rá a megoldásra.:D*
    Valahogy mikor meghallgattam és rájöttem a jelentésére, nekem is ez volt az első gondolatom. :D De hidd el, egy idő után már csak úgy belemászik a füledbe a szövege, és akarva akaratlanul ezt fogod dúdolni.:D
    Örülök, hogy neked is elnyerte a tetszésedet a cipő.;) Puszillak, L.:)



    Szia Leona!:)
    Annyira jó olvasni, amikor a ti ízlésetek megegyezik az enyémmel.:D Jó mondjuk persze, kinek ne kéne egy ilyen ruha?!:D De azért tényleg megkönnyebbülés, hogy ez volt az első reakció!:D
    Megpróbálok minél több embert megismertetni veletek, és bemutatni a szereplőket úgy, ahogy én látom őket.:D Neymar sem lenne ilyen őrült, ha nem láttam volna a táncos videót.:D
    Tudom, hogy szemét volt.:D De megpróbálok korrigálni majd a történet végére....... :D
    Köszönöm szépen még egyszer, hogy írtál ismét!:) Örülök, hogy tetszett a rész, puszillak, Lari.:)


    Szia Tina!
    Köszönjük szépen a dicséretet, a következő fejezet pedig fent van.:)

    VálaszTörlés
  9. Szia Dorcsy! :)
    Úgy veszem észre, hogy ezzel a „ hányadik helyen kommentel Dorcsy” dologból már kezdesz kiépíteni valamiféle íratlan sportágat. :D
    Köszönöm szépen a leírás dicséretemet, nagyon örülök annak, hogy tetszett ez a fajta írásom is.:)

    Catat ez után már biztos, hogy nem szeretném a brazilra bízni, ugyanis elég bizarr lenne, ha tényleg a hajából varázsolna a kislány elő különféle dolgokat. :D Na de komolyra véve a szót, amúgy sem terveztem, hogy Marcelora bízom a kislányt, de megnyugtatlak, hogy a picur most maximális biztonságban van a nagyszülőknél. :)

    El kell áruljak neked egy titkot: Pepe nekem sem a szívem csücske, sőőőőt én szem szeretem, tehát nem haragszom az „utáltad” kifejezés miatt. Nagyon tetszik az elképzelésed, miszerint kitéped a haját, tehát, ha majd ez valamikor is életképes szituáció lesz, akkor egy videó felvételt légy oly szíves és csatolj majd nekünk. :D Amúgy nem tudom, hogy milyen magas lehet, de lehet én is meglátnám, és hanyatt-homlok menekülnék egy rossz nézése után, tehát megértem, hogy mit érzel iránta. :D A telefonhívása pedig, nem volt szép, de épp ezért végeztettem vele el a „piszkos munkát”, mert nem nagyon szívlelem őt.

    Azt pedig, hogy Tessa hova tart nem árulhatom el, de a következő szegszögéből ígérem ki fog derülni. ;)

    A Skillet számról veled ellentétben és egészen addig nem tudtam még az egyik haverom be nem másolta nekem, hogy hallgassak bele. Azóta lettem Skillet rajongó. :D
    Köszönjük, hogy megint írtál nekünk. :)
    Puszi Tessa :)

    Szia Szittyke! :)
    Köszönjük, hogy ismét írtál, ugyanis nagyon jól esik az nekünk, hogy minden fejezet alatt ott hagyod a kézjegyed, ami nem mellékesen elég tartalmas. :)
    És nem mellesleg köszönjük a résszel kapcsolatos dicséretet is. :)

    Örülök, hogy a leírásommal meg tudtam eleveníteni a jelentet, ugyanis ez is egy célja volt az írásmódomnak, és természetesen köszönöm az elismerést. :)

    Amint már Dorcsynak is kifejtettem, nem szándékozom Marcelora hagyni a kicsit, ugyanis lássuk be a brazil még maga is gyerek néha. :D A kicsi Cata sorsáról pedig majd a részek múlásával informálódhattok. :)

    Pepe nálam alapból egy negatív figura. Nem csak azért, mert Barcás vagyok, hanem már az első benyomásom sem lett róla valami kellemes. Ezzel a telefonhívással pedig nem feketelistára akartam tenni őt, de a visszajelzések alapján ez valahogy így sikerült. :)
    Köszönjük, hogy megint írtál nekünk!
    Puszi Tessa :)

    VálaszTörlés
  10. Szia Dóri! :)
    Köszönjük, a lelkesedésedet. Nagyon nagy pozitívum, hogy mindig tudsz ránk időt szakítani, és írsz néhány sort az adott fejezethez. :)
    Köszönöm neked is, hogy kiemelted a leírást. Rendkívül örülök neki, hogy a te tetszésedet is elnyerte. :)
    Cataval kapcsolatban pedig jól emlékszel, ugyanis a nagyszülők tényleg a pártfogásuk alá vették a kicsit addig, amíg Tessa a kórházban lábadozik.
    Pepéről már annyi rosszat lehet olvasni, hogy egy kis plusz már nem árt meg a hírnevének. Tudom ez nem volt szép kijelentés tőlem, és ezúton is kérek elnézést az őt kedvelő drukkerektől!! :)
    Köszönjük a te elismerésedet is! :)
    Puszi Tessa :)

    Szia Leona! :)
    Köszönjük neked is a már több fejezete tartó kommentsorozatodat, és nem utolsó sorban a dicséretet is nagyon szépen köszönjük. :)
    Igen, Tessa végre nem csak a fenekén ül és sajnáltatja magát. Na jó ez elég idióta kifejezés volt, de igaz! :D
    Amint már egyszer említettem nem az volt a célom, hogy a rosszak listájára tegyem a védőt, de a rész ezt követelte meg. Pepe valóban kicsit jobban odamondta a dolgokat, viszont Tessa reagálását is meg lehet érteni, hisz a kórházi hangulatot még egy ilyennek megduplázni... Viszont ez szerintem csak nézőpont kérdése, hisz nem mindenki ugyanúgy fogja fel a dolgokat az egyes szituációkban.
    Köszönjük, hogy újra láthattunk téged! :)
    Puszi Tessa :)

    Szia Tina! :)
    Köszönjük a dicséretet! :) Én pedig külön köszönöm a monológom miatt kapott pozitív visszajelzést!:)
    Puszi Tessa :)

    VálaszTörlés