Összes oldalmegjelenítés

2012. február 26., vasárnap

Chapter 14.

Sziasztok!:)
Megérkezett az új fejezet, természetesen reméljük, hogy tetszeni fog.
Észrevettük mostanában a passzivitást, ami ismételten a kritikákkal, klikkekkel kapcsolatos. Szeretnénk megkérni mindenkit, aki olvassa, hogy legalább egy kattintással támogasson minket, ugyanis kell a visszajelzés, hogy jól írjuk-e a részeket, vagy inkább hanyagoljuk a blogolást. Jó olvasást!


(Tessa)
Kilépve az ajtón nem tudtam, hogy hány fotós fogad majd, vagy egyáltalán áll-e kint valaki, vagy érdekel-e valakit, hogy mi van azzal a Tessaval, akit a férje megcsalt és ráadásul mindezt nyilvánosan tette. Matías mögött próbáltam minél magabiztosabban lépdelni, bár ez külső szemlélőként nem tudom, hogy mennyire jött le. Érdeklődve tekintettem ki az élőpajzsom mögül, majd meglepődöttségemnek egy nagy sóhajjal adtam hangot, ugyanis elég kisszámú fotóstömeg várt csak odakint.
-          Nem kellett volna ennyit aggódnod, hogy akarsz így a kislányoddal nyugodtan találkozni? – tudtam, hogy igaza van és teljesen túlreagáltam a helyzetet, de nagyon nem voltam még erre felkészülve.
Beülve az anyósülésre először a nagyon furán éreztem magam, a mellkasomban volt egy olyan iszonyúan fura érzés majd, hogy mindezt feloldjam bekapcsoltam a rádiót. Hittem abban, hogy egy kis zenével elmúlik majd ez a fájdalomnak nem mondható érzés. Vagy 6 csatorna volt beállítva, de egyiken sem találtam megfelelő számot arra, hogy egy kicsit kikapcsoljam az agyam és csak a zenére figyeljek. Igazából már nem is tudom mikor figyeltem utoljára csak a zenére, illetve mikor foglalkoztam már a munkámmal egy kicsit, ugyanis Cata születése óra egyfolytában, csak a lányommal és az ő életével voltam elfoglalva és csak néha jártam be a stúdióba, hogy egy-egy számot felvegyünk, amit valaki írt nekem, viszont én szeretek magam számokat írni, hogy át tudjam adni azokat az érzéseket a hallgatóknak, amiket én érzek.
-          Minden rendben van? – Matías érdeklődő fejjel fordult felém, és a tekintetét köztem és a jelzőlámpa között váltogatta.
-          Persze, csak egy kicsit elgondolkodtam, de minden rendben van. – mosolyogva fordítottam a fejem az út irányába, majd aztán csak a mellettem elhaladó autókat figyeltem. Néhány perc múlva a rádióban egy elég régi számom szólalt meg, még abból az időszakból, mikor még nem ismertem Ronit. Így visszagondolva hiányzik az a korszaka az életemnek, és azok az idők, amikor még filmszerepeket vagy sorozatszerepeket is ajánlottak, de mostanában még csak egy dalt sem szeretne velem senki sem készíteni. Már sokszor gondolkoztam rajta, hogy mi történhetett, de sokszor is hagytam fel a gondolkozással, mert mindig arra jutottam, hogy Roni miatt változott meg az életem és ő volt az, aki fenekestől felfordított mindent. Végül pedig ezt a gondolatot azért vetettem el, hisz ha nincs Roni, akkor nem születik meg a kislányunk, akit mindennél jobban szeretek, és akihez most éppen úton vagyok.
-          Megérkeztünk. Megvárlak itt, vagy nem tudom, meddig szeretnél lenni, de akkor elmegyek és beülök valahová egy kávéra. – értetlen fejjel fordultam a sofőröm felé, majd egy szemforgatás után válaszoltam a rejtett kérdésére.
-          Ne viccelj már, gyere be te is. Amúgy sem szeretnék most sokáig lenni, csak beköszönök, mert már nagyon hiányzik a kis drágám, aztán már megyünk is tovább és járjuk majd az üzleteket. Amint már mondtam, ma nagyon sok pénzt szeretnék költeni. – az utolsó mondatom mellé egy óriási vigyort helyeztem az arcomra, a lelki szemeim előtt pedig a bosszú lebegett.
Becsöngettem a nem túl kicsi házba, ahol Roni szüleit meglepetés szerűen érte, hogy itt vagyok, de nagyon örültek is nekem, azt viszont látszólag még nem tudták, amivel körülbelül tele van a sajtó az-az, hogy a kicsi fiúk mit művelt velem. Érdeklődtek is róla, hogy van, vagy, hogy mit csinál éppen, de minden kérdésüket egy másik kérdéssel próbáltam meg semlegesíteni, vagy annyit válaszoltam, hogy „Nem tudom.”. Amikor csak tudtam kerültem a témát és próbáltam Catamról beszélni. Körülbelül egy óráig voltunk ott, de Matíasnak sikerül már az első percben belopnia magát Cata szívébe, majd mikor arra került a sor, hogy indulunk, ugyanis egy hosszú vásárlótúra áll előttünk nem akartak elválni egymástól. Cata egyfolytában gügyögött valamit neki Matías pedig úgy csinált mintha értené, vagy lehet, hogy néhány dolgot értett is, hisz néhány alapszót már ki tudott mondani, és válaszolt a kicsi lánynak. Nagyon jó volt látni, hogy ennyire megértik egymást s jó volt végre nevetni is egy kicsit az ő párosukon. Nehéz volt a búcsú, de a bosszú most hatalmasabb volt, így megálltam azt, hogy ne vigyem haza Catat.
Beültünk Matías autójába, majd a rádió bekapcsolása után, teli torokból kezdtük el az ismerős dallamokat énekelni.
-          Nos, akkor hová lesz a fuvar? Melyik plázába vagy üzletbe szeretnél menni? – a kérdés után még én magam is meglepődtem azon, hogy mennyi hely jutott hirtelen az eszembe, de végül úgy döntöttem, hogy sok helyre fogunk még ma elmenni.
-          Először is szeretnék egy méregdrága autót a régi helyett, az előző kicsit szétesett, aztán szükségem lesz még néhány ruhára. – óriás vigyor ült a számon, amin még én magam is meglepődtem, ugyani délelőtt még a férjemről és a szeretőjéről hallottam a tévében, most pedig már vásárolgatni indulok. Tehát egy óriás nagy álca volt ez az egész, de pillanatnyilag nagy megnyugvást jelentett.
-          Szóval akkor az első állomás egy autósszalon, aztán a többi jön sorba. Oké értettem. Amúgy biztos, hogy ettől jobban fogod érezni magad, mármint ettől a sok vásárolástól? – nem tudom miért aggódott Matías, mindent megvettem volna, amit most fogok, csak nem egyszerre.
-          Igen, biztos. Bármit megkaptam volna akkor is, ha itthon van Roni és nem csinál semmi marhaságot, amivel okot is ad rá. Plusz minimum fél Madridot meg tudná venni annyi pénz csücsül a kártyáján, tehát ne parázz csak menjünk és verjünk el némi pénzt abban az autószalonban. – egy Audi szalonra mutatva nevetem el magam, majd két perc múlva már a parkolóban álltunk és a szebbnél szebb csodákat bámultuk. Egy Audi R8-sal szemeztem már az első perctől fogva, de csak miután végigjártuk az egész üzletet vettem rá magam, hogy odanyújtsam a bankkártyámat az eladónak.
-          Biztos, hogy kell neked ez az autó? – Matías ismét aggódott, bár nagyon nem értettem a miértjét a dolognak.
-          Ne kezd ezt megint kérlek. Ez Roninak meg se kottyan, körülbelül ennyi pénzt kap egy meccsért, ha berúg vagy egy-két gólt, és valljuk be már nem az első meccsén van túl. Szóval ne aggódj és élvezd, hogy egy Audiban száguldozunk majd tovább. – kivettem az eladó kezéből a kulcsokat és a papírokat, majd odadobva Matías ölébe elfoglaltam a vezető ülést.
-          Itt van egyáltalán a jogsid, és ugye tudsz vezetni? – frisses szerzett barátom legújabb aggódásán csak egy mosolyra futotta, de persze a válasz sem hagytam el.
-          Először is, igen, tudok vezetni. Másodszor pedig, nem, nincs itt a jogsim, de nem én fogok fizetni, ha elkap a rendőr, hanem Roni. Az ő nevére írattattam a járgányt, és amúgy is nyugi, ő fizet majd mindent. – egy kacsintás után beindítottam az újonnan szerzett járgányt, majd beletapostam a gázba és már hasítottunk is Madrid utcáin.

(Sergio)

Látni, ahogy az életed értelme ájultan összeesik, fájdalmas dolog. Soha nem gondoltam volna, hogy lesz egy olyan lány, akit tiszta szívből tudok szeretni. Több barátnőm volt már, de egynél sem éreztem azt a késztetést, hogy ha szomorú, akkor megvigasztaljam, vagy megöleljem. Ami persze nem azt jelenti, hogy szívtelen vagyok, csupán nélkülük is tudtam boldogulni, ha úgy hozta az élet.
 A Barcelona játékosai közül ketten felnéznek a lelátóra, majd egy halvány bólintás után összeütik tenyerüket. Nem értem a reakciókat, de most nem is tudok ezzel foglalkozni.
Szerelmem fejét ölembe húzom, majd enyhe pofozgatással próbálom visszajuttatni hozzánk. Látni szeretném gyönyörű szemeit. Szeretném, ha úgy mosolyogna rám, amikor legelőször találkoztunk. Szeretném visszapörgetni az időt, csupán azért, hogy még egy kicsit igazán vele lehessek.
Szívem szakad a látványba, ráadásul mostanában nem is tudom azt sem mondani, hogy tiszta lelkiismerettel élem napjaimat. Hatalmas galibát okoztam becsületem miatt, de már önérzetből sem simítom el a dolgokat. Mindenkinek vannak meggondolatlan tettei, amik következménnyel járnak. Nem sok dolgot szúrtam el életemben, de azt hiszem kijelenthetem, amikor Marceloval beszéltem hülye voltam. Hatalmas idióta voltam, mert nem vallottam be gyengeségemet. Pedig megértették volna a történéseket. De fájt látnom, hogy az a lány, akinek az életemet a kezébe adtam volna, egy másik emberrel csókolózott.
Érzékeim kiélesednek, így még időben felfigyelek arra, hogy Busquets odasúg valamit Piquenek. Nem értem ezeket a katalán focistákat. Úgy gondolom, Larissa nem ártott nekik semmit, mégis őt sodorták ilyen helyzetbe. Sajnos a legtöbben önteltek, és még mindig azt hiszik, hogy övék a világ. Ilyenkor kedvem lenne ordítani és a fejemet a falba verni egyes emberek ostobasága miatt.
Az ápoló stábunk másodpercek alatt szalad felénk a hordággyal, de szerelmem még mindig nem nyitja ki szemeit. Rápillantva bokájára kiráz a hideg. A szivárvány összes színe megtalálható apró lábfején, még a dagadástól nem lehet kivenni az ott található csontot sem. Bosszankodva engedem át Robertonak a helyet, majd a pálya szélére sétálva szóra bírom Mourinhot.
-          Nem igaz mester, hogy szándékos volt, mégsem ért lapot. –még csak pár perce történt a balesetnek titulált közbelépés, mégis idegtépő óráknak tűnik a várakozás.
-          Még mindig szereted, igaz? –nem tudom, hogy ez a kérdés az adott témához miképp fűződik, de egy hatalmas bólintással felelek rá. – Ugye tudod, hogy tisztára kell mosnod a nevét…- mogorva tekintetében egy kis aggodalmat és együttérzést is felfedezek, mire a bűntudatom erősödni kezd.
-          Természetesen, tisztában vagyok a következményekkel is. –agyam zakatol, próbál valami köztes megoldást kitalálni. –Honnan tudta?
-          Ismerlek már titeket, mint a tenyeremet. Nem hazudsz könnyen, szerencséd, hogy nem beszéltél Larival. –szavaira már nem tudok figyelni. Csapattársak hada állja körbe törékeny testét, ezzel is takarva a kíváncsi tekintetek elől. Pillái megrezdülnek, majd azonnal rám tekint, mire Marcelo idegbeteg módjára rángat el a közeléből. Ott akarok lenni mellette, hiszen tudom mit jelent neki most ez a sérülés.
-          Lari… - mondatait nem hallom, egyedül a névre figyelek fel. Az angol lány tekintete fogva tart. Annyira hiányzik. Beszélnem kell vele, de nem akarom, hogy ennél jobban is összetörje a szívemet. Lehet túl kéne lépnem rajta? –Figyelsz egyáltalán rám, te barom?! –hangjából kicsit visszavesz, ugyanis többen felkapják fejüket. –Valami nem tetszik nekem ebben a meccsben. Nem szabad visszaengednünk a pályára, mert ha szóba jön, favágó módszert alkalmaz egy-két védőjük.
-          Most komolyan mondod, hogy pont a híres, önfejű, makacs Larissa Morrisont tartsam pályán kívül?! –még a feltételezés is röhejesen hangzik, de várom néger barátom bővebb kifejtését.
-          Muszáj! Mikor Pique rotált, pár játékos feltűnően felnézett a vendégpáholyba. Szervezkednek a hátunk mögött, de érdekes módon a bíró valahogy sosincs jó helyen. Meg fogom említeni neki még egyszer Tessat, hátha most megváltoztatja a döntését, és elmegy a kórházba. Ott úgy sem találja már meg.–átgondolva a dolgokat, igaza van teljes mértékben. Meghallva utolsó mondatát, szívem kihagy egy ütemet. Fantasztikus. Hamarabb fog kiderülni az én kavarásom, mint ahogy azt szeretném. Zaklatott tekintetemet a földre szegezem, majd bólintásom után magára hagyom Marcelot, és feleségem mellé térdelve, megpróbálom rávenni a lehetetlenre. Szép nézésemet szavaim követnék, de ahelyett, hogy meghallgatna, arrébb lök, és intve Fabregasnak, kiugrál a pálya szélére. „Hogy ezen én miért nem lepődök meg úgy igazán?!” Az ápolók fej rázva sétálnak le a pályáról, közben a bíró is lefújja a meccset, úgy tűnik mindenki elérte a célját. Barátaim eltűnnek a hosszú folyosón, így észbe kapva azonnal az orvosi felé rohanok. Lari sápadt arccal ül a helyiségben elhelyezett ágyon, majd felém kapva tekintetét, szomorúságot látok megcsillanni szemeiben. El kell mondanom neki, hogy mit tettem ellene. Meg kell tudnia, hogy a testvérével mi történt, még akkor is, ha örök életre meggyűlöl…

(Larissa)

Megcsókolva férjemet, egyetlen mondat zakatol az agyamban. „Mindennek vége.” Rájönni arra, hogy milyen alattomos dolog is a félelem, borzasztó. Soha nem voltam az a törékeny lány, mindig harcolnom kellett erkölcsiességemért, és jövőmért. Sajnos hiába voltam megáldva egy edző apával, nem pottyant minden az ölembe. Többször futottam órákat, és hiába voltak rosszullétek a tréningek után, nem állhattam meg egy percre sem, hiszen ilyenkor megkaptam, hogy „Semmi baj, te lány vagy, pedig már majdnem elfelejtettem ezt az aprónak nem mondható tényezőt. Ha nem bírod az ütemet, add fel.” Apám szavaira tisztán emlékszem. Szerettem őt, és úgy érzem ezzel ő sem volt másképp, de ha az edzésemről volt szó, kegyetlenné vált. Többször rúgott belém egy-két mondatával, és amikor látta, hogy már minden izmom ég, akkor sem hagyta abba kínzásomat. Ezekkel a tettekkel, kijelentésekkel hatalmas löketet adott nekem. Ezért vagyok most a Real Madridnál, és ezért küzd már lassan egy éve értem Ferguson is. Ha a fiúknak kiszabtak öt kört, nekem tízet kellett futnom. De legalább így elmondhatom, hogy önerővel kerültem be a jó csapatokba, és nem csak apám közreműködésével. Annyira hiányzik. Hiába kaptam tőle tömérdek fájdalmat, most mégis visszasírom Arsenalos éveimet. Lehet, ha ott lettem volna, mindez nem történik meg. Nem bántom meg azt az embert, akit mindennél és mindenkinél jobban szeretek, sőt nem is kerültem volna vele ilyen közeli kapcsolatba. De átgondolva a helyzetemet, mégsem bántam meg egy percet sem új életemből.
Csókomba az összes érzésemet belesűrítem. Be kell vallanom magamnak, már nagyon hiányzott Sergio. Az érintései, kedvessége, szenvedélye… mindene. Csókunk lassú, férjem puhatolózva ad apró puszikat ajkaimra. Megérzéseim szerint nem tudja, mikor jön egy hangulatváltozás, amivel melegebb éghajlatra küldöm.
A meccs már javában zajlik, ebben a percben viszont önző módon nem tudok foglalkozni a csapattal. Bokám lüktetése megszakítja idillikus állapotunkat, ugyanis hangos sikítással szorítok rá említett testrészemre. A lábamon lévő vágásból hosszú, vastag csíkban folyik vérem, úgy tűnik ennyit bírt a szakszerű ragasztás. Morogva kapom le felsőmet, majd nemrég beszerzett szürke pólómat felvéve, mosolyogva bontom ki hajamat. Ramos még mindig előttem térdel, mire végigsimítva az arcán, egyetlen szóval jellemzem az elmúlt perceket.
-          Szeretlek. –lelkemről mázsás súly szakad le, idejét sem tudom már, hogy mikor mondtam utoljára őrült spanyolomnak el az érzéseimet. Hatalmas sóhajtása megrémít, bűntudattal teli tekintetét köztem és a padló között jártatja.
(Linkin Park - In Between [magyar] )
-          El kell mondanom valamit. –nem tudok elég oxigént szervezetembe juttatni, ezért légzésem kapkodó lesz. „Nem akarom hallani, hogy megváltozott az irántam érzett szerelme. Nem készültem fel rá. Nem veszíthetem el ilyen hamar.” Nemleges fejrázásom következtében arcomat kezei közé fogja, majd mélyen szemembe néz. –Én is szeretlek. –szívem hatalmas dobbanással jelzi, hogy megelégedett a válasszal. Közelebb hajolva hozzá, nyakába borulok.
-          Miért érzem azt, hogy most jön a de…?! –szavaimat halkan suttogom, de úgy tűnik most is igazam van.
-          Mert már ismersz. Először is bocsánatot szeretnék kérni azért, amit mondani fogok neked. Marcelo említette neked, de szerintem a sokktól igazán nem tudtad felfogni a mondatait. Tessanak balesete volt, és nekem kellett volna téged értesíteni, ugyanis ki volt kapcsolva a telefonod. Elmentem a stadionba, de te éppen azzal a brazil idiótával csókolóztál. Így beadtam mindenkinek… - minden erőmet összeszedve lendítem a kezem, hogy egy pofonnal jutalmazzam tettét. Leszegett fejjel tűri, ahogy arrébb lököm, majd még egy ütést sújtva arcára, összecsuklik lábam, de még időben megkapaszkodom az ajtófélfában. „Ezért haragszik rám Marcelo! Ezért néznek rám a játékosok úgy, mint a véres ingre. Minden Sergio miatt történt. Minden!” Gondolataimba mélyedve fogalmazom a jobbnál jobb szöveget, de úgy érzem, most semmi sem felel meg számomra. Nem érdemli meg, hogy kedves legyek vele, ugyanakkor azt sem, hogy minden rossz döntésemet az ő nyakába varrjam.
-          Köszönöm szépen. Ennyit ér neked a család? A szerelem? Tudod jól, hogy mindig is a családom volt az első az életemben, és természetesen a barátaim. Erre te képes voltál ezt megtenni velem?! Gyáva vagy. Mi történt veled Sergio? Miért lettél ilyen?! –zokogásom feltörni készül, de mély levegőt véve megpróbálom elodázni kiborulásomat.
-          Hogy én miért lettem ilyen? Lari, tükörbe néztél te egyáltalán mostanában? Megváltoztál. Nem tudom az okokat, de soha nem lettél volna arra képes, hogy megcsalj… –szóval innen fúj a szél…
-          Megcsaltalak? Nem emlékszem, hogy bárkivel is lefeküdtem volna. Arra a csókra gondolsz, amit a stadionban láttál? Beleképzeltél egy-két dolgot. Neymar olyan, mintha az öcsém lenne! Amúgy sem vakságot fogadtam. Mit vársz még tőlem? Sok olyan dolog történt velem, amiről fogalmad sincs. Tudod te mit jelent most ez a sérülés? Az egyetlen mentsváram, ahova menekülhettem, az a pálya volt. És most? Mindenki fúj rám, mert egy idióta voltál. –hangom elcsuklik, de megemberelve magam, ismét lendítem a kezem és megpróbálom megütni, de már ő sem tűri ordításomat és tettlegességemet.
-          Valóban nem tudok rólad sok mindent, hiszen annyit mesélsz magadról mostanában. Igaz?! – szarkasztikus hangját meghallva, érdeklődve veszem fel vele a szemkontaktust. Megfogva csuklómat, neki lök a falnak, majd szemei feltérképezik testemet. Végigsimít combomon, ezáltal a nadrágot is feljebb tolja lábaimon, mire akarva akaratlanul kiráz a hideg. Kezei követik testem vonalát, hogy nyakamnál megpihenve, erőszakosan tarthassa a megfelelő irányba arcomat. Szememben megtalálható gyűlölet és szerelem keveréke, nem tudja érzéseimet hova tenni. Várom, hogy megcsókoljon, ehelyett inkább hátralép, majd figyeli reakciómat. „Azt akarja, hogy én lépjek.”
Felkapva telefonomat a padról, felemelt fejjel botorkálok ki az öltözőből. Erőből becsapom magam után az ajtót, majd zokogva indulok el afelé a hely felé, ahol talán megtalálhatom húgomat. Bokámból kiinduló nyilalló fájdalom nem nyugtat meg, muszáj, leszek kivizsgáltatni magamat. Ez már nem játék. Igazából most jött el az a pillanat, amikor új életet kell kezdenem. Sport nélkül kell élnem mindennapjaimat, és muszáj türtőztetnem érzelmeimet is, hiszen kirohanásaimból nem sül ki semmi jó. Előre hallom az orvosok szavait, miszerint karrieremnek lőttek. Már látom a fotósokat, és az újságírókat, akik életem hatalmas törését cikkezik. El kell innen mennem.
Telefonomat kezembe véve, egy SMS-t kezdek pötyögni apró készülékemen.
„Sajnálom azt a fájdalmat, amit az utóbbi időben okoztam neked. Te voltál az egyetlen férfi az életemben, akit jobban szerettem még a focinál is. Tovább kell lépned, mert nem érdemellek meg téged. Nem szenvedhetsz többé miattam. Kérlek, kérj a többiektől is bocsánatot a nevemben, a hazugságod pedig maradjon kettőnk közt. Úgy érzem könnyebb az elválás, ha tudom, hogy gyűlölettel telve gondolnak nevemre. L.”
Gondolataimba mélyedve megpróbálom megkeresni azoknak az orvosoknak a nevét, akik szánalom és sajnálat nélkül közlik velem a kemény, valós diagnózist…

16 megjegyzés:

  1. Hola!
    Ez az sms nagyon-nagyon búcsúsra sikeredett! Ha nem lett volna szó dokikról és nem ismerném Lari karakterét azt hinném valami hülyeségre készül. Persze az is az, hogy most elmegy és mindent maga mögött hagy, de ennél nagyobbra remélem nem készül...
    Kíváncsi vagyok Sese tisztára mossa-e Lari nevét vagy eleget tesz a lány kérésének!
    Tessa igen szép kocsit vett! :)
    Az is nagyon érdekel, hogy vajon Roni mikor jön vissza hozzá és mi lesz azután...
    Nagyon jó lett és eszetekbe ne jusson abbahagyni én nagyon imádom.
    Várom a kövit!
    Puszi:
    Vii

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok ! :)
    Jaaj olyan reegen jartam itt,de most felgyulemlett 1 csomo resz es annyira joook *_* Tessa az a kocsi valami gyonyoruseg .Remelem hogy jol meg leckezteted Ronit ;) ha mar ilyen szemet volt.Juuuj Sergio&Lari csok^^Remelem hogy mostmar kibekulnek :D

    Mar nagyon varom a kovetkezo reszt!
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Tudom, hétfő délutánt ígértem, és ma már kedd van, de tegnap korizni voltam délelőtt, és mikor hazaértem olyan szinten KO-voltam, hogy egy értelmes mondatot nem tudtam mondani, ráadásul a bokám is hazavágtam, úgyhogy… De most itt vagyok, és folytatom azt, amit vasárnap este elkezdtem :D
    Ááááááááááá :'D Egyszerűen nagyon imádtam. Kicsit még mindig magamon kívül vagyok az angol ligakupa döntője miatt, így mindent kiélezettebben érzek, de ez a rész akkor is. Hú... :D

    A Lari-résszel kezdem, ha nem baj, mert az még frissebb. Kezdeném ott, hogy Ramost rettentően tisztelem azért, hogy nem húzta a dolgokat, hanem a közepébe vágott és elmondta, holott tudta jól a következményeket. Ezzel kábé isten szintre emelte magát (jó pillanatnyilag senki nem nagyobb istenség Dirk Kuytnél, de ebbe ne menjünk bele :D) Teljesen jogosnak tartom, hogy egy ideig tűrt mindent, amit Lari mondott, aztán nála is betelt a pohár. Gondolkoztam, azon, hogy miért is nem érdemli meg Lari Sergiót, és arra jutottam, hogy azért, mert míg a spanyol mindent megtesz annak érdekében, hogy kiderítse, mi bántja a lányt, hogy segítsen neki, addig Lari a legkisebb dolgokra is felkapja a vizet, megsértődik, elmegy, és nincs az az isten, aki kitalálja mi a gond. Nem azt mondom, hogy baj, én speciel pont ezt szeretem Lari karakterében, de azoknak, aki körülötte élnek ez piszkosul nehézzé teszi a mindennapjait.

    De ha meg Lari szemszögéből nézzük a dolgot, akkor azt gondolom, hogy az ő felháborodása is ugyanolyan jogos. Hiszen Ramos kvázi nagyon csúnyán keresztbe tett neki, ráadásul még csak ennyi idő után állt elé, és mondta el. És egyébként meg, ha az ember változik, akkor legkevésbé érzi azt, hogy a változás benne megy keresztül, mindig a többiekben keresi a "hibát".

    Marcelo kezdi kinőni magát "egyik kedvenc mellékszereplő"-vé. :D Annyira tetszik a karakterformálása. Ez, hogy törődik Larival, de úgy hogy a lány ne tudja meg ez annyira aranyos. Látszik, hogy fontos neki Lari, de azért még haragszik rá. És tetszik az összeesküvés-elmélete, de könyörgöm nem lehetett volna ezt az Atletico ellen?:D Piquét szeretem. :D Úgyhogy inkább úgy képzeltem hogy... hoogy.. Busquets beszélget... Busquets-cel. :D Mert időközben rájöttem, hogy Sánchezt kezdem megszeretni. Ne kérdezd a miérteket és a hogyanokat, csak egyszerűen eljött ez az idő is... :D Vagyis egyelőre még abban a fázisban tartok, hogy a focitudását már elismerem, és belátom, hogy hasznára van a csapatnak (persze kizárólag addig, amíg Villa fel nem épül) Mint ember egyelőre még ugyanúgy nem szeretem, de CR-t is megszerettem, pedig piperkőc, egoista, önimádó faszkalapnak gondoltam… :D *vállat von és legyint*

    Ramos szemszög... nagyon-nagyon tetszett. Annyira imádom Sergio érzéseit olvasni leírva, és szokás szerint ez is remekül sikerült. Nem is tudok mit hozzáfűzni, csak hogy nagyszerű, hogy ilyen tisztán látja a dolgokat.

    Halvány képem eddig is volt arról, hogy nagyjából mit jelent Lari számára a foci, de ilyen konkrétan még soha nem gondoltam bele. Hogy miket kellett átélnie, így, hogy az apja volt az edzője. Tartom azon állításom, miszerint Lari változik. Ezelőtt szinte soha nem osztott meg magáról semmit - ha jól emlékszem. Most pedig egyre többet tudunk mind a múltjáról, mind pedig magáról a lányról. És tetszik ez, hogy én, mint olvasó összekirakósozhatom, hogy milyen Larissa természete. Vagyis nem is a természete, hanem inkább adott dolgokkal kapcsolatban milyen a viselkedése, a reakciója, és milyen érzései támadnak tőle.

    (folyt. köv. :'D)

    VálaszTörlés
  4. Larival kapcsolatban – csak hogy kicsit továbbhaladjak – most tartok ott, hogy kedvem lenne kicsit atyaian megrángatni, hogy „Hé, térj már észhez, talán még nincs minden veszve”. Mert ez, hogy meg sem próbál reménykedni abba, hogy folytathatja a focit, ez új. Nem ilyennek ismertem meg. Az általam megismert Larissa Morrison küzd, a végsőkig hajt, és SOHA nem adja fel (hajjaj, már most kezdek nagybetűzni, mi lesz, annál a résznél, amit az előző komidban emlegettél? Amúgy mit is vétettem én ellened, hogy ki akarsz borítani? :D pozitív vagy negatív értelemben amúgy? :D Mert a pozitívra lenne egy-két ötletem… látom, hogy holland, és hogy Olaszországban focizik…;) (A) :’D de negatív? Na azt passzolom, mert annyit már megtanultam, hogyha gondolok valamit, hogy ennél rosszabb nem lehet, akkor megoldod, hogy legyen. Szóval… :D fránya zárójel, mikor is kezdtem el? Miről volt szó előtte? Jézusom…xD ) Ja szóval Lari. Amennyire én ismerem, képtelen lenne sport nélkül élni. Nem tudom elképzelni, hogy ne találjon kiskaput. Lari MINDIG (csupa nagybetű, kétszer aláhúzott, félkövér, dőlt… ) talál kiskaput. Őt olyannak ismerem, aki ha kell, a saját temetését is kihagyja, csakhogy a Madridot segítse. Szóval egy „kis” fránya lábfájdalom nem kéne, hogy az útjába álljon. Ennyire reményvesztett lenne? Mert arra tudom a megoldást, öt betű, szőrös (vagyis hála istennek már nem! A vasárnapi Barca meccsre kiirtotta az arcán lévő őserdőt) és naagy barna boci szemei vannak. :P Meg egyébként is a mai modern orvostudomány már elég előrehaladott, szóval én bízom a kiskapuban. Szeretem a kiskapukat.

    Egy gyors kérdés az SMS-ből, aztán majd jobban rátérek. Ramos az egyetlen férfi, akit jobban szeretett a focinál, ez eddig tiszta. Na de a Madridnál? Arról nem esett szó. ;) :D Az a „Nem érdemellek meg” dolog kicsit szíven ütött. A múltkor nagy meglepődöttséget mutattál az irányba, hogy szerintem Lari miért nem érdemli meg Sergiót, ugye ez nem az én hatásom? Kérlek, nyugtass meg, hogy nem :D Lari olyannyira nagylelkű, hogy azt már csak centik választják el a mártírráválástól. De végülis ezt meg tudom már érteni. Azt akarja, hogy a lehető legkevésbé fájjon az otthagyottaknak az ő távozása, és ez pedig úgy a legkönnyebb, ha nem búcsúzik, és ha haragszanak rá. Nem feltétlen értek egyet vele, de mindenképpen megértem, mert tudom, Larinak a barátai és a család a legfontosabb.

    Az, hogy hova megy… Nos tippem lenne pár, Európán belül és a kontinensen kívül is. Bár ha jobban belegondolok, a kontinensen kívül csak egy, Európán belül három, ebből egyhez Spanyolországot sem kell elhagyni (az utolsót, szerintem tudod, hogy mire céloztam, engem ismerve az egyik európai is könnyen kitalálható… :D A többi tippem meg nem lövöm le, mert ha véletlen beletalálok, akkor még át találod írni. :D

    Amúgy kicsit válaszolok a komidra (mert tudom, hogy ez valószínűleg megint három komi lesz… xD) szóval, amennyiben szobakulcs-elhagyásról lenne szó, ígérem azonnal értesítelek :D A Marcelo szemszög… Kíváncsian várom, bár vannak sejtéseim, hogy mi zajlódhat le néger barátunk buksijában. És remélem, hogy a brazil-szemszöge nem fogja beelőzni a legkedvesebb katalánomét (mármint, Villa után a legkedvesebb :D)
    Amúgy, ha már Busquets, akkor vasárnap megint bántották szegényt, és a mocsok elkövető még sárgát sem kapott (Fabrét is agyon gyötörték =() iiigen, iigen, akarok Villa Villanást *buzgón bólogat, és teljes odaadással és áhítattal bámul a falon lévő Villa-poszterre*

    (mééég mindig nincs vége)

    VálaszTörlés
  5. Tessa... Teljesen meg tudom érteni, a fotósoktól való félelmét. Ha jól gondolom, még nincs felkészülve arra, hogy a világ szemébe vágja, hogy „Igen, tudom, hogy a megcsalt a férjem, és én is azt gondolom, hogy egy utolsó tetű” – bár valójában az a része nem igaz hogy megcsalta – mármint, attól függ, mit számítunk megcsalásnak, esetünkben én a csókot nem vettem annak.

    Úúúúgy örülök, hogy Tess elkezdett újra a karrierjén gondolkozni. Mármint azon a részén, hogy dalt írjon. Remélem születik belőle, valami „pasi utáló”, „éljenek a csaj bulik” típusú, slágerlista-vezető remekmű.

    A múlton való merengése Tessnek nagyon tetszett, mert azt az énjét, ami Ronaldo megismerése előtt jelen volt, valójában szinte nem ismerjük. És örülök, hogy új dolgokat tudunk meg róla, mert ezáltal teljesebbé válik a karakterkép.

    Tulajdonképpen Tessa tett egy hatalmasan nagy szívességet Crisnek azzal, hogy semmit nem mondott a szüleinek róla, megadva így az esélyt, hogy a portugál vázolja fel a szitut, és valamelyest tisztára mossa a nevét.

    Matíast nagyon szeretem :) Pillanatnyilag ő a józanság és biztos pont Tessa életében. Olyan kis cuki *.* És amúgy annak köszönhetően, hogy Chad képét raktad be Matíasnak, újra elkezdtem nézni a Tuti Gimit… (A) :D Annyira előttem van, ahogy Matís és Cata gügyögnek egymásnak. Valami halálian édesek lehettek *.* Imádom a kiscsajt amúgy. :)

    „Plusz minimum fél Madridot meg tudná venni annyi pénz csücsül a kártyáján,” ez annyira tetszett ez a rész, jót nevettem rajta. Az az autó *.* Gyönyörű *.* Az „elérhető” autók közül a harmadik kedvenc márkám az Audi (BMW, Mazda van előtte :P – úgy egyébként meg a Ferrari meg a Subaru… :D) És ez az R8-as fehérben meseszép. Amúgy nem szeretem a fehér kocsikat, csak Audiból. :D Matías meg olyan cuki az aggódásával. :D

    És ez, hogy úgyis Roni fizeti a büntetést… :D Találékony :D Már csak azért is keresnék egy helyet, ahol rendőrök tanyáznak, és direkt megállnék, hogy igazoltassanak. :D Bár mondjuk, ha egy Audit tudott venni Tess a pénzéből nem hiszem, hogy pont a büntetést fogja megérezni… Aztán persze lehet, hogy CR belül a haját fogja tépkedni, de megérdemli. :D

    A zenék… A La la Land-ot meg a Shut up and driveot mindkettőt nagyon szeretem, és mindkettő jó választás volt szerintem. A Linkin Park felé mutatott mély imádatom, azt hiszem már kifejtettem, így mindkét szám elnyerte a tetszésem (a From the Inside-ot amúgy is ismertem már) A Hello pedig nagyon tetszett, és bár nem ismertem, de megy a telómra. :D És nagyon odavágott hangulatban a részhez 

    Összességében le a kalappal előttetek lányok, megint egy fantasztikus fejezetet sikerült összehoznotok. Imádtam minden részét, fantasztikus volt. :)
    Puszi: Dorcsy

    u.i.: legközelebb ígérem megpróbálom moderálni magam, és nem leírni a fél életemet a komiba… :D

    u.i.2: Amúgy azért frissítettem rá, mert azt hittem másik oldalon vagyok, és csak úgy rányomtam… xD tudom, IQ…:D De azóta okos vagyok és Wordben írom. *büszek magára és az eszére*

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!:)

    Hát igen ismét ideértem, bár óriási fáziskésésben vagyok, mivelhogy már a részt aznap elolvastam, amikor felraktátok, de már lusta voltam nekiesni a billentyűzetnek és kiereszteni a gondolataimat. Szóval ezért a tettemért bocsánatot kérek mindkettőtöktől, pedig még időm is lett volna.

    Visszatérve az eredeti tervemre. Nagyon nagyon nagyon imádtam a részt!<3 Annyira, hogy tuti benne van a kedvenceim között. Rengetegszer koppant az állam, annyiszor tudtál meglepetést okozni. Főleg a végén… egyenesen már a pincében kötöttem ki.:) Tudom, már megint sokat dumálok, de most már tényleg térek a részre:

    Komolyan mondom, most már Matías nekem olyan őrangyal-féle szerepet tölt be Tessa mellett. Azzal, hogy elkíséri mindenhova meg, hogy törődik vele, nekem tisztára olyan és olyan kis cuki.*_* Én még azt is kinéztem volna belőle, hogy Tessa miatt elküldi a fotósokat melegebb éghajlatra.:)

    Az, hogy a munkájával utoljára már nagyon régen foglalkozott az teljesen biztos. Mert amióta összeakadt azzal a vadbarommal, azóta komolyan mondom csak a vita meg a feszkó van. Jó biztos, hogy vannak jó pillanatok is, de szerintem azért több az ilyen. Visszatérve a kiindulási pontomra, szerintem nem ártana neki egy új dal, amit felénekelhet, hogy legalább egy kicsivel legyen több öröme az életben. Mert ahogy így mondogatta, hogy a zene kikapcsolja, meg hogy boldogabbá teszi asszem, szóval szerintem már igazán el kéne neki egy igazán rá jellemző bulis, csajos dal. De ez nem rajtam múlik.

    Csoda, hogy még Cris szülei (főleg az anyja) nem tudnak róla, hogy mit művel a drága. Bár szerintem, ha Dolores megtudná, hogy miket művelt drága kicsi fia még a felesége kórházban volt, tuti biztos, hogy fülön fogva rángatná haza a gyereket, a ruszkit pedig repítené vissza Oroszhonba. Az se lett volna egy megvetendő dolog, ha Tess elmondta volna mit csinált a drágája, mert akkor az anyós intézkedett volna ez ügyben. De viszont ebben az elméletben is látom a hibát, mert ha az anyja intézkedett volna, és CR még a képét is hazatolja, akkor Tess azzal érvelt volna, hogy csak azért jött haza, mert a drága anyuci azt mondta, hogy „Na édes kisfiam told haza képed, mert ha nem dádá lesz!”. HA viszont Ronaldo magától vallja be, hogy miket művelt, (amit csak úgy megjegyzek, óriási teljesítmény lenne tőle, bár azért valamennyire ismerve bevallaná azért a dolgokat) szóval akkor már más lenne a szitu. De tulajdonképpen tökre mindegy, hogyan mondja meg, mert ha drága édesanyja fülébe jut a dolog, biztos, hogy még kedve se lesz más nőre nézni.:)

    Az autó.*_* Fúúúh nagyon nagyon imádom azt az Audit! Főleg fehérbe tökre jól néz ki, pedig nem igazán a kedvencem, de ebbe a színbe ez a kocsi kurva jól néz ki. Még árba se vészes, Cris összvagyonához képest pedig kis miska, mert ha egy közel százmilliós kocsival megtudja lepni saját magát szülinapjára, akkor ez már semmi ahhoz a pénzhez képest. Szóval szerintem nem fogja leharapni érte a csaj fejét. Jogsi nélkül vezetni még jobb dolog, de viszont ha megbüntetik (abban meg igaza van) Cris pénze bánja, bár szerintem örül, ha költheti.

    Ramosito.*_* Tipikus latin pasi. Nagyon érzelmes és szenvedélyes, borzasztóan tud szeretni, de kurvára féltékeny és ideges tud lenni, ha más pasival látja a barátnőjét. De sírni tud egy nőért, még akkor is, ha nem ő, hanem a másik fél csalta meg vagy esetleg nem lehet az övé. Be tudja ismerni a hibáit és emellett még meg is bánni azokat. És lehet, hogy megcsalja a barátnőjét, de akkor is a lelkében mindig hű marad hozzá. Ezek, amiket most felsoroltam annyira jellemzőek a latin pasikra, és most esett le, miután elolvastam a szemszögét, hogy Sergio is ilyen. Most pedig, hogy így felsoroltam ezt a sok hülyeséget rájöttem, hogy az összes telenovellában ilyenek a pasik, gondolok itt az Árva angyal férfi szereplőire vagy épp a Rubi, az elbűvölő szörnyetegre meg még sok másra. És valahogy nekem Ramos nagyon ilyen. Igazi latin, sőt pontosítok: spanyol.

    még mindig vagyok...

    VálaszTörlés
  7. És végre az állatom beismerte, hogy mekkora nagy állatságot csinált. Hát igen erről beszélek, hogy akár mekkora hülyeséget csinál, azt mindig meg tudja bánni. Annyira édes, hogy ennyire szereti, „Figyelsz egyáltalán rám, te barom?!” Itt pedig már csak annyit tudtam mondani, hogy végre valaki fején találta a szöget. Komolyan mondom, ennél pontosabban már nem lehetett volna fogalmazni.

    Aztán Lari. Megint megtudtunk valamennyit a múltjából, és most már nem csodálkozom, hogy ennyire makacs és önfejű, mert nem rajta múlott, hanem az apja tette ilyenné. Javíts ki, ha rosszul jött le nekem ez a dolog. De viszont akkor is kellett ez az életében, mert akkor nem tartana ott ahol. De viszont hátránya is van, lásd például, hogy a bokájával nem akart semmi áron elmenni orvoshoz, és csak most jut eszébe neki, amikor már majdnem, hogy késő, jó inkább nem mondok ilyet, mert nem akarom, hogy abba kelljen hagynia a karrierjét.

    Visszatérve megint a beismerésre. Nem kertelt, nem járta körül, hanem puff bele a közepébe, ezt imádom a srácban. Megérdemelte pofont, mert csakis az ő agyament elképzelése miatt tört ki veszekedés Lari és Marci között, és még mindig azon a véleményem vagyok, ha megkérdezte volna, hogy mit csinált a brazillal, a pálya közepén, és emellett még normálisan ember módjára(!) nem állat, mint Ramos, akkor nem történt volna ez meg. De nem rajtam múlik. Lényeg a lényeg: itt kiakadtam Ramoson és nagyon nagyon megérdemelte a pofont, sőt még azt is megérdemelte volna, ha Marcelotól is kap, mert tulajdonképpen őt használta fel arra, hogy akarata ellenére hazudjon.

    Már végén azt hittem megint minden happy lesz, de úgy látszik, előre örültem, ami baromi nagy hülyeség volt az én részemről is. Lari pedig ismét lelépett. És most kellett rájönnie, hogy elmenjen orvoshoz a nem normális?! Ott tömte az agyát vele Neymar, sőt ha jól tévedek Tessa is, és most kap észbe, hogy „Ja nekem van egy elég szar állapotban lévő bokám, és hát el kéne menni vele az orvoshoz, de inkább nem, mert félek a diagnózistól.” Ez egyáltalán nem mentség, akkor is meg kell tudnia, hogy mi van vele akár fáj, akár nem. De ez csak saját vélemény, de akkor is le kellett írnom, szóval, ha valami bántót írtam, akkor utólag is bocsánat.

    Én nem ilyennek ismerem Larit. Nem olyannak, aki felad mindent és itt hagy csapot-papot és rohan el a problémái elől, hogy ne okozzon fájdalmat a családjának. Jó én ezt is meg tudom érteni, de itt azon van a hangsúly, hogy olyan könnyen feladott mindent és nem küzdött, harcolt azért, amit mindig is bizonygatott az álmaiért. És most valahogy, mintha egyszerűen csak puff kiirtották volna belőle ezt az egészet. Mi van vele?!

    Az SMS-re pedig már végképp nem tudok mit mondani. Ott már nekem agyilag K.O. volt.
    Szóval elérkeztem komim végére és már csak a zene van.

    Demi Lovato és Rihanna számát már hallottam a Shut up and Drive különösen nagy kedvenc szóval nagyon örültem neki. A másik kettőt viszont nem hallottam még, de az is nagyon nagyon tetszett.

    Ismét kezdem a nagyon nagyon szöveget (úgy látom ez már nálam bevett szokás lett)
    Tehát nagyon nagyon imádtam a részt és nagyon nagyon ügyesek vagytok és (tudom már végetek van a nagyon szótól, belőlem meg már elegetek meg melegetek is van, de akkor is írom tovább), nagyon nagyon várom a folytatást!:D

    Puxxx: szittyke

    Ui.: Az előzőt azért távolítottam el, mert nagyon összevissza lett és nem is nagyon figyeltem, csak mikor újraolvastam akkor jöttem rá, hogy majdnem ugyanazt leírtam háromszor, szóval bocsi.

    VálaszTörlés
  8. Hola Vii!:)
    Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál!
    Ha azt nézzük Lari mindig hülyeséget csinál. Sajnos ilyen a karaktere, de azért próbálom pár jó dologgal korrigálni makacsságát!:):D Remélem azért néha sikerül is.;)
    Nem árul(hatok)ok el semmi konkrétat, hiszen lesz egy-két csattanó még a történetben.:D Egy biztos, lesznek olyan karakterek, akiket meggyűlöltök, haragudni fogtok rájuk, de előbb-utóbb mindenki a szívetekbe férkőzik majd!:)
    Igyekszem úgy kihozni a történetet, hogy mindenkinek megfeleljen, de igazából be kell vallanom, ezen még annyira nem gondolkoztam.:D Sajnos nagyon hangulatember vagyok, mindig azzal szoktam ijesztgetni az embereket, hogy ha egyszer nagyon rossz kedvem lesz, kinyírok mindenkit...:D Persze ez csak a vicc helye, ugyanis nem lennék képes megölni egy olyan hapsit, mint Sergio.:D
    Köszönjük szépen még egyszer, nagyon örülünk, hogy írtál!:) Puszillak, L.:)


    Szia Mirikém!:)
    Igen, valóban régen láttalak, de azért örülök, hogy írtál nekünk pár sort!:)
    A kibékülés nem pont úgy sült el szerintem, ahogy mindenki várta volna. :D De mit érnénk egy tipikus menetrend szerint íródott történettel?!:D Ígérem, sok meglepetést, örömöt, és csalódottságot (A) fogok még Nektek okozni!:)
    Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  9. Szia Dorcsy!:) Azt hiszem jobb későn, mint soha! :D
    De azért gratulálok (-.-) a bokád elintézésében, nem tudsz megülni a seggeden! (Azt hiszem nem tudom elégszer kifejteni, hogy én is azt szoktam tenni, amit te, de azért jó leszidni téged néhanapján. :D)
    Azon agyaltam pár órán keresztül, hogy mégis mi lenne a legjobb döntés. Elodázni, vagy figyelmen kívül hagyni Marcelo kijelentését, de úgy gondoltam az utóbbi férfiasabb személyiséget mutat, és mint tudjuk, Sergio a tipikus nagy betűs FÉRFI.:D (főleg ha a haja rövid lenne..:D)
    Felőlem belemehetünk, szeretem Kuytöt mellesleg.:D
    Az ő házasságuk lényegében csak a vitákról szól. Két lehetőség van, vagy betelik a pohár, és borul minden, aztán jön az édes (:D) békülés, vagy a sok vitának az a következménye, hogy teljesen megromlik a kapcsolatuk. De ha azt nézzük, hogy mind a két személy szerelmes, akkor inkább az előbbi lehetőség merül fel az emberekben. Legalábbis reménykedem ebben.:D
    Jó de most nézzük Lari szemszögéből. (Egyébként tökéletesen levezetted ezt, és igazat is adok(nék), ha nem tudnám, hogy hogy fog alakulni a történet.:D) Larit eléggé szívós lánynak ismerhettétek meg, de most kezdi érezni édesapja halálát, aztán sorra jönnek a múltjában nagy szerepet játszó emberek, vagy rokonok. Elég sok gond szakadt most a nyakába, ráadásul még egy-két dologgal meg is akarlak titeket majd "kavarni". Aztán ott van ugye a bokájának az állapota, és már csak magamból is kiindulva, nehezen dolgozza fel az ember azt a tudatot, hogy mi van akkor, ha befellegzett minden, amiért harcolt. Mert az addig rendben van, hogy én alakítom a történetet, és ugye ez csak egy "mese" lényegében, de akkor is megtehetném azt a szereplővel, hogy le kell mondania mindenről.:D Persze, mint tudjuk, nem vagyok szőrösszívű (remélem.:D). Larissa is törődik Sergioval, csak ő a maga által kialakított nézőpontok szerint érdeklődik. Még nem tört meg az a bizonyos jég, még nem érzi annyira férje hiányát, de ígérem Nektek, az is el fog jönni előbb vagy utóbb.:D
    Bocsi a hosszú gondolatmenet miatt, de sorban szoktam haladni, és minden mondatodra megpróbálok válaszolni.:D Tehát annak örülök, hogy pont ezt szereted az ő karakterében! Lássuk be, nagy nyomás nehezedik most rá..

    Valóban, neki is körülbelül hasonló gondolatmenete volt. Hiszen, ha akkor, aznap valamilyen úton módon szól neki Sergio, akkor nem utálta volna meg Marcelo, Tessa mellett lehetne, és Ramostól is bocsánatot kért volna. Ezek azok a tipikus "mi lett volna, ha..." dolgok. De úgy gondolom, még ha tele is van konfliktussal, még ha nagy is a főszereplőkön a nyomás, akkor is ilyen a valódi élet. Talán kevesebb a vita, de ezt nem merném 100%-osan állítani.:D
    Ez tényleg így van. És senki nem meri bevallani magának, hogy egy adott szituációban, nem a másik fél a hibás.

    VálaszTörlés
  10. Na. Ennek nagyon örülök, bár félek, hogy egy kicsit meg fogsz rá haragudni.:D Sőt, tekintve a következő fejezetre, ami már felkerült, biztos vagyok benne.:D
    Általában ilyenek az emberek. Ha valakire haragszunk, mindent úgy alakítunk, hogy annak a személynek jó legyen, de ne tudja meg azt, hogy mi segítettünk neki.:) Persze ez csak azokkal van, akikre pillanatnyi napjainkban haragszunk, és nem azokkal akiket több éve gyűlölünk.:D
    Nem, sajnos ennek is megvan a maga jelentősége, amit igyekszem tálalni nektek fokozatosan.:D Meg amúgy is, az Atletico csapatában nincsenek olyan emberek, akik annyira ellenszenvesek lennének nekem, mint Alves, Busquets, vagy Pique.:D
    Úgy mint Messi és Leo?!:D Kicsit skizofrén hajlamúvá akarod alakítani a katalán játékost, nem gondolod? :D
    Jaj ne! Egy emberrel kevesebb jöhet szóba a listámon. Miért? Warum? Why? :D Hogy is írtad a múltkor?!:D Csillogtatom egy kicsit a nem létező nyelvtudásomat.:D (A):D
    Seperjünk minden nézőpontot és ellenszenvet a szőnyeg alá effektus?! :D Még jó hogy a "piperkőc faszkalapot" megszeretted.:D Különben addig nyúználak (képletesen értve!:D), ameddig ki nem mondanád, hogy I love you Ronika.:D

    Örülök, hogy ismét elnyerte a tetszésedet Sergio szemszöge. Igazából sokszor tartok attól, hogy nem sikerülnek "pasisan", hiszen ezeket a szemszögváltásokat nem tartom elég jónak ahhoz, hogy felkerüljön ide. Természetesen tisztelet a kivételnek, mert van amikor meg vagyok elégedve azzal, amit írok.:D


    Ígérem, sok dolog ki fog még derülni a múltjából, de csak morzsákat fogok elszórni, hogy ti rakhassátok össze a kirakót.:)
    Az előző "évadban" valóban eléggé zárkózott típus volt, amit ugye tartott is a 2.rész elején, de úgy gondoltam ideje levetkőznie ezt a "gátlásosságát", és jó, ha olyan dolgokon is agyal, amiről ti még nem tudtok.:)

    A lány most eléggé padlóra került, de azért is írtam ilyen "gyászosra, reményvesztettre" a részeket, hogy behozhassam kedvenc Jetidet.:D
    Sajnos az a bizonyos rész nem úgy sült el, ahogy szerettem volna, ugyanis nem nagy betűkkel volt tele, hanem áradozásokkal.:/ (Ami persze nem baj!:D de meglátom mit tehetek még.):D
    Elméletben pozitív kiborításnak szántam...:D De lesz negatív is, ha már az első nem úgy sült el, ahogy szerettem volna.:D
    Sajnos nem jól tippeltél igazából, hacsak az, ami történt, nem volt benne abban az egy-két dologban.:D
    Egyébként nem vétettél ellenem semmit, csak szeretek játszani az idegállapotoddal!:D
    Nem tehetek arról mellesleg, hogy néha nagyon is jó helyen keresgélsz!:D Muszáj megoldanom úgy, hogy meglepődj, esetleg sokkot kapj...:D
    Ígérem TALÁN most is fog kiskaput találni.:D Ez egyébként aranyos példa volt "saját temetését is kihagyná".:D
    A Jeti csak négy betű. :/ De egyébként azt hiszem jó megoldást találhattam akkor arra, hogy elmúljon a pillanatnyi élet utálata.:D

    VálaszTörlés
  11. "Nem" szeretem, hogy általában MINDIG észreveszed azokat a bizonyos hidakat.:D Direkt írtam focit, és direkt nem említettem meg a Madridot, de lelőtted a poént mellesleg.:D Muszáj leszek változtatni a felálláson.:D
    Igazából nem tudom megmondani, hogy a te hatásod alapján íródott meg az a rész, vagy nem.:D De szerintem szerepet játszottál benne, ugyanis kellett a konfliktus helyzet, és csak így tudtam összetörni a szívét.

    Valóban, akik nem nagyon tudják még átlátni Lari karakterét, lehet hogy rögtön a mártírkodásra gondolnak, de igazából tényleg nincs semmi ilyen a háttérben. Igen, ő tipikus olyan ember, hogy akár egy golyó elé is odaállna. Még akkor is, ha 30 embert kéne védenie. És ha tudná, hogy az ő halála nem old meg semmit, akkor is bevállalná értük. Mert nélkülük nem lenne élete.

    De hidd el nekem, szívesen hallgatom a tippjeidet, ugyanis szeretem átalakítani a történetet.:D Bár szerintem ezt már megfigyelted pár rész alatt, ugyanis tényleg sokszor beletrafálsz a dolgokba.:D

    Sajnos beelőzi a Jeti szemszögét, ugyanis arra még várnod kell egy keveset.:D De ígérem, tényleg nem sokat már.(10-20 részt(A)) :D
    Hát hidd el azt a színész idiótát, soha nem fogom sajnálni.:D Ő bántotta Larit.:/ (:D)
    Fabre nem érdemelte meg, ahogy a sárgát sem, ha itt jelen esetben arról az ominózus videóról beszélünk, amit mutattál nekem.

    Azért olyankor, amikor folyik a nyálad a kis pöszéért, valahogy nem néznélek meg.:D Félnék tőled szerintem!:D Talán kapsz egy kis örömöt a sok depressziós rész után.:D
    Igazából a remény hal meg utoljára, de azért bízom abban, hogy lesz olyan LP szám, amivel újat mutathatok neked.:D Azt a számot pedig eredetileg Lionel Richie énekelte, de valahogy nekem a feldolgozása jobban tetszett.:D Örülök, hogy neked is bejött!:D
    Köszönjük szépen a tartalmas 3 részes kritikát!:D Örülünk, hogy elnyerte a tetszésedet!:)
    Hidd el, én végig röhögöm a gondolatmeneteidet.:D Tehát nem kell regulázni magad, örömmel olvasom a dolgokat.:D
    IQ, az biztos, hogy nálad maximálisan megvan.:D Soha nem értettem azt, hogy Tessa miért írja Wordbe a komment válaszokat, de most, hogy már a második embertől hallom ezt, egyáltalán nem csodálkozom.:D Lehet nekem is rá kéne szoknom.:D
    Még egyszer köszönöm szépen!:D Puszillak, L.:)

    u.i: azt hittem soha nem fog kiférni a válaszom.:D

    VálaszTörlés
  12. Szia Szittyke!:)
    Ugyan, semmi okod nincs arra, hogy elnézést kérj, örülünk, hogy itt vagy!:)
    Az jó, ha tudunk még meglepetéseket okozni neked, hidd el, ez a legfőbb célunk!:)
    Igen, valóban. Nem nagyon szeretnék eltérni Sergio származásától, ezért is formázom meg jobban a karakterét.:)
    A sírásos dolgot még meglátjuk, kell egy kis idő neki ahhoz, hogy teljesen padlón legyen.:D De ígérem, senkit nem fogok megkímélni! :D
    A megcsalós dolgot Neymar-Lari párosra értetted, vagy teljesen függetlenül írtad most le?!:)
    Én a való életben ilyennek látom a férfiakat. Persze vannak kivételek, hiszen azok hol nem akadnának?:D De alapjába véve szerintem ez lenne a minimum, amin mondjuk Sergio is keresztül megy. Persze néha azért érződik a részeken, hogy női uralmat akarok.:D De azért próbálom reálisan megformázni a karaktereimet.:)
    Sajnos ilyen téren nem nagyon tudok igazat adni neked, ugyanis nem nagyon nézem a spanyol szappanoperákat, hiszen egy dologról szólnak. Van egy gazdag, de gonosz nő, és van egy szegény, gyönyörű és kedves lány. Általában minden gazdag főhős a szegény, esetleg árva lányba szeret bele, és ennek a következménye, hogy mindenki mindenkivel szexel, és mindenki mindenki miatt zokog. :D Nem látom értelmüket.:D

    Állat?!:D Szép jelző drága főszereplőnkre.:D Egyébként igen, úgy gondoltam Marcelo megszólalása után, éppen ideje volt felvállalnia tettét, és férfiasan Lari elé állnia.
    Marcelo kezdi megélni a magabiztos korszakát. Beleunt már abba, hogy mindig ő alázkodik meg, ő legyint minden komoly dologra, és elővette a határozott énjét. Sergio abban a pillanatban csak a feleségére tudott összpontosítani, viszont Marcelo is a lányról akart beszélni, ezért szólt hozzá olyan "durván".:)

    Én inkább úgy fogalmazom, hogy az apja segített abban, hogy ilyenné váljon. Mindig mindenkinek van egy minimális választási lehetősége, és Lari emellett maradt. De ha reálisan nézzük a dolgokat. Kiskora óta rúgja a bőrt, mindig is csapatban játszott. Meg kellett harcolnia az elismerésért, hiszen lány volt. Azért ilyen makacs, mert nem engedheti meg magának azt, mint a többi férfi focista, hogy váll rántva továbbálljon, és esetleg lesétáljon a pályáról. Ő, ahogy természetesen minden sportoló, megharcolt azért, hogy oda kerülhessen, ahol éppen van. Sérülések, halálesetek, komplikációk, bonyodalmak vannak a háta mögött, és mégis felállt, és folytatott mindent. Pedig rengetegszer adhatta volna már fel. Biztos vagyok abban, ha nem lenne ennyire makacs és önfejű, akkor nem lett volna képes arra, hogy a 100.felrúgás után is mosolyogva álljon fel, és sétáljon el a kezdőpozíciójára. Szó lesz még a következő fejezetekben arról is, hogy az édesapja mit-miért tett, és meg fogtok mindent teljes mértékben érteni.:)
    Természetesen minden az adott hangulatomtól fog függni, de azt hiszem annyit elárulhatok, ahogy Dorcsy is fogalmazott, mindig vannak kiskapuk.:) Viszont a bokájára áttérve egy kicsit. Ha az ember nem rendelkezik annyi makacssággal, amennyivel főszereplőnk, akkor is rettegne elmenni egy orvoshoz. Hidd el, én tudom.

    VálaszTörlés
  13. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a Sergio által kitálalt rész.:)Valamilyen büntetésen agyaltam, de úgy gondolom nem lett volna annyira hatásos, ha Lari csak tátog, mint egy hal, aztán feláll és elmegy. Így tipikus szappanopera első jelenetnek sikerült.:D
    Én pedig még mindig azon a véleményen vagyok, hogy ha akkor, abban a helyzetben, bárkinek is lett volna szíve, esze és bátorsága odamenni ahhoz az emberhez, akiért odavan, úgy, hogy közben az a személy egy teljesen "idegennel" csókolózik, akkor az előtt megemelem a képzeletbeli kalapomat.:D Hiszen józan ésszel átgondolva nem csak gáz, lett volna, hanem még szánalmas is, ha megkocogtatja a vállát, hogy "Ja bocsi, a húgodnak balesete volt.", aztán kiüti a férfit. Gondolj bele, milyen bonyodalom lett volna ott.:D A férfiak, sőt a nők sem tudnak egy ilyen helyzetben józanul gondolkozni, tehát tartom azt, hogy az volt a leghelyesebb döntés, hogy nem ment oda.
    Marcelo nem tudja, hogy Sergio mit tett ellenük. Igazából erre a dologra egyedül Mou jött rá, majd később tudta meg Lari. Tehát Marcelo még mindig úgy tudja az egész történetet, hogy Lari egy szemét picsa, aki csak magával tud törődni.:D Tehát arra a Marcelo pofonra még várnod kell egy kicsit.:D

    Lari jogosan lépett le szerintem, de mindent ki fogok fejteni majd.!:D Azt hiszem akkor a következő részeknél ki fogom verni nálad a biztosítékot...:D
    Egyébként rájöhettetek volna, hogy ha előre örültök, akkor mindig változtatok a felálláson.:D Ha kiismerhető lesz a történet, vagy csak jól tippeltek, már akkor átírásra kerülnek a dolgok.:D

    Mint már említettem, nem olyan egyszerű rávenni magadat arra, hogy elmenj egy orvoshoz. Ráadásul komoly panaszokkal, úgy, hogy lehet soha többet nem csinálhatod azt, amit szeretnél. Nem kellemes, hidd el.
    Nem most kapott észbe, csak most ismerte be magának, hogy bármennyire is fél, akkor is meg kell tennie ezt a hatalmas lépést.
    Egy kérdés, ha esetleg te lennél ilyen helyzetben (ne legyél! csak egy általánosságba vett kérdés:)), te hanyatt homlok szaladnál az orvoshoz, hogy megtudd a diagnózist? Vagy addig húznád, ameddig lehetséges? Mert szerintem inkább az utóbbit választanád. Minden ember azt tenné...
    Nem írtál bántó dolgokat! Ez a véleményed.:) De arra mérget vennék, hogy te is hasonlóképpen döntenél.:)

    Lari most enyhén a padlóra került, ezért is ötlött az agyába az a megoldás, hogy elmenekül. De ha azt nézzük, a futással felhagyott, ugyanis belátta, hogy orvoshoz kell mennie. Azt pedig még én magam sem tudom, hogy miképp fog észhez térni, de kisebb-nagyobb jövőképek már vannak a fejemben.:)
    Pedig ő mindig is ilyen karakter volt. Emlékezz vissza arra az esetre, amikor Mou miatt képes volt egészen Olaszországig menni. Képes volt mindenkinek hazudni azért, hogy szeretett edzőjét ne tegyék fekete listára. Vagy gondolj arra, amikor sikítva jelentette ki, hogy inkább őt öljék meg, csak Marcelot engedjék szabadon. Mindig is olyan ember volt, aki inkább belehalt a fájdalomba, de gondolt másokra. Hiszen igaz, hogy csalódtak a lányban. De gondolj bele Lari szemszögébe. Fenyegetik, és a szeretteire is kiterjedhet ez a dolog. Akkor inkább mit csinál? Elviseli azt, hogy mindenki gyűlöli, utálja, haragszik rá, azért, hogy őket ne bántsa senki. Szerintem mindig is ilyen karakter volt. És lehet kívülről menekülésnek tűnik, de olvassatok a sorok között. Minden ott van.
    Egyáltalán nem adott fel mindent könnyen, igen is próbálkozott megoldást találni, de erre nincs semmi köztes dolog. Az, hogy mi az álma. Inkább feladja, csak a családjának könnyebb, és jobb legyen. Hiszen már mindenki testvéreként, apjaként szeret.:)

    Köszönjük szépen a tartalmas kritikát, és remélem nem voltam nagyon bántó, vagy sértő.:) Igyekeztem legjobb tudásom szerint válaszolni, de ha valami nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, akkor bocsánat!
    Semmi gond, köszönjük szépen! Puszillak, Lari.:)

    VálaszTörlés
  14. Szia Vii! :)
    Örülök, hogy írtál nekünk, és annak is örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a Tessa által vett kocsi. :)
    Azt még nem tudom, hogy mikor jön vissza Roni, de abban mindenki biztos lehet, hogy nem fogja Tess tárt karokkal várni. :)
    Köszönjük még egyszer, hogy írtál nekünk! :)
    Puszi Tess :)


    Szia Mirii! :)
    Köszönjük, hogy ismét írtál nekünk, és hogy ennyire tetszenek az eddig feltett részek. :)
    Próbáltam Tessának egy olyan autót választani, ami drága is, de mindezek mellett még szép is, és a kritikádból ítélve sikerült összehoznom. :)
    Roni megleckéztetésével semmi gond nem lesz, csak térjen majd haza a portugál. ;)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  15. Szia Dorcsy! :)

    Semmi baj Dorcsy elnézzük neked, már csak azért is, mert minden friss végén láthatjuk a véleményed az adott részről. :) Amúgy pedig csak gratulálni tudok hozzá, hogy a bokádat gallyra tetted. :D

    A fotósok már csak ha a tévében nézzük is őket olyanok, mint valami rossz kutyák, és senki sem szeretne bemenni sok vérengző eb közé, hogy szétszedjék. Valahogy így érez Tessa is. A megcsalásról pedig csak annyit, hogy Tess nem tudja, hogy mi történt, hisz Roni nem vette fel a telefont, mikor Tess a hangpostájára beszélt, és a tévében is csak a szalagcímet és azt a jelenetet látta, amikor bemennek a hotelba. Tehát ő nem tudja azt, amit ti, mármint az olvasók, hogy mi is történt ott valójában.

    Örülök, hogy örülsz. Tessának szüksége van valamire, amivel elterelheti a figyelmét a családi drámáról és a zene pont egy ilyen dolog lesz neki. :) A dalszövegek témáján még nem gondolkodtam, de valószínűleg nem „gyere vissza Roni, mert nem bírok nélküled élni” témájú lesz. ;)

    A múlttal próbáltam egy kicsit megmutatni, hogy milyen is volt az a Tessa, akinek nem csavarta el a fejét a portugál.
    Tess nem szerette volna rossz színben feltűntetni anyuci kicsi fiát, bár azért az még neki is furcsa volt, hogy nem hallottak az esetről semmit, hisz Tess a tévéből tudta meg, de előtte az újságokban is olvashatta volna, ha Matías nem száműzi a folyóiratokat a kukába.

    Örülök, hogy Matíast ennyire megszeretted. :) Tess életében pedig valóban ő az a biztos pont, akire számíthat. :) Szerintem minden vizuális és képzelőerővel bíró ember elképzelte a gügyögős jelenetet, és mosolygott rajta, hisz tényleg óriási, ha egy felnőtt ember le tud süllyedni egy kislány szintjére. :)
    Én uncsimmal néztem régen minndig a Tuti gimit, és folyton Chadről áradoztam neki. :D Amúgy pedig jó is az, ha elkezdted nézni, hisz az egy hihetetlenül jó sorozat, még a hirtelen
    fordulatok ellenére is. :D

    Az Audi márkát én is szeretem, bár nekem is a BMW a kedvencem.:D Viszont ezt az Audit, tudtam elképzelni Tessának, ráadásul a fehér az olyan tipikus női szín, tehát így még jobban illett a lányhoz. :D

    Tessa nem volt ennyire gonosz bár simán elmehetett volna minden traffipax előtt vagy 120km/h-val. :D De nem tartottam ezt annyira jó ötletnek, hisz ha Roninak fizetnie kell, akkor úgyis csak előkapja a bakkártyáját, vagy elnézik neki mert ő CR. :D

    Örülök, hogy a zenékkel elnyertük a tetszésedet. :)

    Köszönjük, hogy ismét egy hosszú kritikával illettél meg minket, és nem utolsó sorban a dicséretet is köszönjük! :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  16. Szia Szittyke! :)

    Köszönjük, a dicséretet a résszel kapcsolatban, és azt is köszönjük, hogy mindig láthatunk a részek alatt. :)

    Jó megfogalmazás az őrangyal, hisz tényleg mindig ott van mellette pedig csak pár napja ismeri.:)

    A karrierje építésével valóban nagyon régen foglalkozott már, de most, hogy nincs itt CR, és most még Cataval sem kell foglalkozni, amit azért nagyon sajnál is a lány, hisz a gyereke nincs mellett, akivel legszívesebben az életét eltöltené,de így hogy nem kell semmivel foglalkoznia több ideje lesz arra, hogy a régen írt dalszövegeket elővegye és felújítsa őket. :) A zene pedig valóban boldogabbá teszi, hisz amikor meghallja a zene dallamait rögtön elrugaszkodik a valóságból és csak a zenének él. :)

    A nagyszülőknek nincs sok idejük tévézni főleg úgy, hogy a kis Cata is ott van náluk. De abban egyetértek, hogy CR mama biztos, hogy páros lábbal rúgná fenéken a kicsi fiát. Az pedig értelmetlen lett volna, ha Tess elmondja, hogy mi van Ronival, hisz max annyit tudtak volna tenni, hogy leülnek együtt és egy ( vagy éppen egy száz) kávé mellett megbeszélik, hogy mi van Ronival. A telefont pedig, ha Tessnek nem vette föl Roni akkor mi lett volna a garancia arra, hogy a mamának felveszi?! Mert sajnos ezt a portugálnál nem lehet kiszámolni, hogy milyen kedvében van.

    Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a kiválasztott Audi. Az ára pedig tényleg meg se kottyan Roninak, de valamivel el kellett kezdeni a bevásárló körutat, az Audi pedig megfelelő löket volt. :D Roninka pedig igazán nem lenne miért leharapni Tess fejét, hisz nem a lány volt az aki úgymond rossz fát tett a tűzre azzal, hogy vett magának egy új kocsit, amit valószínűleg, akkor is megkapott volna, ha Roni itthon van, hisz a régi egy kicsit összetört.

    Örülök, hogy a zenék is tetszettek, és hogy kedvedre tudtunk tenni ez által. :)

    Köszönjük még egyszer, hogy itt voltál és írtál nekünk. :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés