Összes oldalmegjelenítés

2012. március 14., szerda

Chapter 17.

Sziasztok!
Megérkezett az új fejezet, jó olvasást!


(Tessa)

Nem hiszem el, hogy Marcelo képes volt elküldeni a nővéremet úgy, hogy én nem is kértem minderre. Nem felejtettem el, hogy nem jött be hozzám a kórházba és azt sem vertem ki a fejemből, hogy miket mondott, de a fenébe akkor is a testvérem és szükségem van rá. Most pedig itt lett volna az alkalom arra, hogy megbeszéljük, vagy csak egyáltalán beszéljünk erre Marcelo majdhogynem páros lábbal rúgja ki. Most pedig már megint ott tartunk, hogy itt fekszek az ágyban és arra gondolok, hogy mit csesztem el, hogy ennyi gubanc van az életemben. Matías persze most is mellettem van és még a levegővételemet is figyeli, ami már tényleg kezd zavaró lenni.
-          Tényleg egész este itt akarsz ülni és azt nézni, hogy mikor sírok vagy mikor alszok? Matías szükségem van egy kis egyedüllétre, magányra. Nincs veled semmi bajom, de tényleg felnőttem már és tudok magamra vigyázni főleg itthon az ágyamban. Menj és pihenj te is, nem hiszem el, hogy csak engem fárasztott ki a vásárlótúra. Aludni fogok nem lesz semmi baj. – nem akartam elküldeni őt, de muszáj voltam vele közölni, hogy sok az, amit csinál és visszavehetne, mert teljesen jelentéktelenné kezd válni számomra az egyedüllét szó.  A hatásosság kedvéért még a könnyeimet is letöröltem, hogy magabiztosabbnak látsszak, viszont a magabiztosság az tényleg egy óriási nagy álca volt. Nem csak most hanem délután a bevásárlóközpontban is. Az teljesen rendben van, hogy a rajongók feltöltöttek energiával, de ha egyedül lettem volna valószínűleg úgy futottam volna el előlük, mint egy kutya a sintér elől.
-          Ha tényleg ezt szeretnéd, akkor magadra hagylak, de csak a nappaliig megyek. Felfogtam, hogy nem szereted, ha vigyáznak rád, de kicsit megérthetnél engem is. Nekem ez a munkám, hogy vigyázzak rád, és ha csak a hajad szála görbül is meg engem tutira kinyírnak. Jó éjszakát! – Matías az ajtót becsapva távozott, mire kerekre nyílt szemekkel még egy ütemnyi levegővételt is kihagytam. Kevés ez a két nap arra, hogy kiismerj valakit, de a két nap alatt semmi hasonló jelenetet nem láttam tőle, de legalább most már tudom, hogy ő is ember és nem csak egy érzelemmentes robot.
Letettem a fejem a párnára, de egyszerűen nem tudtam elaludni. Akármerre fordultam valami sosem volt kényelmes és nem nyomott el az álom. Húsz perc forgolódás után viszont meguntam, hogy nem tudok mit csinálni még csak normálisan feküdni sem, így kipattantam az ágyból és gondolkodás nélkül a gardróbom felé vettem az irányt. Nem felöltözni akartam és elmenni csupán csak itt tároltam a régi dolgaimat bele értve ebbe a gitárom és a régen írt dalszövegeimet is. Kezembe véve a hangszert rég nem érzett érzések támadtak fel bennem. Egy nem túl nehéz akkordokból álló dallamot kezdtem el pengetni, amit még az első dalszövegeimnél használtam. Ezekre születtek az első dalszövegeim és reméltem, hogy most is erre íródnak majd a legjobb számaim. Fejemben megfogalmazódott pár kósza rím, majd a dallamra ráillesztve elkezdtem papírra vetni a gondolataimat. Hiányzott már az, hogy egy kicsit szabadjára engedjem a fantáziámat és kieresszem egy szám írása közben a bennem felgyülemlett érzéseket. Jó fél óráig ülhettem a gardróbban, amikor valaki kopogott az ajtón, majd a hangokból ítélve beinvitálta önmagát a szobába.
-          Tessa itt vagy? – Marcelo hangja vízhangzott a szobában, viszont nekem most semmi kedvem nem volt hozzá, hogy beszéljek vele. Egyszerűen elrontotta az estémet azzal, amit tett és nem akartam, hogy most rontsa el másodjára, mikor éppen egy dalt írok. – Jaj itt vagy , miért ücsörögsz a gardrób padlóján? Az ágy nem elég kényelmes? – megszokhattuk már a braziltól, hogy mindenből viccet csinál, de jelen esetben még akkor sem tudtam volna nevetni a mondatain, ha nem lenne semmi bajom.
-          Kérlek, menj most ki a szobából! – nem szerettem volna nem magamhoz méltóan beszélni vele, így egy egyszerű kéréssel próbáltam meg kiküldeni őt.
-          Nem megyek ki, mi a baj? Látom rajtad, hogy valami bánt. – leereszkedve mellém a földre ült ő is, majd felém fordítva a fejét várta, hogy kiöntsem neki a lelkem, viszont azt nem sejtette, hogy erre van most a legkevésbé szükségem.
-          Marcelo szépen kérlek, hogy menj ki innen és hagyj engem békén! Nagyon nincs kedve most hozzád. – ránéztem és egy csodálkozó szempárral és egy felhúzott szemöldökkel találtam szembe magam, így kénytelen voltam megmagyarázni, hogy miért is nem vágyom most a focista társaságára. – Ne játszd itt a hülyét, nagyon is jól tudod, hogy miről van szó. Lari beszélni akart velem és én kész lettem volna arra, hogy megbeszéljem vele, hogy miért mondta azt, amit, hogy én már elég felnőtt vagyok és satöbbi. Kész lettem volna arra, hogy visszaszerezzem a legnagyobb támaszomat ebben az életben, de te egyszerűen elküldted, mert neked van egy kis félreértésed vele. Nem tudom, hogy miért, de nagyon nem az vagy, akit mindenki megismert. Megváltoztál, és nem csak az én szememben, hanem valószínűleg mindenkiében. Miért nem keresel magadnak egy csajt, és miért nem kötöd le magad egy kicsit? – nem akartam kiabálni, és mindezt elmondani, de valljuk be Marcelo teljes mértékben megérdemelte, amit kapott. Hisz miért avatkozik bele az életembe elég, ha már van egy személy, aki mindig ott van mellettem bármit csinálok, nincs szükségem egy olyan embere is, aki gondolkodik helyettem.
-          Nem én változtam meg, hanem a tesókád már nem a régi. Láttad te miket csinál mostanában? A filmekbe mindig van egy személy, aki nem hallgat senkire csak megy és járja a saját útját bármennyire is hülye az az út, na Lari pont ilyen, és ha próbálnánk megkönnyíteni a dolgát, akkor azt ő elutasítja, és még csak meg sem engedi, hogy segítsünk neki. Te pedig nem értem, hogy miért akarsz olyan lenni, mint ő? Miért nem engeded, hogy segítsünk neked? – hallva Marcelo szavait teljesen lesokkoltam, nem tudtam, hogy miért állítja be Larit úgy, mint egy filmbeli karaktert, amikor régen pont azt szerette benne, hogy ilyen önálló volt, és ki mert állni bármilyen próbát, amit az élet elé vágott. Magam sem értettem, hogy hová tűnt az a Marcelo - Lari páros, akiken régen órákat tudtunk nevetni, de van egy olyan érzésem, hogy ők maguk sem tudják, hogy mi történt a kettejük barátságával. Nem akartam folytatni ezt a beszélgetést, hisz nem akartam összeveszni vele, és még csak ennyit sem akartam neki mondani, amit elmondtam, így lezárásképpen csak felálltam és kisétáltam a gardróbból a szobába.
-          Szerintem most menned kéne, késő van, holnap pedig gondolom Mourinho edzést tart, és minden bizonnyal nem szeretnél róla lemaradni. Köszönöm a látogatásod, viszlát! – majdhogynem szavakkal tettem ki a brazilt a szobámból, de nagyon nem volt most kedvem hozzá. Csak a dalszövegeimmel akartam törődni, és az újonnan elkezdett dalommal.
-          Én csak jót akarok neked, és ezért szeretnék segíteni. Ha pedig végre felfogod ezt, akkor tudod, hogy hol találsz meg. – furcsa volt ilyen komoly szavakat hallani pont Marcelotól, de úgy látszik ma mindenki hangnemet vált, ha velem beszél.
Újra helyet foglalva a gardróbban ismét a kezembe vettem a gitárom, majd az előbb elkezdett dalt kezdtem el énekelni. A refrénnel és a szöveg egész tartalmával szerettem volna a portugálnak  üzeni, és reméltem, hogy minél hamarabb el tudom azt érni, hogy a számom hallgató legyen a rádiókban. Volt néhány sor, amit kismilliószor átírtam, hisz vagy nem jött ki a rím, vagy nem passzolt a zene és a szöveg ritmusa. Majd mire befejeztem a kész szöveget és dallamot észre sem vettem, hogy már elszállt az idő és hajnalodott. Még egyszer eljátszottam magamnak a kész dalt mielőtt megmutattam volna bárkinek is, majd a végére érve úgy szaladtam le a lépcsőn, mint egy őrült. Matíasnak szerettem volna először megmutatni a legújabb szerzeményemet, mert úgy éreztem, hogy az ő személyében egy óriási támogatóra leltem.
(Demi Lovato - What To Do [magyar])
Leérve a dokit a kanapén elterülve pillantottam meg, amint éppen aludt. Halk léptekkel mellé lopózva vigyáztam, hogy ne kelljen fel, majd egy nagy levegő után belekezdtem az újrakezdést jelentő számomba, viszont nem olyan lelkes fogadtatást kaptam, mint amire számítottam.
-          Tessa hé, valaki aludna! – egy legyintés után Matías a másik oldalára fordult, majd szerette volna folytatni az előbb végzett cselekedetét. Persze nekem totál zokon esett, hogy így megpróbált lepattintani, így másodjára is belekezdve a dalba még hangosabban énekeltem, mint az elején. Valószínűleg Matíasnak az alvás miatt lassultak le ennyire a reflexei, de körülbelül a szám felénél esett le neki, hogy mit is művelek én éppen, majd ülőhelyzetbe pattanva hallgatta végig a dalt. – Nem is tudtam, hogy így tudsz énekelni, mármint nem úgy, na mindegy szóval, ez a szám valami király lett. Jó a mondanivalója és a ritmusa is. Ha Ronaldonak címezted szerintem magára fog ismerni. És nagyon fülbemászó is, ezt mondtam már? Mikor hoztad te mindezt össze? – jól estek Matías elismerő szavai még akkor is, ha az elejét nem bírta annyira feldolgozni az alvás miatt, hogy mit hall.
-          Este a gardróbban. Nem tudtam aludni így előszedtem régi cuccaimat, köztük a gitáromat is, a fejemben volt egy dallam majd abból a dallamból kiindulva lett ez a szám. – jó volt látni azt, hogy már legalább egy ember arcára mosolyt tudtam csalni a szerzeményemmel, így ez engem is mosolygásra késztetett.
-          És mikor lehet újra hallani a dalt? – fáradt voltam már, de Matías aranyos mosolyának és óriásra nyílt szemeinek szerintem még az alvók sem tudtak volna ellenállni, így egy mosoly után ismét belekezdtem a fülbemászó dallamokba.


(Larissa)

Megérkezve a helyszínre, elégedetten tekintek végig a kígyózó soron. Ilyenkor azért szeretek híres ember lenni, ugyanis elsők közt engednek be bármikor, bárhova. Hatalmas sóhajom után óvatosan szállok ki a taxiból. Nem éreztem még ehhez fogható fájdalmat, de okos ember létére, ma sem hagyhattam otthon magas sarkúmat. Cescy látva arcomon a félelmet, jobb oldalamra áll, és alig láthatóan megtámaszt. Hálás tekintettel nézek rá, így már sokkal könnyebb a bejáratig sétálni. Igaz, hogy ma már több felesnyit elpusztítottam, de már elszállt az alkohol által okozott köd. Pótolni kell, vissza akarom állítani a régebbi állapotomat.
Mosolyogva pillantok a biztonsági őrre, aki elvéve a szalagot az útból, biccentés után beenged minket az ajtón. A híres hely dugig van emberekkel, vannak, akik a pultot támasztják egy újabb préda lesése közben, vannak, akik már becserkészték a kiszemelt áldozatokat, és éppen a táncparkett közepén vonaglanak, és vannak azok az emberek, akik a zenét túlüvöltve próbálnak társalogni. Egyszerűen imádok ilyen helyekre járni. A legtöbben felismernek minket, de csak tekintetükkel követik mozdulatainkat. Tekintetemet Cescre függesztem, majd kérlelő boci szemeket bevetve, ösztönzöm az alkoholrendelésre. Eltipegve az egyik üres bokszig, az ismerős dalokat dúdolva várom barátom érkezését. Pár fiatal a közelembe merészkedik, de csak azért, hogy gratuláljanak a klasszikus meccsen nyújtott teljesítményemért.
Arcomról lefagy a mosoly, ugyanis meglátom Hannaht a táncparkett közepén. Nem is tudtam, hogy újra a városban van. Megrázva a fejemet, felveszem katalán barátommal a szemkontaktust.
-          Mindjárt hozzák az italokat. Addig tánc? –amikor fel van pörögve, állandóan csillog a szeme.  Kezemet kezébe csúsztatva felállok a bőrülésről, majd beszambázva a parkett részre, elégedetten simulok hozzá. Imádtam táncolni, és jelen pillanatban még a bokámból áradó fájdalom sem tud lelombozni. Megfordulva ölelésében, kezeit hasamra csúsztatja, majd felvéve az ütemet, egy emberként mozgunk középen. Nyakamhoz hajolva apró puszikkal kényezteti bőrömet, ez az állapot már túlment a barátságon jelen pillanatban. Kitépve magam öleléséből, az éppen érkező italunk felé veszem az irányt. Mosolyom levakarhatatlan arcomról, talán az előbb történt jelenetek is nagyot dobtak a laton.
-          Lari! –vékony női hangra figyelek fel, de a Martinimat nem adnám ki most a kezemből, semmi pénzért sem.
-          Hannah? –vállig érő szőke haja megnőtt, kislányos arca nőiessé vált. Meglepődött tekintettel mérem végig újra és újra rég nem látott barátnőmet.
-          Lari. –sírós hangon borul nyakamba, majd hangos szipogás közben simogatja hátamat. –Olyan régen találkoztunk már! Ne haragudj, hogy szó nélkül leléptem. –bűnbánó szemeitől kiráz a hideg, mire karjaimat szorosan keskeny dereka köré fonom.
-          De miért hagytál csak úgy el? –kétségbeesett kérdésemnek hála, Cescy is megjelenik az asztalnál. Jó persze ekkora hangzavarban ő ezt nem hallhatta, így csak utánam jött.
-          Sajnálom. Sok dolgot nem úgy csináltam, ahogy kellett volna. Gonzoval nem volt hosszú a kapcsolatunk, és azt hiszem, engem viselt meg jobban a szakítás. –helyet foglal az általunk elfoglalt bokszban, majd maga mellé húzva, hosszas mesélésbe kezd. –Tudom, nem volt szép, hogy még a lagzin sem maradtam. De nem bírtam volna végignézni azt, hogy egy tök idegen macával jelenik meg a stadionban. Akartam írni, de úgy éreztem, megbántottalak. –pontosan beletrafált a dolgokba, annyi különbséggel, hogy inkább a nagy napra koncentráltam, és nem arra, hogy cserbenhagytak. –Tudom, hogy haragszol rám, de ígérem, mindent helyre fogok hozni. Fontos vagy nekem, és nem hagyom, hogy elveszítsem a barátságodat. –igen, ezt pár embertől már hallottam, és ezzel szemben, ha Cescy nem lenne itt, egyedül érezném magam. Barátom nem tudja mit is szólhatna most ehhez hozzá, de segélykérő tekintetemet nem tudja elkerülni.
-          Rendben Hannah, kiforrja még ez magát. –kényszer mosoly telepedik az arcomra, amit már csak egy hajszál választ el a pofavágástól. –Beszélünk még, ígérem, a számomat megadom. –elvéve az asztalon található szalvétát, toll után kezdek kutatni, de egy férfias kéz rögtön a kezembe adja azt. –Köszönöm! –nem pillantok fel, gyorsan lefirkantom elérhetőségemet, majd átadva a szalvétát egykori barátnőmnek, mosolyogva pillantok a férfire. Szerintem a sokk, amit az ismerős vonás okozott, egy ideig még nem fog elmúlni.
-          Fantasztikusan nézel ki Laris. Ne haragudj, hogy így ide pofátlankodtam, de láttam, hogy segítségre van szükséged. –jobban megnézve a fiatal srácot, egész vonzónak tartom, de erre nem szabad gondolnom. Mi van egyáltalán velem?! Forog velem a világ, tekintetem előtt apró pöttyök villóznak. Megkapaszkodva az asztal szélében, még elkapom Hannah és Dan összenézését, amit nem tudok mire vélni.
Lecsapva Martinimat, karon ragadom Fabret, és meg sem állok a parkett közepéig. Többen végigmérnek, de nem foglalkozom már senkivel, csak spanyol barátommal. Nekisimulva testének, csípőmozgás segítségével veszem fel a zene egyhangú ütemét, amit hamarosan le is vált a DJ. Meghallva Michel Teló slágerének dallamát, azonnal Neymar mosolygós arca ugrik be tekintetem elé. Nagyon jó visszagondolni az akkor történt dolgokra, de most Cescyre kell koncentrálnom. Agyam felett átvette az uralmat a jótékony köd, így nem foglalkozom már a tetteimmel sem. Fabre kezei a fenekemre csúsznak, ajkaim pedig ajkaira tapadnak. Testünk összesimul, ahogy jelen pillanatban nyelvünk is eggyé válik. Mondhatnám, hogy Dan, vagy Hannah megjelenése kavart fel, mondhatnám, hogy az alkohol hatása befolyásol, de nem akarok magamnak hazudni. Nagyon is vonzó férfinak találom barátomat. És tekintve arra, hogy az életem már amúgy is el van cseszve, megengedhetek magamnak egy kis szabadságot. Nyelvünk szenvedélyes csatába hívja a másikat, mire katalán társam teste megfeszül, kezeivel szorosabban tartja hátam. Ujjai végigsiklanak bőrömön, mire lihegve válok el tőle. Gyors szétnézés után tudatom magammal, hogy senki nem kamerázta le közjátékunkat. Kezemet tenyerébe csúsztatva a pult felé veszem az irányt. Kikérve két tömény alkoholt, koccintás után lehajtjuk. Csillogó szemeibe nézve szívem hatalmasat dobban, majd átkarolva derekát, felkapom táskámat és a kijárat felé indulok. Nem tudom hány óra lehet, azzal sem vagyok tisztában, hogy mennyi ideig tartózkodtunk a klubban, de az biztos, hogy már pirkad.
A szórakozóhely előtt rengeteg taxi áll, így az elsőbe bepattanva, kedvenc helyünk felé vesszük az irányt. Nem akarok még hazamenni, nem akarom, hogy ez a nap véget érjen. Még nem vagyok felkészülve az újabb kihívásokra, csupán a mának akarok élni. Nem érdekelnek a következmények, vissza akarom kapni régi énemet. Az a lány akarok lenni, aki nem félt semmitől, és aki spontaneitásával meg tudta újítani mindennapjait.
Gondolatmenetemből Cescy ajkai rántanak vissza, amik nyakamra tapadnak. Mosolyogva túrok hajába, majd elégedett sóhajomnak köszönhetően hátamhoz nyúl, és ölébe húz. Nem érdekel minket az, hogy ki láthat, és a sofőrrel sem foglalkozunk jelen pillanatban. Szenvedélyes csókcsatát vívunk, és még a levegő hiánya sem befolyásolja szenvedélyünk tárgyát.
-          Khm. Elnézést, de megérkeztünk! –dadogós hangon szólal meg a középkorú sofőr, mire nevetve szállok ki Fabregas öléből. Kinyitva az ajtót, tiszteletteljes köszönés után elhagyom a járművet, majd elindulva a tengerpart felé, lekapom a cipőt lábaimról. Bokám állapota egyre aggasztóbb, de hála a bennem található alkoholnak, most csupán csak zsibbadtságot érzek.
-          Várj már meg, kislány! –Fabre vigyorogva rohan utánam, majd felkapva ölébe, szenvedélyesen megcsókol. Hajamat hátradobva, apró puszikat ad nyakamtól egészen kulcscsontomig. –Ha tudnád, mennyit vártam… - ujjaimat ajkára rakom, ezzel is jelezve, hogy ne rontsa el a pillanatot. Lábaimat lefejtem derekáról, majd ruhám pántjait lehúzva, elkezdem letolni a ruhámat. Fehérneműben szaladok be a vízbe, sikítva érzékelem, hogy hidegebb, mint testhőmérsékletem. Nyakig elmerülve benne, figyelem barátomat, amint ledobva cuccait, utánam sétál.
-          Fabre, indíts már zenét! –fejcsóválva lép vissza a partra, majd telefonját előkapva, hatalmas vigyorral az arcán játssza le kedvenc zenénket. Beljebb úszva, kacagva merülök le a víz alá. Ilyenkor áldom az eszem, hogy kisminkeltem magam. –Ha vízi szörny lennék, ne sikíts! –ismét lebukva, a víz alatt kezdek el felé úszni. Mindig is szerettem ezt a tevékenységet űzni, ugyanis jót tesz az izmoknak és a tüdő kapacitását is növeli. Átkarolva derekát, lassan tolom fel magam, majd lábaimat körbetekerem rajta. Szédülésem nem csillapodik, de jelen pillanatban nem is tudok ezzel foglalkozni.
-          Táncolunk? –boci szemeit megfigyelve, nevetve pattanok ki öléből, majd pukedlizve kezemet nyújtom. –Hölgyem, megtisztel jelenlétével. –mosolyogva kapja el ujjaimat. Az adott zene ütemeire spanyol szöveg lett írva.
Az ismert film főcímdala nevetésre késztet, de Fabre elkapva csípőmet, szorosan magához ránt. A levegő felforrósodik körülöttünk, de mi már csak egymással tudunk törődni. Bal lábamat magasra emelem, majd combjához téve engedem, hogy hátrahajtsa felsőtestemet. Hajam végigsiklik a víz felületén, mellkasom ütemesen emelkedik. Imádtam Spanyolországot, mind a kultuszát, mind a stílusát. Elképesztő volt látni a különböző táncstílusokat, amiknek a nagy része ebből az országból indult el. Cescyvel akárhányszor elmentünk bulizni, mindig egy olyan klubba mentünk, amiben forró latin tánc ment. Ilyenkor általában egy kicsit megszégyenítettük azokat az embereket, akik azt hitték, tudnak mozogni a különleges ütemekre.
Karjaimat átkulcsolom nyaka mögött, majd felemelve a lábaimat, várom, hogy megpörgessen. A filmbéli jelenet teljesen elvarázsol. Ajkaira tapadva megszűnik mozgásunk, és már csak a jelenre tudunk koncentrálni. Végigsimítva kockás hasán, elégedetten tekintek fel szemeibe. Mindig is vonzó férfinek tartottam, és azt hiszem, ezt nem győzöm hangsúlyozni. Hogy mi történhetett velem pár óra alatt, fogalmam sincs. De az biztos, hogy őrült nagy hülyeséget készülök tenni, amit másnap vagy megbánok, vagy nem. Letolva melltartópántjaimat, apró csókokkal hinti be az eddig takart területet. Fejemet hátrahajtva élvezem érintéseit.
Tudom, hogy van valaki, aki miatt nem lenne helyes ezt tennem, de nem férkőzik gondolatomba az-az egy név. Agyamat ellepte a jótékony köd, ilyenkor már nem tudom ilyeneken jártatni. Lehet pontosan ez lesz a vesztem. Átadva magamat érzéseimnek, mosolyogva hajszolom magunkat a gyönyör kapuja felé…

15 megjegyzés:

  1. Atya úr isten!!!
    Akarom mondani Sziasztok! :)
    Nagyon nagyon jó rész lett!
    Lari és Ferb hát én sokkot kaptam!
    Remélem bekúszik az a név a fejébe vagy inkább a szívébe. Vagy már nincs rá esély? Én még reménykedek! =) Ha megtörténik őszintén szólva én nem hiszem hogy Lari élete valaha is olyan lesz mint amilyet szeretne! Komolyan sajnálom szegényt...
    És Tessat is... Pufi tükörbe nézhetne! Nem ártana!
    A doki meg... Oké értem én, hogy az élete árán is Tessát de levegőt venni azért hagyhatná!
    Mindenestre le a sapival mindkét lány előtt én már bekattantam volna!!!
    Remélem hamar Roni fülébe jut a szám!
    Várom a folytatást!
    Puszi:
    Vii

    VálaszTörlés
  2. Azt a kurva… *kezét szájához kapja, hogy az álla ne kössön ki Kanadába*

    Már bocsánat, hogy ilyen bunkó vagyok, hogy még köszönni se tudok, szóval utólag is: Sziasztok!
    Hát most komolyan őszinte legyek??? Ez kurva jó volt! De annyira… foho! Imádtam és faltam minden egyes sorát!<3 Hát, ha eddig azt mondtam, hogy nagyon nagyon imádom, akkor ez után a rész után mégis mit mondjak??? Egy biztos, most már tényleg Sweet2 függő lettem. Imádlak titeket csajok, mert annyira, de annyira jól írtok, szóval most már áldásom rátok mehettek könyvet kiadni. Én tuti, hogy vennék belőle.;) Tudom megint csak a szám jár, és egy ép-kézláb mondatot nem tudok összehozni, de nyugalom térek a részre:

    Tessa szemszög:
    Olyan kis cuki Matías, hogy ennyire aggódik érte, de Tessat is meg tudom érteni, hogy már a jóból is megárt a sok, de azért a srác álláspontját is megérthetné. Mi ebből a tanulság??? Rájöttünk, hogy Matías is emberből van. Erre biztos, hogy jó volt ez a kis „összekapás”.
    Tessa se te nyugodtan, egy helybe maradni a hátsóján, ahogy látom. Ez pedig most is bebizonyult. Tetszett, ahogy leírtad, hogyan keletkezik egy igazi, belevaló, tipikusan Tessre jellemző szám. Marcelo beleszólt a munkába. Nagy hiba. Oké, én tökre megértem, hogy haragszik rá, de azért, szerintem kifaggathatná a brazilt, hogy mégis mi a szitu, mert az, hogy most tapogatóznak mind a ketten a vak sötétbe, annak se eleje, se vége, se értelme, se tanulsága. Szóval szerintem ideje lenne tisztázni itt a dolgokat. De logikusabb lenne, ha Ramos „véleményér” is kikérjék a dolgokról, mert lenne neki bőven mit mondania.
    Keressen magának egy csajt??? Tudtommal felesége van, de javíts ki, ha ez nem igaz. Szóval, ha ez így van, akkor tökre megérteném, ha Marcelo felháborodna, hogy egy csajt mondott, aki még véletlenül se a felesége. De ha azt vesszük, hogy Tessa csak indulatból mondta, akkor tökre érthető. Tök mindegy, de nekem furán jött le.
    Tessa viszont megérthetné, hogy aggódnak érte és van, aki törődik vele, nem úgy, mint az állatja. Már várom, hogy CR mikor tolja haza a képét. Már ha egyszer haza tolja…
    Marcelo véleménye arról, hogy Tessa olyan akar lenni, mint Lari. Legalább nem tagadhatja le, hogy a testvére. Osztálytársam az ilyenre mindig azt mondja: „családban marad.” Hát talán most az egyszer igazat adok neki ebben.
    Arra én is kíváncsi vagyok, hova tűnt az a Lari-Marci páros, akik mindig ökrök voltak, akik az embert, akármilyen rossz kedve volt, fel tudták vidítani. Remélem, hogy minél előbb vissza fognak térni, mert komolyan mondom, nélkülük kajakra unalmas az élet.
    Marcelotól komoly szavakat hallani, Egyszer neki is el kell kezdeni, nem??? De most az egyszer, de nagyon remélem, hogy nem utoljára, fog még sok okos dolgot mondani, még ha annak semmi értelme.
    Matías egyre jobban szeretem a srácot. Tökre cuki lehetett, ahogy kómás fejjel tökre keményen próbál koncentrálni a dalra, aztán rá jön, hogy semmi értelme és inkább még egyszer meg kéri Tesst, hogy játssza el. Na én ezt így képzeltem el és tökre tetszik a dolog. Ha pedig Ronaldonak nem fog leesni a tantusz, esküszöm, hogy már nem az északi sarkra, hanem az állatkertbe fogom küldeni, mert ha már ezt nem veszi, tuti, hogy nem ember, vagyishogy ember csak éppenséggel megállt az ember és a majom között, és valami hibrid lehet, ami akkor csinál a legnagyobb hülyeséget, amikor a legnagyobb szükség van rá. Kb. így tudnám jellemezni.

    még vagyok...

    VálaszTörlés
  3. Lari szemszög:
    Hát, ha eddig nem éreztem magam a Szaharában, hát ezután majd fogom. Már az elején kezdett működni a kémia, a hőmérő higanyszála, pedig csak emelkedett. Hiányzott már az ilyen Lari rész, szóval most nagyon nagyon örültem neki, és egyáltalán nem bántam, hogy Sergio neve még csak fel sem vetődött a részben.
    „…ez az állapot már túlment a barátságon jelen pillanatban.” Hát drága édes kislányom ez már RÉG túlment a barátságon, csak az a kurva nagy helyzet, hogy eddig egyikőtök se nyitott a másik felé. De végre átszakadt a gát! Én pedig repesek az örömtől!
    Hannah?! Most kajakra berakod a csajt?! Úristen mi lesz még itt! Tudtam én, hogy változtatni fogsz te majd itt a felálláson, hogy még véletlenül se legyen egy nyugodt éjszakánk. De nem bánom, mert innentől megint újabb bonyodalmaknak nézünk elébe, már ha jól gondolom, de ismerve téged, atombombát is simán robbantaná, csak éppen az nem illene bele a történetbe. Vagy igen???:) Inkább ne! Bár, bele gondolva Ramost felrobbanthatnád, a marha nagy marhasága miatt. Van egy olyan érzésem, hogy most már ő lesz a másod számú állat a történetbe, első számút meg gondolom, magadtól is kitalálod, hogy ki.
    Visszatérve Hannahra. Miért érzem azt, hogy nem véletlenül tűnt fel a csaj??? Szerintem tutira be fog kavarni, főleg, ha még Dannel is összeszűrte a levet… már bele se merek gondolni. Őszinte leszek, nekem valahogy a csaj már az elején se volt szimpi, de ahogy látom ezután se lesz az.
    Már észrevettem, ha Dan feltűnik a színen, tuti, hogy utána valami jó fog történni. Vegyük például a múltkori esetet. Berobbant az öltözőbe elmondta, hogy mi a szitu, utána meg lett egy kisebb béke Ramos és Lari között. Most pedig szintén jó dolog történt, bár megjegyzem ezermilliószor jobb, mint az utóbbinál, mert hát csak átszakadt a gát Cescy és Lari között. De, ha én vettem észre rossz összefüggést, javíts ki!
    Neymar. Hiányzik a srác a sok hülyeségével! De komolyan, kis energiabomba, ha robban, akkor tuti perfect hangulat lesz ott. Velem nagyon megszeretetted a brazilt, ha pedig már nincs benne, hiányzik. De a jóból is megárt a sok, szóval elég abból a gyerekből nagyon ritkán, de nagyon sok!;)
    Hát basszus, komolyan azt hittem már a taxiban egymásnak esnek, és puff bele a közepébe, de inkább nem részletezem, mert abból tuti, hogy nem lesz jó. Szóval, szerintem ott szakadt el ténylegesen az a bizonyos cérna, csak még utána tudták egy kicsit húzni-halasztani a dolgot, de csak meg történt!:D
    A tengerpartos résznél annyira Dirty Dancing 2. feelingem volt, főleg mikor a zene is megszólalt. De komoly! Dirty Dancing 2. Real Madrid feldolgozásban és FC Barcelona közreműködésben.
    „Ha tudnád, mennyit vártam…” tudtam én, hogy van ott valami, meg volt és nagyon remélem, hogy lesz is sok mindig, csak nem mert nyitni Lari felé, mert ott volt az a bazi nagy állat, hosszú sörénnyel. De végre megtört a jég és mind a kettő lépett. Bár szerintem sokat segített ott az alkohol is.;) Lehet, hogy olyat tett, ami nem helyes, de az érzéseit akkor se fojthatja el. Nem teheti azt, mint a számítógépen, hogy nyom egy Delete-et és ámen. Nem! Ki kell engednie azt, ami benne van, akár fáj a következménye, akár nem. Lehet, hogy baromi nagy hülyeséget csinált, de jobb megtenni majd megbánni, mint megbánni azt, hogy nem tetted meg. Én ezen az elven vagyok.

    Remélem még lesz folytatása a dolognak, mert ezt így nem lehet abbahagyni! Jaj csajok annyira jó volt! Imádlak titeket!<3 Nagyon nagyon ügyesek vagytok és csak így tovább

    még mindig vagyok...

    VálaszTörlés
  4. és a vége...

    A zenék. A Broken Note-ot nem ismertem, sőt nem is nagyon szeretem az ilyen fajta zenét, de ez tetszett. Demi Lovato számát szintén nem ismertem. Live my life. Imádom!<3 A Far East Movement-et nagyon szeretem, de Justin Biebert utálom, és kajakra azt mondtam rá, hogy „Jééé ez tud énekelni??? És egy normális zenét összehozni???”, tartottam tőle, hogy milyen lehet majd, de gondoltam próba szerencse, inkább meghallgattam, és azóta ez cseng a fülemben. A Michel Teló átdolgozást hallottam már, de ennek ellenére nagyon tetszett. A Represent Cuba pedig a nagy szerelem, annyira imádom azt a számot! A másik meg, hogy különösen illet ahhoz a részhez.

    Nagyon nagyon imádtam a részt, és annál jobban várom a folytatást!

    Puxxx: szittyke

    VálaszTörlés
  5. Szóval. Megérkeztem, bocsai a késésért, csak hátráltattak tényezők - leginkább én magam, mert kitaláltam, hogy nekikezdek futni, meg erősíteni, minden ehhez hasonló és tegnap elmentünk barátnőmmel futni (igen, engem is meglepett:D) és aztán erősítettem kábé háromnegyed órát, plusz délelőtt lovagoltam másfelet, így kábé beestem az ágyba tegnap este. de now i'm here :D

    Dehogyhamár komit írok, akkor kicsit rátérjek a fejezetre is. :D
    Tessa szemszöggel kezdem. :) Tehát, úúgy örültem, hogy Tess leosztotta Marcelót :D Kapok engedélyt arra, hogy felpofozzam Marcelot? Légyszi, légyszi, légysziiii. Nagyon erős késztetést érzek rá (úristen, agresszív vagyok... ez a héten a harmadik alkalom, hogy meg akarok verni valakit... :D de egyszer sem fajultam tettlegességig... MÉG :D)

    szóval, tök jogosnak tartom Tessa kiakadását a brazilra, teljesen megérdemelte. Mert nincs joga ahhoz, hogy beleszóljon mások életébe. Kicsit kinyílt a csipája, aztán máris elkezd mindenkit leosztani. Cöh... :D

    Tessa végre újra dalt ír *.* Örülök neki nagyon :) Á, kíváncsi leszek, hogy ha felveszi, kiadja, mekkora sikere lesz. :D Bár, gyanítom tuti nagy. :D Tessa ügyi, Matías is megmondta. ) Apropó Matías. Még mindig szeretem a srácot, és így hogy kicsit visszább vett, még inkább. Szerintem ők Tessával ilyen bátyó-hugi viszonyban lesznek, ami tök jó lenne, mert Tessnek szüksége van valakire, aki tényleg mindig vele van, és segít neki, és Matías erre alkalmas lehet. Sőt, nem csak lehet, az is. :D

    Visszataérve MArcelo leosztására. Imádtam, hogy Tessa határozott. Eddig neki is ilyen visszahúzódó volt a személyisége, szóval inkább beletörődött dolgokba, minthogy kiáll volna véleménye mellett, de most vééégre itt is megtört a jég *.* Bírom a határozott-Tesst. Amúgy ez a Tessa gyanítom nem fogadta volna el azt a választ, hogy a nővérét nem érdekli. Közölte volna, hogy őt nem érdekli mint mondott Lari, akkor is itt akarja látni, a betegágya mellett. :D

    Örülök, hogy Tess függetlenül attól amit hisz, hogy Lari tett, kiáll a nővéréért, és ennyire biztosan hisz abban, hogy akármit tett - vagy esetünkben nem tett - Larissa, azt okkal tette. Bár nem tet semmit, tehát igazából fölöslegesen tépem a szám, de érted/értitek, mire akarok kilyukadni. Szóval tényleg igazi testvéri szeretet, mert a másikat a hibáival együtt is elfogadja. (Jézusom, ez de csöpög.... na nembaj. A hírnevem ennél rosszabb már nem lehet, mint azt már kifejtettem, tehát... :D)


    (folytatás jön...:D)

    VálaszTörlés
  6. Larissa rész... Először is ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *stop. Caps Lock benyom* ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ(mennyivel egyszerübb így... :D) tehát: VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE, VÉGREEEE. TUDOD TE, HOGY MIÓTA VÁROK ERRE?? *upsz, Caps Lock kinyom :D*
    Na jó, megpróbálok időrendbe haladni, bár nem garantálom hogy menni fog. Jó, akkor nem Lara, hanem Hannah. Tök mindegy, biztos vagyok benne, hogy valami nőstény volt, nem Daniel, Daniel túl cuki hozz *.* olyan kis édespofa *.* Tuti nem rugdosnám ki az ágyamból.. khmm *álmodozás mód kikapcs, visszatér a valóságba. Tehát, mint már azt említettem, nem "édesisteniencukipofa" Daniel volt a levél küldő :D

    Aztán Cesc.... (készülj fel, hogy a komi minimum hatvanöt százalékát ő fogja kitenni :D) Nagyon akarom azt a Cesc szemszöget, mert féltem akismakimat. Nyilván felmerül benned a kérdés, hogy miért. Hát felvázolom. Egyszer régen, egy messzi-messzi galaxisban.. Jó oké, vicc volt :D Komolyra fordítva a szót, szerintem Cesc ugyebár többet érez Lari iránt, mint azt mutatja. Azaz, mint ahogy nyilvánvalóan mutatja. Szóval, hogy ő a megismerkedésük pillanatától kezdve szereti Larit, jobban, mint ahogy egy barátot vagy húgot szokás, de nem meri neki elmondani, mert az edzője lánya, vagy mert férje van. rengetegszer tört össze belülről, de a remény utolsó lángja még mindig pislákol benne, és most, hogy Lari kábé minden hidat felégetett maga körül (és lássuk be, alapos munkát végzett), Cesc előtt felcsillant a remény szikrája, hogy talán most valóra vált az, amire valójában eddig gondolni sem mert - persze ez csupán elmélet-egyelőre, mert mindjárt tényekkel fogom alátámasztani :D

    Tehát, indok no.1: állandóan csillog az a rettentően cuki és gyönyörű boci-szeme. indok no.2: "Ha tudnád, mennyit vártam… " ergó, Cesc régóta agyal a dolgon, ergó foglalkoztatja a dolog, MERT szerelmes. Kész. Pont. Fine. End of the story. :D

    És azt gondolom, hogy Fabre ebbe az egészbe jóval többet lát bele, mint Lari. Mert a lánynak -akármennyire fáj ezt beismernem - nem több egyszerű kikacsintásnál az ismeretlenbe, belekóstolni a tiltott gyümölcsbe (ami ugyebár mindig a legédesebb). Míg Cesc részéről tele van az egész érzelmekkel. Nem azt mondom, hogy LArinak nem jelent sokat, de nyilvánvaló, hogyha nem lenne erősen spicces, akkor nem ment volna bele ebbe a "feküdjük le a legjobb barátommal" dologba.

    Egyelőre a Fabre-rész ennyi, aztán lehet hogy jön még, csak hagylak kicsit pihenni, emészteni :D Ú, amúgy így most jut eszembe egy kis észrevétel, hogy most Madridban vannak, ugye? csak mert Madrid elég messze van a tengerparttól :F Nem kötekedés, vagy ilyesmi, csak feltűnt, és gondoltam szólok. :)

    Hannah. :D Szóval szerintem ez az egész dolog csak betanult színjáték volt a részéről, és azt kell mondjam, pocsék színésznő. Véletlenül pont most jelenik meg. Véletlenül potn egy időben azzal, hogy LAri élete mikrométeres nagyságrendü darabokra hullik, véletlen pont David tesójának az oldalán. Persze mindez pusztán véletlen :D (dőlt, félkövér, kétszer aláhúzott:D) Én hitetlen vagyok, és ezt nem hiszem el. Vagy csak bizalmatlan. Mindenesetre, ha igazam van (márpedig van egy olyan elméletem, hogy az életemben két szabály létezik: "1. Mindig igazam van. 2. Ha mégse, akkor az első szabály lép életbe." ennek értelmében pedig ugye igazam van:D) Akkor Gonzo nagyon jól tette, hogy kirakta a csajt :D

    (még mindig nincs vége... :D

    VálaszTörlés
  7. A Dirty Daning2 :D Most láttam a héten először, régóta meg akartam már nézni, de eddig nem sikerült eljutnom odáig, de nagyon-nagyon tetszett :D Sokkal jobban mint az egy, és kedvenc filmmé nőtte ki magát (Javier(L) :D)

    Amúgy kicsit komidra válaszolva. Tételezzük fel, hogy van fiú-lány barátság. Lari és Cesc között azért nincs, emrt Cesc többet érez, és már borul az egész. Mert ameddig a két fél közül az egyik nem képes megmaradni a "csak barátok vagyunk" szinten úgy, hogy azt komolyan is gondolja, addig nincs. Mellesleg a "csak barátok vagyunk"-ba nem fér bele "dejót szexelek a legjobb barátommal" dolog :D persze csak személyes vélemény :P

    Amúgy nem lett kiismerhető a történet szerintem. Mert csak tippelgetek, meg ebből áll az életem, hogy elméleteket gyártok. A Vámpírnaplókhoz is konkrétan egy évadra elegendő elméletem van. Nézek egy magyar sorozatot, a Hacktiont, nem tudom hallottál-e már róla, addig agyalok rajta, míg elfogadható magyarázatot nem találok a dolgokra :D

    Igen, a barátság dolgot abszolút így gondolom :D és nem csak kritikák között, hanem többoldalas fb-levelekben :D
    A képen amúgy A kiscsaj NEymar ygereke? :D figyelj, ki tudja? :D Amúgy meg a videó hatalmas :D Kis bociszemü nem tud nyakkendőt kötni na.:D És akkro? :P mondanám, hogy megtanítom, de énse tudok :D Amúgy meg Villa... (L) :D ááhááhááá :D

    NA amúgy meg az egyel régebbi komira reagálva :D ne vagyok alkesz :D Ne iszok (annyit... :D) de majd július után...xD akkor már legálisan, és annyit amennyit nem szégyellek :D amúgy mega töményet tényleg nem szeretem :D Bacardi, Martini, pezsgő *.*, ízesítettsörök :D

    De amúgy oké, hogy annyit elmondasz, hogy egyre tisztábban látom a képet, de nem tudom, mit látok tisztán, és mit nem :D Szóval nem vagyok sokkal előrébb :D
    Amúgy nem esett le, h kire gondolt Fabre a macskákkal :DO.o

    A zenéket imádtam, a Cuba örök kedvencem, mert egyszer táncoltunk rá *.* :D az Ai se eu tu pego Pitbullos verisonját pont a héten mutatta barátnőm, és azt is nagyon szeretem :D ööö a Live My Life is nagyon tetszett, függetlenül attól, h JB :D Demi Lovatot csípem, bár ezt a számát speciel nem ismertem, de tetszett, a let 'em hang-ot sem ismertem, de az is tetszett.

    Nagyon, nagyon imádtam a részt, rettentően várom a folytatást, puszi, Dorcsy :D

    VálaszTörlés
  8. Szia Vii!:)
    Először is nagyon de nagyon sajnálom, hogy még csak most reagálok a kritikákra, de zsúfolt héten vagyok túl.
    Úgy érzem te nagyon is Sergio párti vagy!:D Ez abból adódik, hogy a blankó védő szimpatikusabb, vagy abból, hogy Cescy katalán?:)
    Hát úgy érzem nagy titkot már nem árulok el azzal, ha leírom, sajnos nem ugrott be az a bizonyos név.:D De higgyétek el, meg fogjátok előbb-utóbb érteni a történéseket!:)
    Viszont az biztos, hogy még semmi sincs veszve.:D 100%, hogy fordulatokkal, bonyodalmakkal fogom vegyíteni továbbra is a történetet, tehát párszor le fog még esni az állatok…:D
    Köszönöm szépen még egyszer a dicsérő szavakat, Tessa is válaszol valamikor a kommentekre.:))

    VálaszTörlés
  9. Szia Szittyke!
    Tőled is elnézést szeretnék kérni, ugyanis elég lassan érem utol magam, de most rajta vagyok az ügyön!
    Örülök annak, ha egy olvasóban elindítunk valamit, ha ez éppen a káromkodást jelenti, semmi gond.:D
    Boldogsággal tölt el az a tudat, hogy függő lettél, de a gyógyszereket nem tudom biztosítani annak érdekében, hogy leszokj róla, tehát csak óvatosan!:D
    Egy ideig (nem biztos, hogy sokáig…:D) de megpróbálok ebben a hangulatban megmaradni. Többször írtam már, hogy az adott hangulatomhoz írom a részeket, de tekintve arra, hogy a 27.részig meg van írva, már nem nagyon változtatok rajta. Tehát ha most, bizonyos dolgokba beletrafáltok, akkor az marad is úgy…:D
    Ha feltennék egy kérdést, miszerint kit szeretsz jobban, tudnál választ adni rá?!:D Vagy mind a két fiút annyira kedveled, hogy nem menne a döntés?:)
    Érdekesen hat egyébként ez a páros, hiszen azt hittem, hogy ellenkezések tömkelegét fogom ezzel kiváltani, mégis pont ellentétesen reagáltok.:D Ami persze nem baj, csak érdekes!:D
    Igen, nagyon sokan emlegettétek már, és végül úgy döntöttem, ideje, hogy a régi barátnő visszakerüljön a képbe.:D Hiszen tényleg egy olyan történetnek indult, amiben Lari és Hannah váltotta ki a főszerepet, és utóbbit eléggé elhanyagoltam, ráadásul a végére nem is írtam semmi infót róla. De úgy veszem észre, jól döntöttem, hiszen hatalmas ötlet körvonalazódik a fejemben, ami remélem akkorát fog ütni nálatok is, mint mondjuk nálam.:D
    Örülök annak, hogy még nem unjátok a bonyodalmakkal tarkított történetet! Ugyanis úgy tervezem, hogy több csavart helyezek a történetbe, aztán majd a legvégén lesz ’Happy End’, de mint a jelen állás szerint tudjuk, nem biztos, hogy ez pont a védő és Lari között fog úgy alakulni, ahogy…:D
    Ne add az ötleteket Szittyke!:D Bármi beleférhet egy történetbe, még ahogy írtad, egy atombombát is bele tudnék építeni.:D Túlságosan is vizuális típus vagyok…:D
    Hé, mi ez a Ramos ellenesség?!:D Tűntetést vállalsz? :D
    Nem, Sergiot semmiféleképpen nem akarom „állatnak” beállítani, ahogy a többi szereplővel sem terveztem éppen ezt.
    Pedig a történet elején Hannah igazán pozitív szereplőnek számított, bár most sem érzem úgy, hogy negatív szerepkörbe állítottam a volt barátnőt.:D
    Hát, hogy Daniel e jó szokása megmarad-e a következő fejezetekben, azt nem tudhatjuk, de amit leírtál, annak van valóságalapja. Bár ez is részletkérdés, hiszen nem biztos, hogy másoknak pont egy Cescy-Lari affér kellett.:D
    Tudom, hogy Neymar elég „érdekes” és hirtelen szakadt ki a történetből, de ígérem, tervezem azt, hogy miképp, és milyen okkal hozzam vissza Larissa bűvkörébe.:D Imádtam írni az ő karakterét, boldogsággal teltem meg, amikor behoztam a kis brazilt.:) Számomra soha nem volt sok, de ha számotokra mégis, akkor sajnálom.:) Ha úgy van, és visszahozom, kicsit megváltoztatom a személyiségét.:)
    Nem vagyok az a tipikus bárhol bármikor ember.:$ Nem is szeretem extrém helyzetekbe hozni a szereplőket. Á, dehogy!:D
    Valóban, igazából imádom azt a filmet, és valahogy le akartam írni a gondolataimat, ezért is sikerült úgy, ahogy.:D
    Szittyke, neked mindenki amúgy egy állatfajt képvisel?:D Pedig próbálkozom azzal, hogy senkit se egy vadbaromnak állítsak be. Valóban mind a ketten léptek, de mint már említettem, lesz egy-két fordulat még a történet alatt, és rájöttök azokra, amiket én már tudok.:D Hidd el én is ezen az elven vagyok, de mindenféleképpen lesznek még csavarok.
    Örülök, hogy tetszettek a zenék, és hogy a rész is!:) Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Cescy vagy Ramos??? Hát nem egyszerű kérdés. Van, amikor mind a kettőt elküldeném a világ végére, és van amikor olyan kis édesek, hogy még az én szívemet is meglágyítják. De, hogy melyiket szeretem jobban... hát azt nem igazán tudom. Nekem Cesc szimpibb, mint Ramos. És nem csak a történet alapján, hanem a való életben is. De ott van Ramos is, ő is szimpi, csak van olyan, amikor túl megy nálam egy határon és kész. De, ha azt vesszük, hogy jelen pillanatban kit szeretek jobban, akkor azt mondanám, hogy Fabregas. DE ez nálam még alakulhat.
      Ezzel az állat dologgal úgy vagyok, hogy van amikor nekem mindenki egy állat (saját magamat is bele véve), és van, amikor mindenki egy zseni, kivéve engem. Ez a kettő van nálam, az átmenet nagyon ritka. Tehát, nehogy azt hidd, hogy nálam úgy átlagban mindenki egy állatfaj, kivéve engem, mert nagyon nagyon sokszor van úgy, hogy saját magamra is azt mondom "de egy állat vagyok". Szóval ez a dolog általában attól függ, hogy milyen hangulatban vagyok. Ha idegbeteg vagyok, akkor mindenki hülye velem az élen, ha olyan pont jó a hangulatom, akkor jön az "állatság", ha pedig tökre jó kedvemben vagyok, akkor pedig vegyesen van minden. De ezeket a történet is kiválthatja, hogy kire mit mondok, mert ha nagy hülyeséget csinál az illető (lásd Ramos) és bennem marad a dolog, akkor már alapból egy állat, de persze jó értelemben.;)
      Neymar. Nekem a srác soha nem volt sok, azt a sokat én jó értelemben írtam, mert ha engem kérdezel, én tuti, hogy nem bírtam volna betelni a sok hülyeségével. És szerintem, még véletlenül se kell megváltoztatni, mert a srác így jó, ahogy van. Remélem, hamar vissza kerül a történetbe, mert nekem hiányzik.
      Visszatérve megint az állatra. Egyáltalán nem állítasz be senkit vadbaromnak, csak általában én konvertálom át az illetőt, ha olyat csinál. Ezt már az előbb ki is fejtettem.

      Gondoltam válaszolok a komidra, ha nem baj.
      Ha pedig baj, akkor nyugodtan töröld ki.

      Puxxx: szittyke

      Törlés
    2. Egyáltalán nem baj, hiszen a fejezet csak este jön, és amúgy is, remélem lesz elég dolog, amit írhatsz majd alá!:)
      Tehát, így már megértettem sikeresen ezt az 'állat' mizériát, csak néha nem értettem értelmét, és lényegét. Azt hittem tényleg valami orbitális nagy marhaságot írok, és azért írod ezt ide.:D
      Valóban. Az emberben hamar váltakoznak az érzések, és hidd el azon leszek, hogy mindenkit megszeressetek. Kisebb-nagyobb különbségek lesznek, de el fog még az-az idő is jönni, ahol sajnálni fogjátok főszereplőnket, az-az Sergiot. Abban viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy előbb-utóbb minden titokra fény derül, és meg fogjátok érteni a szereplők döntéseit!:)
      Még egyszer köszönöm a kommented, puszillak Lari.:)

      Törlés
  10. Szia Dorcsy!:D
    Semmi gond, én is eléggé elcsúsztam a válaszadással! :D Azért a bokáddal óvatosan…
    Reménykedtem abban, hogy hasonlóképpen fogsz reagálni erre a részre, és hamarosan tényleg érkezik a mindent eldöntő Fabregas szemszög!:D
    Elméletgyártásból simán ötöst kaphatnál hé!:D Lehet egy semleges személyt kellett volna választanom ahhoz, hogy Danielt ráformázhassam.:D Miből gondolod, hogy nőstényről van szó?!:D Ilyet nem írhat egy srác?:D
    Sejtettem, hogy nem hagyod ki a boci szemű barátunkat a kommentedből, és agyban felkészítettem már magamat arra, hogy majdnem az egészet ő fogja kitölteni.:D
    Úristen ezt most olyan szépen megfogalmaztad!:D Valóban van igazságalapja annak, amit írtál, de úgy érzem minden az ominózus 21.fejezetben fog kiderülni.:D Ígérem, már nem kell sokat várnotok a katalán gondolataira!:)
    Hé ad egy, Cescy szemei mindig csillognak, hiszen ellenállhatatlanul barna, és nagy.:D End of the story?:D Szeretnéd, ha efféle Happy Enddel végződne a Lari szemszög?:D Egy kérésedbe kerül, és lezárom!:D Egyébként az, hogy foglalkoztatja a dolog, még nem feltétlen jelenti azt, hogy szerelmes is a kis spanyol.:D
    Azért az, hogy Lari csak a tiltott gyümölcsre vágyik, nem feltétlenül igaz. Hiszen azért az angol lány nem ennyire szívtelen. Az, hogy mit jelent neki Cescy, bővebben meg lesz fogalmazva az egyik részben, de titkokat nem árulok el természetesen.:D De abban biztos vagyok, hogy nem lehet tudni, mikor mi fog következni egy adott szituáció után.:D Legalábbis ebben reménykedem.
    Lehet, hogy nem vágott volna bele ebbe a dologba, de lehet Fabre sem így állna az egészhez. Lehet Fabregas csak részegen gondolja így ezt az egészet, vagy nem?!:D
    Miközben írtam a részt, valahogy sejtettem, hogy bele fogsz kötni ebbe a tengerpartos részbe.:D Ezt egyszer már beszéltük egyébként, illetve te meséltél nekem az egyik barátodról, és akkor is szóba jött ez, viszont tekintve arra, hogy így terveztem el a részt, nem repíthettem őket el Barcelonába.:D Tudjuk, tudjuk, pedig álomszép hely, gyönyörű tengerparttal..:D
    Hé, nem láthattok át azon az „álcán”, ami nem is létezik.:D Miért akarja mindenki negatív hősként beállítani?!:D Annyira nem borzalmas barátnő ő, hé.!:D
    Honnan gondolod azt, hogy David tesója oldalán jelent meg Hannah? :D Az összenézésből vetted ezt az információt le?:D Lehet csak ott, abban a helyben kinézték egymást, és szemeztek, de valaki szégyenlős volt, ezért elkapta a fejét…:D Na de majd meglátjuk, hogy Gonzo helyesen döntött-e.:D
    Én is hasonlóképpen vélekedek erről, mint te.:D Imádom azt a filmet, bár én már legalább 50* láttam, tehát előtted járok.:D Egy ismerősöm szerint a főszereplő elég nyomi… de nekem attól még bejön.:’D
    Persze, ebben teljes mértékig egyetértek, hiszen úgy, hogy az egyik fél érzései, gondolatai elkalandoznak, már megszakad a fiú-lány barátság.
    Akkor megnyugodtam, hogy ha hasonlóképpen vélekedsz a barátságunkról te is, mint én.:D Szeretem a több oldalas fb leveleket!:D
    Neymarnak babája van, és szerintem fiú.:D Én tudok, muszáj volt megtanulnom, mert már nem győztem nézni tesóm bénázását.:D Bár azóta már ő is elég tűrhetően csinálja.:D
    Annak viszont örülök, hogy tisztán látod a képet, csak azt nem tudod, hogy mit találsz el.:D
    Nem gondolt senkire Fabre, de többször lehet az látni, hogy egy vénlány macskákkal tölti mindennapjait.:D És erre ment.:D
    Örülök, hogy tetszettek a zenék! Puszillak, Lari.:)

    VálaszTörlés
  11. Szia Vii! :)
    Köszönjük, hogy írtál nekünk és elnézést, hogy még csak most tudok reagálni a kommentedre.
    Marcelo ebben a részben tényleg nem éppen egy szimpatikus szereplőnek lett beállítva, de szükség volt egy kis változásra a karakterek szempontjából is, így most ő egy kicsit komolyabb oldaláról lett bemutatva.
    Matías valóban túlságosan kevés életteret ad Tessnek, ahol szabadon mozoghat, de őt is megérthetjük valahol, hisz ha baja lesz a lánynak Ronaldo futva megy el Madridig és veri laposra, amiért nem vigyázott rá.
    A számon még dolgozni kell, hogy kész kegyen arra, hogy nagyközönség előtt hallható legyen, de biztos, hogy valahogy eljuttatom Roniig. :)
    Köszönjük, hogy írtál nekünk! :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  12. Szia Szittyke! :)
    Semmi gond, örülünk, hogy ennyire tetszett a rész, és köszönjük a dicséretet is. Először is nagyon sajnálom, hogy csak most tudok válaszolni a kommentedre. Azt pedig nagyon jó olvasni, hogy ennyire rajongsz a történetért. :)

    Valóban cuki az aggódás, de nem nagyon tűrhető meg sokáig főleg, ha már egy 19 éves lányról beszélünk, viszont Tessa tényleg nem olyan, aki látja a dolgok másik oldalát is.
    Örülök, hogy tetszett. Ezzel a résszel kicsit próbáltalak titeket, olvasókat beavatni abba, hogy milyenek is voltak a lány régi otthonülős dalszövegírós hétköznapja. Viszont szerencsére Matías véleményéből ítélve nem történt semmi gond, hisz a dalszöveg és a dal jó lett. Tess azért sem akar kérdezősködni Marcelonál, mert ebben a helyzetben túl ideges volt ahhoz, hogy még most bájcsevegjen vele, és inkább a dalra koncentrált mintsem a brazillal beszélt volna.

    Marcelonak a történetben nincsen úgymond senkije, viszont a való életben van egy felesége és egy gyereke is. :)

    Szerintem erre a kérdésre elég sokan keresik a választ, mind az olvasók között és mind a történet szereplői között is, hisz az a kettős volt az, aki mindig minden szituációban képes volt mosolyt csalni mások arcára, most viszont még csak egymásra sem tudnak nézni.

    Örülök, hogy megszerettetem veled a szőke dokit, aki a legfőbb támasza most Tessának. Kómásan pedig még szerintem senkinek sem esne le, hogy „hé, most egy dalt hallgatok, amit ma írt ez a csaj.” Ronaldo egy külön kategória minden téren, mind zeneileg, mind viselkedésileg, így nem tudom még, hogy hogyan is fog a dal meghallásakor reagálni annyi biztos, hogy fel fogja ismerni, hogy a felesége énekli a dalt. :)

    Örülök, hogy egy ilyen ismeretlen és nem túl szimpatikus stílusból, is tudtam neked egy mégis szerethető zenét mutatni. És örülök, hogy tetszettek a zenék.:)

    Köszönjük, hogy ismét írtál nekünk. :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  13. Szia Dorcsy! :)
    Nem kell bocsánatot kérned, inkább én tartozom bocsánatkéréssel, hogy ilyen későn tudtam válaszolni a kommentedre. Örülünk, hogy itt vagy és ismét egy hosszú bejegyzést hagytál magad után. :)

    Jó, hogy már ezzel is örömet tudtam okozni neked. Szerintem semmi szükség az erőszakra Marceloval szemben, hisz ő csak az a kedves Marcelo, akit mindenki nagyon szeret, csak most éppen ezt a bolondos énjét valószínűleg otthon hagyta, és ezért kezdte el osztani az észt körülbelül mindenkinek, akit azon a napon meglátott.

    Örülök, hogy örülsz. :) Még néhány simítást el kell végezni a dal felvételéhez, de itt jelen esetben nem az a cél, hogy minél nagyobb sikereket érjen el, hanem hogy a férje is hallja a számot, és rájöjjön, hogy ez csakis neki szól.

    Matías valóban egy óriási támasza a lánynak, hiszen egy pár napja csak rá számíthat azután, hogy úgymond Marcelo sincs már mellette. Mert az okoskodás és a más helyett döntés valljuk be nem valami támogató, csak akkor, ha megkérik rá azt a személyt. A brazilt viszont senki sem hatalmazta fel arra, hogy ezt tegye.

    Igen, ezzel a Marcelo kiosztással egy kicsit kilépett Tessa abból a visszahúzódó szerepből, amibe eddig nem be lett skatulyázva, de mindenki ilyennek látta és ilyen is volt. Szóval örülök, hogy bírod ezt a határozott Tessát is. :D

    Szerintem mindenki ezt tenné Tessa helyében, hiszen a testvére és tudja, hogy bármilyen probléma adódik meg tudják oldani, vagy kitalálnak valamit, hogy megoldják a problémákat. És nyugi nem csöpögött a mondatod, teljesen úgy volt jó, ahogy. :D

    Örülök, hogy tetszette, a számok!:)
    Köszönjük, hogy írtál nekünk! :)
    Puszi Tess:)

    VálaszTörlés