Összes oldalmegjelenítés

2012. április 8., vasárnap

Chapter 20.

Sziasztok, megérkezett az új fejezet!:)

u.i: Oldalt elindult egy közvélemény-kutatás, amiben szavazhattok kedvencetekre.:) Dorcsy már kérte, így mozgósítottam magam.:D Ez az apró szavazás segít abban is, hogy megtudjuk hány embert érdekel, mennyien olvassátok a történetünket.!:)

Boldog Nyuszit Mindenkinek!:)

(Larissa)


Az a baj, hogy mostanában nem tudom palástolni érzéseimet. Jelen pillanatban minden látható az arcomon, ráadásul Cescy izmai is megfeszülnek. De igaza van. Mindenben igaza van, hiszen Sergio válogatott társa, így nem tűrhet mindent ő sem már. Nem volt szép, amit tettem, vagy nem tettem, de az a legrosszabb, hogy nem emlékszem semmire. Szarkazmussal teli kérdését ismét felteszi, azt hiszi, hogy nem hallottam elsőre.
-          Sergio előtt is ezt csinálod majd?! –valószínűleg azt hiheti, hogy nem fogtam fel agyilag rejtett felszólítását. Elhúzva számat, kicsit hevesen reagálok.
-          Kérdezem én. Van valami közöd az életemhez? Mielőtt még bárki megszólalna, ezt mindenkihez intézem! –mosolyogva tekintek le rá, de szívem belül vérzik. –Megsúgom, nincs! –morogva csúsznék le Cescy hátán, de drága barátom szorosabban fogja combomat. Megcsípve oldalát elérem, hogy lazítson testtartásán, majd leugorva hátáról, csalódottan lépek ki egyedül az ajtón. Egy férfias kéz simul vállamra, de elrántva magam, folytatom az utamat.
-          Figyelj, ne haragudj. Csak Fabregas nagyon jó barátom, és nem szeretném, ha bármi baja esne. Segítettem túljutni neki Carlan, én láttam a padlón. Én rángattam el az üveg mögül. Látom, hogy néz rád, és tudom, fontos vagy neki. –bűnbánó hangját meghallva rájövök, nagyon is igaza van. De még én sem tudom megmondani, hogy mit érzek Fabregas iránt. Arra még tisztán emlékszem, hogy szerelmet vallottam neki, de hogy utána mi történt, az már nem ugrik be.
-          Tudom jól. Kérlek, értsd meg az én oldalamat is. Romokban hever az életem, szükségem van rá. –könnyeimet nyeldesve próbálok magabiztos maradni. Rá kell jöjjek, én mindenkit csak bántok ilyen téren. Gyorsítva tempómon, Villa lemarad, így utat engedhetek nyomorom kimutatásának. Fabre lenne a legutolsó, akit valaha is meg akarnék bántani. Változtatnom kell az életmódomon, de nem tudom, hogyan tehetném meg igazán. Ismerős kéz kulcsolja át ujjainkat, mire arrébb lépve, bűntudatosan nézek barátom szemeibe. Látom a fájdalmat megcsillanni arcán. Átkarolva derekát, utat engedek érzéseimnek. Szinkronban lépünk, többen végigmérik párosunkat. „Lehet nem Madrid belvárosában kéne ölelkeznem vele.” Váll rántva ülök le a legelső kávézóhoz, Valdesről lekapva napszemüvegét, elrejtem magam a kíváncsi tekintetek elől.
-          Hé, nekem is szükségem van rá! –kisfiús, duzzogó fejét meglátva, kacagva veszem magam elé az itallapot.
-          El kéne menni este bulizni, nem gondoljátok? –Afellay kérdésén agyalva, kérek magamnak egy Machiatot.
-          Nekem egy életre elegem van ezekből az „igyuk le magunkat, és jobb lesz” összejövetelekből. –elhúzva számat, gyomrom kavarogni kezd. Szerettem az alkoholt, és bírta is a szervezetem. Fogalmam sincs mi ütött ki annyira.
-          Én mennék. –barátomra pillantva, szájtátva nézem magabiztos arcmimikáját. Gáz, ha azt mondom, hogy ebbe a srácba szerettem bele? Kacsintása után, valaki szemem előtt kezd el hadonászni. A kapus lekapja rólam pilóta szemüvegét, majd büszke fejjel ül tovább a napsütötte városban. Gyors pillázás után sikeresen felfogom, hogy mi zajlik körülöttem. Daniel két asztallal arrébb, mustráló tekintettel engem figyel, majd telefonjára mutatva, felém bök.
-          Rendben. Bár én akkor most lelépek, mert kéne valami tűrhető ruha is. Egyébként hova akartok menni? –kérdésemet a srácoknak intézem, mégsem tudom elszakítani tekintetemet David öccsétől. Őt látom benne, és ez most felkavar. Mind az emlékek, mind az érzések. Készülékem megcsörren, de látva az apró borítékot, szívem erős dobogása csillapodni látszik. „Szép volt az asztaltáncod, remélem, láthatom még.” Zavarodott tekintettel pillantok körbe az apró terasz részen, de Dan már nincs a közelünkben.
-          A Rosa Negra-ba, tehát csípd ki magad, mert megtáncoltatlak. –Valdes végigsimít kopasz fején, majd hasát fogva hajol előre. –Most szólok, jól nyomom. –szemüvegét felemelve rám kacsint, mire Fabre mellettem csak megforgatja a szemét.
-          Oké, de ha meghátrálsz, berángatlak a táncparkett közepére. –viszonzom kedves gesztusát, majd felállva az asztalról, körbe nézek apró társaságunkon. –Valakinek esetleg van kedve elkísérni? –jelzésképpen, mosolyogva nyújtom kezem Cescy felé. Belecsúsztatva kezét tenyerembe, intés után távozunk.

 Betérve az első üzletbe, az eladó hölgyeknek eláll a lélegzetük. Miért nincsenek a női butikokban inkább férfiak?! Elméletemen, - miszerint majd pont ők fognak ruhát ajánlani, akik csak benyúlnak a szekrénybe, és ami a kezükbe akad, azt veszik fel,- hatalmasat nevetek. Jó, vannak olyanok, akiknek a vérükben van a divat, de nem hiszem, hogy azok a nők iránt érdeklődnének.
-          Segítesz ruhát keresni? Tudod mennyire szeretek vásárolni. –rossz szájízzel indulok útnak, soha nem voltam az a tipikus ’órákat el shoppingolok’ lány. Természetesen azért a nőies ruhákat egyáltalán nem vetem meg.  Szebbnél-szebb darabok akadnak a kezeim közé, de valahogy egyik sem nyeri el a tetszésemet. Érdeklődve pillantok Cescy felé, majd kacagva figyelem meg, ahogy szakértői fejjel néz körbe a helységen. - Drágám, erre vannak a női ruhák. –rám emelve értetlen tekintetét, próbálom visszatartani legalább egy percre a nevetésemet.
-          Most ezt úgy mondod, mintha én nem tudnám. –morogva indul el felém, majd csillogó szemekkel akaszt le a fogasról egy meseszép kék árnyalatos ruhát. Elégedetten veszem fel vele a szemkontaktust, majd közelebb lépve hozzá, megcsodálom az általa választott darabot. Sötét és türkizkékben pompázik, mellrésznél kicsit kivágott, és pántnélküli. Apró virágok, és gyöngyök díszítik az egész ruhát. Mell rész alatt pedig csipkével emeli ki a viselő karcsúságát. Deréktól lefelé, egészen combközépig tüllel van borítva, az alsó szoknya rész világos, még a felső sötét színben virít. Mindig is imádtam az árnyalatos dolgokat, így kezembe kapva, rögtön a cipők felé veszem az irányt. –Hé, nem próbálod fel? –elkapva derekamat megpördít tengelyem körül. Tekintetünk összekapcsolódik, szemei ajkaimat pásztázzák. Hatalmas nyelés után, cserfes kifejezéssel rázom meg a fejem, és indulok el az előbb kiszabott utamra.
-          Hölgyem, ne haragudjon, de ehhez a ruhához tudok egy nagyon is passzoló lábbelit. –na, kellett itt nekem emlegetni a meleg stylistokat. Persze nincs semmiféle előítéletem, csak az előbbi gondolatmenetem kicsit megkavart.
-          Megköszönném, ha segítene. –aranyos mosolyomat felvéve, a férfi után indulok. Feltűnően végigméri boci szemű barátomat, mire fuldoklással próbálom elnyomni kacagásomat.
-          Önnek is tudok egy-két jó dolgot javasolni. –Fabre feltartott kézzel hátrál két lépést. Ha nem tudnám, hogy a spanyol középpályás nagyon is a nőket részesíti előnyben, még féltékeny is lennék.
-          Én azt hiszem, megvárlak az eladó lányok közelében. –zavart mosollyal kezd lépkedni, de nem meri szem elől veszíteni a segítőkész embert.
-          Egyébként sem az esetem. –morogva ejti ki száján a szavait, mire nálam végleg elszakad a cérna. Hangos nevetés rázza meg a boltot, könnyeim pedig kicsordulnak. Hasam fájdalmasan húzódik össze, de Fabre tekintetéért már megérte az egész. Lássuk be, vonzó férfivel léptem be azt ajtón. –Alejandro vagyok. –meglátva udvarias jelenetét, megpróbálom regulázni kitöréseimet.
-          Larissa Morrison. –kacagásom mostanra már csak fülig érő vigyorrá csökkent. Szerintem ez egy ilyen nap lesz, de egyáltalán nem bánom. Régen volt már jó kedvem.
-       -   Tudom. –segélykérően nézek barátomra, ugyanis egy függöny mögé kéne belépnem Alejandroval. Nem mintha erényeimet kéne tőle féltenem, de akkor is. Lehet sorozatgyilkos, és végez velem, hogy Fabret megkaparintsa. Nem tudom, mi van velem, de egyre lehetetlenebb dolgok jutnak az eszembe. Követve a férfit, megpillantok egy mesébe illő lábbelit.  A ruhához illő színben pompázik, sarka és a lábfején található virág Swarovski kövekkel van kirakva. Mosolyogva kapom kezembe, majd méretemnek megfelelő után kutatva, elindulok a pénztár felé. Fabre összeroskadva ül a kanapén, és hallgatja a lányok üres fecsegését.
-          Fizetni szeretnék. –zavartan kapják rám a tekintetüket, majd egyszerre felpattanva, a pult mögé lépnek. Odaadva a megfelelő összeget, karon ragadom a spanyol srácot, és kirángatom a boltból.
(Adam Lambert - Mad world [magyar])
-          Megmentettél a mesterséges haláltól. Istenem, öt perc alatt képesek voltak leszívni az agyamat. –nyafogva rángatja magát az úton, mint valami agyilag rokkant ember, de tekintve bájos pofijára, minden rossz gondolatomat elhessegetem. Elejtve a szatyrokat, remegő kézzel próbálom meg összeszedni a szétszóródott holmit. –Rosszul vagy? –kiszáradt szájjal ülök le a földre.
-          Biztos megártott a nap. –viccesre véve a figurát, igazából eléggé megrémített most ez a kis közjáték.
-          Gyere, menjünk vissza a hotelbe, este kilenckor indulunk a bárba. –karom alá nyúlva felemel, majd derekam segítségével megtámaszt. Akárcsak este, úgy indulunk most is hazafelé.
Agyam szüntelenül zakatol, nem érti a miérteket. Mi történhetett, hogy most csak úgy rám jött ez a szorító érzés? Ilyet még soha nem tapasztaltam. Orromból vékony csíkban indul el a vér, fejem lüktető érzéssel késztet nyögésre. Fabregas ijedt tekintettel mér végig, de én már ehhez hozzászoktam. Lesokkolt barátom zsebébe nyúlva, előveszek egy papír zsebkendőt, majd a közeli sikátorba berántva, nekidöntöm fejem a téglaépületnek. A fájdalom nem akar szűnni, ahogy a vérzés sem akar elállni, így lecsúszva a fal mentén, felhúzott térddel ülök a hűvösebb kövön. Egy a szerencse, most nem süt ide a nap. Cescy lefagyva áll, és nézi beesett arcomat. Agyában kattannak a dolgok, nem tudja érzéseit jelen pillanatban hova tenni. Minden kiül arcára. Bánatos szemeibe nézve, könnyeim kicsordulnak. Több órának tűnik az a pár perc, amire összekapcsolódik tekintetünk, de az a fájdalom, amit most látok, örökre megmarad emlékezetemben. Sajnos a rák örökletes, és édesapám abban halt meg. Lehet nekem is ez a sorsom…

(Tessa)
Hihetetlen érzés volt a srácokkal énekelni, ráadásul nagyon örültem annak is, hogy az első szám után megkértek, hogy énekeljek velük még, mert nagy rajongóim, amin persze meglepődtem, hisz ők maguk is fantasztikus zenészek és nem hittem volna, hogy ilyen érzést váltok ki bennük. A mini koncert után az emberek bőségesen adakoztak a csapatnak, amit jó volt látni, hisz nagyon jók voltak és megérdemelték a nekik kijáró jutalmat. Sokat beszélgettem velük, és amint kiderült a csapatuk nemrég alakult és ez volt az első fellépésük, amikor megmutatták az embereknek, hogy mit is tudnak, és mivel nagyon szimpatikusnak találtam őket persze egyből felajánlottam a segítségem, és megbeszéltük, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot, hogy akkor és ott tudjak nekik segíteni, ahol tudok. Azon viszont nagyon meglepődtem, hogy Matías még nem fedezte fel, hogy úgymond eltűntem és nem indult a keresésemre, de még csak nem is hívott, hogy merre vagyok pedig azért már egy jó három órája leléptem otthonról. Elővéve telefonomat döbbent ábrázattal álltam a készülék előtt, ugyanis húsz üzenet és az ehhez párosuló húsz nem fogadott hívás fogadott, és meg sem kellett nyitnom az üzeneteket, hogy tudjam, hogy kitől jöttek. Automatikusan tárcsáztam már Matías számmát, hisz tudtam, hogy úgyis ő keresett és a munkáját félti. Na jó nem biztos, hogy nem a munkája miatt aggódik, hanem miattam, viszont ha azt nézzük akkor én nagyon is a munkájának számítok, hisz az a dolga, hogy figyeljen rám a nap 24 órájában. Gondolataim áradatából egy dühös férfihang ránt vissza a valóságba, egy nem túl kellemes üdvözléssel.
-          Te mégis, hogy gondoltad ezt, hogy lelépsz egy szó nélkül és még a telefont sem veszed fel? És hová mentél egyáltalán? – dokim ideges hangján csak nevetni tudok, de pár másodperc után belegondoltam, hogy milyen érzések kavaroghatnak benne, így komolyabb hangnemre váltottam.
-          Te főztél és én pedig unatkoztam, így eljöttem a parkba sétálni. Gyönyörű az idő és nem akartam a házban punnyadni. Egyedül jöttem, de nyugodj meg teljesen jól  vagyok, és már sétálok is hazafelé. Képzeld a parkban volt egy tök jó banda és... – természetesen az egész sztorit elmeséltem Matíasnak töviről-hegyire úgy, hogy néha még azt is mondtam, hogy mikor vettem levegőt. Sokan mondják azt, hogy nagyon sokat tudok beszélni, de én ezzel csak akkor tudok igazán szembesülni, amikor valaki olyan személy mondja, akinek a véleményére adok is, és szerencsére Matías abba a kategóriába tartozik, aki nem szól csak hallgat és néha egy igent és nemet válaszol, vagy csak bólogat mindenre, mint egy bólogatós kutya az autók hátulján, tehát neki akármennyit beszélgethet ő mindig meghallgat.
-          Na jó már 20 perce beszélünk és még mindig nem értél haza, hol mászkálsz már? – az aggódás már kezdett az idegeimre menni ezért köszönés nélkül bontottam a beszélgetést, majd csendben sétáltam tovább a hosszú úton.
Nagyjából öt percre voltam akkor, amikor Matí hívott és már elképzeltem azt is, hogy hogyan forrongott, amiért csak úgy rácsaptam a telefont. Abba pedig már bele se mertem gondolni, hogy mit fog szólni ahhoz, ha elmondom neki, hogy milyen ötletem támadt estére. Nagyon régen éreztem már magam jól és a hazafelé látott bandába verődött fiatalokat látva rájöttem, hogy még én is elég fiatal vagyok, és nekem is kijár a szórakozás. belépve az ajtón nem meglepő módon dokim várt karba tett kézzel, nem szólt semmit csak elővette a szigorú nézésért és várta, hogy elkezdjek magyarázkodni, amire várhatott is, ugyanis nem terveztem, hogy kifogásokat keresek vagy ehhez hasonlók.
-          Nem szeretnél semmit mondani, de tényleg semmit? – ideges feje láttán nevettem majd a konyha felé véve az irányt megnéztem magamnak azt a híres ebédet. Nagyon megtetszett a menüsor így egy tányér elővétele után rögtön nekikezdtem az evésnek. Szerencsésnek mondhattam magam, mert olyan alkatom van, hogy bármennyit is ehetek sohasem rakódik le egy deka felesleg sem, így nem is aggódtam a kilók miatt és nyugodtam ettem. Matías velem szemben ült és még mindig csak nézett és próbált a szemével szuggerálni.
-          Na jó, mit vársz tőlem mit mondjak? Elmentem, nagyon jól érzetem magam, új embereket ismertem meg, találkoztam a rajongóimmal, és végezetül pedig arra kell hazajönnöm, hogy tizenkilenc évesen nem lehetek egyedül 3 órát?! Tudom, hogy most volt egy balesetem, és elvesztettem a kisbabámat, és mindezek tetejében még a férjem is elhagyott, de meg kell tanulnom felnőni és továbblépni, mert ez így nem megy és örülnék, ha nem hátráltatnál, hanem segítenél ebben, mert ez a dolgod és ezért vagy itt, hogy támogass. Tehát most szedd magad és öltözz fel, mert elmegyünk itthonról. – jól esett kicsit kiadni magamból, ami nyomta a szívemet és csak reméltem, hogy az este elmenős ötletem jó irányba fog elmenni.
-          Hova öltözzek, és miért? Mit forgatsz a fejedben? – nemlegesen ráztam a fejem annak jeléül, hogy nem mondok neki semmit, és nagy hallgatás közepette mentem fel a lépcsőn egyenesen a szobám felé.
Ugyan elküldtem Matíast öltözni, de nagyon jól esett egy forró fürdő gondolata, így ezt nem hagyhattam ki. Megtöltöttem forró vízzel a kádat majd belehuppanva csak áztattam magam a habok között, viszont sajnos nem érezhettem túl sokáig jól magam a vízben, mert egy olyan tizenöt percen belül a dokim már dörömbölt is az ajtón, és ma már egyszer felhúztam így nem akartam még egyszer az őrületbe kergetni. Egy törölközőt magamra tekerve lépdeltem a gardróbom felé, hogy egy igazán dögös összeállítás után kutassak, azt viszont észre sem vettem, hogy a szobában nem vagyok egyedül.
-          Nem azért, de szeretnék én is nyugisan felöltözni, és rád is rád férne egy átöltözés, mert nem éppen alkalomhoz illően válogattad össze a ruháidat. Vegyél fel egy farmert, egy fehér inget és esetleg egy fekete mellényt és nagyon király leszel. Én is megpróbálok sietni bár nekem még a hajam és a sminkem is hátra van, meg persze a felöltözés. Szóval egy olyan húsz perc múlva találkozunk a földszinten. – nem szívesen szóltam le Matías melegítős összeállítását, de nem éppen egy szórakozóhelyhez illően volt felöltözve. Igen, jól mondtam szórakozóhely. Úgy gondolom, hogy ideje egy kicsit kimozdulnom és nem csak itthon ülnöm és dalszövegeket írogatnom.

Amint beléptem a gardróbomba megpillantottam egy fehér színű fekete masnival átkötött ruhát és egyből tudtam, hogy azt kell felvennem, és így már csak a hozzá illő kiegészítőket kellett összeválogatnom, ami egy fekete magas sarkúból, egy ezüst nyakláncból és gyűrűből, plusz a hozzá megfelelően illő fekete bőrdzsekiből állt. Miután felvettem az ruhákat, már csak a hajammal és a sminkemmel kellett törődnöm, amit nem vertem nagydobra. Hajamat csak egyszerűen kiengedtem és hagytam, hogy a természetes hullámosság díszítse, a sminkem pedig csak egy kis szempillaspirálból és szájfényből állt. Telefonomat és az irataimat egy fekete táskába rejtettem, majd az órára nézve büszke voltam magamra, hogy még csak tíz perc késést nyugtázhattam el magamnak. A földszintre érve Matías már ott állt teljesen abban a szerkóban, amint leírtam neki szóban. Persze egy percig biztos elidőzött rajtam a szeme, de nem sokat törődtem ezzel, hisz jól esett legalább egy ilyen baráti megbámulás.
-          Na, csorgatod még a nyálad, vagy elindulunk még ma? – kinyitottam az ajtót és már sétáltam is kifelé, mikor félúton kapcsolt és ő is jött utánam.
-          Itt vagyok, de hová is megyünk tulajdonképpen? Mert nem mondtál semmit csak azt, hogy öltözzek felé és kész. Szóval valahová meghívtak? Vagy nem ízlett a kajám és egy étterembe akarsz menni enni? – körülbelül mindent felsorolt, amit csak lehetett csak azt nem találta el, amire én gondoltam.
-          Igazából valami szórakozóhelyre megyünk. Nem tudom még hova csak bulizni akarok egy kicsit és jól érezni magam. Mikor a parkból mentem haza akkor láttam egy csomó fiatalt, akik együtt mentek és dumáltak és ittak és na ehhez hasonlók, és rájöttem, hogy akárhogy is egy anya vagyok és feleség tizenkilenc éves vagyok és nem éltem  még eleget. – komolyan kimondva minden szót egy kisebb pub előtt álltam meg, majd szó nélkül mentem be. Persze Matías úgy követett mintha az árnyékom lenne.
-          Szóval akkor ez volt az a nagy terv. Eljössz bulizni és ennyi. Azért szólhattál volna, na mindegy. Mit iszol? Kóla? – szemöldökömet felhúzva fordultam felé, majd nevetés után kikértem két vodkát. – Ez most komoly? – megismételve az én arckifejezésemet fordult felém a dokim majd gondoltam válaszolok az előbbi kérdésére.
-          Igen komoly. Lazulni akarok úgyhogy készülj fel. – igazából sohasem voltam z a nagy ivós fajta, mármint ittam én is a bulikba, de tudtam, hogy hol van az a határ, ahol már nem szabad többet innom. Régen az akadémián, amikor kilógtunk a bulikba általában mindig én voltam az a személy, aki megőrizve józanságát időben hívta a taxikat az embereknek és támogattam azokat, akik már nem teljesen tudták az alkohol miatt, hogy mit is csinálnak. Persze Lari nem ilyen volt neki csak a taxi részt kellett intéznem, mert a részeg üzeneteket szerette volna elkerülni, így mindig van nekem adta ide a telefonját, vagy egyáltalán nem is vitt magával a bulikba.
A gondolatok közben észre sem vettem, hogy már minimum az ötödik vodkát gyűröm le és lassanként kezdtem érezni, hogy az alkohol irányítása alá kerül az agyam. Nem voltam hozzászokva a piához így elég gyorsan és elég kis adag is képes volt a padlóra küldeni, ez az öt vodka pedig meg is tette a hatását. A táncparkett közepére cipelve Matíast a zene pedig magától mozdította meg a csípőmet. Nem tudtam már irányítani a gondolataimat és már a tetteimet sem. Matías keze csípőm köré fonódott én pedig már nem tudtam neki ellenállni. Hozzásimulva ringattam a csípőmet a zene ütemére és nem foglalkoztam azzal, hogy mindenki minket néz. A szám végén már ismét a pultot támasztottunk és a következő kört kértük ki. Matít annyira nem csapta meg az ital, mint engem és már ettől a kis mennyiségtől is a padlón voltam ő pedig úgy viselkedett, mint én körülbelül három vodka után. Vagy éjfélig folytattuk az ivás és a tánc végeszakadatlan kettősét, majd dokim látva, hogy nem bírom már tovább inkább a hazaút mellett döntött.

11 megjegyzés:

  1. Hola!
    Basszus, basszus, basszus! Épp nagyban falom a pizzám mikor elkezdem olvasni a fejezetet! És Larissa szemszögének a végén abba kellett hagynom... Ugye nem... Nagyon remélem, hogy nem az, mert én már most totál kétségbe vagyok esve és még könnyeket is ejtettem. Nagyon nem lenne ez oké így... Egyébként a közepe elég vicces volt. Csak a vége sokkolt!
    Tessa meg belevetette magát az éjszakába rendesen! :)
    A dokinak meg tutira tetszik de hát ha azt nézzük Tess a munkája. Csúnyán hangzik de az!
    Most így hirtelen más bem jut eszembe. Bocsi én most még tényleg hatás alatt vagyok!
    Egyébként mint mindig ez is egy nagyon jó rész lett!
    Puszi:
    Vii

    VálaszTörlés
  2. Na megérkeztem, és nem tudom mióta először, még azelőtt itt vagyok komit írni, hogy az új fejezet fenn van :D Tehát kezdem hogy Villa. Én megértem. Nem azért, mert elfogult vagyok vele szemben (jó persze, kicsit alán azért is) de végső soron igaza an, és imádom, mert Cesc lelki világát óvja. És Fabre rettentően örülhet, hogy ilyen barátai vannak *.* És Végső soron egyébként látod, milyen összetartó csapat a Barca? :D Kezdem azt hinni, hogy titokban te Barca szurkoló vagy, és minden meccset pislogás nélkül nézel végig, és a katalán sikerért szorítasz :D Jó oké, vicc volt, nem vonom kétségbe a teljes madridista létedet (vagy mégis? :D)

    Apró kicsi jelenet, de ettől függetlenül az ilyenek éltetik bennem a reményt, hogy talán tényleg lesz valami Lari és Cescy között. Amikor Cesc összekulcsolja az ujjaikat, meg Lari átöleli… Tudom, semmit nem jelent, de mégis. Olyan kis aranyosak :D

    Valdés akkora forma :D Tényleg nagyon nagy arc. Úristen :D Ezekkel a fejezetekkel azt sikerült elérned, hogy még jobban szeretem az összes Barcást (feltéve, hogy ez még lehetséges :D) De komolyan, ez a napszemcsilopás is :D

    Afellay partiötlete jónak hangzik, kíváncsi leszek, mi fog belőle kisülni. A ruhából kiindulva semmi jó, mármint ezt úgy értem, hogy isteni az a ruha, nagyon tetszik, és ilyen cuccban, józannak maradni lehetetlen :D (nekem többnyire a farmer-top összeállításban sem sikerül, úgyhogy ezt inkább ne feszegessük…xD)

    Úgy szeretném tudni egyszer, hogy mit gondol Fabre (ugye kövi fejezet Cescy szemszög? :D) Hamár Lari nyíltan kijelentette, hogy beleszeretett Fabregasba, igazán jó volna a dolog, ha egy ilyen Fabretől is látnánk, aztán ahogy teljesen józanon egymásnak vallanak szerelmet, és konfliktusok, de a szerelmük mindent túlél…. *álmodozó tekintet* :D

    Hmm… :D Egy buli, ahol ott lesz Lari, Fabre, és Lari Valdés-zel fog táncolni :D Jól indul ;) Amúgy ez a Rosa Negra honnan ismerős nekem? :D

    A meleg stylist nagyon nagy arc. Az „egyébként sem az esetem”-mel meg Fabre, hogy megvárja a lányok közelében :D Cesc „Nyúlbéla” Fabregas :D Hát igen … :D én is merek amúgy ilyen agyleszívó csajokat, aki öt perc alatt totál KO-ra vágják az IQ-m… :D (Tudom, egyébként sem lehet túl magas, tehát a szintkülönbség szinte észrevehetetlen… :D)

    Aztán a vége… Én nem hiszem el… Ilyen… ilyen, MIÉÉÉÉRT? Ha kinyírod Larit, én, én … én eskü… nem tudom mit csinálok, de ez nem vicces. Legyen neki csodálatos gyógyulása! Légyszi, légyszi, légysziii. Nem akarom hogy depi enddel legyen majd vége. =( Amúgy gondolom Fabre is levágta mi a helyzet, mert elég sokat volt Lari apjának a közelébe szóval… Hát nem lennék most egyikük helyében sem. =/

    (folyt. köv :D)

    VálaszTörlés
  3. Tessa rész: Kíváncsi leszek, hogy mi lesz még az énekes srácokkal, van egy olyan tippem, hogy majd Tessa koncertjén lesznek elő zenekar, vagy mifene. Matías mintha kicsit túlstresszezné a dolgokat, nem? :D Három óra alatt húsz sms és nem fogadott hívás? Az azért durva… :D

    Tessának tökre igaza van. Mármint végülis, fiatal, és tényleg alig élt még, szóval tökre ráfér a bulizás. :D Úúristen de előttem van Matías ahogy melegítőben partizik :D Tessa rucija nagyon tetszik *.*

    „Mit iszol? Kóla” xD ezen olyat röhögtem :D Matías és az ő ártatlan lelke… :D Öt vodka… Öt vodkától gyanítom valahol az asztal alatt feküdnék – mondtam már, hogy nem bírom a töményet. :D Na jó, ha vodkanarancs, talán nem, magában nem szeretem :D

    Lehet za énkicsi megrontott fantáziám miatt van, de tényleg azt hittem, hogy valami lesz Tessa meg Matí között.. Pici szájrapuszi, vagy valami… :D Jó oké, tudom… Valahol el kell kezdeni, és végülis az összesimulós tánc kezdetnek jó volt :D Kíváncsi leszek hogy mi lesz majd otthon, meg milyen lesz a másnap… xD

    Zenék: Break your heartot ismerem, és imádom (desokszép emlék *.* :D) az I’m into you-t is szeretem, a Mad worldöt, is csípem, a Go screw yourself nagy kedvencem, a She doesn’t mindot nem ismertem, de nagyon bejött :D

    Összeségében nagyon imádtam a részt, és megint nem futotta túl hosszú komira, remélem legközelebb lesz még jobb is. Várom nagyon a folytatást :)
    Puszi, Dorcsy


    u.i.: Lari, az előző évadban tettél ki egy szavazást, hogy Team Sergio, Team Wes vagy team Svájc? :D nem lehet kérni egy ilyen Cescysben is *imádnivaló kölyökkutyatekintet* :D

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Hát nagyon nagyon tetszett a rész! Sőt, egyenesen imádtam!<3 Nagyon ügyesek vagytok mind a ketten, szóval csak így tovább, és remélem, hogy hosszúra tervezitek, mert marha jó!:)

    Larissa rész:
    Tény, hogy Lari mostanában egy nyitott könyv mindenki számára, és az érzelmei sokszor egyik pillanatról a másikra kitörnek, amik ellen nagyon nehezen tud tenni. Én nem ellenzem a dolgot, mert tény, hogy vannak olyan emberek, akiknek könnyebb, ha kisírják magukat, vagy elmondják másnak a problémáikat, vagy egyszerűen csak jól kiordítozzák magukat. Szerintem, Larinál általában az első érvényesül, mert nagyon ritka az olyan, akinek meg tud nyílni, és eltudja mondani, mi nyomja a lelkét, ezáltal pedig nem érvényesül a második eset. Ordítani meg szerintem, még nem is nagyon ordította ki magát. Vagy igen??? Én ilyenre nem igazán emlékszem, hogy történt volna.
    „Sergio előtt is ezt csinálod majd?!” kemény mondat volt Villa részéről. De igaza van, mert tényleg az a nagy kérdés, hogy mit fog csinálni Ramos előtt, szóval szerintem, jogosan kérdezett rá, hogy mégis mit fog előtte működni, az meg már egy másik történet, hogy reagált erre Lari. Fabregasnak pedig, tényleg nincs szüksége újabb szenvedésre Lari miatt. Ha Lari csak úgy lelép (már pedig megteheti, mert ismerjük milyen), akkor Cescy ki fog bukni, mert tényleg látni, újra a padlón lesz, és az se neki, se másnak nem tesz jót. Szóval én ettől már előre félek, ha véletlenül visszafut Sergito karjai közé, és Fabret egyszerűen csak ott hagyja, akkor a barcelonai tuti a padlón lesz. És megtudnám érteni az okát.
    Egy újabb buli… hűha, hát kíváncsi vagyok mi lesz belőle, sőt inkább arra, mi lesz a következménye, mert ismerve téged, bármit ki tudsz hozni belőle.
    Dan olyan, mint a mesében: „Egyszer volt, hol nem volt…”. De tulajdonképpen fogalmam sincs, mit akar ezzel az egésszel elérni, mert az egész annyira sötét, hogy ha bemennél egy barlangba, még ott is világosabb lenne. Eszembe jutott az, hogy a tesója halálát akarná megbosszulni, de azt már jóval előbb megtehette volna, és tulajdonképpen Larihoz se úgy viszonyul, ahogy ilyen esetben szoktak az emberek. De az lehet, hogy szimplán kiakarja készíteni a csajt. Fogalmam sincs, ez a része a dolognak elég sötét, de remélem, nem vagyok egyedül ebben. Szóval nagyon remélem, hogy a következő részekben ki fog világosodni itt minden.
    Húha Valdes táncolni??? Kajak király lehet!:D Nagyon kíváncsi vagyok a „teljesítményére”, ha lehet, ne legyen neked is olyan piszkos fantáziád, mint nekem és ne értsd félre a dolgot, mert most kivételesen nem gondoltam rosszra.;) Még több ok, hogy várjam a bulit.
    Taio Cruz Break You Heartja nagyon illett hozzá, már eleve egy piros pont, mert nagyon régóta ismerem és szeretem ezt a zenét.
    Fabregasszal kész élvezet lehet ruhát vásárolni, főleg, ha egy meleg stylist is ott van… hát az már külön élmény.:) De tény, marha jó ízlése van Cescynek, mert az a ruha rohadtul jól néz ki, csak az alján az a tül, vagy mi a jó isten nem kéne.
    Alejandro… már most bírom a csávót. „Egyébként sem az esetem.” hát itt óriásit nevettem. Szegény Cescy meg csak úgy elszaladt, de hát, melyik pasi nem kívánná az eladó lányok közelségét??? Bár, ki tudja Cescynek ki a jó, persze Larin kívül??? A cipőt imádom.<3 Nagyon jól néz ki, igazi Laris.
    Hát igen, jellemző Larira, ez a „megláttam, megszerettem, most már húzzunk innen” vásárlás, bár megtudom érteni, mert én is ilyen vagyok, ha nincs meg az elején a nagy szerelem, akkor már nincs értelme megvenni.:)
    J.Lo I’m into you-ja még egy piros pont, mert ezt a számot nagyon-nagyon imádom, és nem azért, mert William Levy van benne, ezt csak azért írom, mert nagyon sok olyan lányt ismerek, aki csak azért szereti, mert benne van a srác. De amúgy is tökre illett a részhez, mert ahogy látom, és ahogy mondta Lari, tényleg beleesett Cescybe. Hoppá!:) Tényleg, ez így le van írva feketén fehéren: „Gáz, ha azt mondom, hogy ebbe a srácba szerettem bele?” Nem, kislányom, nem gáz, megesik mással is az ilyen, csak nálad nagyobb a szívás, az a különbség.

    VálaszTörlés
  5. Egy újabb szomorú rész. Komolyan mondom, a végén majdnem elsírtam magam, főleg, hogy még a Mad World is betett hozzá, amin önmagában is lehet sírni… szóval kivoltam… főleg az utolsó két mondatnál… az nagyon betett nekem. Remélem, minél hamarabb kivizsgáltassa magát, mert ez már nem állapot, ami vele történik. Remélem, ha Lari nem is, de legalább Cescynek lesz annyi esze, és elviszi egy orvoshoz kivizsgáltatni a lányt. Már kezdek félni, mi lesz ezután.

    Tessa rész:
    Na végre megtört a jég, és visszatért közénk az igazi Tessa!:) Ennek nagyon örülök, mert végre nem azon marcangolja magát, hogy Cris lelépett, és a babát meg saját maga miatt vesztette el. Végre kijött ebből a depiből, és végre tényleg olyan, mint azelőtt, mielőtt megismerte volna Ronaldot.
    Matías olyan, mint egy aggódó bátyj, és szerintem, nem csak a munkájából adódóan törődik ennyit vele, hanem, mert tényleg barátként tekint rá. Örülök, hogy ilyen jóba lettek.
    És végre elment, vagyis helyesebben elmentek egy jót bulizni Matíval. A ruha összeállítás nagyon tetszett, tény, hogy nagyon jó ízlése van a csajnak, ami most is bebizonyosodott. Matíasnak megakadt a szeme, de rendesen, ami tökre érthető, mert Tess egy tökre szép csaj, meg minden, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire látványosan fogja tátani a száját. De ez egy jó jel mert, még mindig a tudnak a lábai előtt heverni a pasik. Aztán jön a buli. Mit hitt Matías, hogy majd Tessa meg fogja vetni az alkoholt az állapota miatt, (ami mellesleg már egészen jó)? Ha ezt gondolta, akkor elég nagyot tévedett, de nem baj a szándék a fontos, vagyis nem szeretné, ha véletlenül valami baja esne. Másrészt szerintem, már a srácra is ráfért egy jó kiadós buli, kellett már neki egy kis kikapcsolódás. A végén azt hittem, hogy lesz majd valami itt köztük, de nem lett, aminek örülök is, meg nem is. De még bármi lehet, szóval reménykedni, és fantáziálni lehet.;)
    Avery számát nem ismertem, de nagyon elnyerte a tetszésemet, úgy hogy nagy lesz a valószínűsége annak, hogy fel fog kerülni az MP4-emre. Sean Pault már alapból imádom, ez a száma pedig különösen nagy kedvenc.

    Nagyon tetszett a rész, nagyon ügyesek vagytok, és várom a folytatást!

    Puxxx: szittyke

    VálaszTörlés
  6. Szia Vii!
    Kicsit megint megkésve, de itt vagyok, és válaszolok! Élvezem a péntek által nyújtott szabadságot.:D
    Annak örülök, ha annyira sikerül átadnom az érzéseket, hogy megkönnyezitek a részeket, még akkor is, ha ezek nem feltétlen az örömtől hullanak.:)
    Kulisszatitkokat nem árulhatok el, de azt kijelenthetem, hogy bárhogy is alakul majd Lari jövője, nem lesz belőle halott ember!:)
    Mindig próbálok egy kis komolytalanságot is belecsempészni a szomorú, letargikus részekbe. Örülök, hogy most is sikerült megnevettetni Téged!:)
    Köszönöm szépen, hogy írtál nekünk! Puszillak, Lari.:)

    VálaszTörlés
  7. Szia Dorcsy, én is jelen vagyok!:D Sajnálom, hogy még csak most, de pörgős hetem volt.:D
    Régen írtál már egyébként így, de ameddig kifejted bővebben a véleményed, nem haragszom meg rád.!:D (jó persze amúgy sem tudnék, csak a hatás kedvéért mondom.:D)
    Villanak teljes mértékben igaza van, de ha azt nézzük, Lari sem reagált a helyzethez képest hevesen. Mert mint ahogy a gondolataiban is szerepel, semmiképpen sem akarja Cescyt bántani. De általában mindig azokat bántjuk, akiket a legjobban szeretünk. Hogy ez most is így lesz-e... majd kiderül.;) :D
    Valóban, Fabre boldog lehet, hogy ilyen emberekkel van körülvéve.:) Igazából én alapból így képzelem el a játékosokat, de mint már többször is kifejtettem, csak a mezzel és a címerrel van bajom...:D
    Bizonytalan vagyok, vagy mégsem?!:D De hallod!:O Te vagy az első ember, aki végre megfejtette titkomat. Esküszöm boldogabb ember lettem, hogy ez kiderült rólam, ugyanis rettentő nehéz volt már titkolnom valódi kilétemet előttetek! (viccet félretéve, HALA MADRID!:D)

    Biztos vagy abban, hogy semmit nem jelent?!:D Bár már késő lenne csigázni téged, ugyanis a következő fejezetben történő változásokra már nem tudnék kétértelmű célzásokat adni.:D De mi van akkor, ha Lari meggondolja magát?!:D Vagy mi van akkor, ha az élete gyökeresen megváltozik egy bizonyos személy miatt?!:D

    Valdes mókamester szerepet tölt be, ugyanis most Marcelo meghülyült, Neymar pedig "eltűnt" (tervezem a visszahozását.:D). De tekintve a letargikus, érvágós részekre, muszáj egy kis boldogságot is csempészni valamilyen úton-módon a fejezetbe, így esett a választásom a kapusra.:D

    Persze, Dorcsy a nagy és rettenthetetlen, aki még köszönő viszonyban sincs az alkohollal, mi?!:D
    Egyébként több órát képes voltam elcseszni azzal, hogy az általam megálmodott ruhát megtaláljam az interneten.:D Örülök, hogy jó választás volt.:D A 23.fejezetbe megtörténik az-az ominózus este, de hogy mit hoz még szereplőink számára, az titok természetesen.:D

    Úgy gondolom most már hiába válaszolok igennel a kérdésedre, hiszen lemaradtam, és már ugye kiderült, hogy mi is történt benne.:D *És jön majd Lari agyi kapacitását megkérdőjelezhető cselekedet, ami hatására Dorcsy álombuborékja másodpercek alatt fog kipukkanni. vagy nem?:D*

    Tekintve arra, hogy spanyolul nem beszélek (még), ezért filmből szedtem, mégpedig a Dirty Dancing 2-ből, hé!:D Most nézted meg nem is olyan rég...:D ez már a korral jár...!!:D
    Reméljük, hogy jól is végződik majd.:D

    Amikor megírtam azt a részt, annyit nevettem.:D Pedig lehet annyira nem is volt poénos, de mindig is szerettem volna egy ilyesmi részt beleírni a történetbe, és most végre sikerült.:D
    Hálistennek én kerülöm az efféle lányokat. Félreértés ne essék, nem nézem le őket, csak inkább a fociról beszélek, mint az új cipő kollekcióról...:D

    Ahogy Viinek is írtam, egyet elárulhatok.:D Bármi is történik a jövőben, Lari nem lesz halott ember.:D
    Tudom, hogy nem vicces, és azt is tudom, hogy megrázó. De kellenek az okok, hogy újabb és újabb bonyodalmat, konfliktushelyzetet alakíthassak ki.:D
    Ez nem depi end, hanem debil end lesz.:D Ígérem megpróbálom minél pozitívabban kihozni a történet végét, de addig még rengeteg fejezetet tervezek..:)
    Örülök, hogy tetszettek a zenék, mellesleg kérésed számomra parancs.:D *lefagyott tekintettel ül, és bámulja az általa leírt mondatot, majd agyában fogalmazza a védőbeszédét*. Persze bizonyos kereteken belül.(A) :D
    Köszönöm, hogy ismét megajándékoztál egy hosszú kritikával minket, puszillak, Lari.:)

    VálaszTörlés
  8. Szia Szittyke!:)
    Hosszúra tervezzük természetesen, nem szabadultok tőlünk olyan könnyen.;)
    Örülök, hogy ismét imádtad a részt!:)

    Az a baj Larival ilyen téren, hogy már túl sok dolgot rejtett el mélyen magában, és mint látható, egyre többször kap idegrohamot. Ezért is történhet az, hogy egyre jobban kiismerhetitek a karakterét. Ő is változáson esik át, ahogy Marcelo is, csak az lesz itt a kérdés, hogy ki milyen végletig képes elmenni.
    Igazából még én sem vagyok biztos abban, hogy Lari számára melyik a legjobb megoldás, de tekintve arra, hogy karizmatikus jelenség, lehet inkább az ordítás, és a bonyodalom hozza meg a gyümölcsét.
    Igazad van, Larinak rengeteg barátja van, már csak a tudása, és az embercentrikussága miatt, de egy kezén meg tudná számolni azokat az embereket, akik valóban meghallgatnák, ha bármi problémája lenne. Úgy van ezzel a lelki kérdéssel, hogy ameddig nem muszáj, nem pakolja terheit másokra.
    Úgy igazán még nem ordította ki magát, de talán az a legkézenfekvőbb számára. De majd összehozok egy olyan részt, ahol kicsit kiadja magából az érzéseit!:D
    Igen, Villatól kemény, de igaz. Viszont megbánta ezt a rejtett felszólítását, ezért is volt az, hogy később a lány után ment. Bár Lari most elég alaposan össze van zavarodva, és nem tudja hogy ki iránt, mit érez, tehát őt is meg lehet érteni.:D
    Jó olvasni azt, hogy ismeritek milyen! Örülök, hogy még ha szépen lassan is, de sikerül kiismerni őt.:) Én sem szeretném, ha Fabregas lelke sérülne, de lássuk be, néha muszáj valamit összehozni, különben senki nem bántana meg senkit, és az nem lenne reális szerintem.:D
    Nem tudom még hogyan hozom ki ezt a szerelmi háromszöget, azt sem tudom, hogy minden szereplőnek megfelel-e majd ez az állapot, de igyekszem minden tőlem telhetőt összehozni!:)
    Azon, ahogy Dant jellemezted, nagyot nevettem.:D Valóban így van egyébként, hiszen egyik pillanatban még látja Lari, a következőben meg már eltűnt, mint Petőfi a ködben.:D Dan személyisége még csak most alakul ki, mind a gondolataimban, mind a fejezetrészeimben.:D De azt kijelenthetem, két véglet lesz.:D Vagy nagyon fogjátok utálni, vagy nagyon fogjátok imádni.:D
    A bulit pedig megpróbálom legjobb tudásom szerint összehozni.:D
    Ha nem is a következő fejezetben, de hamarosan mindent megtudtok ilyen téren! Ígérem senkit sem hagyok kétségek között vergődni!:)
    Persze Szittyke, te meg a rossz gondolatok...... :D Ugyan, ég és föld.:D (A) :D
    Örülök, hogy a zenét nagyon eltaláltam!:)
    Ha azt nézzük, egy helyes pasival mindig élmény a vásárlás.:D Vagy a csábító tekintetek ellen kell harcolni, vagy a meleg stylistok ellen kell védőburokba helyezni.:D
    A tüll rész azért van, mert valami igazi spanyolos, szép, pörgős szoknyát akartam. Bár nekem bejött a tütü is, sajnálom, hogy az ízlésedet ez a ruha most nem nagyon nyerte el, de majd legközelebb.;)
    Alejandronak nem terveztem nagy szerepkört, bár lehet, hogy a későbbiekben fogtok még vele találkozni egy-egy vásárlás esetén.:)
    A Lari-Cescy kérdésre nem tudok pontos választ adni, de az biztos, hogy Fabregasnak is volt régen barátnője...:D Örülök, hogy megnevettettelek!:) Viszont boldog vagyok, hogy legalább a cipőnél eltaláltam azt az ízlést, ami tetszik neked!:D
    A való életben én is hasonlóképpen végzem ezt a cselekedetet, ugyanis még ruhát próbálni is utálok.:D
    Tudom, hogy rengeteg lány szereti a Máricsuj sorozatot, de ha hiszed, ha nem, még egy részt nem láttam belőle.:D Tehát zenéket is inkább jelentés miatt választok, és nem szereplők, vagy énekesek miatt.:D Örülök, hogy ez is tetszett!:)
    Larinak soha nem volt könnyű élete, és ezután sem lesz.:D Az még kérdéses, hogy miképp fog reagálni Cescy közeledésére, az is lehet, hogy valaki megégeti magát.:D
    A Mad World-öt Adam Lamberttől jobban szeretem, ugyanis az eredetihez képest, ezerszer jobban adja át a dal mondanivalóját, érzés áradatát. Örülök, hogy majdnem megkönnyezted a részt!:)
    Viszont egy kérdés, biztos tudni akarjátok majd az esetleges tesztek eredményét?!:D
    Köszönöm szépen, hogy ismét megörvendeztettél minket egy tartalmas kritikával!:)
    Puszillak, Lari.:)

    VálaszTörlés
  9. Szia Vii! :)
    Örülünk, hogy ismét írtál nekünk! :)
    Igen, ahogy mondod! : Muszáj volt már neki is kikapcsolódnia egy kicsit, hisz ha nem tette volna lehet, hogy meg is őrült volna a négy fal között, ami persze nem történt meg.
    Akármennyire is csúnyán hangzik ez így van, hisz Tessa még mindig betegnek számít és Matías nem azért van mellette, mert szeretne (bár erről még nem tudunk semmit), hanem azért mert ki van fizetve, hogy figyeljen rá. :)
    Köszönjük a dicséretet! :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  10. Szia Dorcsy! :)

    Örülünk, hogy ismét láthatunk és olvashatjuk a tőled már megszokott hosszú terjedelmű véleménykifejtésedet! :)

    Az srácok jövője még eldőlőben van, annyi viszont biztos, hogy Tessa segíteni fogja őket. És nem csak azért mert megígérte nekik, hanem azért is, mert tetszik neki ez a fiúbanda, mind stílusilag, mind zeneileg. Amúgy szerintem tökre nem túlozta el a dolgokat, tekintve arra, hogy Tessa csak úgy szó nélkül lelépett. :D Nekem már volt olyan esetem, hogy másfél óráig nem tudtak rólam, mert látogatóba voltam és le volt véve a hang, aztán mikor meg akartam nézni, hogy hány óra csak azt láttam, hogy anya: húsz nem fogadott hívás, apa: öt nem fogadott hívás, tesóm vagy háromszor próbálkozott, és még az otthoni vezetékesről is csörgettek párszor. Tehát szerintem ilyen téren a húsz nem fogadott hívás még nem is olyan soknak tekinthető. :D

    Én ha meglátom a lelki szemeim előtt, hogy Matías melegítőben van, már elkap a nevetés, és ha még hozzáteszem azt is, hogy egy klubban táncol is, na akkor már a nevetőgörcs veszélye áll fent. :D Valahogy nem tudtam volna elképzelni Tessa ruhája mellett, a kis melegítős összeállítást. :D A bulizás pedig láthatóan nem csak Tessára fért rá, hanem Matíasra is, hiszen ő is pár napja egyfolytában csak dolgozik. :D

    Örülök, hogy sikerült megnevettetnem téged ezzel az egyszerű mondattal, aminek van némi vicces tartalma. :D Annyira én sem vagyok hozzászokva egyébként az ilyen tömény piákhoz, de talán öt vodkától én még megállok a talpamon...egy darabig. :D Általában én a vízitúrán szoktam többet inni, amiről körülbelül úgy szoktam mesélni, mint Michelle az Amerikai pitéből, hogy „Egyszer a zenetáborban..” csak az én esetemben a zenetábort fel szokta váltani a vízitúra. :D

    Jaj, Dorcsy...:D Nem kell minden helyzetbe valami rosszat beleképzelni, bár nem hibáztatlak azért mert ilyen élénk a fantáziád. Amúgy nem tudom most eldönteni, hogy szeretnéd, hogy legyen valami köztük, vagy csak a történet miatt képzelted azt, hogy lesz valami?! :D
    A másnapot egyébként más olvashatod is! ;)

    Örülök, hogy tetszettek az általam berakott zenék. :)

    Köszönjük a dicsérő szavakat és hogy ismét itt voltál. :)

    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  11. Szia Szittyke! :)

    Köszönjük ezeket a szavakat, nagyon jól esik ilyen dicséretet olvasni! :)

    Örülök, hogy ennyire szeretted a régi Tessát, hogy az úgymond visszatérése ennyire feldob. :)
    Matías valóban olyan szinten aggódik, mint egy testvér, azt pedig, hogy miképpen tekint Tessára a későbbiekben megtudhatod. :)

    Reméltem, hogy sikerül egy olyan összeállítást Tessára adni, ami elnyeri majd a tetszéseteket, és nagyon örülök, hogy ezt sikerült is összehozni. :) Matíasnak meg persze, hogy megakadt a szeme a lányon, hisz ha valaki szép és egy srác azt is gondolja, akkor ezt nem lehet annyira véka alá rejteni. Egyszerűen nem hittem, hogy így egyből a töménnyel fog kezdeni és nem pedig azzal, hogy alaposan visszaszokjon az ilyesfajta italokhoz. Matías pedig a munkájából adódóan nem jár el olyan sokat bulizni, így már tényleg kellett egy ilyen kikapcsolódás neki is. Végül is olvasva a véleményeteket ez a Matías-Tessa dologra mindenki így reagál, ami érthető is, hisz Tessa kicsit kikapcsolódott, de még mindig ott van Roni a férje, akire ugyanúgy gondol, mint eddig, csak ezt nem adja tudtára a külvilágnak.

    Örülök, hogy tudtam újat mutatni zeneileg és, hogy elnyerték a tetszésedet a számok. :)

    Köszönjük, hogy írtál nekünk! :)

    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés