Összes oldalmegjelenítés

2012. április 15., vasárnap

Chapter 21.

Sziasztok!
Köszönjük szépen lányok a biztató szavakat, sokat segítettek abban, hogy leüljünk és megbeszéljük a problémákat. Arra jutottunk, hogy változtatunk a hozzáállásunkon, hiszen az, hogy most csak úgy lecsapjuk a történetet, és nem írjuk tovább, veletek szemben sem fair. Tehát még egyszer köszönjük, és az új fejezet a szokásos időben megérkezett. Jó olvasást!


 (Fabregas)

Mindig is tudtam, hogy Lari nem hétköznapi lány. Magabiztos fellépése miatt, másodpercek alatt magára vonta az összes férfi tekintetét. Sosem voltam az a tipikus srác, aki egy-két nézéssel azonnal fel tudott szedni egy lányt, így ez a legelső edzésen sem sikerült. Csipkelődtünk, és néha különös csillogást véltem felfedezni fekete szemeiben, de rendszerint beleképzeltem a dolgokat, ugyanis most már férje van. Igaz, meglepett a tegnap elejtett kijelentése, és úgy gondolom, ha ezt hamarabb tudom meg, léptem volna felé, hiszen különleges számomra. Mindig is ilyen lányról álmodtam, aki szenvedélyes, szeretetreméltó, és őszinte. Számomra ez a hármas végzetes. Ráadásul a felmérések alapján, részeg ember mindig igazat mond.
„Az gáz, ha minden nézésénél régi emlékek férkőznek gondolataim közé?!” Sajnos tekintve arra, hogy kérdésemet mindössze gondolatban teszem fel, nem kapok semmilyen kielégítő választ. Pedig jó lenne tudnom, ideje lenne letisztáznom magamban érzéseimet.

Régen mi voltunk a legjobb barátok. Mindenki a mi lépésünket nézte, és a csapattársak a gyerekes civakodásunkon nevettek. Tudtam, hogy fontos nekem, de az esetleges szerelmet nem mertem kimutatni. Ha letámadtam volna, nem kerültünk volna ilyen közelségbe. Viszont így minden kicsúszott a kezeim közül, és elvesztettem a számomra legfontosabb személyt. Haragudtam rá, és úgy éreztem soha többet nem tudok vele úgy bánni, ahogy régen tettem. Mérges voltam, hiszen csak apja szenvedése miatt jött vissza Londonba, és nem miattam. Többször agyaltam már azon, hogy miért pont Katalóniába tértem vissza. Miért nem maradtam, és reménykedtem, hogy besétál a stadionba mosolygós arccal a már megszokott fehér-piros mezben? Talán mert biztosan tudtam, hogy ez már nem történhet meg többé. Az újságok segítségével mindig értesültem életéről, még akkor is, ha a pletykáknak a fele alaptalan dolgokra épült. Egyes képeken láttam szemeiben azt a mérhetetlen szeretetet és hűséget, amit még tinédzser korában véltem felfedezni rajta. Hiányzott, de nem tehettem ellene semmit, hiszen új életet alakított ki az ő nézetei szerint, most mégis a régi időkre gondolok. Mérhetetlen hülye voltam, hogy nem fogtam meg magamnak, pedig édesapja szerint nagyszerű párost alkottunk volna.

Gondolataim teljesen elkalandoznak, majd mire észhez térek, összekapcsolódik Larival a tekintetem. Látva a számomra legfontosabb személyt összeroskadva egy fal tövében, szívszorító látvány. Leguggolva elé átölelem, majd lehuppanva, azon nyomban ölembe húzom. Zokogása erősödik, teste megremeg karjaim között. Simogatva haját, nyugtató szavakat próbálok fülébe suttogni, de tekintve arra, hogy az én lelkemben is harag dúl jelen pillanatban, nem tudom mennyire hatásos ez az egész. Lábait egészen hasához húzza, miközben hátamat a falnak döntöm. Megregulázva gondolataimat, mély lélegzettel próbálom lecsillapítani testem. Érdekes módon többször aludtam már vele régebben, rengetegszer buliztunk együtt, vagy ünnepeltük a nyertes mérkőzéseket, mégsem néztem rá úgy, mint egy nőre. Bár kit akarok én megtéveszteni? Hiszen mindig is vonzó volt számomra, az a tipikus húz magához, mint egy mágnes effektus jött létre köztünk. Itt már csupán az a kérdés, hogy ő mit érez, gondol ezzel kapcsolatban.

Haját simogatva megpróbálok most az egyszer arra fókuszálni, hogy nincs minden rendben vele. Sajnos láttam az édesapján megjelenő tüneteket, így semmi nyugodtság nincs most bennem. Ráadásul azt sem tudjuk, hogy mit műveltünk előző este, tehát reménykedem abban, hogy a kimerültség teszi ezt most vele.
Fészkelődve karjaimban, szorosabbra fogom ölelésemet, majd egy apró puszit adva fejére, tovább babrálok hosszú fürtjeivel. Sok dolgot elnyomtam magamban, de az ölemben összekuporodott lány már teljesen kiismert. Ha hazudni próbálnék, előre figyelmeztet, hogy ne tegyem. Most mégis úgy érzem, hogy lelkileg a romokban hever. Nem tudja, kire számíthat, és az élet elég rendesen megtépázta. Viszont mentalitása egyáltalán nem változott az évek során, és ez szerintem mindenkinek szembetűnő volt. Amit a klasszikus meccsen művelt, káprázatos volt, és ezt nem győzöm hangoztatni. Amikor az Arsenal meccsére visszatért hozzánk, hasonló dolgokat vitt véghez. Ha visszagondolok régi életünkre, már akkoriban nem stimmelt minden a lábával, mégsem figyelmeztettem, inkább megsértődtem azért, hogy elhagyott.

Be kell ismernem magamnak, azért is fogadtam el a katalán csapat ajánlatát, mert tudtam, így legalább láthatom. Nem kell lépnem, hiszen a meccs úgyis összehozott volna minket. Sokat köszönhetek annak a csapatnak, karrierem szárnyalását talán ők indították el, de hogy tudásom kiteljesedjen, szükségem volt Larira is. Támogatott, és együtt edzettünk a késői órákban. Többször járt tilosban, a kollégiumi nevelőket is átverte amiatt, hogy velem legyen. Még mindig tartom azt a kijelentésemet, hogy ha akkor nem engedem el, talán még most is mellettem lenne…

(Larissa)

Látni az édesapádat teljesen leépülni, egyáltalán nem felemelő érzés. Hiszen szeretni könnyű, de továbblépni nehéz. Valóban borzasztó volt, amit néha képes volt velem tenni, de mindig tudtam, hogy magabiztos lányt akar nevelni belőlem. Sergio végig velem volt, és Cescyben is tartotta a lelket, ha arra került sor. Erősnek hittem magam, úgy éreztem képes leszek átvészelni életem e szakaszát, hiszen haragudtam rá. Haragudtam rá, mert a nagy napon közölte velem, hogy áttétes, és azért is mérges voltam, mert nem tudott válaszolni a meghívásomra. Viszont tudtam, mellette a helyem. Bármi is történik, bíztatnom, szeretnem kell. A rák, alattomos betegség. Az elején még semmi fájdalmat nem érez az ember, de amikor eljön a végsőstádium, mosolyogva szaladna minden szenvedő alany a halálba. Ez volt apával is. Többször könyörgött, hogy állítsam meg az orvosokat. Ordított, hogy öljem meg, majd végül zokogva kért bocsánatot az ellenem elkövetett fellépések miatt. Szavai a mai napig tisztán csengnek gondolataim között. „Ne add fel, képes vagy végigvinni álmaidat.” Emlékszem, amikor a szívritmusát jelző gép elkezdett sípolni, könnyeimet nyeldesve ugyan, de továbbra is erősen álltam ágya mellett, és kapaszkodtam kezeibe. Cescy a hangra ébredt fel, rendszerint ott töltötte a napjait a házunkban. Apjaként szerette, tőle megkapta azt a törődést, amit szüleitől a távolság miatt nem kaphatott. Ráadásul kedvelték egymást, hiszen a futballon kívül én voltam az egyelten közös pont az életükben. Többször próbálták lelkemre kötni, hogy figyeljek magamra, és az egészségem legyen az első karrierem során, most viszont mégis oda jutottam, hogy tropára ment a bokám. Szükségem van egy erős férfire, aki jól fejbe kólint, és elrángat egy orvoshoz. Szükségem van apára.
Hangos zokogásom, és Fabre karjai térítenek észhez. Szorosan átölel, majd leülve a földre, ölébe húz, mint egy kisgyereket.
-          Hiányzik. –sírva ejtem ki az egyetlen szót, amit soha nem mertem közölni senkivel. Nem jó Fabregas közelében lenni, ugyanis olyan dolgokat mondok, amit még magamnak is félek beismerni.
-          Nekem is kislány. Nekem is…

Rendezve gondolataimat, feltápászkodok a földről. Orrvérzésem szépen lassan elállt, így éppen ideje, hogy útnak induljunk. Délután öt óra felé jár az idő, és még el kell készülnöm. Az a szerencse, hogy a ruhám már megvan. Érzéseimet ismét maszk alá rejtem, majd a közelben lévő hotel felé indulok. Tekintve a másnapra, nem mentünk túl messzire focista barátaimmal.
Belépve a hallba, több szem ránk szegeződik, de Fabre nem törődik velük. Karon ragadva húz a lift felé, majd a második emeltre megérkezve, kopogunk a szobaajtón. Ahogy azt lehetett sejteni, szinte minden katalán a mi szobánkban ül, és játszik. Szem forgatva lépek be, majd a háló felé véve az utat, lerúgom a kölcsön kapott cipőt, és bedőlök a puha ágyba. Cescy mellém feküdve magához húz, majd hasamra téve tenyerét, fejét vállamhoz hajtja.
-                 Kérlek, nem tudhat erről senki. –kétségbeesett hangomtól még én is megijedek. Mi történik velem?
-                 Nem mondom el senkinek. –lelkemről mázsás súly esik le, de folytatva mondatát, harag halmozódik fel bennem. –Feltéve, ha kivizsgáltatod magad. – a pánik utat tör rajtam. Vergődve próbálok kiszakadni karjai közül, de egyre erősebben tart. Kintről nevetés hangja üti meg fülemet. Nem kezdhetek el ordítani, nem vághatom tönkre a jó hangulatot. –Nem veszíthetlek többet el. –utolsó mondatát fülembe suttogja, majd az apró puszik miatt, izmaim megfeszülnek. Agyam egyetlen szót kiált, mégpedig azt, hogy helytelen. Hiszen nekem van egy férjem, aki otthon vár. Feltéve, ha még vár…
-                 Megyek fürdeni! –kiszakadva öleléséből, gyors iramban indulok el a mosdó felé. Kellemetlenül éreztem magam karjai között, pedig mikor még Angliában voltam, mindig egymáshoz bújva aludtunk el.
-                 Mi történt? A jó öreg Fabregas megmutatta a csúnyáját? –elképedt tekintettel nézek a kapus felé. Nem gondoltam volna, hogy ennyire közvetlen lesz velem. Talán már túlságosan is az. Többen felröhögnek mellette, vannak, akik pacsira nyújtják kezüket. Most komolyan kislány, valami baj van? –váll rántva lépek be a helyiségbe, majd magamra zárva az ajtót, reszelős sóhajtással juttatom ki szervezetemből az oxigént. Engedve egy kád vizet, morogva rángatom le magamról a kölcsönkapott ruhákat. Belépve a hűsítő folyadékba, az ott található férfi tusfürdővel kellő habmennyiséget varázsolok a hatalmas sarokkádba. A víz hatására, gondolataim kissé elkalandoznak, majd döntéseimen agyalva, üveges tekintettel nézek előre.

(Tessa)

Agyam felett teljesen átvette az uralmat az alkohol ez által a gondolataimat és a cselekedeteimet már nem én irányítottam. Matíasba kapaszkodva próbáltam meg járásomat egy egyenes vonalban tartani, ami egy kicsit sem sikerült, mindezt pedig a bal cipőm elhagyott sarka sem segítette, amit valószínű, hogy még a pubban veszítettem el. Dokim rongybabaként cipelt az oldalán, és minden pillanatban szólítgatott és próbált ébren tartani, hisz egy ébren lévő részeget könnyebb cipelni, mint egy alvót, mert a részeg legalább tud valamennyire járni, én viszont még ilyen állapotomban sem voltam hajlandó a lábaimat használni.
-          Tessa legalább egy kicsit segíthetnél nekem, mert így iszonyú hosszú utunk lesz hazáig. Taxiba meg nem merlek beültetni, mert nagyon rosszul nézel ki és a végén még kiteszed a taccsot itt nekem. - őszinte véleményén én csak nevetni tudtam és semmit sem szólva bukdácsoltam tovább. – Esküszöm, ezentúl csak vizet fogsz inni. – újabb mondatán nekem egy újabb nevetés szakadt fel a torkomból, ugyanis ennyit még fel tudtam fogni, hogy mégis mennyire szeretne korlátozni.
Mindeközben lassan megláttuk a házat, vagyis Matías látta meg a házat, ugyanis én már annyira elvesztettem az önkontrollom, hogy többször próbáltam meg például egy padra vagy éppen a padkára leülni és ott aludni. Nem hittem, hogy ennyire ki tudom ütni magam, bár azt is számításba vehettem volna, hogy elég régen volt már mikor buliztam és az is mikor ennyi alkoholt fogyasztottam egyszerre. Sikeresen bejutva a házba Matías oldalán úgy gondoltam innentől már tudok boldogulni egyedül is, ezért elengedve dokimat egyedül próbáltam meg megtalálni a szobámat. Minden bútorba beleütköztem a lépcsőig, így nem fogok azon csodálkozni, ha másnap óriási kék zöld foltok fogják díszíteni a lábam. A korlátba megkapaszkodva ismét önállóan próbáltam meg cselekedni, aminek az lett a vége, hogy Matías már nem bírta nézni, hogy hogy szenvedek így ölbe véve segített feljutni a szobámig.
-          Matías szerinted annyira csúnya vagyok? – értelmetlennek hangzók kérdésem hallatán dokim kicsit meglepődött, de higgadtan válaszolt, és mindeközben próbált az ágyba varázsolni.
-          Nem Tessa, ne beszélj már hülyeségeket. Nagyon is szép vagy és nem is értem, hogy hogy juthat ilyen badarság az eszedbe. – mondata közben már a cipőmet vette le a lábamról kisebb nagyobb sikerrel ugyanis a kis pántokhoz eléggé nagy volt a keze és a cipő cipzárja is feladta idő közben a szolgálatot.
-          De ha szép vagyok, akkor Roni miért hagyott el? Ez az egyetlen magyarázat, hogy nem akart velem mutatkozni és inkább elment. – lehetetlen elméletem közben előjöttek az alkohol okozta könnyek, így kis híján álomba sírtam magam, ugyanis innentől kezdve, mint akit fejbe vágtak úgy aludtam el és hagytam, ezt az értelmetlen állítást függőben.
Másnap reggel. Ez mindig egy olyan idő, hogy ha nagyon sokat ittál indokolatlanul, ami nálam most egy kicsit indokolt volt, akkor nagyon sokat fogsz szenvedni is. Agyam felébredt, viszont bár ne tette volna ezt, ugyanis óriási nyilallást éreztem a fejem minden részén. Teljesen úgy éreztem, mintha túlnyomás lenne a fejemben, amit nagyon gyorsan ki kell engedni, különben felrobban. A szobában egy lélek sem volt, de mikor megpróbáltam felülni az ágyban és egy kicsit megingott az egyensúlyom a fejfájásom miatt, teljesen úgy érzékeltem, mintha egy több száz tagból álló zenekar zajongana mellettem, akiket nem lehet leállítani. Nagyon kínzó volt a fejfájásom, ami keretében elindultam lefelé a konyhába, és már a lépcsőn azon agyaltam, hogy hol vannak a fájdalomcsillapítók, amikkel a másnaposságomat egy kicsit enyhíthetném.
-          Nem kellene ennyi gyógyszert bevenned, ha nem ittál volna tegnap annyit. Iszonyú nehéz volt téged hazacipelni remélem, hogy tudod. És azt is remélem, hogy egy ideig abba hagytad ezt a bulizást, mert ez a dolgom, de nincs kedvem téged minden este halál részegen hazacipelni, ezt remélem megérted. – mindamellett, hogy tökre hangosan beszélt, amitől úgy éreztem, hogy beszakad a dobhártyám tudtam, hogy igaza van így bűnbánó arccal fordultam féle és helyeseltem.
-          Tudom, hogy nem volt helyes, amit csináltam, de kellett már egy ilyen buli nekem, hogy egy kicsit újra annyi idősnek érezhessem magam, ahány vagyok. Az más tészta, hogy borzalmas, nem egyenesen förtelmes anyuka vagyok, hisz még csak nem is én nevelem Catat már majdnem egy hete, de ki kell élnem magam most, hogy ne ötven évesen kezdjek majd el bulizni. – egy fejfájás csillapító és egy másnaposság elleni kevert lötty megivása után a kanapé felé tartottam, hogy ne a konyha asztalnál állva kelljen ezt a dolgot megbeszélni.
-          Jó, ezzel semmi bajom, hogy buliztál, de te nem tudod, hogy hol van az a határ, amikor már nem kellene innod, vagy mondjuk tegnap lehet, hogy nem is akartad ezt a határt figyelembe venni nem tudom. Viszont nem tudom, hogy mennyire vagy beszámítható ma, de délután, vagyis már délután van szóval beszéltem az egyik haverommal, aki segítene neked felvenni a számodat. – először el sem akartam hinni mindazt, amit Matías mondott. Van úgymond saját stúdióm, mármint ahol az eddigi lemezeimet is felvettük, de annyira jól esett, hogy minden követ megmozgatott azért, hogy ezt a számot is minél hamarabb kiadhassuk, hogy a fejfájás egy szempillantás alatt múlt el, vagy legalábbis egy szempillantás alatt tudtam kizárni, azt a fajta fájdalmat, amit ez az öröm teljesen elnyomott, hogy ma felénekelhetem a számomat. Örömömet nem tudtam palástolni így arcomra óriási mosoly.
-          Köszönöm! – ezzel az egy szócskával ugrottam hitelen Matí nyakába és öleltem meg. Hihetetlenül jó esett, hogy így foglalkozott velem és elintézte nekem, hogy azt csinálhassak, amit szeretek. – És mikor indulhatunk? – felcsillanó szemem láttára dokim csak vigyorgott, én pedig úgy éreztem ebben a szituációban magam, mint egy ötéves, aki megkapja az új bicikliét.
-          Amint felöltözöl és hozod a gitárod és a dalszövegeid. Délután van tehát már vár ránk, csak azzal nem számoltam, hogy a tegnapi buli ilyen lesz, amilyen volt. – egyértelműen arra célzott, hogy engem valószínűleg érszegen kellett hazaráncigálni, amit így utólag tökre szégyellek is.
-          Sajnálom, amit tegnap tettem, de érts meg buliznom kellett. Most pedig, ha megbocsájtasz fel kell öltöznöm és hoznom kell a gitárom. – egy mosolyt villantva kezdtem el az emelet felé futni, már amennyire bírtam, majd félúton megállva visszafordultam és ismét Matías előtt találtam magam. – Nem tudom mivel érdemeltem ki egy ilyen jó ember barátságát, de köszönöm mindazt, amit értem teszel. – egy puszit nyomva az arcára ismét a szobám volt a cél és az, hogy minél hamarabb felöltözzek.
Öltözékemmel nem sokat bajlódtam. Magamra kaptam az első farmert és az első pólót, amit megláttam, majd mindehhez felvettem egy fehér tornacipőt, ami mindenhez megy. Megfogva gitárom és a régóta a szekrény aljában őrzött dalszövegeim sietős léptekkel haladtam lefelé a lépcsőn, hogy minél hamarabb indulhassuk. Matías még mindig lent, volt valószínűleg ő már régebb óta fent van így volt ideje felöltözni, bár szerintem most én is magamat megszégyenítő módon körülbelül három perc alatt készültem el, ugyanis sem a sminkemmel, sem a hajammal nem bajlódtam. Amint leértem a földszintre már az ajtóban is álltam és a kocsi kulcsom szorongattam a kezemben annak jeléül, hogy felőlem már indulhatunk is, viszont Matías, amint meglátta a kulcsokat a kezemben fejcsóválva lépett mellém, hogy elvegye tőlem azokat. Biztos, hogy a másnaposságom és az izgatottságom miatt nem akarta, hogy volán mögé üljek, amit nem csodálok így nem húztam fel ezen a tettén magam csak sürgettem, hogy idő van, és hogy siessen. Kiérve az autóhoz a biztonsági öv becsatolása után már a gitáromat ellenőriztem, hogy minden rendben van-e vele. Szerencsére semmi gond nem volt, így az odafele úton Matíast szórakoztattam mindenféle ismert előadók dalaival, vagy éppen néhány saját számmal. Semmi ellenvetésem nem volt a hosszú utazás miatt, mert szerettem úton lenni is és a társaság is tökéletes volt Matías személyében, de furcsálltam, hogy már több mint egy órája úton voltunk.


-          Azt hittem Madridban van az a stúdió, ami a haverodé. – éppen a mondatom előtt hagytuk el Madridot, és sejtelmem sem volt arról, hogy hova is megyünk tulajdonképpen.
-          Nem, kicsit messzebb van annál. A szülővárosomban van, ahol megismerkedtem a sráccal még mikor gimisek voltunk. Nagyon jóba lettünk és máig tartjuk a kapcsolatot, így tudtam meg, hogy egy stúdióban dolgozik. – jó volt egy kicsit többet megtudni Matíról, aki eddig úgymond csak egy ismeretlen volt számomra.
-          És melyik az a város, amelyik felé éppen tartunk? – érdeklődve tekintettem Matías felé a gitárom bütykölése közben.
-          Sevilla. Ott születtem és oda jártam gimibe is, viszont az egyetemet már Madridban végeztem el, aztán már nem láttam értelmét hazajönni, mert a fővárosban már munkát is kaptam. De mentségemre legyen szólva a szüleimet vagy kéthetente meglátogatom. – nem hittem, hogy van olyan város, ahová szívesen megyek Madridon kívül, de meglepődöttségemre mégis akadt egy, ez a város pedig véletlenszerűen pontosan egybeesik Matí szülővárosával. Amint meghallottam, hogy az úti cél Sevilla rögtön a régi házamra gondoltam. Táskámat az ölembe kapva kutatni kezdtem a pénztárcám után, amiben még ma is őriztem annak a háznak a kulcsait. Roni nem szerette, ha ide jöttem, vagy éppen közösen látogattuk meg ezt a helyet, pedig pontosan ott ismerkedtünk meg legelőször.  – Mégis mit keresel? Tudok segíteni? – Matías érdeklődve tekintett rám miközben én még mindig a pénztárcámat forgattam fel.
-          Egy kulcsot keresek a házamhoz. Itt éltem régen miután eljöttem a londoni fociakadémiáról, vagyis az egyik súlyos sérülésem után itt lábadoztam, és ebben a városban kezdődött el az énekes karrierem is egy helyi tehetségkutatóval. – annyira egyszerű volt neki beszélnem magamról és beavatni abba, hogy mi volt velem régen, hogy én magam is meglepődtem azon, hogy ennyire nyitott vagyok felé. Mindeközben a pénztárcám egyik rejtett zsebében megtaláltam azt a kulcsot, ami a régi életem kulcsa volt. – Megtaláltam remélem, hogy a stúdiózás után lesz annyi időnk, hogy benézzünk oda is. – óriási mosollyal próbáltam meg lekenyerezni Matíast, ami valószínűleg sikerült is, mert csak ingatta a fejét és egy apró vigyor ült ki az arcára. – Egyébként mesélsz még magadról? Mármint rólam elég sok mindent leközöl a sajtó, ami többé-kevésbé igaz, viszont rólad semmit sem tudok. – a kérdésemet még be se fejeztem, de Matías máris hozzákezdett a mesélésbe, meglepődtem azon, hogy mennyire nyíltan mesél magáról, azon pedig még jobban meglepődtem, hogy milyen utat kellett ahhoz bejárnia, hogy ott tartson ahol. Sok közös vonásunk volt a meséltek alapján, amiből már rögtön éreztem, hogy a mi kapcsolatunkból valószínűleg egy szoros barátság fog kialakulni.

15 megjegyzés:

  1. Hát itt vagyok. Again. :D Kezdésnek azt hiszem, hogy az jön, hogy harmadik olvasatra is potyognak a könnynek a szememből, ahogy a Fabre részt olvasom. Azt hiszem ez a kedvenc fejezetem. És nem, nem azért mert Fabre szemszög. Vagyis de, részben azért, de nem úgy, ahogy most elsőre gondolod. Hanem azért, mert imádom, ahogy pasi szemszögből írsz. A Sergio-szemszögeket is szeretem, de ez most mindennél jobbra sikerült, és a zenével együtt. A szövege annyira nagyszerű ennek a számnak, és annyira ide illik.

    Tudod mit szeretek a Sweetes Cescben a legjobban? Nem, nem a boci szemeit, bár kétségkívül azt is imádom. De az őszintesége az, ami miatt mindennél jobban akarom, hogy Lari mellette kössön ki. Mert Cesc olyan mértékig óvja Larit mindentől, ahogy senki más. Szinte az egyetlen, aki csak egy töredékét is tudja annak, hogy Lari mennyit szenvedett, megérti és elfogadja ezt. Emellett szereti, ez tény. Olyan odaadással, ahogy kevés ember szereti egymást. Hiszem, hogy Lari részéről is úgy áll a dolog, hogy szereti Ramost és szereti Cescyt is. A kétféle szeretet teljesen más, mindkettő tud nagyon fájni, de a Cesc féle addig nem, amíg benne van. Ha vége van, akkor jobban fáj, mint a Sergio féle. Hogy az miért fájdalmas közben is? Nos azért, mert Ramos is temperamentumos, Lari is, és két erős személyiséget nem szabad összeengedni, mert megpróbálják egymást elnyomni, aminek az lesz a vége, hogy mindkettő összeroppan.

    „Viszont így minden kicsúszott a kezeim közül, és elvesztettem a számomra legfontosabb személyt.” Ez volt az rész, ahol tényleg sírni kezdtem. Mert Cesc tényleg annyira a mélyről jövő őszinteséget mutatja, és teljes mértékig jó ember, minden rossztól mentes. Nyilván követ el hibákat – mindenki követ. De ő valahogy olyan, hogy a személyisége miatt a nagy hibák is kicsinek, elnézhetőnek tűnnek. Fabre már tényleg nagyon csúnyán le van maradva a szavazásban, és nem értem miért. Amikor Ramos mellett Lari annyi fájdalmat élt át. És függetlenül attól, hogy abszolút team Cescybe tartozok, mondom azt, hogy persze, mindig kell adni egy második esélyt. De Ramos esetében ez már megtörtént, többször. – Jó tudom, jelen pillanatban ő a sértett fél, de akkor meg nagyon egyszerű a dolog, the end, a kapcsolatuknak. Szóval remélem nem fog döntő mértékben befolyásolni a szavazás, mert lássuk be, egy Madrid-szurkolókkal tele levő oldalon alapvetően hátrányból indul. Még úgy is, hogy itt nem a Barcás-Cesc van előtérben, hanem az „Arsenalos-Lari-legjobb-barátja-Cesc”.

    Ugorjunk kicsit, Lari-rész. Kezdeném itt is a zenével. Burno Mars állítom a világ legnagyszerűbb énekese. Ezt ez a dal is remekül példázza, ráadásul hihetetlenül idevágott. És a szövege. Hát, konkrétan itt is sírtam, de az előbbiek fényében azt hiszem, ez nem meglepő. Nem is tudom, miért tetszik ennyire ez a rész. Egyszerűen csak… ahogy leírtad, hogy mennyire mérges volt az apjára, haragudott rá, de mégis vele volt, mert szereti. És tudja, hogy minden, amit az apja tett, lényegében azért volt, hogy neki, Larinak, jobb legyen.

    (folyt. köv.)

    VálaszTörlés
  2. „Szükségem van egy erős férfire, aki jól fejbe kólint, és elrángat egy orvoshoz.” Miért ne lehetne az erős férfi Cesc? Hajlandó lenne rá, bármit (félkövér, nagybetű, aláhúzott…) megtenne Lariért. „Nem veszíthetlek többet el.” A katalán srác ezen mondata remekül mutatja azt, hogy neki már megjött az esze. De épp itt lenne az ideje, hogy Lari is eldöntse, hogy mit akar. Mert ez, ami most van senkinek nem jó. Se neki, se Cescnek, és ami azt illeti Ramosnak se, bár jelen pillanatban az ő lelki világa érdekel a legkevésbé.

    Mellesleg csendben közlöm, keresztülhúztad a számításaim – vagy Lari szemét dög, és nem mond el mindent. Mégpedig azzal, hogy menekül Cesc elől. Mármint a közelségétől. Ez számomra probléma, feltéve, ah nem azért menekül, mert tudja, hogy vonzódik hozzá, és nem tud ellenállni Cesc cuki bociszemének, szexi PICI borostájának, izmos testének… khm… azt hiszem elkalandoztam… xD Tehát ebben az esetben annak örülnék a legjobban, ha elvágná a kinti szálakat. Vagyis nem… A legcélszerűbb az lenne, ha elmenne valahova, ahol nincs ott se Fabre se Ramos, és eldöntené, hogy ki hiányzik jobban, és kit szeret a legjobban (ééés közbe megtalálja David, kiderül mit akar – revansot a bátyja haláláért…xD)

    Valdés pedig még mindig nagyon gyökér… xD Ehhez ennyi a kommentárom… :D

    Mint már említettem, ez a kedvenc részem, és nem tudom mikor sikerül majd a trónfosztás (remélem egy olyan fejezettel ahol a. Cesc és Lari összejönnek b. felbukkan Wes)

    Tessa rész: Azt a megállapítást sikerült leszűrnöm, hogy Tessa a jobbikfajta részeg. Ő nem kötekedik. :D mondjuk azért Matías helyében sem lennék… Egy élmény lehetett hazacipelni. Bár mondjuk, ha ez sikerült, tuti jó kondiban van a srác … :D A vízivós „parancs” Matíastól… :D Azon olyan jót nevettem. Bár végülis jogos. De nem lehetne szó arról, hogy a gyümölcsleveket is engedélyezze neki? :D

    Na, hát csak kibújt a szög a zsákból :D Úgy látszik, a részegség mindenkinek jót tesz. Szóval ettől tart Tess? Hogy Cris azért hagyta itt, mert nem akar vele mutatkozni? Mert ez egy pocsék ötlet. Ha nem akarna vele mutatkozni, nem vette volna feleségül.

    Ááá, az a bizonyos másnap… :D Sose jó… :D Nem tapasztalat, mások mondták (A) xD Szóval másnaposság elleni lötyi? :D Összetevőket nem tudunk meg? (A) :D Nem magamnak… Hogyhaaa esetleg körülöttem másnak szüksége lesz ár… :D

    Amúgy pedig, egyet értek Tessával abban, hogy szüksége van arra, hogy éljen picit. Cata szerintem nagyon jól érzi magát nagymamiéknál :D

    És Matías (L) Olyan édes, hogy törődik Tessával, és ez a stúdió is :D Hát le a kalappal a srác előtt, hogy ezt megszervezte. Háháá és végre ölelés és puszi :D *.* Örülök hogy már ennyire jóba lettek. Tessára ráfér már egy jó barát.

    Tökre tetszik, ez hogy kezdik megismerni egymást, és mesélnek egymásnak magukról. Aww, Sevillát szeretem :) És elmennek régi Tessa-házat látogatni. Kíváncsi leszek, meg a stúdiós felvételre is.

    Nagyon nagyon imádtam a részt. Le a kalappal, és várom a folytatást nagyon
    Puszi, Dorcsy

    u.i.: ezzel a kommentemmel most hellyel-közzel elégedett vagyok. :D

    u.i.2: sikerült az elsőkomiii :D *örülafejének*

    VálaszTörlés
  3. Hola!
    Itt volnék, már szégyellem a fejemet, mert már egy órás korában olvastam a fejezetet csak eljött az a pillanat amikor nem tudtam mit írjak. Pedig lenne mit. Mint látszott nem vagyok az a nagy véleménykifejtős fajta, de igyekszem arálnylag normális véleményt írni és túllépni a tetszett nagyon jó lett várom a folytatást sorokon...
    Ami azt illeti most se tudom mit írjak vagy inkább hogy. Van egy gondolat egy érzés amivel barétkozok, emésztgetem a tényt, hogy Fabre kezd szimpatikus lenni. Félretéve azt, hogy ő egy katalán és figyelembe véve hogy ez egy fantasztikus történet azthiszem ezzel nincs is semmi baj. Mikor elkezdtem olvasni a szemszögét még nem tudtam, hogy remegő ajkakkal fejezem be és azzal, hogy most már nem biztos, hogy az lenne a jó Larinak, hogy újra Sergioval legyen... Erre a gondolatra összeszorúl a szívem, de most holtpontra jutottam. Bármi lesz ezután csak az a fontos, hogy Lari kilábaljon abból az érzelmi válságból amibe belekerült...
    Matias előtt le a kalappal! :) Tessa pesztrálása nem egyszerű feladat. De ő mégis jóformán minden hülyeségét elviseli. Segíti, támogatja és szerintem lassan ez elmélyül. Talán túlságosan is...
    Örülök, hogy megtudtátok beszélni a folytatást, mert én tényleg nagyon szeretem a történetet és kíváncsi vagyok, hogy alakulnak a sorsok.
    Nagyon jó rész lett és várom is a folytatást!
    Puszi:
    Vii

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Először, nagyon nagyon sajnálom, hogy még csak most érek ide, de nagyon nem volt időm ezen a héten, mert most szombaton megyek versenyre, és tulajdonképpen ez volt az oka annak is, hogy az utóbbi időben eléggé elvoltam havazva nálatok, ezért bocsánatot is kérek. Szóval remélem, hogy nem gond a dolog, de már jövő héttől semmim sem lesz, tehát innentől ígérem, hogy nem fogok ennyit késni a komikkal.
    Másodszor, nagyon nagyon örülök, hogy megtudtátok beszélni egymással a problémákat, és tovább írjátok a történetet. Ez, ha hiszitek, ha nem, nekem ez óriás öröm, mert konkrétan egy-egy résszel feltudjátok dobni az egész napomat, ez pedig nem minden blognál van így, sőt még könyveknél se. Szóval, tényleg nagyon örülök, hogy rendben jöttek a dolgok.
    Harmadszor, igen, végre ide is eljutok, nagyon imádtam a részt!<3 Tökre ügyesek vagytok, ezt nem is győzöm hangoztatni, szóval csak így tovább, és remélem, hogy még nagyon sokági fogjuk olvasni a történeteiteket, mert szerintem, van tehetségetek hozzá.
    És igen végre térek a részre… (Bocsi, ha sok volt a duma, de szeretek őszinte lenni.:))

    Fabregas rész:
    Végre! Már úgy vártam! És úgy tetszett!<3 Fúúh, már itt teljesen fel lett dobva a napom, mert valósággal külön öröm a részemről. A másik pedig, hogy nagyon tetszett, mert szerintem, tökre jól megírtad az egészet. Remélem, lesz még sok Fabregas rész, mert konkrétan, valljuk meg őszintén, nem lehet betelni vele.:)
    Másrészt még egy ok, miért vártam már nagyon ezt a szemszöget, mert nagyon kíváncsi voltam már mit érez, és mit gondol a srác Lariról. És jól taktikáztam, hogy eddig is többet érzett Cescy a lány iránt, mint barátság, csak nem nagyon mert nyitni felé, vagy, ha nyitott volna, akkor mindig közbejött valami zavaró tényező.
    Miután elolvastam a Fabre részt, elgondolkoztam ezen az egészen, és arra jutottam, hogy tökre sajnálom a srácot, mert soha nem lehetett igazán boldog az életben, mert sose az volt úgy igazán mellette, akit a legjobban szeretett (jelen esetben Lari). Mert szegénykémnek mindig közbejött valami (Lari elment Madridba, összejött Ramossal, majd hozzá is ment), szóval ez mind hátráltatta az egész akciózásban, mert gondolom ő se akart az útjába állni Lari boldogságának, és a legfőképpen nem szétszakítani őket. De viszont, olykor saját maga is útjába állt az egésznek, utalok itt arra, hogy megsértődött, amikor Larissa elhagyta, mert szerintem, nem kellett volna megsértődnie, hanem továbbra is mellette állni, és akkor talán még lett volna esélye, hogy összejöjjön vele.
    De még bármi lehet, szóval várom a fejleményeket!;)
    A zene. Hát Eric Saade óriás kedvenc nálam, imádom a srácot és a zenéit, ezt pedig különösen szeretem, mert annyi mondanivalója van az egésznek, és nem mellesleg rengeteg érzelmet ki tud hozni az emberből. Szerintem tökéletes választás volt.;)

    VálaszTörlés
  5. Larissa rész:
    Az emberből kitudja hozni az érzelmeket, pedig nagyon ritka az olyan dolog, amitől belőlem érzelmek jönnek ki. (Még egy tény, hogy van értelme az egésznek.) És, hogy miért van ez? Mert annyira hitelesen, annyira élethűen letudod írni, hogy az olvasó, bele tudja élni magát a helyzetbe, és áttudja érezni azokat az érzelmeket, amiket az író átakar adni.
    A „Nekem is kislány. Nekem is…”-ig úgy éreztem, hogy na itt most eltörik a mécses, és lemegyek alfába. De szerencsére nem történt meg, nem azért mintha nem lett volna jó, de nem szeretek sírni. Az, amit ott, és akkor átélt az apja utolsó napjaiban, az valami hihetetlen, hogy egyáltalán, hogy bírta ki, mert más ember már rég összetört volna. Az apja pedig, akármennyire és akármennyiszer okozott is fájdalmat neki, de neki köszönheti azt, hogy ezen valamennyire túl tudta magát tenni, és azt is, hogy ennyire erős lett mind testileg, mind lelkileg. Az apja csak jót akart neki, és most, hogy meghalt, elveszítette az apját és egyben azt az embert, aki képes lett volna, ha kell erőszakkal is elvinni egy orvoshoz, és teljesen kivizsgáltatni őt. Lehet, hogy sokszor megbántotta, de szerintem, nagyon sokat köszönhet neki.
    Utána már oldódott egy kicsit ez a szomorú hangulat, de valamennyire azért ott maradt a levegőben. És, ha már Fabre utal a kivizsgáltatásra, nagyon remélem, hogy el fogja ráncigálni a lányt az orvoshoz, mert ez már tényleg nem állapot, amin ő most keresztül megy. Lelkileg Cescyre van szüksége, de testileg már egy orvosra.
    És még a legletargikusabb helyzetben is megtudod nevettetni az embert. Valdes hatalmas arc, és most jelen állás szerint ott tartok, hogy közömbös a srác. De az az egy mondat (vagyis helyesebben kettő, de az első a konkrétum) hatalmas volt, imádtam, mert kellett már egy kis hülyeség, a nagy letargia közepette.
    A zene. Bruno Mars-t már alapból imádom, mert olyan dalokat tud énekel, amiknek annyi mondanivalójuk van, és tele van érzelmekkel, és ez alól ez sem kivétel. Ezt számát nem igazán ismertem, vagyis helyesebben, hallottam már, de most jutottam el odáig, hogy tényleg megszeressem.

    Tessa rész:
    Hű hát nagyon tetszett!<3 Végre visszakaptuk a régi Tessat. Már nagyon hiányzott ez az énje, szóval örülök, hogy hosszú idő után kaptunk belőle ilyet is.:)
    Hát igen, az alkohol meglepő dolgokra képes, utalok itt arra, hogy egy tök hülye kérdésen elkezdett agyalni, Matí pedig nagyon jól tette, hogy pont az ellenkezőjét mondta el, amit pedig, csak osztani tudok, mert teljességgel igaza van.
    Kis cukker a srác, hogy így törődik vele. De Tessanak van igaza, miszerint neki is egyszer ki kell rúgnia a hámból. Ez a buli szerintem kellett neki ahhoz, hogy egy kicsit még jobban elfelejtse, azt a nagyokost, és, hogy visszatérjen az életkedve, és legjobban az igazi énje. Hiányzott már ez, és most végre megkaptuk, és tökre örülök neki, szóval egyáltalán nem kérdés, hogy tetszett-e rész, mert konkrétan imádtam az egészet.
    Tök rendes, hogy elintézte neki a hangfelvételt. Komolyan, ennél jobb srác hova kell?
    Aztán Sevilla. Szerintem tökre jó hely, nekem nagyon tetszik a város, szóval szerintem jó ötlet volt/lesz belerakni a történetbe. Egy kis környezetváltozás, és legalább kimozdul egy kicsit Madridból Tessa. Másrészt meg tökre örülök, hogy egy kicsit többet meg lehetett tudni a mi kis dokinkról.
    Tessa úgy gondolja, hogy egy nagyon jó barátság lehet közöttük. Ez tök jó. És nekem is szöget ütött a fejembe, hogy mi lesz, ha véletlenül elmélyül a dolog??? Hát na arra kíváncsi vagyok, mik lennének a reakciók.
    Várom a fejleményeket!;)
    És a zenék. Tulajdonképpen egyiket se ismertem, de mind a kettő nagyon tetszett, de a legjobban Demi száma tetszett.

    Nagyon tetszett a rész, és annál inkább várom a folytatást!<3

    Puxxx: szittyke

    VálaszTörlés
  6. Szia Dorcsy, I'm here too.:D Nem is sejtettem, hogy ennyire érzelmesre sikerült a katalán srác szemszöge. Igyekeztem vele, mégis úgy éreztem, hogy jó-jó megírtam, de nem lett életem legtökéletesebb alkotása, és egyáltalán nem tudok az ő fejével gondolkozni. De ezek szerint valamennyire mégis sikerült.:)
    Igazából amikor olvastam, hogy ez lett a kedvenc fejezeted, meg sem fordult a fejemben, hogy azért, mert Fabregas szemszög volt benne! Ilyen erővel minden rész a kedvenced lehetne, ugyanis a Barcelona játékosaival van tele mostanában a szemszögrészem... :D
    Örülök, hogy eltalálom néha egy srác gondolatmenetét, igyekszem mindig a legjobb formámat mutatni ilyen téren!:) Mindig próbálok olyan zenét keresni, ami az adott szituációhoz nagyon is illik, tehát köszönöm!:)

    Valóban eléggé nyílt lett az utóbbi időben Fabre, és örülök, hogy ezt kifejtetted most nekem! Igazából azokat a főszereplőket, akiknek saját szemszöget is írok, így képzelem el a való életben. És legszívesebben igazából annak örülnék, ha a világon a férfiak ilyenek lennének.:D Hiszen könnyebb lenne őket szeretni, még akkor is, ha szeretnének kötekedni, mint a történetben egy-két személy.:)
    Olvashattátok a szemszögében, hogy szerelmes. Igaz csak rejtve volt benne, de ő valóban ezt érzi az angol lány iránt, talán ezért is óvja ennyire. Félti, és ez a szép a kapcsolatukba. Próbálja terelgetni, hiszen úgy érzi, Lari elveszett ebben a világban, ami ha jól belegondolunk, igaz is. Jól jellemezted boci szeműt, tehát ebben is igazat adok neked. Tekintve arra, hogy tinédzser koruk óta elválaszthatatlanok voltak, teljesen kiismerte a lányt. Lesznek visszaemlékezős részek, csak hogy egy kicsit belelássatok Lari régi életébe, és a kapcsolataiba.:)
    Ez a "Szereti Ramost és Cescyt is.", ez tény. Viszont még fogalmam sincs, hogy miképp fog alakulni a későbbiekben ez a kapcsolat. Az biztos, hogy bonyodalmakból lesz egy-két, de igyekszem úgy kihozni, hogy mindenkinek megfeleljen.:) Azért a Sergio és Larissa szerelme nem ilyen egyszerű. Igaz, lelkileg még nem kerültek olyan közel a másikhoz, mint mondjuk a Cescy kapcsolatában, de ki fog derülni, hogy ki mire képes a másikért. Fájdalmas lesz valakinek, ez tény. De azért remélem nem fogtok megutálni az esetleges döntések miatt.:)
    Igen, mind a ketten erős személyiségnek számítanak, de ha megnézzük Fabregas sem az a tutyi ember. Annyi különbséggel, hogy ő már ismeri Larit, és inkább ráhagyja az esetleges dolgokat, mintsem szembeszáll vele.

    Valóban, senki sem hoz mindig megfelelő döntéseket, de akik tudják, hogy hibáztak, azok megpróbálnak javítani a dolgon, vagy legalábbis beismerik, hogy most valóban ők tévedtek, és nem próbálják a másikra kenni.
    Cescy mindig is naivságáról és őszinteségéről volt ismert, és ez most sem fog gyökeresen változtatni. Őt meghagyom kisfiús mivoltába.:D

    VálaszTörlés
  7. Ha megnyugtat, nem sok szavazat különbség van közte, és Sergio között!:) Legalábbis nekem most 14-19-et mutat!:) Tehát felhozta magát, amivel azért kicsit el is bizonytalanítottatok a jövőt illetően. De még kitervelem mi is lesz a legmegfelelőbb befejezés!:) Bár ezen még kár agyalni.:D Jön még kutyára úthenger.:D
    De ha onnan nézzük a történetet, akkor Lari esélyében is megtörtént már az, hogy többször kapott második esélyt. Mind a csapattól, mind Ramostól, és mind Cescytől. Mégis elfogadják, mert tudják, hogy milyen lány. Azért ennyire nem egyszerű, ugyanis szeretik egymást.:D Kicsit megbomlott a kapcsolatuk, de az igaz szerelem örökké tart. Itt már csak az a kérdés, hogy az övék örök életű lesz?
    Igen, arra törekszem igazából, hogy Cescyt úgy mutassam be, aki olyan, mint amilyen az Arsenalban volt. Az átigazolását is a gondolatmenetei közé rejtette, sőt inkább úgy mondanám, hogy tisztán kimondta, miért is ment vissza Katalóniába. Persze ez a való életben nem igaz, de így szép és jó.:)
    Igazából szerintem jelen pillanatban örülnél annak, ha befolyásolná a döntésemet ez a dolog, ugyanis amint már írtam, rendesen megkavartatok ezzel.:D

    Ő az a tipikus énekes, aki a lelkében való érzéseit veti papírra. Fantasztikus, és nem csak a hangja jó, hanem a szövegeinek a mondanivalója is.:) A Fabre szemszögre való válaszkomimban elfelejtettem említeni, de örülök annak, hogy olyan érzéseket indítottam el benned/bennetek, amilyet szerettem volna!:)
    Pontosan ezt akartam átadni nektek. Hiszen ha megfigyeljük, az ember mérges, elpazarolja az idejét, nem törődik megfelelően szeretteivel, aztán jön egy csapás az élettől, és rájön, bármelyik percben elveszítheti a szeretett félt. És ez Lari esetében sem volt másképp...

    Bármit megtenne Lariért, ebben teljes mértékig igazat adok neki. De ő már annyira ismeri a lányt, hogy tudja, ha Lari nem akar menni, akkor bármit tehet, nem fogja elrángatni sehova sem.
    Mosolyogtam a Ramosos mondatodon, azt hiszem lehet "nem" kellett volna ennyire pozitív személyiségnek beállítani boci szeműt, hiszen ezáltal lehet többen Sergiot utálják meg, vagy ha a történet vége mégsem olyan lesz, amilyet vártok, akkor még jobban haragudni fogtok Lari döntései miatt. De még nem tudom mit hoz a jövő...:)
    Az ember hoz rossz döntéseket, hiszen ezért ember. De Larinak mondhatni megfelel ez az állapot most, a kérdés csak az, hogy meddig...
    Talán egy kicsit valóban elkalandoztál, de így leírtad azt is, hogy az angol lánynak miért kéne a katalánt választani.:D De félreértés ne essék, ott van Sergio...:D
    Tehát, erre nem nagyon tudok mit írni. Lari tisztán érzi, hogy valami nem stimmel most vele. Túlságosan is jól érzi magát Fabregas mellett, régen nem volt már olyan boldog, mint amilyen most. Viszont belső énje vitatkozik önmagával, ugyanis szíve azt súgja menjen el Fabregassal, esze viszont megállítja. Hiszen az lehetséges, hogy barátságokból alakul ki a legjobb szerelem, viszont, ha az egyik félnek mégsem fekszik ez a kapcsolat, akkor bizony egy baráttal kevesebb...
    Itt jelen esetben nem Danielt akartál amúgy írni?!:D Mellesleg igen, ez valóban jó döntés lenne, de lássuk be, Lari hamar cselekszik, és nem nagyon gondolja végig a következményeket...:D
    Úgy gondoltam a letargikus, mégis romantikus részbe egy kis poént is bele kell csempészni, mert nem akarom, hogy unalmassá váljon a történet.:D
    Nem ígérhetek előre semmit sem, de legjobb tudásom szerint fogom bonyolítani az amúgy is gubancos szálakat.:D
    Örülök, hogy sikerült egy ilyen részt összehoznom, és ismét köszön a lényegre törő, kifejtős kritikát!! Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  8. Szia Vii, örülök, hogy újra "látlak"!:)
    Semmi baj, az a lényeg, hogy ismét megleptél a véleményeddel!
    Boldog vagyok, hogy ilyen érzéseket keltek bennetek, hiszen hasonlóképpen vagyok én is, amikor leülök egy-egy fejezet megírásához.
    Mindig is tetszett a véleménykinyilvánításod, hiszen nincs velük semmi baj! Kellően kifejted a dolgokat!:)
    Az nem baj, ha egy újonnan belépő szereplő kezd szimpatikus lenni számotokra, ugyanis igyekszem a kedvenceimet a ti szívetekbe is belecsempészni!:)
    Nézzük azt az oldalát, amit Dorcsy is írt. Hiszen Lari számára Fabregas nem az ellenséget, ellenfelet jelenti. Ő nem az a srác, aki Katalóniában focizik, hanem az a barát, aki végig mellette volt. Bajban, és örömben egyaránt. Ő az a srác, akivel régen rengeteg időt töltött, akit a legjobb barátjává fogadott. Lari szemében Fabregas még mindig az-az Arsenalos kölyök, akit régen megismerhetett.:) Bár nem tudom, hogy esetleg az angol bajnokságban szurkolsz-e valakinek, hiszen ha pont egy riválisnak, akkor ez a gondolatmenet sem megfelelő számodra ilyen téren.:D
    Még nem tudom ki mellett találja meg azt a végső boldogságot, amire mindig is vágyott, de az biztos, hogy a szavazatokkal egy csöppet elbizonytalanítottatok. A holtpont változni fog, és ebben teljes mértékig biztos vagyok. Valaki irányába dőlni fog a mérleg, csak itt az lesz a kérdés, hogy kivel fogsz a történet vége felé szimpatizálni!:)
    Igyekeztük másképp hozzáállni a problémákhoz, ezért is sikerült higgadt fejjel leülni, és megbeszélni a dolgokat.:)
    Köszönöm szépen ismét tartalmas kritikád! Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  9. Szia Szittyke! Egyáltalán nem kell semmit sem sajnálnod, ugyanis mi sem pontosságunkról vagyunk híresek, ha a kommentválaszról van szó! Tehát az a lényeg, hogy itt vagy, és ezt nagyon szépen köszönöm Neked!:)
    Remélem jól sikerült a verseny, de megkérdezhetem hogy milyen?:)

    Hidd el, én is boldog vagyok, hogy találtunk egy biztos kiutat a "sötétségből". Ugyanis imádom alakítgatni, formálni a szereplők karakterét, személyiségét, tehát örülök én is, hogy meg tudtam mindent beszélni Tessaval, higgadt fejjel.:)
    Hidd el, ahogy mi fel tudjuk dobni a hangulatodat, úgy te is megteszed ezt velünk a kritikáiddal!:) Köszönöm szépen!
    Igyekszünk minél hosszabbra írni idén a történetet, és reméljük ez sikerülni is fog. Annyi ötlet van a fejemben, hogy még nem látom konkrétan a végét a dolgoknak. Hellyel közel már megvan a boldog kép, de ez még sok mindentől függ. Mind hangulattól, mind a kritikáktól!:D
    Egyáltalán nincs semmi baj, szeretem olvasni a "sok dumádat".:) Mert valóban cseng belőle az őszinteség!:)

    Ha ekkora örömöt tudtam Nektek ezzel okozni, akkor lehet még beiktatok pár Fabregas részt.:) Nem ígérem, hogy már a következőben olvashatjátok boci szemű gondolatait, de hamarosan újra tervezek egyet. Viszont arról fogalmam sem volt, hogy ennyire jól sikerült ez a rész.:) Dorcsynál írtam, hogy pont az ellenkezőjét éreztem, mégpedig azt, hogy valami hiányzik belőle. Valami, ami tényleg elfogadhatóvá teszi. De örülök, hogy ti nem így gondoltátok.:)
    Fabregas személyiségét próbálom olyanra formálni, hogy ha nem lenne benne a jövőben, érezzétek egy kicsit a hiányát. Mert lássuk be bejött Neymar, nevettünk, eltűnt, de nem nagyon emlegetitek.:D És ez természetesen nem baj, hiszen neki személy szerint csak egy futószerepet terveztem. Egy olyat, aki segítségével Lari végre kiléphet a komor hétköznapokból.:) Viszont Cescyt másképp akarom. Szeretném, ha azt az örömöt, bánatot, fájdalmat átadhatnám Nektek, amit én is érzek az ő karakterírása közben!
    Igen, Fabregas elég régóta másképp gondolkozik, de ahogy Lari sem, ő sem merte eddig a percig bevallani ezt magának.:)
    Az életéről emlékképek fognak szólni, de ha megfigyeljük, az embernek meg van az életben az a fél, aki mellett igazán boldog lehet. Vannak párkapcsolatai, de mindig jön egy jobb, ami valami miatt sokkal vonzóbb, mint az előző. Aztán ha végre megtalálta azt a személyt, akivel úgy gondolja, képes leélni az életét, akkor jön egy fordulat, és máris meggondolja magát. Mindenkinek megvan valahol a másik fele, de előtte több kapcsolaton át boldog tud lenni.:) Remélem nagyjából érted ezt a gondolatmenetet, ugyanis elég zavarosan tudtam megfogalmazni.:D
    Fabregas lelke annyira tiszta, hogy nem lenne képes szétválasztani senkit sem. Ott van, amikor ott kell lennie, de ha nincs rá szükség, a háttérbe húzódik. Viszont ha azt nézzük, lehet nem jött volna erre rá arra hogy mit érez a lány iránt, ha anno Lari nem megy el Londonból. Tehát mindennek meg van az előnye, és a hátránya is. Viszont az is lehet, hogy nem lépett volna semmit sem, és maradtak volna barátságban.:)
    Mint már írtam, lehet, ha Lari nem megy el, nem jöttek volna rá bizonyos dolgokra. Én személy szerint azt az elvet követem, hogy minden okkal történik.:)

    VálaszTörlés
  10. Igazából mostanában rengeteg időt töltöttem a youtube előtt, és teljesen véletlenül akadtam rá erre az előadóra. Megtetszett a számai mondanivalója, és úgy gondoltam hogy egy-két részemhez megfelelő lesz!:)
    Örülök, hogy tetszett!:)

    Mindig próbálkozom olyan részeket megírni, amiknek van mondanivalója, és dőlnek belőle az érzések. Mostanában ilyen napjaimat élem, ezért is lehet az, hogy a legtöbbször Lari legszívesebben sírógörcsöt kapna, de nem teheti meg. A történet kissé jelképezi az én érzéseimet is.:) Ezért is nagy öröm olvasni, hogy át tudom adni mindazt nektek, amit én is érzek.:)

    Én sem szeretek sírni, tehát újabb közös pont!:) Bár azért úgy vagyok vele, hogy néha könnyebb a léleknek az, ha valakinek kisírhatja magát. Az már egy másik nézőpont, hogy soha nem ezt az elvet követem, inkább elfojtom magamban a dolgokat.:)
    Valóban borzalmas dolgokon ment keresztül. Rettentően fájt neki, és legbelül talán össze is tört. Ezeket a dolgokat a közeljövőben leírom majd, és azt is megtudhatjátok, hogy ez az erős lány mit is vár még az élettől.:)
    Igen, szüksége van rá, és erre még csak most jött rá. Akkor, amikor már késő. Sokat köszönhet neki, hiszen most nem az lenne, aki, ha az apja nem noszogatja őt minden edzésen.

    Valóban egy orvosra van már szüksége, de az már egy másik kérdés, hogy belátja-e ezt a dolgot, vagy szenved tovább. Esetlegesen megjelenik egy karizmatikus személyiség, aki igenis leordítja a fejét azért, hogy itt az ideje meglátogatni az ismerős orvosait.
    Muszáj voltam egy kis poént becsempészni a történetben, túlságosan is szomorú volt.:D De úgy gondolom igaz, mostanában túl sok rossz történik főszereplőnkkel, de annál édesebb lesz a boldogság.:) Hiszen az ember, ha rengeteg balszerencsés dolog veszi körül, a legkisebb történéseknek is tud örülni, ami kicsit is pozitívan hat majd kedvére.:)

    Örülök, hogy Bruno Mars számával is kibékültetek, és talán meg is szeretitek majd!:)
    Köszönöm szépen ismét a véleménynyilvánítást! Sokat jelent!:)
    A folytatás pedig már fel is került. Puszillak, Lari.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Fúúh, hát igen hazaértem, az agyamat teljesen leszívták, de már nem tudtam azt megtenni, vagyis inkább helyesebben fogalmazva nem volt szívem nem feljönni az oldaladra, úgy hogy itt vagyok, és válaszolok a komidra.
      Először, ha már kérdezted a versenyt, akkor ugye illik rá válaszolni, én ezt kisebb megerőltetés nélkül megteszem. Szóval, ma voltam Herman Ottó Biológia versenyen, és első lettem a megyein, és majd valamikor májusban (konkrétan nem tudom mikor) megyek az országosra Kisújszállásra, és három napra. Szóval, mire hazaérek onnan én egy élőhalott leszek.
      Aztán a másik, a párkapcsolati gondolatmeneted tökéletesen megértettem, szóval nem kell aggódni, a lényeget kivettem belőle, és szerintem ez a legfontosabb.
      Aztán. Láttam az új fejezetet fent, de már nem kezdem el olvasni, mert egyrészt a sok fejes prédikálásától már teljesen lefáradtam, másrészt piszkálja a fantáziámat a rész, és ha most elkezdem olvasni este 10-ig tuti, hogy itt ülök, a Real-Barcát pedig mindenképpen nézni akarom, félbe hagyni meg nem szeretem az olvasást. Szóval, ha nem gond, akkor holnap, vagy még a jövőhét elején fogok érkezni.

      Puxxx: szittyke

      Törlés
    2. Először is. WÁÁÁÁÁ NYERT A REAL!!!!!!!!!! :"D *boldog mosollyal az arcán letörli örömkönnyeit, majd szánakozva gondol a közösségi oldalon található katalán drukkerek kifogásaira*
      Gratulálok, ügyes vagy!:) A későbbiekben pedig sok sikert, és köszönöm, hogy válaszoltál nekem!:)
      Akkor megnyugodtam, bár nekem tényleg zavarosnak tűnt, de ez lehet már csak az én hülyeségem!:D
      Az olvasással ráérsz, pihend ki magad! És HALA MADRID!
      Mellesleg kicsit kitérve, fantasztikus meccs volt! A Real gyönyörű védekezést mutatott, és nagyszerű támadásra épített játékkal nyűgözték le a drukkereket! Most, hogy nem nyúlt bele a játékvezető, sikeresen nyert a Real. Aztán meghozta Mou taktikája a gyümölcsét, Messit teljesen kivonták a játék alól...:D Úristen, azt hiszem ennél szebb napom nem lesz gyakran, ráadásul ez olyan önbizalom löketet ad a királyi gárdának, hogy a BL-ben kitömjük a Bayern kapuját!!!:D
      Jóéjt.:)

      Törlés
  11. Szia Dorcsy! :)
    Köszönjük, hogy ismét itt vagy és egy terjedelmes kommenttel nyilvánítod ki a véleményed! :)

    Tess valóban nem nagyon vergődik ilyen állapotban, viszont azért ő se volt valami könnyű eset a letört sarkú magas sarkújával és a mindenhova leülök és lefekszek viselkedésével. Hát Dorcsy van ott izom, plusz Tessa sem sorolható a nagyon nehéz kategóriába. :D A gyümölcsleven pedig még gondolkodom, aztán talán még egy kis kóla is belefér majd, de még ezen tényleg gondolkodnom kell. :D

    Mivel Tessa részeg, így hülye elméleteket gyárt és ezért jutott eszébe ez az elképzelés, hogy nem akar vele mutatkozni, és ezt is már csak azért találta ki, mert még mindig keresi a válaszokat, tehát ameddig nem jut majd normális válaszhoz, addig ott fog motoszkálni minden lehetséges elmélet a fejében.

    Nem kell magyarázkodnod Dorcsy persze, hogy elhisszük neked, viszont másnaposság ellen, elvileg valami gyógytea hatásos, tehát ha a körülötted valakinek szüksége lenne rá akkor szerezz be valahonnan valamiféle gyógyteát. :DD

    A stúdióval Matías tulajdonképpen abból a szakadékból akarta kihúzni Tessát, amibe a mostanában ért sokkok taszították, és mindemellett még a barátságuk szorosabbra fűzésében is egy nagy lépcsőt jelent ez a közös élmény. :)

    Matías jó barátja lett Tessának ez alatt a rövid idő alatt is így szükség volt már arra, hogy egy kicsit többet is megtudjanak egymásról. Az „És elmennek régi Tessa-házat látogatni.” mondatod helyett pedig azt olvastam, hogy elmennél házat meglátogatni, aztán elolvasva még egyszer kitöröltem az előtte megfogalmazott választ a fejemből, ami az lett volna, hogy máris indulhatunk. :D

    Köszönjük a dicséretet és a kommentet is!:)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  12. Szia Vii! :)
    Köszönjük, hogy írtál nekünk! :)
    Tessa valóban nem egyszerű feladat, de Matías egy olyan belevaló magabiztos srác, hogy ez neki meg sem kottyan. Képzet orvos tehát tudja, hogy hogy kell bánni a betegekkel, még ha csak lelki betegek is. :) Az pedig, hogy mi lesz a Matías-Tessa barátságból még a későbbi fejezetekben kiderül. :)
    Mi is örülünk, hogy sikerült megbeszélnünk a dolgot, úgy, hogy továbbra is olvashassátok a fejezeteket. :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés
  13. Szia Szittyke! :)
    Köszönjük, hogy írtál nekünk, és semmi szükség a szabadkozásra megértjük, hogy sok dolgod volt.:) Én is elnézést kérek a késői válaszért!
    Köszönöm a dicséretet, örülök, hogy tetszett és annak is, hogy visszavártad azt a régi Tessát, aki régebben volt. :)

    Az alkoholnak sokféle hatása van, nem csak hülyeségeken kezd el az ember agyalni, hanem általában az igazat is mondj, tehát Tess csak kimondta itt azt amit gondolt, és nem foglalkozott azzal, hogy gondolkodjon előtte a kérdésen.

    Mindenkinek szüksége van a szórakozásra bele értve itt Tessát, s nem mellesleg Matíast is. Az orvosnak is kellett egy kicsi ebből a buliból és a piából, hogy hosszabbra eressze a gyeplőt Tessával szemben. Persze ez egy csúnya megfogalmazás volt, viszont teljesen megfelelt annak, hogy szemléltetni tudjam, hogy mit is szeretnék mondani. És Matías valóban feszegeti a minta pasi vonalat, hisz mindig ott van ha kell, jól is néz ki és vigyáz is a lányra.

    Már egy jó ideje csak a négy fal között ült Tess így ki kellett valahova mozdulni, még ha azt a munkája miatt is teszi. Sevilla pedig szerintem is egy nagyon szép hely. :) Azt pedig, hogy mi lesz Matías és Tessa barátságából a későbbiekben olvashatod majd.

    Örülök, hogy tetszettek a számok.:) Remélem máskor is tudok majd újat mutatni neked. :)

    Köszönjük, hogy írtál nekünk.! :)
    Puszi Tess :)

    VálaszTörlés