Összes oldalmegjelenítés

2012. június 9., szombat

Chapter 28.

Sziasztok!
Újra megérkeztünk, és köszönjük szépen az eddigi szavazatokat. Igazából nem tudjuk mivel mozgósítsuk egy kicsit a csapatot, hiszen szeretnénk egy kicsivel több visszajelzést kapni. Viszont, ha tetszik a rész, és adtok is magatokról egy kis életjelet, benne vagyunk a heti két frissben. Amint vége az iskolának, hozhatunk egy részt szerdán, valamint szombaton.:) Persze ezt is meg fogjuk szavaztatni, hogy egyáltalán érdekel-e titeket ez az ötlet.
Jó olvasást, puszi!:)


(Larissa)

(Christina Aguilera - Hurt [magyar])
Tétovázása kissé megrémít, szavai lassan hagyják el ajkait. Biccentve egyet megpróbálom szóra bírni, de hatalmas sóhajtása ijesztően töri meg a kettőnk között keletkezett csendet. Remélem, nem most akarja bejelenteni azt, hogy végleg elmegy. Nem lennék még arra felkészülve, hogy elveszítsem őt, újra. Látja szememben a rémületet, fotelhez lépve letérdel elém, kezeimet kezei közé veszi, állát pedig térdemen támasztja meg. Hatalmas boci szemeiben fájdalom csillog, de ezt jelen esetben nem tudom még hova tenni. Úgy gondolom nem okoztam semmi bosszúságot neki, mert akkor el sem hagyta volna a csapatbuszt. Kétségek között vergődve, feszengve ülök a puha párnán, agyam vészleállással fenyegeti testemet. Szédülve dőlök hátra, de semmi nem segít most nekem. Mindig is őszinte volt hozzám Fabre, de úgy érzem, most valami nagy titkot fog elmondani, amire talán még nem vagyok felkészülve. Ilyesfajta nyíltságot már régen láttam tekintetében. Végigsimítva arcán behunyja szemeit. Soha nem szerettem a meghitt pillanatokat, de valahogy barátom közelében más emberré válok. Olyanná, akinek szüksége van a romantikára, a csöpögős zenékre, és a rózsacsokrokra. Mert Cescytől ezt teljes mértékben megkapnám, itt már csak az a kérdés, hogy mennyire lennék képes elfogadni a gyökeres változásokat az életemben.
-          Sajnálom. –egy szó, mégis jelen esetben sok dolgot elárul. Ellenem vétett volna valamit?! Fejét leszegi, szemeivel a padlót kezdi fixírozni. Álla alá nyúlva, erőszakosan veszem fel vele a szemkontaktust. Bánat, szerelem, csalódottság keveréke található meg sötét íriszében, ami nem jó előjel. Soha nem láttam még ennyire kétségbeesettnek, pedig pár éve ismerem már. –Először is, édesapád nekem árulta el a betegségét. Akkor még csak jóindulatú daganatot diagnosztizáltak nála, rendszeresen járt kemoterápiára, kezelték, hogy ne forduljon át az ellentétébe. Az esküvő előtti napokban nagyon gyenge volt, én kísértem az orvosokhoz. –kezemet lendítve arcon csapom, majd kissé meglökve, ordítva állok fel.
-          Mégis mit hittél? Hogy átveheted nála a helyemet?! –Brian rohan közénk, újabb támadásomnak viszont Cescy erős karjai vetnek véget, amik körém fonódnak.
-          Sajnálom, de itt még nincs vége. –kinézve bátyára erőteljesen bólint, mire a kék szemű vonakodva ugyan, de magunkra hagy minket. –Megesketett, hogy ne szóljak neked egy szót sem, hiszen boldog voltál. Lefoglalt az esküvő szervezés, a fizikoterápia, és a szerelem. Ezzel nem az önzőségre akarok célozni, hanem arra, hogy végig fontos voltál neki. Nem a nagy napon akart szólni neked, de már nem volt sok ideje hátra. Azt is veled akarta tölteni, és csak reménykedni tudott abban, hogy mellette leszel a nehezebb percekben is. –hangja monoton a sivár éjszakában, lelkemre mázsás súly nehezedik.
Emlékszem kiskoromban egyáltalán nem tettem fel magamnak azt a kérdést, hogy anya hol van. Nem ismertem őt annyira, hiszen korán életét vesztette, de legalább hagyott maga után egy olyan kincset, mint Tessa. Édesapám mindent megadott nekem. Jó barátom volt, sőt, ha barátnőre volt szükségem, azt a szerepet is elvállalta. Vásárolni vitt, és talán neki köszönhetem azt a rossz szokásomat, hogy mindent próbálás nélkül dobok a kosárba. Edzett, hajtott, ha azt kértem tőle a tekintetemmel, mindent megkaptam tőle, még azt is, amire úgy gondoltam nincs szükségem. Tudta, ha valami problémám volt, bizalmasként kezelte a gyerekes témáimat is.
Zokogva kapok szívemhez, lábaim felmondják a szolgálatot. Az utolsó pillanatban is engem akart óvni, az én lelkemet akarta megmenteni a teljes összezuhanástól. És én végig őt hibáztattam azért, mert önző volt. Felszínes életem a romokban hever, ha nem hagyom magára, talán még most is élne. Időben elkezdte volna a kezeléseket, és boldog, teljes életet élhetett volna. Szeretettel, és egy olyan lánnyal, amilyet minden apa kívánt volna magának. Csalódást okoztam szeretteimnek, azoknak az embereknek, akiket soha nem akartam bántani. Megrögzült bennem az, hogy nem okozok fájdalmat senkinek, és mégis csak a kavarást tudom magam után hagyni.

Cescy simogatja a hajamat, de bennfentes suttogása nem nyugtat most meg. Pont annak a személynek nem akartam bosszúságot okozni, akivel mindezt megtettem. Rossz gyerek voltam, és most már nem tudom megváltoztatni a múltamat. Pedig, ha tehetném, visszapörgetném az időt, és inkább nem indulnék el világot látni. De az ember a hibáiból tanul, csak sajnos nekem már annyi volt, hogy egy egész könyvet lehetne belőle írni.
-          Figyelsz rám, kislány? –szomorú hangja utat tör gondolataim között, agyam teljes mértékig rá koncentrál.
-          Én nem akartam ezt Cescy. Szerettem volna teljes életet élni, ki akartam szakadni édesapám karjai közül. De milyen áron tettem ezt meg? Borzalmas azzal a tudattal itt lenni, hogy cserbenhagytam akkor, amikor mellette kellett volna lennem. –ajkait számra tapasztja, könnyeim megállíthatatlanul folynak. Csókunk mézédes, mégis valami láthatatlan burok vesz körül minket, amiből nem tudunk szabadulni. Légzésem nehézkessé válik, felzokogva dőlök a puha garnitúrának.
-          Nem tehetsz erről, nem akarta tönkre tenni az életedet. Értsd meg, és fogadd el utólag a döntését. Azzal nem teszel jót senkinek, ha magadat hibáztatod. Mi lett veled? Úgy gondoltam ideje elmondani, hiszen jobb tudnod erről. Erre kiborulva hisztizel, mint egy kamasz lány. Emlékszel arra az estére, amikor súlyosan megsérült a térded? Képes voltál felállni a padlóról, bíztattad azokat, akik már elvesztették a hitüket. És te mégis erős voltál, és mosolyogtál, holott belül ordítottál a fájdalomtól. –az emlékek hatására kiráz a hideg. Esős este volt, az Arsenal csapatával barátságos mérkőzést játszottunk. Imádtam abba a mezbe öltözni, mégsem éreztem azt, amit a hófehérnél. Szokatlan szeretet, és hála járja át lelkem, mikor magamra öltöm a Real Madrid címeres sportfelszerelést.
Rohantam a kapu felé, de a vizes fű nem könnyítette meg a dolgomat. Imádtam olyan talajon játszani, hiszen ha valaki használni tudja a csúszást egy-két cselénél, előnye származik a szakadó esőből. Akkor mégis szidtam még az eget is azért, mert baljós estét varázsolt számomra. Hosszan toltam meg a labdát, Cescy mellettem haladt. Éppen egy szögletből indítottunk egy nagyszerű támadást, saját tizenhatosunktól indultam meg egymagam. Le akartam passzolni az engem beérő barátomnak a játékszert, de nem számoltam arra a lökésre, amivel egy ifi ellenfél jutalmazott. Esésem következtében térdem rossz szögben fordult, az ápolóstáb rettegve nézte végig szenvedésemet egészen a kórházig. A meccset abban a percben lefújták, csapattársaim pedig autóba pattanva követték a mentőt, ami engem szállított. 
Apa aggódva tanulmányozta arcomat, viszont jólesően pillantott kezemre, ugyanis Cescy szorításában elveszett apró kézfejem. Barátom akkor is mellettem volt, pedig nem nyújtott étvágygerjesztő látványt bal lábam. Az orvosok tudatták velünk, hogy az sem biztos, hogy egy operációval normálisan vissza tudják helyezni térdkalácsomat, ugyanis a porc is elég rendesen roncsolódott. A támadó játékos egy csokor virággal állított be hozzánk, szomorú szemei a mai napig gondolataimban égnek, bár nem szívesen agyalok ezeken a dolgokon.
-          Igazad van, de tudhatnád már jól, hogy a testi, vagy a saját lelki fájdalmamat jobban tűröm, mint azt, hogy valamit megakadályozhattam volna, ha nyitott szemmel járok! –felcsattanva ugyan, de kis macskaként bújok karjai közé. Igaza volt, de sértette büszkeségemet az, hogy ezt bárkinek is beismerjem.
-          Még nincs vége. Mikor Andrew meghalt, bekerültem egy igen rossz társaságba. Eleinte még csak a füves cigivel volt dolgom, de egy idő után belekevertek parti drogokat is az italaimba. Wenger kiszúrta rajtam az elvonási tüneteket, és elküldött egy tesztre. Természetesen nem voltam biztos abban, hogy függő lettem, de a hangok a fejemben, valamint az állandó kattogás megrémisztett. Tudod Lari, én nem önszántamból hagytam el gyerekkori klubunkat. A francia edző tett lapátra, megjegyzem jogosan. Igaz, tettem ez ellen, hiszen megszakítottam a kapcsolatot velük, de túlkésőn cselekedtem. Fájt a szívem azért, mert elvesztettem azt a két személyt, aki számomra a napot jelentette az életembe. Anyáékkal nem tudtam tartani a kapcsolatot, később pedig züllésem miatt nem beszéltünk. Brian élte saját kis elvont életét, néha megbeszéltünk egy-egy találkozót, de rendszerint lemondtam. Tudtom nélkül szoktam rá, mégis hatalmas akaraterő kellett ahhoz, hogy letegyem azokat a szereket. –monológja először meglep, majd elborzadva tekintek végig rajta. Fejét lehajtja, lehet tekintetemet undorral telve látta, pedig egyáltalán nem neki szántam.
-          Semmi baj. –beletúrva hajába belenézek szemeibe, majd mosolyogva beszélni kezdek. –Mérges vagyok magamra, de tekintve, hogy az előbb majdnem szó szerint azt vágtad a fejemhez, hogy egy hisztis picsa vagyok, nem rendezek jelenetet. Ami a múltban történt, az ott is marad. Változtatni fogok a hozzáállásomon, és ami a legfontosabb, - füléhez hajolva, suttogva ejtem ki a szavakat a számon, - én most már itt leszek melletted. Jóban-rosszban, hiszen az érzéseim megváltoztak az irányodba. Lehet te kellettél ahhoz, hogy rájöjjek, valami nem stimmel az életemben. –szemeim mosolyognak, felettébb boldognak érzem jelen pillanatban magam.
-          És még mindig nincs vége. –fáradt sóhaja idegességgel tölt el. Igaz, már elmondta a történteket, amiért egyáltalán nem ítélem el, mégis úgy érzem, most jön a neheze. Legalábbis tekintete ezt sugallja. –Tegnap találkoztam Carlaval. Azzal a nővel, aki nemrég szakított velem, egy másik férfi miatt. Ez egy hosszú történet, ha elég időnk lesz, elmesélem. –érdeklődve nézek rá, nem értem ezzel mi lehet a baj. –Megcsókolt, én pedig visszacsókoltam. –sajnálattal teli pillantását rám emeli, kezeivel felém nyúl.
-          Figyelj Cescy, ezzel semmi baj nincs. Fiatal férfi vagy, akinek szüksége van bizonyos dolgokra. –arcomra műmosolyt csúsztatok, nem tudom miért esett most ez az őszinte vallomás ilyen rosszul. Szemeim csillognak, ahogy felveszem vele a szemkontaktust, arca enyémhez közelít.
-          Amiket tőled szeretnék megkapni…
Ajkaira tapadva ölébe ülök, mire hátát a közelben lévő fotelnek támasztja. Végigcsókolva arcát elégedetten bújok karjai közé, érintései hatással vannak szívemre is. Pólómat felgyűrve végigsimít hátamon, melltartómat egy mozdulattal kicsatolja. Ajkai tépik ajkaimat, most érzem igazán teljesnek magamat. Cescy olyat adott nekem az évek alatt, amit egyetlen férfitől sem kaphatnék meg. Szeretetet, hitetet, reményt, bizalmat, és biztonságot. Kapcsolatunk alakulását talán ezek a szavak jellemzik igazán, de ami köztünk zajlik, azt nem lehet semmivel sem leírni. Karjai szorosan tartják hátamat, édes csókjai már nyakamat kényeztetik, még az én ujjaim bátran szántanak végig dús hajában. Imádom ezt a férfit, de még mindig nem vagyok biztos a szerelemben. Úgy érzem soha nem voltam még igazán megszállott, viszont most vele érzem a legjobban magam. Lábaimat átkulcsolva derekán, elégedetten kacagok fel, amikor kezei combjaimhoz érnek. Ujjai egyre fentebb csúsznak, viszont ajkunk játéka egy percre sem szakad meg. Mosolyom levakarhatatlan arcomról, agyam és szívem egyszerre egyetlen szót suttognak fülébe…

(Matías)

Mióta elkezdtem többet is érezni Tessa iránt, azóta erre a percre vártam, hogy akadjon egy olyan momentum az együtt eltöltött időben, amikor kimutathatom, hogy mit is érzek valójában, hogy eljöjjön az, amikor összeszedem magam és nem leszek egy ijedős, visszahúzódó srác. Szokták mondani a filmekben, hogy mindenki a tökéletes pillanatra vár, és úgy gondolom én megtaláltam azt a tökéletes pillanatot, amiért részben büszke is voltam magamra, viszont mikor beférkőzött az a gondolat a fejembe, hogy egy férjnél lévő nővel csókolózok, már kicsit sem voltam olyan nagyra azzal a fene nagy büszkeségemmel. Ezzel az egy csókkal nem csak az volt a célom, hogy az érzéseimet kimutassam Tessa felé, hanem hogy olyan érzelmeket hívjak elő belőle, amilyeneket én is táplálok iránta. Nem mondom azt, hogy szerelmes vagyok, mert nem, de olyan erős vonzódást érzek iránta, amilyeneket életem során, csak egyszer éreztem. Pár évvel ezelőtt volt egy lány, akinél már megtapasztalhattam, hogy milyen érzés az igaz szerelem, viszont akkor annak a kapcsolatnak, nem tejesen olyan lett a befejezése, amilyenek kellet volna lennie. A lány folyamatosan megcsalt és csak játszott velem, viszont tudom, hogy Tess soha nem tenne ilyet. A közelében a régi szerelem képe elmosódott, és teles képzavar uralkodott a fejemben, viszont fogalmam sincs, hogy mi lesz a továbbiakban. Hiszen ez után a csók után több lehetőség is fenn áll, hogy Tessa hogyan fog reagálni. Előfordulhat az is, hogy azt mondja, hogy soha többé nem akar a tettem után látni, viszont fenn áll a második lehetőség is, aminek valószínű, hogy nagyon csekély az esélye, de megeshet az is, hogy viszonozza az érzéseimet. Egy perc alatt számtalanszor végigpörgettem ezeket a lehetőségeket a fejemben és csak reménykedtem, hogy számomra kedvező lesz a választás. Félve a döntéstől szakítottam meg csókunkat, majd törékeny, most a meglepődöttségtől fal fehér arcát a kezeim közé vettem ezzel is biztosítva azt, hogy láthatom a reakcióját, viszont a tüzet, ami az én szememben égett nem láttam viszont tükröződni az arcán. Ezután persze kissé csalódottan vettem le róla a kezem, majd elfordulva a vezérlőbillentyűzet asztala felé, csak a gombokat bámultam. Soha nem kerültem még ilyen közel egy betegemhez sem, és az igazat megvallva nem is sok alkalmam lett volna rá, hisz nem sok fiatal lányhoz rendelnek ki huszonnégy órás felügyeletet. Szemem sarkából vetettem egy pillantást Tessara, majd óvatosan figyeltem a további reakcióját. Meglepődött arcát le sem tudta volna tagadni, én pedig ebben a percben éreztem úgy, hogy meg kell törnöm az uralkodó már-már kínos csendet.
-          Ne haragudj. Nem tudom mit hittem, és mi ütött belém. – mentegetőzésem hallatán arca kezdett megváltozni. Fal fehér ábrázatát felváltotta a hétköznapi Tessa arc.
-          Semmi gond. – suttogva ejtette ezt a két szót, ami hallatán nagy kő esett le a szívemről, hisz áldottam a sorsot, hogy nem haragudott meg rám, majd az előbbi hangsúlyát egy pillanat alatt növelte meg. – Fel kéne még venni vagy két számot, aztán mehetnénk is haza, mert már hiányzik a madridi ágyam, amiben olyan jókat tudok aludni. – nevetve terelte el a figyelmet arról a szituációról, ami néhány perccel ezelőtt történt. Bólogattam együttértésem jeléül, majd leülve a vezérlő gombokat tartalmazó asztal mögé jeleztem, hogy én készen állok az újabb munkára. Egyébként lehet igaza van Tessnek  és  úgy kell tennünk, mintha ez a csók meg sem történt volna.

Körülbelül két órán keresztül dolgoztunk még a stúdióban, a munkálatok vége felé pedig még Louis is befutott, majd ő is segített néhány pluszt a dalokba beleadni. Ezalatt az idő alatt sikerült teljesen kikapcsolnom az agyam,és látszólag az angol lány is ugyanezt tette, és teljesen valószínűnek tartom, hogy ez okozta azt a mérhetetlen nagy jókedvet, ami az utolsó pár órára volt jellemző. Mire befejeztük a munkálatokat Louis már állva táncolt és dokumentált minden pillanatot. Tudniillik ő egy olyan személy, aki szinte minden percéről valamilyen dokumentációt készít. Most is néha már csak ezt vettük észre, hogy villannak a vakuk mi pedig már majdnem vakon próbáltunk támolyogni a vezérlőben. Végighallgatva az összes számot, amit a stúdiójában vettünk fel egy rögtönzött bulit alakítottunk ki, ugyanis az ütemesebb számokra hárman roptuk a táncot, a lassúakra pedig Louis elkapta Tessát táncolni, majd akkor én lőttem ezekről a momentumokról egy-két kitűnő képet. Mire befejeztük a bulizást már elég későre járt, és tekintve arra, hogy ma még haza akarunk menni Madridba ideje lenne elindulni, vagy legalább egy kicsit összébb készülődni, mert ilyen tempóban sosem érünk haza.
-          Köszönök mindent, amit értem tettél. – Tessa egy öleléssel lepte meg Louis, aki nagyon barátságosan törődött a pár napja megismert lánnyal. – Remélem, hogy minél hamarabb látjuk még egymást. – mosolyogva tartotta még mindig az ölelést, majd elengedve barátomat hagyta őt is szóhoz jutni.
-           A mihamarabbi találkozás csak tőled függ, hiszen én itt vagyok majdnem a nap huszonnégy órájában, tehát tudod, hogy hol keress, ha szükséged van rám, vagy bármire. De kereshetsz akkor is, ha csak egy dal szeretnél felvenni, vagy ha beszélgetni szeretnél. Az én ajtóm mindig nyitva áll előtted. – nagyon aranyos volt Louistól, hogy felajánlotta a segítségét mindenben, és szerintem Tessa is nagyon hálás, hiszen jól jönnek most neki a bátorító és bíztató támaszok.
-          Akkor ezt megbeszéltük. – egy kacsintással az angol lány már az alagútban kereste a megfelelő kijáratot, és elég szépen sikerül kiigazodnia, hiszen most egyszer sem tévedt el, viszont én most eltévedtem volna, ha ott hagynak, hiszen végig csak Tessat követtem.
Kiérve még egy utolsó pillantást vetett a gitárokra majd viszonylag jókedvűen hagyta el az épületet és ült be a vezető pozícióba.

(Tessa)

Szerintem nem mondok semmi újdonságot azzal, ha azt mondom, hogy meglepődtem, úgy őszintén tiszta szívemből. Érzi az ember, ha valakinek többet jelent egy átlagos barátnál és én ezt éreztem is Matíason, de nem hittem, hogy pont itt a stúdióban szabadulnak, majd el az indulatok, és itt csókol meg. Persze próbáltam a legdiplomatikusabban lezárni a dolgot és úgy csinálni, mintha ez az egész meg sem történt volna, és látszólag a barátom is beleegyezett ebbe a verzióba, mert egész úton csak a dalaimról beszéltünk, és egy szó sem esett arról a pillanatról. Viszont fogalmam sincs, hogy mi lesz most. Ha most elkezdődik az egész CD körüli felhajtás, az-az fotózások, rádióinterjúk, mindenhová velem kellesz járnia, és mi lesz, ha akkor jön rá az öt perc és akkor próbálkozik majd újra meg egy ilyen mutatvánnyal?! Bár még az is kérdéses, hogy meddig lesz mellettem, viszont nélküle pedig mi lesz velem? Ő támogat, ő az, aki mondta, hogy csináljam. Ezekbe még bele sem gondoltam és igazán eddig bele sem akartam gondolni. Örültem, hogy átléptük a Madridot jelző táblát, ami azt jelezte, hogy nemsokára hazaérkezünk. Nagyon kifáradtam ez alatt a stúdió felvételes dolog alatt, viszont nagyon is megérte a munkám. Gondolataimat és Matías alvását a telefonnom csörgése zavarta meg, majd nem nézve a kijelzőt rögtön a fülemhez emeltem a készüléket, az autóval pedig lehúzódtam az út szélére. Elvégre nem szeretnék egy balesetet sem okozni a szerencsétlenségem miatt.
-          Igen itt Tessa Swallow beszél?  - fogalmam sem volt arról, hogy ki lehet a másik oldalt, így az általános köszönésemet elővéve vettem fel.
-          Jó napot! Éppen önnel szerettünk volna beszélni. A Telemadrid televízió csatornától keresem Önt és szeretnénk önnel ez tévés szereplést lebeszélni, már amennyiben elfogadja meghívásunkat. – hirtelen köpni-nyelni nem tudtam és az sem jutott eszembe, hogy hogy van az, hogy igen vagy nem.
-          Természetesen elfogadom a meghívást, de előtte meg szeretném kérdezni, hogy milyen témában is lenne ez az interjú? – eszembe jutott, hogy éppen milyen magánéleti gondjaim vannak, így kénytelen voltam megkérdezni, hogy miért is szeretnének látni engem, mert ha Ronaldoról akarnak beszélni, akkor előbb maradok otthon és nézem a plafont.
-          Az egyik zenei rovatunk szeretne önnel beszélgetni, mert híreket kaptunk, hogy nemrég Sevillában járt az egyik stúdióban és az új lemezén dolgozott. – „De jó, hogy ezek a paparazzók mindig ott vannak mindenhol.” megforgatva a szemeimet ismét beleszóltam a készülékbe.
-          Ez esetben elfogadom a meghívást. – már mosolyogva néztem Matíasra, majd a sráccal lebeszélve minden időpontot és dátumot, rögtön mesélni kezdtem barátomnak, hogy mi történt velem, mintha ő nem ült volna itt mellettem az elmúlt tizenöt percben.
-          Szerintem akkor ezt meg kell ünnepelni. – orvosom éppen a házunkra bekanyarodva vetette fel az ötletet, ami nagyon szimpatikus volt számomra.
-          Remek ötlet, és van valami konkrét terved is, vagy csak úgy vágjunk bele az éjszakába? – kiszállva az anyósülésről érdeklődtem, mivel idő közben helyet kellett cserélnünk, mert a nagy magyarázásban és mesélésben, amit Matíasnak folytattam többször is meglátogattam a záróvonalon túli sávot az autóval. A szerencse még az, hogy a harmadik ilyen esetnél Matías megelégelte a dolgot és közölte, hogy ő még élni szeretne, és álljak félre.
-          Speciális ötletem van, szóval ezt estig nem árulhatom el, de már régóta gondolkodom a dolgon. – titokzatossága nagyon kíváncsivá tett, és tudni kell rólam, hogy nagyon nem szeretek kíváncsi lenni, így körülbelül kétpercenként kérdeztem meg tőle, hogy hová visz majd.
A nap hátralévő része csigalassúsággal telt el és egyszerűen az istenért sem akartak vánszorogni azok a mutatók az órában. Csak az ágyon feküdtem és az ággyal szemben elhelyezett órát néztem, amiről mindenféle Ronaldohoz köthető emlék jutott az eszembe. Az időmérő szerkezetet a nászutunk alkalmával vettük, és ezért is törtek most elő belőlem azok a bizonyos emlékek.

17 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Újra itt. Ne haragudjatok. Most sikerült utolérnem magam és hát wow...
    Annyi minden történt, de annyi minden, hogy én még csak most próbálom helyre tenni a gondolataimat.
    Nagyon tetszettek a részek!
    Nagyon úgy fest, hogy Ramosnak leáldozik, de már nem bánom, hogy Fabre veszi át a helyét Lari mellett. Legalább is nekem ez jön át. Azzal, hogy otthagyta és Fabre mellett kötött ki sok mindent elárult. Amit pedig az edzésen mondott lelkesítő szöveg... Rázott a hideg. Persze jó értelembe és végre Marcika is a régi volt. Örültem, hogy Fabre őszinte volt Larihoz, és hogy ő képes megbocsájtani. Remélem most már csak mélyülni fog a kapcsolatuk és a mélyebb érzések mellett megmaradnak barátnak is...

    Hát mikor Tessa a stúdióba álmodta Ronaldot elhittem, hogy igaz és mikor rájöttem, hogy nem én akkorát csalódtam. Na nem bennetek hanem abban hogy annak a gyökérnek már bocsánat, mert amúgy imádom őt, ennyit ér a felesége. De úgy érzem, hogy most már hamarosan felbukkan. Talán a TV-s szereplés után. Matías pedig... Sejtettem én, hogy ez több mint barátság de nem számítottam egy felvállalt csókra. Azt hittem Tessa vevőbb rá, de igaza volt Matinak, abban hogy Tessa nem lenne képes arra, hogy fájdalmat okozzon neki, vagy átverje. És most pont ezt teszi a különbség annyi, hogy Roninak nem tud fájdalmat okozni pedig megérdemelné. Mondjuk személy szerint szeretném hogy Ő és a doki. Meg szerintem ez még nem lefutott kör! :)

    Az a lényeg, hogy nagyon imádtam az összes részt és annyira szeretem azt ahogy írtok. És igyekszem minden részhez jönni nem pedig elmaradni! :)

    Puszi:
    Vii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vii!

      Azzal, hogy visszahoztam egy kicsit Ronit Tessa életébe szerettem volna megmutatni, hogy Tessa nem felejtette el, hogy van egy férje, akit szeret. A TV-s szereplés még bármit eredményezhet, amit a későbbiekben meg is tudhatsz! :) Matí viselkedése pedig igen lehet kicsit kiszámítható volt, de várható is azok után, hogy egy ideje már össze vannak zárva és Tessa nem egy csúnya lány, vagyis nő. :)

      Köszönjük, hogy írtál nekünk!

      Puszi Tess :)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. SZiasztok! Bocsi, hogy a múltkor nem írtam, de el voltam havazódva. Természetesen megint jó részeket írtatok. Annyira izgulok, hogy mi lesz ennek a folytatása.
    Ajaj, mi lesz az a szó, amit kimond Lari, szerintem inkább nem akarom hallani, vagyis látni, mert úgy látom, hogy szegény Sergiot megint nagyon fogom sajnálni. De azért Cesc boldogságának is örülnék, csakhát akkor mi lesz Sergioval? Na mindegy, biztos, jól írod tovább a részeket!
    Matias-on nem csodálkoztam, tudtam, hogy előbb utóbb megcsókolja Tessát, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz velük ezután. Meg arra, hogy mi lesz , ha Roni végre felbukkan.
    Csak így tovább, és igyekszem mindig írni, bár most , hogy itt az Eb....Na jó, azért erre szakítok időt ! Puszi: Adrienn

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Adrienn! :)
      Köszönjük, hogy írtál nekünk! :)
      Mindenki számított a Matías csókra reakcióra viszont már kevesebben, Roni felbukkanása pedig valóban egy újabb mérföldkő lesz! :)

      Puszi Tessa :)

      Törlés
  4. Sziasztok!

    Kicsit megkésve, de itt vagyok. Válasz kommentedre válaszolva egyáltalán nem szomorít el a tény, hogy fenn van az új fejezet, mert már nagyon vártam folytatást, és kíváncsi voltam mik lesznek a fejlemények. Szóval reményeid beigazolódtak, mert valóban boldogsággal töltött el a rész. Egyrészt, mert fenn van, másrészt pedig nagyon tetszett.

    Larissa rész:
    Húúú… Mit is lehet ilyenkor írni??? Basszus, belém fojtottad a szót. Tudtam, hogy nehéz lesz a következő fejezethez véleményt írnom, szóval előre is bocsánat, ha nem lesz annyira hosszú, de azt azért nem gondoltam volna, hogy ennyire. Most próbálom összeszedni a dolgokat a fejemben és értelmesen leírni, remélem, érthető leszek majd. Talán meg van. Szóval… Egész végig az apját hibáztatta azért, amilyen volt vele, de bármit mondhat rá, akkor is neki köszönheti azt, ahova eljutott, és ezt valahol ő is tudja. Aztán szintén csak azt tudom mondani, nem mondhat rá semmit, mert még az utolsó napokban is csak a lánya érdekeit nézte, és csak azt akarta, hogy ő boldog legyen. Másrészt pedig, biztosan nem ok nélkül Cescynek mondta el először a betegségét, benne megbízott, és tudta, ha már nem lesz itt később, akkor ott lesz majd a lánya mellett. És most is magát hibáztatja a múltban történtekért. Ez van Fabregasnál, és ez van az apjánál is. Egyszer túl kell lépnie a múlton, nem rágódhat mindig rajta, mert így tönkreteszi magát.
    Christina Aguilera Hurt-je már nagyon régóta ismerem, és óriási kedvenc, örülök, hogy beraktad, mert érzelmekben bővelkedővé tudta tenni a részt.
    Tudtam én azt, hogy nagy lesz az őszinteség, de hogy ennyire. Ismét csak a múlt. Pedig higgye el, ha vissza lehetne pörgetni az időt, mindenki megváltoztatna valamit az életében. Még mindig imádom a visszaemlékezős részeket, még ha néha szomorúak is. Ahogy látom, neki se esett jobban Andrew halála, mint Larinak. Csak az volt a különbség, hogy Lari Cesckel ellentétben nem züllött el. Az elzüllést általában mindig valami trauma okozza, aztán pedig általában jön egy rossz társaság, majd az ember olyan dolgokhoz folyamodik, amiről eddig álmodni sem mert, és nagyon nehéz kilábalni belőle. De a spanyolnak sikerült, és ez még a jobbik eset, mert vannak, akik kilábalnak, majd újra visszaesnek. Remélem, ő nem fog.
    A This is war-t nem ismertem, de tetszett.
    Lari próbálja elfogadni a múltat, ez már haladás a részéről. Aztán, próbál változtatni a hozzáállásán, erre már azt mondom, hogy fejlődő tendenciát mutat. Nem értem, hogy lehet az, hogy csodálkozik azon, mennyire rosszul esett neki a Carlaval kapcsolatos események, mert elvégre ő vallotta be, hogy Cescy iránt komoly érzelmeket táplál. De, ha már itt tartunk, ez esetben valljuk meg őszintén, féltékeny, ha Fabregas más csajjal van. Erre én csak ennyit tudok mondani. Azt pedig, hogy Cesc mit szeretne megkapni… ezt már csak ő maga tudja. Tudod, ezek után azért kíváncsi leszek, hogy fog dönteni Lari.
    Ne-yo számát még nem hallottam, de nagyon nagyon tetszett, és egyértelműen menni fog az MP4-emre, sőt, ha nem leszek lusta hozzá, akkor még telefonra is.

    Matías rész:
    Már vártam, és örülök is neki.
    Hűha! Na erre most mit mondjak??? Kezdem azzal, hogy beigazolódtak az elméleteim, miszerint Matías többet érez iránta, mint kellene, csak nem meri kinyilvánítani az érzéseit. De most sikerült, aminek örül is, meg nem is. Örülök, mert hát csak alakulnak a dolgok, de nem is örülök, mert azért akármit is tett Cris, akkor is szeretném, ha újból béke és boldogság lenne közöttük. Szóval most fogalmam sincs, mit csináljak. Örülök, hogy Tessa viszonylag nem fogadta rosszul a dolgokat. Louist még mindig imádom, tökre rendes volt, hogy ennyit segített, igaz, végül is neki ez a munkája, és rendes volt, hogy felajánlotta, bármikor számíthat rá. Olly Murs számát nem ismertem, de tetszett.

    VálaszTörlés
  5. Tessa rész:
    Tessa is többet érez iránta, mint barátság. Matías is. Akkor mi lesz most??? Erre nagyon kíváncsi vagyok. Több lehetséges verzió van a fejemben, de inkább meghagyom magamnak a dolgokat, majd meglátom, melyik igazolódhat be, de ha egyik se az se baj, legalább megint valami újat láthatok. Örülök, hogy felhívták a Telemadridtól, annak meg még jobban, hogy nem a magánéletét akarják töviről hegyire kivesézni. Az ünneplésre nagyon kíváncsi leszek, mit talált ki Matías, remélem, tetszeni fog neki is, meg persze nekem is.
    Hannah Montanat vagy Miley Cyrus tök mindegy, mert egy csaj mind a kettő, amióta megjelent a nagyvilágban ezzel együtt a köztudatban, azóta nem szeretem, nem tudom, hogy miért, de egy szerűen nem bírom a csajt, ennek ellenére erre a számára azt tudom mondani, hogy nem rossz.

    Nagyon tetszett a rész és várom a folytatást!

    Puxxx: szittyke

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Szittyke! :)

      Örülök, hogy írtál nekünk és mindig itt vagy! :)
      Annak örülök, hogy ennyire érdekel a rész, hogy már különböző elméleteid vannak. Tessának kicsit fájdalmas beismernie, hogy többet érez Matí iránt, hisz férje van és gyereke, de próbálja ezt az érzést elnyomni a családja miatt. Az ünneplés nem lesz semmi már olvashatod is! :)

      Miley Cyrust én sem szeretem, viszont ha tetszik egy szám, meghallgatom még akkor is ha nem szeretem az előadót. :D

      Puszi Tess :)

      Törlés
  6. Szia Vii, nagyon örülök, hogy látlak!:)
    Örülök, hogy nem okoztunk csalódást, és hogy tetszettek a részek. Mindig igyekszünk a legjobb formánkat mutatni, és hatalmas elismerés, hogy Te, mint író, szereted, amit alkotni szoktunk.:)
    Hé, azért még a Ramos-Lari párost se írjuk ennyire le, a nők szeszélyes emberek.:D
    Örülök, hogy a lelkesítő beszéddel azt a hatást értem el, amit szerettem volna! Marcelo búskomorsága, kötekedő énje már engem zavart, így úgy gondoltam, ideje változtatni a felálláson.:D
    Utolsó mondatodon nagyot nevettem, burkoltan közölted, hogy jobban örülnél, ha barátok maradnának.:D Bár jobban belegondolva annyira nem is volt burkolt, de nagyon tetszett.:D Ígérem megpróbálom ezt a szerelmi háromszöget úgy letisztázni, hogy mindenkinek megfeleljen a következménye.:)
    Nagyon szépen köszönöm Vii, hogy írtál! Örülök, hogy tetszett a rész! Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  7. Szia Adrienn!:)
    Semmi gond, nagyon örülök annak, hogy itt vagy!:) Remélem nem okozunk csalódást a fejleményekkel kapcsolatban.:D
    Igen, nagyon szeretnék kompromisszumos békére lelni, egy olyan megoldásra, ami majdnem mindenkinek megfelel.:) A részekkel már a 47.fejezetnél járok, így a döntés már megszületett, csak annyi, hogy egyelőre a dokumentumaim között található.:D
    Remélem továbbra is tetszeni fog!:) Az EB-t pedig én is figyelemmel kísérem, és már nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a hőn áhított német-spanyol döntő bejön-e.:D Viszont álmomban csak a németek jutottak be, és egy teljesen más csapat (nem láttam, mert mikor felnéztem az eredményjelzőre, felriadtam, hogy nem a spanyolokat látom ott) volt a döntős ellenfél.:/ De bízzunk a legjobbakban!
    Köszönöm szépen, hogy írtál nekünk! Puszillak, L.:)

    VálaszTörlés
  8. Szia Szittyke!
    Tudod jól, hogy nem az idő számít, hanem az, hogy mindig kitartóan itt vagy, és írsz nekünk!:) Örülök, hogy nem tölt el csalódottsággal, és reméltem, hogy tetszeni fog! Azt hiszem a következő részekben lesz egy kis bosszúság, de tekintve a fejleményekre, remélem lesz közötte kedvenced.:)

    Örülök, hogy sikerült ezt az érzést kiváltani belőled, reményeim szerint igencsak megkavarom a véleményeket, és az esetleges kitartást valamelyik fiú mellett.
    Lari ezzel az apás témával teljesen tisztában van. Igen, őt hibáztatta azért, mert nem volt élete, vagy azért, mert az esküvője napján közölte a tényeket, amivel egy kicsit azért megpecsételte a nap sorsát. De Cescy beszámolója után rájöhetett, megvilágosodhatott arról, hogy az apja mindig a jót akarta neki.
    Valóban. Bármekkora fájdalmat is élt át, az utolsó pillanatban szólt a lányának. És ez nem csak azért volt, mert összekaptak egy bizonyos dolog miatt még az első 'évadban', hanem azért is mert látta Larin, hogy most felhőtlenül boldog, amit az ő tette csak beárnyékolt volna.
    Ahhoz képest, hogy féltél attól, hogy nem tudod kifejezni magad, számból vetted ki a szót.:) Az apja tudta, hogy Fabregasban megbízhat annyira, hogy nem fogja elszólni magát a lánya előtt, viszont kellett egy személy, aki tartja benne a lelket, és ez nem más volt, mint Cescy. Tudta, hogy ha ő meghal, ott lesz a lánya mellett a katalán, és támogatják egymást, mert fontosak egymásnak.
    Előbb utóbb a túl sok 'ha', valamint a múlton való rágódás kikészíti, és pocsékká teszi a jelenét. Ígérem időben észhez fog térni Lari, nem lesz semmi gond vele a jövőre nézve.:) Be fog látni dolgokat, de ennél többet nem mondok, mert félek, hogy elszólom magam.:D
    Örülök annak, hogy a zenét eltaláltam. Mikor régebben rátaláltam, úgy gondoltam muszáj leszek írni hozzá egy teljes apás visszaemlékezős, szembesítős részt, és örülök, hogy ez be is vált!:)

    De, ha azt nézed, az idő visszapörgetése csak akkor lenne ésszerű, ha a jövőbeli tetteinkre emlékeznénk, hiszen ha egyúttal gondolatban, és felfogásilag is visszamegyünk az időben, akkor ugyanazokat a hibákat is elkövetjük.

    VálaszTörlés
  9. Hiszem azt, hogy (ahogy Dorcsy is fogalmazni szokott), a múltban történt cselekedetek határozzák meg a jelened. Tehát, ha Lari annak idején Barbie babával játszott volna, lehet egy elkényeztetett úri picsa (bocsánat a kifejezésért) vált volna belőle, és lehet, hogy nem tett volna ilyen barátokra, családra szert.:)
    Úgy érzem neked is meglepetést fogunk okozni a 31. fejezettel, örülök, hogy szereted a visszaemlékezős részeket. Úgy gondolom kicsit felszínes lett az első "évad", és ideje legalább így megismerni a teljes Larissa Morrisont, azt az embert, aki kiváló focistává vált.:)
    Igen, igazából Fabre is úgy tekintett Andrewra, mint az apjára. Sokat köszönhetett az edzőnek, és egész fiatalkorában került az Arsenalhoz.:) Pont abban a korban, amikor szüksége volt egy segítőkész apára.:)
    Igen, ráadásul ő ebbe akarat nélkül került be, ha úgy nézzük. Hiszen nem akarta elkezdeni ezt az életmódot, de belecsöppent a valóságba. Nem, nem terveztem visszaesést Fabregasnál, igazából itt ez a drogos ügy is azért lett behozva, mert valami nagy csattanót szerettem volna a múltjába csempészni.:) Örülök, hogy tetszett a zene, és annak pedig végképp, hogy tudtam neked újat mutatni!:)
    Lari egyre jobban be fogja látni azt, amit ti olvasók már egy ideje hangoztattok, mégpedig túl kell tennie magát a múltban ért sérelmeken, hiszen csak így élhet teljes, és boldog jelent. A következő fejezetekben még nagyobb változást fogsz látni rajta, legalábbis remélem, hogy át tudom azt adni, amit teljes mértékig szeretnék.:)
    Igen, bevallotta magának, de még mindig nem képes elhinni azt, hogy ez lehetséges. Hiszen Sergiot továbbra is szereti, csak Fabregas is belecsusszant ebbe a szép kis háromszögbe. Féltékeny, de ezt az érzést egyelőre még nem tudja hova tenni. Próbálkozik az elfogadással, többek között sikerülni is fog neki, de mint már említettem, hatalmas változáson fog át esni, egy személynek köszönhetően.:)
    Próbálok olyan döntést meghozni, hogy tetsszen nektek a történet továbbra is, és csak reménykedni tudok abban, hogy sikerül is majd ezt létrehoznom!:D De ha valami csalódást okozna, nyugodtan várom a továbbiakban a negatív dolgokat is, mert akkor változtatni fogok!:)
    Örülök, hogy Ne-yo számával ismét újdonságot mutattam, és a továbbiakban is azon leszek, hogy minél több kissé háttérbehúzódó, ismeretlen, ámde jó dallamú számot megismerjetek a fejezetek által.;)
    Köszönöm szépen a tartalmas kritikát!! Puszillak, Lari.:)

    VálaszTörlés
  10. Hát először is VIVA ESPANA(L) megvan az EB, én tudtam, tudtam, tudtaaam :D éS Lari, nem jött be az álmod, hála az égnek :D:D Nem kicsit örülök a fejemnek :))
    De hogy a lényegre térjek, szörnyen el vagyok borzadva milyen nagyon le vagyok maradva, úgyhogy msot istentelen tempóban pótolok, az elgépelésekélrt előre is bocsi, tudom hogy lesznek, de mivel most nem wordbe és nem is bloggeren írom, ezért nincs aki kijavítsa :D

    Első meglátási pontom az volt, amikor megláttam a zenét, hogy tuti végigbőgöm a fejezetet, mert ezt a számot, ha meghallom csak úgy, már akkor sírok. Ahogy megszólalt a zene, és elkezdtem olvasni, úgy kezdtek el a könynek is folyni a szememből. Komolyan kérdezem, hoyg ugye nem lenne szíved szétszedni őket? Tudom, a többség ellenük van, de akkor is. Biztosra veszem, hogy csak azért, mert előítéleteik vannak Fabregasszal szemben, mert Barcás. :D De ááá annyira édesek együtt, és Larinak jóttesz Fabre. Tudom, ezt minden komimban leírom, de tényleg így van. Lari lenyugszik mellette, és leengedi a maga köré épített falait. Larinak mindig vannak érzései, nagyon sok, sokkal több, mint bárki gondolná, de igazán csak a bociszemü mellett meri kimutatni őket. Mellette mer tényleg nő lenni. Ahogy írtad is, hogy mellette romantikussá és kicsit talán szentimentálissá válik, de ez nem baj. Mert nem megváltozik mellette, hanem csak önmagát adja. Azt az önmagát, akit mindaddig senkinek nem mert megutatni. Sőt, továbbmegyek, akiknek nagy sanszom van rá, a létezéséről se nagyon tudott. De ott volt benne, és Cesc előhozta belőle, és végsősoron egy kapcsolatnak ez a lényege, nem? :D

    De haladjunk egy picit tovább, mert így soha nem jutok a végére :D Azt gondolom, nem volt jogos a pofon, egyáltalán nem. Mert Cesc nem önként választotta azt, hogy Ő segítsen Lari apjának, és ne a lány. És Lari bolond, ha azt gondolja, hogy minden ment volna neki egyszerre... a foci, a házasság, és az, hogy az apját kísérgeti. Előbb utóbb a kettő közül - a foci és a házasság - valamelyik ráment volna, és ha innen nézzük, akkor Cesc csak jót akart neki, és jót is tett azzal, hogy nem szólt. Ééés itt mutatkozik meg az, hogy milyen rendes és tisztességes. Mert simán elsumákolhatta volna a dolgot, de ő új lapot akart nyitni, tisztán, és inkább mindent elmondott a lánynak és ez becsülendő.

    És kicsit később megint nincs igaza Larinak, mert az apja elkezdte időben a kezeléseket, csak nem vele. És az apja akarta így, hogy Lari tudja élni az életét, és ne foglalkozzon vele, és jó, rendben, nyilván nagyon szar ezt így megtudni, hogy amíg te boldogan éltél addig az apád kvázi haldoklott, de akkor sem kéne magát hibáztatni.

    "Képes voltál felállni a padlóról, bíztattad azokat, akik már elvesztették a hitüket. És te mégis erős voltál, és mosolyogtál, holott belül ordítottál a fájdalomtól." ez a két mondat nagyon sokat elmond Lariról, hogy milyen ember is valójában, amikor a magánéletében minden rendben, csak mostanra már nagyon sok probléma, amiről azt gondolta, hogy tud kezelni, túlnőtt a fején, és ezért van ennyire padlón, ezért ennyire labilis érzelmileg - mert az, ez tény.

    Úristen, az ilyen emlékeket annyira szeretem. És itt is látszik hogy Fabregasnak a világot jelenti Lari, és bármi történjék, bármit csináljon is a lány, ő mellette áll. Akármit követne el ellene Lari, ő megbocsájtana, mert szereti. úgy, ahogyan nagyon kevés ember tud szeretni. :)

    Ez a drogos dolog meglepett. Nagyon nehezemre esett elvonatkoztatni attól a valós ténytől, hogy ugye Fabre azért jött el az Arsenaltól, mert el akart jönni, és nem azért mert Wnger küldte el. A francia kifejezetten ellenezte :D De ennyi ferdítést még hajlandó vagyok elviselni. De visszatérve a drogos dologra. Kicsit hihetetlen számomra, hogy Cescet egyáltalán a füves cigizésre rá lehet venni valamivel, bár végülis jobban átgondolva Lari elment, ha jól sejtem ez Andrew halála után volt, szóval igazából senki nem volt, aki visszaterelte volna a helyes útra.

    (folyt. köv.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dorcsy!:D
      Igen, szerencsére nem jött be, de amúgy borzalmas estém volt aznap.:D De annak örülök, hogy az a megérzésem bejött, hogy a portugálok elődöntőig menetelnek, ott pedig kiejtik a spanyolok. Igazából imádom mind a két csapatot, de a szívem a spanyolokhoz közelebb van.:) Viszont azért a tudat, hogy a németeket kiejtették 2-1-el az olaszok, kicsit lesokkolt. Hiszen a németek végig nagy fölényben voltak, és meneteltek az elődöntőig, aztán jött egy bukta. Szerintem Basi tehet róla egyébként.:D Hiszen az olaszok elleni meccsre felépült, és kiestek a németek. Emlékezz vissza.:D 2008 EB- Basi--> német vereség. 2010 VB-Basi --> német vereség. 2012 Bayen BL döntő-Basi-->német vereség.:D És 2012-EB-Basi--> német vereség... mond, hogy véletlen.:D
      Viszont, ha német-spanyol döntő lett volna, nem biztos, hogy megnyerik a döntőt... és én annak örülök, hogy a fránya németek Basi bennhatásával kiestek.:'D
      Semmi gond, megértelek már félszavakból is, tehát ezzel nem lesz probléma.:D ESTA ROJA!:D

      Igen, a szám valóban eléggé megható, és egyben szomorú is, de mindig is szerettem volna ezt felhasználni a fejezetnél.:)
      Komolyan kérdezed? Amúgy ilyenkor azzal szoktam érvelni, hogy nekem mióta van szívem? Ugyanis néha elég szemét tudok lenni, de ez nem azt jelenti, hogy Sergiot választja... Egyébként nehogy azt hidd, hogy a többség ellene van, hiszen abban a pár komiban, amit kapni szoktunk, benne van, hogy őket egyáltalán nem zavarja már a tudat, hogy Lari és Fabre szédíti egymást... Igaz, hogy a Wordbe már a 60. fejezetnél járok, és változtatni nem nagyon akarok, de még bármi megtörténhet... hiszen ismersz.:D
      Ezzel még ha akarnék, sem tudnék vitázni. Fabregast, amikor a kezdetek-kezdetén behoztam, afféle "őrangyalnak" szántam. Olyan személynek, aki nem önző, és ha kell, felrángatja a lányt a padlóról. Egy jó barátnak, és esetleg egy nagyszerű szerelemnek. Azért meri Fabregas mellett kimutatni teljes mértékig, mert benne bízik meg a legeslegjobban. Ő az a srác, aki mindig mellette volt, ha valami problémával küzdött, támogatta, bátorította, és ha csak egy ölelésre volt szüksége, a katalán srácra számíthatott. Szinte mellette nőtt fel, hiszen a tinédzser kor után jön az igazi felnőtté válás. Ezért is történik az, hogy Fabre mellett leengedi a felépített falakat. Igen, valóban fél attól, hogy ezt a "gyenge" Larissat bárki is láthassa. Bárki olyan, aki visszaélhet felhőtlen bizalmával, és gyenge pontjaival. Igen, ez a kapcsolatuknak a lényege.:D De itt már csak az a kérdés, hogy vajon ez elég arra, hogy komolyabbra forduljanak a dolgok?!:D

      Lariban folyik egy kis spanyol vér is, hiszen az édesanyja spanyol volt. Ráadásul egy ideje már Madridban él, a férje szintén spanyol, ahogy a legjobb barátja is. Akarva akaratlanul eltanulja, felveszi magára a környezete miatt ezeket a hirtelen felindulásból elkövetett dolgokat.:D A pofon egyáltalán nem volt jogos, nagyon is túl reagálta, de ilyenek a nők.:D Lássuk be, a tetteink 90%-ra nem találunk magyarázatot, csak úgy jönnek.:D
      Mind a két férfi jót akart neki, hiszen ők is ezt tartották szem előtt. Az apja is tudta, hogy ha szól a lányának, akár a sportot is feladná, de azt nem akarta volna. Lesznek még múltbéli jelenetek, és ezáltal jobban megismerhetitek a régi Larissa Morrisont.:)
      Természetesen, az őszinteség a mai világban nagyon fontos. De nézzük a dolog negatív oldalát egyébként. Lari és Cescy álom páros? Larit megismerhettétek már annyira, hogy ha nem a szívére hallgat, akkor képes orbitális hülyeséget csinálni. A katalán tiszta lelke megérdemelné ezt? És egyáltalán meddig bírná a Lari féle kiképzést? Mert lehet, hogy mellette a lány lecsillapodik, de ki tudja, hogy meddig képes magában tartani ezt a stílusát. Ha jön egy fenyegető levél, egy meggondolatlan cselekedet, otthagyná a srácot, aki valószínűleg összeomlana, hiszen ahogy régebben is írtad, ebbe a kapcsolatba Fabregas van benne jobban érzelmileg...
      De ez még mindig nem jelenti azt, hogy a lány Fabregast hagyja el.:D

      Törlés
    2. Larissa túlságosan is érző lélek. Fontos volt neki az apja, olyan támaszt nyújtott a lánynak, amilyet senkitől sem kapott még. Biztatta, tanította, és kitartóan szívatta az edzéseken, aminek meg lett az eredménye. Ezért is esett neki olyan rosszul. És igazából azért hibáztatja magát, mert ha ott maradt volna Londonban, észrevette volna a betegségre utaló jeleket, és nem hanyagolta volna el az apját. Mert így azt tette...


      Igazából én is ilyen személyiségnek tartom magam. Amikor ugye most volt a térdműtétem, apáék sokkal jobban paráztak az egésztől, mindenki azt kérdezte, hogy miért nem félek. Tudtam mi múlik ezen, ahogy azt is, hogy nem éppen kis műtétnek számít. És mégis mosolyogtam, és azt mondtam, hogy nem lesz semmi baj. Hiszen, ha itt elrontottak volna valamit, megkérdőjeleztem volna a jövőbeli mozgásomat. Tekintve már csak arra, hogy gerincérzéstelenítés volt, amit ha mellészúrnak, lebénulok... Tehát azon kívül, hogy Lari profi sportoló, próbálom egy kicsit magamról mintázni a karakterét.:D
      Igen, eléggé labilis most, de ez természetesen változni fog. Rá fog jönni néhány dologra, és egy személy fog neki segíteni. A következő fejezetekből ki fog derülni minden.:)

      Itt az a kérdés igazából, hogy Fabregas tényleg szerelmes, vagy csak úgy látja a dolgokat jelen pillanatban?! A világot jelenti neki Lari, ehhez kétség sem fér. Csak az a kérdés, hogy meddig képesek elmenni.

      Igazából sejtettem, hogy elég hihetetlen.:D Hiszen pont a bociszemű, tiszta lelkű, kedves srác tenne ilyet?! De kellett egy ok, hogy miért hagyta ott Lari apja csapatát. És ez elég nagy oknak tűnt. Kellett egy fekete folt a múltjából, amiről Lari nem tudhatott, és azért írtam ezt. És ha megfigyeljük, az tényleg elég sokszor megtörténik már, hogy parti drogokat csempésznek valaki italába...
      Utólag rengeteget gondolkoztam azon, hogy ez így megfelelő volt-e, de utána rájöttem, hogy végül is ez a rész lényegtelen, csak talán lesz egy-két vonzata a jövőre nézve.:D Igen, ez mind azután történt, amikor Lari másodjára hagyta ott Londont. De ez meg olyan, hogy honnan tudhatta Fabre, hogy az füves cigi?!:D

      Nem Dorcsy, még nem mondtad elégszer.:D Szeretném még párszor hallani!:D Egyébként ez a fejezet a nagy szembesítésről szólt, ezért is történt az, hogy elmondta a dolgokat.
      Na azt mondja hogy.:D Ahogy te nem voltál tisztában azzal, hogy Ininek van egy édes kislánya.:D Közlöm veled, fogalmam sem volt arról, hogy Fabregasnak van egy húga..(A):D

      Reménykedtem abban, hogy a számokat most is sikerült eltalálnom, viszont most nem volt annyira könnyű dolgom.:D Hiszen mindig próbálkozom azzal, hogy újat mutassak, a fejezethez is illjen mind hangulatilag, mind szövegileg...:D Örülök, hogy a film és a zenék is bejöttek.:D Mondtam, hogy csak ajánlani tudom..!:D

      Amúgy sajnos fogalmad sincs arról, hogy mennyire bele szoktál trafálni a dolgokba.:D De ha nem haladok túlságosan előre, mindig átírom az általad kitalált részt, és csak reménykedem abban, hogy nem kell ötször átírnom.:D
      Köszönöm szépen a dicséretet! Sokat jelent, hogy ezt írod!:)
      Brian bejött, de kicsit aggasztott a tény, hogy teljesen elhitted nekem, hogy Sneijder jön vissza.:D Mármint úgy értem, hogy őt tippelted, de én nem mondtam azt, hogy nem.:D Próbálkozom a kívánságodat beleépíteni a történetbe, kisebb nagyobb sikerrel.:D

      Tehát, köszönöm szépen a tartalmas kritikát, és a sok dicséretet.:) Fabregas lelkéért, elkárhozásáért pedig bocs.:D Puszillak, Lari.:)

      Törlés
  11. A Carlás dolog meg... Jól tette, hogy ezt is elmondta, és az az "Amit tőled szeretnék megkapni"... MOndtam már, hogy imádom ezt a pasit? :D Hogy nem említettem volna eddig? :D Akkor most mondom :P Amúgy ha már Carla... Cescnek itt most csak Brian van, vagy a húga(húguk) is létezik?:D

    A zenék... :D A Hurtöt már kifejtettem, hogy mennyire szeretem, még ha mindig végigbőgöm is. A This is war is nagyon nagy kedvenc *.* És a Because of you-t is nagyon csípem, szóval jelenleg az "újat mutatok dolog nem annyira sikerült, de elég új volt egyelőre a Tre metros sobre el cielo illetve annak a zenéi :D:D

    Imádtam a részt aww *.* Komolyan, nagyon szeretem ahogy írsz, és ahogy vezeted a történet szálát, mert bár találgatok csomószor, de a legtöbbször ezek csak légből kapott dolog, amik csak úgy megszületnek a fejemben, és valójában teljességgel kiszámíthatatlan, amit írsz :D Találgatásként csak azt írom le mindig, amit szeretnék. (lásd, a Brian-Wes dolog :D)

    Tessa rész: Annyira sajnálom Matít. Szegény srác lényegében tök egyedül él, mert ilyen munka mellett képtelenség hosszútávra emberi kapcsolatokat kialakítani, és mégis, mikor megszeret valaki, akkor csúnyán pofára esik. =/ Néha azt érzem, hogy Matías túl sokat agyal a dolgokon, mindent milliószor mérlegel, megvizsgálja minden szemszögből, mielőtt cselekedne, és bár ő ettől Matías, mégis időnként egy kis meggondolatlanságot, egy kis őrültséget olyan szívesen vennék tőle :D

    Tessa szépen lassan felnőtt. Megtanulta kezelni azt, hogy Cris nincs vele. Elkezdett új barátokat keresni, és ez tök jó. Annak, hogy Louis-zal ennyire jó barátok lettek nagyon örülök, mert Tessa megérdemli, hogy végre barátokra találjon. Olyanokra, akiknek semmi köze a focihoz, akiknek semmi köze Crishez. A rögtönzött kis buli nagyon tetszett :D Totál magam előtt van az, ahogy őrültködnek a stúdióban :D

    Szeretem Tessa karakterét, de egy kicsit önző. Mármint, én megértem, hogy szüksége van Matíra, de úgy, hogy a srác többet érez iránta, ez egy picit kicseszés vele szemben, bár mondjuk ha Matíasnak nincs ellenére. És ha ilyen erősen kötődik Tess Matíashoz, barátilag, abból simán lehet több is :D Kezdek ott tartani, hogy nem igazán tudom eldönteni, hogy annak szurkolok-e, hogy Cris visszajöjjön, és kis idő után de újra egymásra találjanak Tessával, vagy hogy Tess hagyja a fenébe a portugált, és jöjjön össze Matíval. Egyelőre úgy vagyok, hogy még kivárok, addig tartózkodom :D

    Tökre örülök, hogy Tessát ennyire tárt karokkal fogadja vissza a sztárvilág, és még be sem jelentette a hivatalos "visszatérését" már hívják ilyen TV-s szereplésekre.

    Az pedig, hogy Matí hova akarja elvinni... D: Nos, ötletem sincs, de sanszom van rá, hogy ha ezt a részt este olvasom, és fáradt vagyok, akkor az "estig nem árulhatom el, de már régóta gondolkodom a dolgon." mondatrészt igencsak erősen félreértettem volna :D:D

    A zenékről pár szót ejtek :D A This song is about you, valami fantasztikusan szép szám, úgyhogy telóra mindenképp megy, de lehet, hogy lopom, majd valamelyik történetemhez, ha nem gond :D Az Every part of me-t pedig ismertem, és a szövege annyira igaz most Tessára. Hogy keresi a régi önmagát, de talán nem kell ugyanannak lennie, aki egykor volt. ;)

    Szeretem ahogy, és amit írsz, fejezetről fejezetre, egyre jobban, mert minél többet írsz, annál jobb lesz :) Szóval csak így tovább, és majd igyekszem a következő részhez is komizni, minél előbb :D:D

    puszi nektek, Dorcsy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dorcsy! :)

      Matías az Matías, egy kicsit kiszámítható és mindent túlgondolkodó ember. Attól, hogy Tessa nem viszonozza úgy az érzéseit, ahogy azt ő szeretné az nem azt jelenti, hogy az angol lány az egyetlen ember a földön. Matínak is megvan a párja, csak ki tudja hogy hol.. :)

      Muszáj volt Tessának alkalmazkodni az eseményekhez, mert nem várhatja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. A TV-s szereplés pedig egy nagyon jó ugródeszka, hogy kikerüljön a gödörből, amiben most van.

      Na most van az a helyzet nálad úgy látom, amikor te nem tudnál dönteni. :D Tessa attól, hogy mindenben számíthat Matíra azért mg mindig szereti Ronit, de ki tudja mi lesz még itt. ;)

      A This song is about you nekem is nagy kedvencem, szóval örülök, hogy tetszik, és örülök, hogy a másik szám is elnyerte a tetszésedet! :)

      A dicsérő szavakat pedig köszönöm, igyekszem egyre jobb és jobb lenni! :)

      Puszi Tess :)

      Törlés